Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Garett @ 15 Nov 2014, 20:32) Mai, dintre toti astia care il faceti prost pe Johannis, se intampla sa fie vreunul dintre voi licentiat in fizica nucleara? In '83, da? Deci nu vorbim de Spiru! V-a zis savantul de renume mondial gadea ca-i "prost" si gata, defilati cu "tema" asta! Achiesez pozitiv. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(eurocristi @ 15 Nov 2014, 22:23) Poti sa dai o data , fie ea si aproximativa, la care USL l-a propus pe Klaus pentru postul de prim ministru? Membrule proaspat, m-am documentat pentru tine. "Candidat pentru funcția de premier În data de 13 octombrie 2009 Klaus Iohannis a fost propus de PNL pentru funcția de prim-ministru al României, după ce guvernul Boc a fost demis în urma unei moțiuni de cenzură în ziua precedentă. Această propunere a fost susținută și de PSD, PC și UDMR, dar nu și de PDL. Pe data de 14 octombrie, Iohannis a acceptat candidatura, dar a doua zi, președintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe Lucian Croitoru pentru funcția de prim-ministru al țării. Traian Băsescu a declarat[13] că nu a refuzat candidatura lui Iohannis, dar este nevoit să numească un prim-ministru din cel mai mare partid din Parlament (PDL la acea vreme). Opoziția a criticat decizia președintelui țării de a nu-l numi pe Iohannis prim-ministru. Liderul social democrat, Mircea Geoană, l-a acuzat pe Traian Băsescu că încearcă să influențeze alegerile prezidențiale din acel an, avându-le organizate de un guvern care îl susține drept candidat. Liderul național liberal, Crin Antonescu, a declarat că partidul său va refuza orice candidatură în afară de Klaus Iohannis. După nominalizarea lui Lucian Croitoru, Antonescu, el însuși fiind un candidat pentru alegerile prezidențiale, a declarat că îl va numi pe Iohannis prim-ministru dacă ajunge președinte. În data de 21 octombrie 2009 Parlamentul a adoptat cu peste 252 de voturi o declarație prin care cerea retragerea candidaturii lui Croitoru, și suport pentru Iohannis. Pierzând suportul în Parlament pentru Croitoru, președintele Traian Băsescu l-a numit pe Liviu Negoiță prim-ministru, dar acesta nu a reușit să primească votul de încredere al Parlamentului. În urma acestui vot, guvernul Boc a asigurat interimatul până la alegerile prezidențiale din decembrie. În turul doi al alegerilor prezidențiale au candidat fostul președinte, Traian Băsescu, și liderul social democrat, Mircea Geoană. PNL și PSD au semnat o înțelegere politică prin care susțineau candidatura lui Iohannis la funcția de prim-ministru al țării în cazul în care Mircea Geoană este ales președinte. Alegerile din 6 decembrie sunt însă câștigate de Traian Băsescu. Pe 7 decembrie, Klaus Iohannis a declarat că parcursul său de posibil premier s-a încheiat. Ulterior, Emil Boc a fost din nou desemnat candidat la funcția de prim-ministru și reînvestit în funcție pe 23 decembrie, cu 275 de voturi pentru și 135 împotrivă. Ia si in engleza In October 2009, four of the five political groups in the Parliament (except the Democrat Liberal Party (PDL)) proposed him as candidate for the office of Prime Minister of Romania; however, President Traian Băsescu refused to nominate him. Băsescu instead designated the independent Lucian Croitoru. The opposition, which has a majority in the Parliament, continued to support Iohannis as Prime Minister, and on October 21, the Parliament adopted a declaration asking for Croitoru's withdrawal and vowing support for Iohannis.[1] Croitoru subsequently lost the confirmation in the parliament, and Băsescu then designated Liviu Negoiță (PDL), who failed to receive a parliamentary vote.[2] After the first round of 2009 Romanian Presidential elections, the National Liberal Party and the Social Democratic Party signed a political agreement, which in particular mentioned continued support for Iohannis as their candidate for Prime Minister if Social Democrat Mircea Geoana wins the second round. This was also supported by the political group of national minorities in Romania’s Parliament.[3] Deci e vorba de 13 octombrie 2009. Multumit? 15 Nov 2014, 23:19: QUOTE(luck33ro @ 15 Nov 2014, 23:12) NU-l mai intrebati pe sarmanu om nimic... Vreti sa faca vreo suceala, o intindere, ruptura de neuron ceva ? ![]() Amuzantu-le! Pot sa te citez la caterinca zilei? This post has been edited by Manuel: 15 Nov 2014, 22:19 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Apreciez!
Da' unde scrie USL? Vezi tu, daca nu aparea chestia aia cu " petarda basista" nu aveam nicio problema si nu faceam niciun fel de comentariu. Sper sa ti cont pe viitor. ![]() |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
O sa ti-n.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu meri-ta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Deci nu e USL, o.k? Ca e o mare diferenta.
This post has been edited by eurocristi: 15 Nov 2014, 22:27 |
--------------------
logan
ambition
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Doamnelor, Domnilor: nu merita sa duceti in derizoriu topicul. Cine vrea smecherie, sa se uite la TV - poate dati pe undeva de minciunel. Sau de ala din Rep. aproape-fost sovietica Moldova. Sau de macaronar. Sau - ca sa nu fim unilaterali - de nazisti.
Chestiunea e prea importanta. This post has been edited by os: 15 Nov 2014, 22:36 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
eurocristi |
![]()
|
am edi-tat aiurelile.
![]() |
--------------------
logan
ambition
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am vrea noi ca povestea asta cu alegerile sa fie derizorie!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
os, doar nu crezi ca soarta alegerilor se decide pe cafeneaua DC.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
corbex |
![]()
|
Ai vrea tu sa fie groasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
Macar scurta sa nu fie.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ce spuneti voi aci?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
eurocristi |
![]()
|
Io sper sa fie scurta, minuscula daca se poate, si subtire daca iese ponta.
![]() http://www.comisarul.ro/politic/mesajul-pr...e-m_277886.html ![]() This post has been edited by eurocristi: 15 Nov 2014, 22:50 |
--------------------
logan
ambition
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Inteligent.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Confirm!
QUOTE(Manuel @ 15 Nov 2014, 22:39) os, doar nu crezi ca soarta alegerilor se decide pe cafeneaua DC. ![]() Nazistu sef sau dottore katani e aceeasi persoana - aia cu Puie Monta batrane membru... Pana si lu cutra batrana Ilici ii e frica de Ponta! This post has been edited by luck33ro: 15 Nov 2014, 22:57 |
--------------------
**
|
|
eurocristi |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 15 Nov 2014, 22:55) Mai ales daca comparam cu: QUOTE(DragosP @ 15 Nov 2014, 20:38) QUOTE(DragosP @ 15 Nov 2014, 20:43) Nu, da' iradiază așa, ceva, din el... Mă, da' unde-o fi grecu? La băgat pixuri și brichete cu Joha în cutiile poștale? |
--------------------
logan
ambition
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 15 Nov 2014, 23:48) Deci pana la urma diaspora voteaza! Ca sa vezi, campania electorala a lui clausica ramane fara obiect. Ghinion! ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
eurocristi |
![]()
|
Daca nici pe aia 7, ca 7 au fost data trecuta, nu-i lasa sa voteze...
|
--------------------
logan
ambition
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
manuele, eu unul nu sustin ca neamtul e omul perfect pentru a ne fi presedinte..... si cand a fost propus prim ministru, am avut rezerve mari. in primul tur nu l-am votat, am avut alta optiune. insa in turul doi am de ales intre ponta, candidatul psd, si neamt. fiind din acelasi judet cu mine poti sa intelegi mult mai bine decat ceilalti colegi de ce nu pot vota un membru psd ca sa ne fie presedinte. nu am iluzii ca o sa curga lapte si miere daca se intampla MAREA MINUNE si ne pricopsim cu neamtul pres, dar macar stiu ca am incercat o alternativa la psd. da o sa ma duc la vot, da, o sa pun stampila pe neamt, si da, nu cred ca o sa castige decat printr-o MARE MINUNE. dar io tot ma duc. sper sa te duci si tu la vot, sa te gandesti cat de bine ne este cu psd-ul, ce ne mai poate oferi si sa votezi. cu cine? nu ma intereseaza. este fix optiunea ta si o respect, chiar daca este contrara cu a mea. sper doar ca fiecare dintre cei care citim pe aici sa fie prezent la vot si sa nu-l anuleze (indiferent de optiune). bine nu are cum sa ne fie indiferent de cine se alege pana la urma, insa macar stim ca am incercat sa continuam ceva sau sa schimbam ceva. Doamne ajuta! Sa ne lumineze Doamne Doamne mintea cand suntem cu stampila in mana!
p.s. remarcc cu multa placere, ca fata de alte dati, dezbaterile au fost mult mai rationale si mai lipsite de sanctiuni. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Concis si realist.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Manuel |
![]()
|
kato, alternativa la ciuma rosie e ciuma portocalie. Cum sa ma decid care din cele doua e mai nociva? E ca si cum ar trebui sa aleg intre a fi executat prin impuscare sau a lua cianura. Nu, mersi. Ca sa votez, ar trebui sa merg la vreo 300 km de unde sunt acum si sa dau votul meu de incredere unei persoane in care nu cred, ori eu nu pot face asa ceva. Imi pare rau.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cica schimbam ceva!
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
eurocristi |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 15 Nov 2014, 23:26) kato, alternativa la ciuma rosie e ciuma portocalie. Cum sa ma decid care din cele doua e mai nociva? E ca si cum ar trebui sa aleg intre a fi executat prin impuscare sau a lua cianura. Nu, mersi. Ca sa votez, ar trebui sa merg la vreo 300 km de unde sunt acum si sa dau votul meu de incredere unei persoane in care nu cred, ori eu nu pot face asa ceva. Imi pare rau. Daca esti in Germanica nu te deranja, sunt cozi mari deja. http://www.realitatea.net/gestul-minunat-a...le_1570959.html [SIZE=1]De unu' am scapat! ![]() |
--------------------
logan
ambition
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io zic sa te mai gandesti si sa alegi ceva, indiferent ce. ai posibilitatea sa inclini balnta si sa faci sa conteze votul tau. prezenta la vot mare de maine va fi arma care va ameninta si va face mult mai atenti pe cei care vor candida pe viitor. noaptea cica este un sfetnic bun, sper sa fie asa.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Manuel |
![]()
|
Mi s-ar usca mana si mi-ar cadea daca as vota pe oricare dintre cei doi fermecati. Vrei sa ma vezi ciung?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
kato |
![]()
|
nu, dar vreau sa alegi ceva, ca sigur nu se usuca mana, am experimentat io cand am pus stampila pe iliescu!
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:07 |