Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
@kato: Cu ce sa-i sperie? Dimpotriva, ii incurajeaza, caci observa ca indiferent de furaciunile pe care le practica, oamenii tot ies, tot spera ca va veni "schimbarea". Eu stiu ca speranta moare ultima, dar nici chiar asa. Probabil trebuie sa treaca inca vreo 15 ani de asa ceva si niscaiva puteri sa-si bage nasul ca sa ma izbucneasca o "revolutie" in care sa fie spanzurati cei ramasi din clasa politica prezenta. Si nici atunci nu stiu daca se va intampla ceva.
Radea lumea de greci ca-s puturosi, lenesi, dar cand vine vorba de proteste, ies in strada si nu pentru o zi, doua... La fel si prin alte tari de prin Europa. La noi nu e cazul. O multime de vreo suta de mii de oameni in fata guvernului sau palatului Cotroceni ar fi o arma care ar putea sa le dea de gandit, nu o prezenta mare la vot. Dar romanu' nu se complica. Romanu' spera. Romanu' zice ca vor veni si vremuri mai bune. Romanului ii e frig, raguseste si raceste, se plictiseste si merge la o bere si o samanta. Cam asta e adevarul, stiu ca doare. Pentru ca-s aici, cu siguranta voi merge la vot. Daca voi alege ceva... Putin probabil. Orice as alege, sigur o sa regret. Macar sa faca lucruri bune cine iese, si sa regret ca nu l-am votat. Eu pur si simplu nu pot vota intre astia doi. Daca era Basescu unul dintre candidati, puneam probabil fara probleme stapila pe oricare dintre ei. Pentru ca ura pe care o am pentru el depaseste ura impartita in mod egal pe care o port pentru toti ceilalti. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(cdadan @ 15 Nov 2014, 23:44) Colegule, eu te inteleg. Insa vezi, la mine in sat au fost umflati din functie un primar apostu pentru care a garantat boc si un presedinte de comsiliu judetean uioreanu impins in fata de ciachi. Din partea cealalta n-a fost saltat vreunul care sa conteze. La voi cand a avut psd vreo functie mare in judet? Daca nu ma insel a fost ori pdl ori pnl. This post has been edited by eurocristi: 15 Nov 2014, 23:49 |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@cddan
te referi la nivel de cluj sau la nivel de tara? partea hilara este ca io moldovean votez cu neamtu si tu ardelean, cu ponta. ![]() This post has been edited by kato: 15 Nov 2014, 23:49 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sunteti contra naturii intradevar
![]() Ma duc la vot cu inima stransa... ma gandesc ce or apuca copiii sau nepotii nostri dupa urma noastra ![]() This post has been edited by luck33ro: 15 Nov 2014, 23:54 |
--------------------
**
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Manuel .. daca nu vrei sa pui stampila pe nici unul, e OK .. pune-o pe amandoi atunci. Dar nu iti lasa votul in aer caci o sa aiba grija altii sa umple golul cu pricina .... si atunci e mai rau caci practic nici nu stii cu cine ai votat.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa bata 300km pentru asta? Si daca o face, ce garantie are ca nu "voteaza" si in Vaslui?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Liviu, oricum as vota pe o lista suplimentara, lista de-acasa ramane goala. Daca ar exista o baza de date centralizata cu toate CNP-urile votantilor, ar fi ceva. Asa...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
ambition
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Merced @ 15 Nov 2014, 23:47) @kato: Cu ce sa-i sperie? Dimpotriva, ii incurajeaza, caci observa ca indiferent de furaciunile pe care le practica, oamenii tot ies, tot spera ca va veni "schimbarea". Eu stiu ca speranta moare ultima, dar nici chiar asa. Probabil trebuie sa treaca inca vreo 15 ani de asa ceva si niscaiva puteri sa-si bage nasul ca sa ma izbucneasca o "revolutie" in care sa fie spanzurati cei ramasi din clasa politica prezenta. Si nici atunci nu stiu daca se va intampla ceva. Radea lumea de greci ca-s puturosi, lenesi, dar cand vine vorba de proteste, ies in strada si nu pentru o zi, doua... La fel si prin alte tari de prin Europa. La noi nu e cazul. O multime de vreo suta de mii de oameni in fata guvernului sau palatului Cotroceni ar fi o arma care ar putea sa le dea de gandit, nu o prezenta mare la vot. Dar romanu' nu se complica. Romanu' spera. Romanu' zice ca vor veni si vremuri mai bune. Romanului ii e frig, raguseste si raceste, se plictiseste si merge la o bere si o samanta. Cam asta e adevarul, stiu ca doare. Pentru ca-s aici, cu siguranta voi merge la vot. Daca voi alege ceva... Putin probabil. Orice as alege, sigur o sa regret. Macar sa faca lucruri bune cine iese, si sa regret ca nu l-am votat. Eu pur si simplu nu pot vota intre astia doi. Daca era Basescu unul dintre candidati, puneam probabil fara probleme stapila pe oricare dintre ei. Pentru ca ura pe care o am pentru el depaseste ura impartita in mod egal pe care o port pentru toti ceilalti. prezenta mare la vot sperie groaznic de mult. ca fapt divers, cand a fost cu demiterea lui base lumea a stat calma, cel putin majoritatea. saptamana asta a iesit lumea in strada si a protestat pentru dreptul la vot al celor plecati afara, si nu putini. deja oameni stau la coada pentru votare in germania si anglia..de ce? aia pot sa faca sacrificiul sa stea 12 ore la coada ca sa aleaga, sa incerce sa faca ceva. daca stam si ne plangem, anulam voturi, ne bagam picioarele si stam acasa, o sa decida pentru noi altii, care pentru o sticla de ulei, o galeata, un kil de zahar, etc se vor vinde si ne vor vinde. si apoi o sa plangem ca ce baieti destepti suntem noi si ce populatie proasta este tara asta care alege un ponta, un base, un neamt ca pres... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
eurocristi |
![]()
|
Babaieti, exagerati!
N-as bate 300 de km ca sa votez sub nici o forma! |
--------------------
logan
ambition
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Or fi pe listele suplimentare. Sta cineva sa bage CNP=urile de pe listele normale si sa le compare cu cele de pe suplimentare?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
eurocristi |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 16 Nov 2014, 00:03) La alegerile astea, declaratiile sunt scanate si datele personale se introduc intr-o baza de date, totul pe o platforma asigurata si administrata de sts. Am mai auzit chestia asta, nu stiu daca nu chiar de la tine. De unde ai informatia? Nu de alta dar suna a SF pentru Romania. ![]() This post has been edited by eurocristi: 16 Nov 2014, 00:06 |
--------------------
logan
ambition
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
De la cadrele de pe forum, doooh!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Merced |
![]()
|
@kato: Da, cand a fost sa pice Basescu, lumea a stat linistita. Ce surpriza! Daca voia cineva sa sperie cu prezenta, trebuiau sa mearga atunci la vot. Trebuiau sa mearga aia de-l pupa in cur pe marinar, pentru un motiv pe care eu inca nu-l pot intelege, sa voteze "NU", daca erau atat de increzatori. Acum a iesit lumea in strada nene. Pentru ceee? Pentru dreptul la vot al celor din diaspora??
![]() Vai, vai... Mi se pare un standard dublu, ca sa fiu politicos. Adica cand fanii ciuma portocalie nu merg la vot ca sa-l salveze de la scufundare pe matelot, e de bine, iar daca unii oameni satui sa trebuiasca sa aleaga celebrul "raul cel mai mic" decid sa anuleze votul sau sa nu mearga, atunci sunt nesimtiti. Mda, surprinzator. This post has been edited by Merced: 16 Nov 2014, 00:07 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Garett @ 15 Nov 2014, 20:32) Mai, dintre toti astia care il faceti prost pe Johannis, se intampla sa fie vreunul dintre voi licentiat in fizica nucleara? In '83, da? da, eu, la UAIC Iasi, coleg de promotie cu neamtu' ![]() vrei o copie dupa diploma? in 1983 nu exista specializarea fizica nucleara la cluj! This post has been edited by vi_escu: 16 Nov 2014, 00:09 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
eurocristi |
![]()
|
|
--------------------
logan
ambition
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(eurocristi @ 15 Nov 2014, 23:02) Stii in cat timp se fac 300Km intr-o tara civilizata ? Gandeste-te doar ca trenurile expres in Suedia (de exemplu) circula cu 200Km pe ora ... si astea-s viteze mici comparativ cu alte tari ... Eu locuiesc la 45 de Km de serviciu si bat drumul asta zilnic, dus-intors ... fac fix 58 de minute in orice directie, pe ceas. de la usa la usa. Parca, uitandu-te asa la problema, 300Km nu mai sunt asa de mult, nu? Credeam ca "euro" din numele tau inseamna ceva mai mult decat niste litere puse impreuna ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
Manuel |
![]()
|
Liviu, relax, omul doar incearca sa ma determine pe mine sa stau acasa.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
kato |
![]()
|
@merced
poate ai sa intelegi si tu vreodata ca oamenii nu sunt masini si in conditii identice, reactioneaza diferit. mai precis, daca injuri pe unul si nu se intampla nimic, o data, de doua ori, de 30 de ori, sa nu te mire daca a 31 si una oara te pocneste de-ti adunii dintii cu penseta. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
eurocristi |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 16 Nov 2014, 00:10) Stii in cat timp se fac 300Km intr-o tara civilizata ? Gandeste-te doar ca trenurile expres in Suedia (de exemplu) circula cu 200Km pe ora ... si astea-s viteze mici comparativ cu alte tari ... Eu locuiesc la 45 de Km de serviciu si bat drumul asta zilnic, dus-intors ... fac fix 58 de minute in orice directie, pe ceas. de la usa la usa. Parca, uitandu-te asa la problema, 300Km nu mai sunt asa de mult, nu? Credeam ca "euro" din numele tau inseamna ceva mai mult decat niste litere puse impreuna ... Crede-ma ca stiu, in Suedia si Danemarca am folosit si trenul, scump dar misto. Chiar si asa, nu m-as duce avand in vedere despre ce e vorba la votul asta. Tot respectul pentru cei care o fac! @Manuel, te-ai prins ! ![]() This post has been edited by eurocristi: 16 Nov 2014, 00:22 |
--------------------
logan
ambition
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 16 Nov 2014, 00:09) De parca e vreo diferenta intre psd, pdl si pnl cand e vorba de bani! Nu e vorba cat e de o.k, e vorba de bani si banii sunt ochiul dracului. ![]() Sunt perfect de acord. Si in acst caz care-i diferenta reala dintra oamenii din spatele lu' ponta si cei din spatele lu' iohannis? Raman doar diferentele ideologice bag seama, povestile alea cu stanga si dreapta. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
Aici l-ai incuiat.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Honorius |
![]()
|
Oricum e urechist.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
da' pe asta cu fizica nucleara cine a scos-o?
(sau era o referinta la nuclearele lui aflocis, basite de fel?) This post has been edited by vi_escu: 16 Nov 2014, 00:29 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:52 |