Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.537 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(nasty @ 6 Nov 2014, 12:59) In sate si comune, prin Baragan, prezenta la vot a fost si va fi de 100%, din cei neplecati după capsuni, pentru că: 1. exista tabele cu prezenta la vot, care vor ajunge la primar, care este Dumnezeul lor si deci nu poti sa nu votezi fara sa stie primarul. 2. ei stiu ca primarul este cel care le da pensii, ajutoare sociale, ajutoare in alimente, servici, subventii agricole, le numara vacile, oile, gainile, pt impozitare, le baga apa, gaze, canalizare, le asfalteaza drumurile, le face parcuri si sali de sport, toate astea numai daca voteaza pe cine spune el. 3. toti cei care au masini se vor mobiliza si vor aduce la vot de pe strada lor toti vecinii batrani, bolnavi si pe cei nehotarati. 4. ultima auzita la țară e ca - o sa rada americanii de noi, daca alegem un primar neamt ( mai des se zice ungur) 5. Pt turul 2, încă una de la țară: "votăm și noi cu cine trebuie să putem să mai furăm și noi ce se mai poate fura" Păi ce credeați că prinde pe aici : locuri de munca, crestere economica, investiții...se prefera 350 lei ajutor social ( DAT de primar)decât salariul minim pe economie This post has been edited by nasty: 16 Nov 2014, 13:23 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
27% prezența la ora 13 (fără diaspora).
Trecem de 60%. ![]() This post has been edited by RZV: 16 Nov 2014, 13:26 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Jegurile alea de la RTV... cica de ce nu sunt cozi la Roma?
![]() Ciutacu ala sau cum plm il cheama... de unde plm stie el ca nu sunt cozi? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da campioni la vot is aia a lu' dragnea...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Honorius @ 16 Nov 2014, 02:26) Tovarasul agitator, singurul nervos si disperat de pe aici esti tu. Te agiti, dai din coate, te iei de toti, de parca vine sfarsitul lumii pentru ca nu iese Ponta presedinte. Disperare mare in tabara plagiatorului. La fiecare post al tau apare treaba asta cu platitul. Ceea ce da de inteles ca tu te afli in situatia asta cu platitul. This post has been edited by paul_p: 16 Nov 2014, 13:32 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 3 Nov 2014, 14:21) spre deosebire de Markos, eu cred ca e vorba de ticalosie mascata sa para incompetenta. nu cred ca se asteptau sa le explodeze in asa hal in fata. vom vedea, daca in turul 2 miscarile vor fi strict cosmetice. nu cred ca formularul online va schimba fundamental datele problemei, e nevoie de mai multe cabine si stampile. la londra, paris, bruxelles cozile au mai multe sute de metri. daca mai si inchid ca in primul tur sectiile la 9, vor ramane si mai multi fara sa voteze. exista o diferenta de ritm fata de primul tur, insa e insuficienta. banui ca si acum au scuza ca nu stiau cati vor vota... |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Paulică, ai fost la vot așa cum v-a ordonat tăticul? Sau ești mai util pe aici?
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(UXE @ 16 Nov 2014, 12:49) QUOTE(blackout @ 16 Nov 2014, 12:51) Mai mulți cetățeni din satul bistrițean Rusu Bârgăului au găsit, duminică dimineață, pungi cu ulei, zahăr și făină, care erau atârnate de porțile caselor și care nu erau inscripționate, dar pe care reprezentanții ACL Bistrița-Năsăud le atribuie adversarilor politici de la PSD. Eu la militie as zice ca-s de la ailalti iar in sat ca-s de la mine. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 16 Nov 2014, 13:36) daca mai si inchid ca in primul tur sectiile la 9, vor ramane si mai multi fara sa voteze. exista o diferenta de ritm fata de primul tur, insa e insuficienta. Cum ziceam si la primul tur, am un feeling acut ca este cineva din PSD care nu-l vrea deloc, dar de-loc!, pe Vivisor presedinte! Pentru ca altfel nu se explica de ce iarasi dau apa la moara celor care acuza conspiratia PSD-ului impotriva votantilor romani din afara. Care puteau fi in mod normal vreo 300.000 si maxim, maxim 4-500.000. Adica inca 1,5% in plus fata de turul I, ceea ce inseamna probabil un 1% in plus pentru Iohannis (in ipoteza ca din aia 1,5% in plus, 1,25% voteaza cu Iohannis si 0,25% cu Ponta). Fix nimic, la diferenta initiala de 10% dintre ei. Insa gestionarea abuziva si tampita a acestei situatii a inflamat al naibii de tare feisbucistii si hipsterii lui Dragos, asa ca sunt sanse reale ca la fiecare strainez care voteaza in plus in afara, in tara sa voteze alti 5 romanasi. PS Ori o fi vorba de vreo conspiratie transpartinica pentru a pune frana trupei de ligai si hoti din jurul lui Ponta, coordonata chiar din PSD?! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
orice vot conteaza, honorius...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Han Solo |
![]()
|
my job here is done... super.gif
|
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am votat. Pina la ora 21 nu pot sa va spun cu cine, dar am votat ca Romania sa fie bine si tot romanul sa prospere.
Mouie Ponta! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
1. Un român din Bruxelles a mers aproximativ patru minute pentru a filma coada formată de românii care vor să voteze la Bruxelles, care se întinde pe trei străzi.
2. Alegeri, turul I: pana la ora 13 votaseră aproximativ 20,78% din cei inscrisi pe liste. Alegeri, turul II: pana la ora 13 votaseră aproximativ 27,2% din cei inscrisi pe liste. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Honorius |
![]()
|
Da' vijelie pe unde a dispărut? A fost promovat pe alt forum sau retrogradat la scris bilețelele cu OZU. Sigur nu a fost promovat să îl învețe pe Iohannis să cânte imnul. Acolo se simte mâna profesionistă a originalului Vijelie.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 16 Nov 2014, 13:58) 2. Alegeri, turul I: pana la ora 13 votaseră aproximativ 20,78% din cei inscrisi pe liste. Alegeri, turul II: pana la ora 13 votaseră aproximativ 27,2% din cei inscrisi pe liste. in asa hal se fura?? ![]() ![]() ![]() LE: e ora doua deja... exitpollurile de dimineata sunt procesate. nu baga nimeni ceva? vreun hipsteras de facebook, vreun site nazist din diaspora? daca aveti, nu tineti pentru voi, egoistilor ![]() This post has been edited by Han Solo: 16 Nov 2014, 14:04 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DannyY |
![]()
|
Io inca nu am votat. Daca nu ma convinge nimeni de contrariu, pe la 7 seara pun stampa pe vanzatoru' de copii (nu de originale).
Deci, si io va spun cu cine am votat dupa ce aflu cine a castigat. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Prezenta de 100% in Teleorman, la ora 14. Se estimeaza ca pina la 19 prezenta va ajunge la 138,14%.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Am votat!
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu viitorul presedinte ?
This post has been edited by UXE: 16 Nov 2014, 14:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
Sa nu te dai cu ruj inainte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 16 Nov 2014, 14:02) LE: e ora doua deja... exitpollurile de dimineata sunt procesate. nu baga nimeni ceva? vreun hipsteras de facebook, vreun site nazist din diaspora? daca aveti, nu tineti pentru voi, egoistilor ![]() Doar zvonuri. Repet, zvonuri! Cica in Bucuresti scorul este cam 60-40 pentru Iohannis, relativ constant dupa ora 9. In tara aud scoruri gen 53-56% pentru Ponta si restul pentru Iohannis. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mi-au rămas vreo două mii de pixuri și brichete, le vrea careva?
Am încercat să le împart dimineață pe lângă secțiile de votare, dar m-au gonit jandarmii. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 16 Nov 2014, 14:02) in asa hal se fura?? ![]() ![]() ![]() LE: e ora doua deja... exitpollurile de dimineata sunt procesate. nu baga nimeni ceva? vreun hipsteras de facebook, vreun site nazist din diaspora? daca aveti, nu tineti pentru voi, egoistilor ![]() http://www.stiripesurse.ro/exit-poll-ora-1...acl_939215.html |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
corbex |
![]()
|
Ce poze au pe ele? O bricheta cu ponta as vrea. Imi place cum arde.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 11:13 |