Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am impresia ca delirezi mistic. Nu ti-a zis popa la biserica sa votezi ponta?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Tot aflu de pe forum și de pe Facebook că prostimea votează cu Ponta, iar intelectualii cu Iohannis. În seara asta neamțul educat a mers la Etno. Păcat că nu a avut și niște manele electorale ca băsescu.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cam ce inseamna base pentru ady, asta inseamna psd-ul pentru mine inmultit cu 10. daca pe mine o sa ma intrebe copilul o sa pot spune linistit ca eu am incercat altceva, dar majoritatea a considerat ca un imbecil mincinos, plagiator dovedit a meritat sa ne fie presedinte.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Nov 2014, 22:32) Absolut nimic, in Romania oricum niciodata nu se schimba nimic, doar impozitele. Tu poti fi fericit, BOR va primi in continuare miliarde, probabil vor ignora sau anula decizia ccr si vor spala creiere in continuare, transformandu-i pe kinderii de azi in votantii pesede de maine! Cum s-ar zice, "win-win" pentru tine! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
l@u |
![]()
|
Dane nu vreau sa te jignesc dar mai ai multe de invatat cu toate ca vrei sa pari ceea ce nu esti, daca vrei continuam discutia peste 3 ani indiferent cine castiga alegerile, acum inchei si iti urez sa castige cine iti doresti, pentru mine este indiferent, am supravetuit tuturor guvernelor si presedintilor, judecata de apoi va fi mai grea decat votul tau!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(l@u @ 14 Nov 2014, 23:26) Mda,chintesenta romanismului! "Supravietuim" si atat! "Lasa maica, cum o vrea Dumnezeu, bine ca nu-i mai rau!" Acvila aia de pe stema e desenata gresit, de fapt pasarea heraldica a Romaniei e strutul! @Lau: nu de tine zic, nu ma intelege gresit! This post has been edited by Garett: 14 Nov 2014, 22:31 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 14 Nov 2014, 21:52) La adapostul a 5 ani de mandat, care par o vesnicie cind ii incepi, ponta o sa dea in pontaci mai rau ca-n niste votanti. Nu dureaza 2 luni. O sa dea in toata lumea, de-a rindul, dar basistii nu-si fac iluzii. Sa vezi restructurari la bugetar! Habar n-aveti cit e foamea de mare, voi credeti povestile pe care el le spune pentru votantul statistic. Un coleg de demult avea o lozinca: Sa supravietuim Uniunii Sovietice! Am supravietuit. Ponta cit poate sa traiasca la putere? Se zice ca prostii mor mai tineri decit ceilalti. Calmeaza-te. Ponta e deja la putere de 2 ani.. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
l@u |
![]()
|
@Garett
Poti sa spui nu-i problema, treaba e ca pot sa imi permit cate unele, tin copilul la scoala, nu fac foamea, acu nu spun ca se putea sa fac si concedii in Caraibe, dar timpul nu e pierdut. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@honorius
domnu lasati..... stimabilii colegi de forum tocmai atrageau atentia de ce a fost aseara la antena 3 ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE acum inchei Apreciez asta. Desi din punctul meu de vedere nici nu trebuia sa incepi. Sa nu ma intelegi grsit, e cat se poate de firesc sa-ti exprimi parerile, ca d-aia e forum. Dar fa-o dracu ca un barbat, nu veni cu miorlaieli muieresti. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Honorius @ 14 Nov 2014, 22:23) nu dar are si el fauna lui https://www.youtube.com/watch?v=eNc-ew7rrCM |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Nov 2014, 22:11) Eu am votat bombo, tu ai votat base. Pe urma eu am votat prostanacul, tu ai votat tot baxe. Dupa 10 ani de baxe tre' sa-i explici copilului tau de ce n-are sanse egale cu aia din tari cu apa calda. Oare de ce a plecat afara, daca era asa de bine in patria chiorului? Concret, nu povesti. si zici ca esti liberal? ![]() ![]() 14 Nov 2014, 22:52: QUOTE(Serje @ 14 Nov 2014, 11:35) 1. Daca era scadere era clar din vina lor, in rest ...nu depinde doar de guvern daca-i crestere sau scadere, Germania la mustata o evitat recesiunea, au guvern prost? Nu depinde doar de noi sau de guvern, depinde si de cum merg lucrurile la nivel european si mondial. Guvernu poate in mica masura sa influenteze, poate asigura doar un mediu mai favorabil sau defavorabil economiei. La fel cum desi creaza un mediu nefavorabil si sa existe crestere, la fel de bine se poate sa aigure un mediu favorabil si cu toate astea sa existe o scadere. aoleu, brusc guvernul nu mai e vinovat de toate rahaturile ce se intampla in tara ci e dependent de ce e pe afara. Sa moara cici daca i-am auzit pe latrinisti (recte psd, pnl si cine mai era incolacit cu felix) sa zica ca in plina criza, faptul ca romania era in criza, nu i se datoreaza doar lui boc. Sa traiasca mandra echidistanta pesedista ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Nov 2014, 22:52 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 14 Nov 2014, 22:41) Am 1,90m. 85 kg., penis, votez contra prostanacului declarat de seful lui, dar acceptat de cei ca tine, si nu fac parte din randul barbatilor pe care ii reprezinti, asta e , unii sunt sub standard dar vor sa fie macho, altii nu vor sa iasa in evidenta. ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Garett: mi se rupe de miliardele aberate de tine.
Ce-are sula cu prefectura, numa'-n capu' tău o fi... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 12:05) nu. Dar furturile psdiste sunt epice, ei nu se incurca cu maruntisuri ci fura nu cu vagonul ci direct cu marfarul de 100 de vagoane. ![]() 14 Nov 2014, 23:06: QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 12:28) primul pas spre vindecare e sa recunosti. ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Nov 2014, 23:06 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Parafrazand, daca n-as fi insurat si mi-ar placea curvele, as vota cu Ponta!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
http://m.adevarul.ro/news/politica/parlame...1e85/index.html
Ascultați până la capăt. Personajul exista si e parlamentar. Vorbește limba română fiindca e nascut in România, unde a trait până la terminarea liceului. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu numai cand ma gandesc la faptul ca l-as putea vedea pe Basescu prim-ministru intr-un viitor apropiat, imi vine sa pun o stampila tremurata pe Ponta, cum am pus si pe prostanac data trecuta. Dar pe de alta parte, nu m-ar surprinde sa vad ca ajunge in aceeasi pozitie si cu Ponta presedinte, deci cred ca tot pe amandoi ii votez.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(os @ 15 Nov 2014, 00:11) http://m.adevarul.ro/news/politica/parlame...1e85/index.html Ascultați până la capăt. Personajul exista si e parlamentar. Vorbește limba română fiindca e nascut in România, unde a trait până la terminarea liceului. Stai putin ca s-ar putea sa nu fie chiar asa. Nu ca n-ar vrea nemtii sa nu aprope, s-ar putea in tampita noastra legislatie sa nu se permita organizarea sectiilor de votare de afara pe oriunde. E doar o intuitie, poate ne lamureste cineva care-i la curent cu legislatia noastra. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Merced |
![]()
|
Noroc ca i-a tinut jucatorul in frau...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Merced: NU.
Minciunel a fluturat o hartie sustitnand ca legislatia germana nu permite etc etc. Mai mult: dl. Fabrizius zice clar ca exista 7 consulate si consulate onorifice in Germania, si nu 5. Mai zice si ca cel putin pentru Augsburg au oferit si locatia (la Landratsamt, un soi de "Consiliul Judetean"). Ergo: Indiferent ce zice legislatia romana (nici eschiva asta nu sta in picioare, vezi 7 vs 5), tupeul mincinos ramane. Nu trebuie crezuta nici o vorba a lui pontisor: daca la ora 13:00 iti spune ca e zi, du-te la fereastra si verifica. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:08 |