Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Si un pdl pe toate planurile e mai putin nociv?
This post has been edited by vi_escu: 17 Nov 2014, 01:32 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
lasa ca nu e pdl pe toate planurile
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Adica au tras blaga & co. ca fraierii pentru johannis numai asa de dragul democratiei.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentru Angela.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
Asa ma gandeam si eu. Incepe iar balamucul (nu ca pana acum ar fi fost liniste).
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu, dar ce s-a intamplat acum doar nu a facut sa dispara PSD-ul .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
vi_escu |
![]()
|
Nici nu ar trebui, raman hoti doar de o singura culoare? Bate la ochi.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un lucru e clar - pesedeul are un stil de campanie învechit. Ca acum 20 de ani, cu primari, cu baroni, cu autobuze, cu șantaj, cu golănii. Ieri au descoperit că nu prea mai merge, că-s perimați. Au aparut "hipsterii", s-a dezvoltat netu', Dragnea-style e istorie. Trebuie lucrat serios aici
![]() Numai cu laicuri la Halep nu ține. This post has been edited by Markos: 17 Nov 2014, 01:51 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
prody |
![]()
|
Niste prosti, si-au taiat singuri ditamai craca de sub picioare, trebuie sa faci multe tampenii ca sa reusesti sa pierzi alegerile astea, in conditiile in care nenea Klaus nu a fost deloc genul care sa impresioneze multimea . Ma alatur celor care zic ca totul li s-a tras de la organizare de kkt din diaspora , multi care au vazut la tv s-au revoltat , s-a mai dus vestea si pe retelele de socialziare, altii au fost sunati direct de aia de stateau la coada acolo , s.a.m.d.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
prody |
![]()
|
Da, pai Geoana ar fi iesit presedinte daca statea in casa si dormea doua saptamani fara oprire insa l-a mancat in fund si a iesit la aer
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
prody |
![]()
|
DD ca DD insa tribunul... oare ce idioti sa ai in staff care sa te sfatuiasca sa te afisezi cu el pentru ca iti face bine la imagine si iti aduce voturi ?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ar trebui sa se revina la 2 tururi de scrutin si la alegerile parlamentare si la cele locale.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mesajul pesedeului a fost aiurea, revin la faza cu presedintele roman, ortodox si care uneste. ehh mesajul ala a reusit sa dezbine, si nu numai acum la turul 2 ci inca din vara. in campania electorala au aparut cenzuraturile: iohannis taie pensiile, a vindut copiii romanilor, noi nu ne vindem tara si multe alte cenzuraturi. au crezut ca romanii pot fi prostiti. ghinion, nu chiar toti. multi n-au iesit la vot convinsi fiind ca oricum ponta si iohannis o sa fie in turul 2. romanii din diaspora au fost ignorati, total. ba au fost facuti si huligani ca au incercat sa ia atitudine pentru ca li s-a refuzat dreptul de a vota. in turul 1 presedintele ce unea a reusit sa dezbine: a colorat muntenia si moldova in rosu si ardealul si banatul in albastru, pentru el, diaspora nu conta ca oricum era albastra. pe facebook s-au organizat mitinguri de sustinere a drepturilor romanilor din diaspora, acum 2 saptamini, prin lozincile scandate au fost anti-ponta. (mitinguri de amploare la cluj si timisoara). presedintele care unea a reusit sa-i scoata in strada pe clujeni si timisoreni (ii amintesc doar pe acestia caci aici au fost cei mai multi participanti). presedintele care-i unea pe toti romanii a reusit ca la timisoara (de exemplu) lumea sa scoata la vedere steagurile banatului si transilvaniei! (asa-i ca nu ati mai vazut pina atunci steagul banatului???) pesede nu i-a prea bagat in seama. televiziunile i-au ignorat. pe vineri 14 noiembrie s-a anuntat alt meeting, aici au intrat hipsterii la organizare si au reusit sa scoata in strada mult mai multi. eu personal n-am crezut ca o sa participe asa multe persoane la marsul prin cluj (6 km) dar se pare ca lumea chiar era catranita impotriva pesede. m-am gindit ca se va stringe lumea in unirii si de acolo se vor imputina. mesajul a fost clar: iesirea la vot sa nu decida altii pentru noi, drepturi egale pentru toti romanii si pentru cei din diaspora, unitate, impotriva lui ponta, fara minciuni, fara pomeni electorale. parerea mea, io asa am vazut lucrurile. si, da, la cluj au fost foarte multi participanti, vedeti clipurile pe net. invitatiile pentru participare la demonstratii au fost facute pe facebook, nu cred ca s-au folosit printuri.
ahh, era sa uit: ieri la cluj s-a strigat: "afara, afara cu pesedeu' din tara". hmm, parca de obicei ii dadeau pe unguri afara din tara. tovarasi, poate n-ar strica sa va va mai ginditi la ceea ce vreti sa faceti ![]() This post has been edited by kaspersky: 17 Nov 2014, 03:55 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
Președintelecareunește a reușit să piardă în Vrancea, în Iași...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 17 Nov 2014, 01:20) eu, unul, sper ca odata romanii, cel putin cei din transilvania, sa inteleaga proiectul pe care-l propune szilagyi. regionalizarea lui nu se bazeaza pe criterii etnice, nu vrea decit o regionalizare bazata pe fostele regiuni istorice ce compun azi romania. nu vrea sa dea transilvania ungariei. vrea o federalizare, mai mult fiananciara in sensul ca o parte din taxele colectate (majoritatea, sa zicem in cuantum de 66%) sa ramina la nivel regional (si asta pentru orice regiune)!! iar restul (33%) sa mearga pentru proiecte nationale, comune! e ceva asemanator germaniei. ce-i asa greu de inteles? crezi ca o sa fuga cu transilvania undeva?? 17 Nov 2014, 04:34: ce am zis ma sus? qed: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1858176...erdut-ponta.htm This post has been edited by kaspersky: 17 Nov 2014, 03:34 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Doua lucruri de spus, asa, la prima vedere. Mai intai, lectia ca o campanie rudimentara, dihotomica de tip maniheist - pro- si contra-, cum a facut non stop PSD-ul din 2011 incoace (pro-Base vs. anti-Base) a fost contracarata al naibii de eficient tot cu un mesaj rudimentar, dihotomic si maniheist - pro-comunisti vs. anti-comunisti. Dupa cum se vede, celor mai multi romani le-a fost de departe mai frica de comunism ori de revenirea la partidul-stat PSD, decat de Base.
Concluzia: dai in cap cu parul, asteapta-te nu sa auzi un "te rog, fii cuminte", ci sa iei in cap cu bata de base-ball (!) A doua observatie matinala: si PSD-ul si televiziunile lor de propaganda trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca au un public national imens, dar limitat, de fapt plafonat, cum ziceam de cateva luni incoace, la 35-40%. Daca unii romani sunt complet needucati si habar n-au ce-i aia democratie si stat de drept si alte baliverne si, prin urmare, sunt al naibii de usor de prostit, aratandu-le fantoma lui Base, altii sunt, dimpotriva, vaccinati. Iar cu fiecare ciclu electoral proprortiile se schimba. Si nu in favoarea PSD-ului Concluzia: daca PSD si televiziunile lor nu reincep a comunica normal si a face presa, vor esua in a fi cluburi ale pensionarilor frustrati si aunei parti din ce in ce mai subtiri din ruralul sarac. PS Umbla zvonul ca, pentru propasirea Romaniei, Gabitsu Oprea si Hunor vor cere saptamana asta demisia guvernului. Multa lumea vrea alegeri anticipate! Astia doi sigur nu! Cel putin sigur nu Oprea! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
FRAUDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 17 Nov 2014, 01:20) Man, romanii au votat presedinte un membru al unei minoritati de maxim 100.000 de persoane! Cu ingaduita, n-am chef sa sap sa vad cati sasi si svabi mai sunt de fapt. Ori asta da peste cap toata argumentatia extremist-sovina: "Ziceti ca avem ceva cu minoritatile? Pai tampilor, presedintele-i neamt! Deci problema e la voi de fapt, voi sunteti aia sovini!" La fel si cu "transilvanismul": se simt vexati ardelenii? Guys, presedintele e din Sibiu! Daca apare si un PM ardelean, cam gata, "ciocu' mic, ca-s "ai vostri" la putere"! Vorba aia, cat a fost boc n-a carait nimeni ca vrea autonomie, federalizare & shit! Ma rog, ungurii, da' aia au idei putine si fixe! Daca iesea ponta pe de alta parte, mai ales dupa tampeniile debitate si dupa rosul intens din sud si est in primul tur se creea o presiune: "din cauza voastra sudisti prosti suferim noi ardelenii"! QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 07:03) Mai, eu cred ca rolul major l-a avut povestea cu diaspora. Pur si simplu i-a scarbit pe multi aroganta de care au dat dovada nemajorand numarul de sectii. Daca le dublau avea sanse sa castige, in tara cel putin. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E șovinism și șovanism, domnu'...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La scorul asta e mai greu sa fie credibili cu asa lozinci. Frauda le-a apartinut, nu s-a mai putut face la scara mare. La Caracal, judetul Roamanati, listele suplimentare au fost mai mari ca alea oficiale.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Nov 2014, 07:11) 1. romanii au votat presedinte un membru al unei minoritati de maxim 100.000 de persoane! 2. Mai, eu cred ca rolul major l-a avut povestea cu diaspora. 1. 36.042, mai precis. 2. Io am spus de la inceput ca povestea cu diaspora este un instrument de campanie, care are rolul sa energizeze si sa activeze un anumit tip de electorat. Care, de regula, nu iese la vot, dar si cand iese, voteaza masiv anti-PSD si, in general, anti-partide mamut! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Gata,ie oficial.
![]() Acumasa Ie bun si neamtu ( unii ii zicea altfel,incepea tot cu n si se termina cu ist ) neortodocs . ![]() ![]() Relax acu pentru unii de p-aciasa..... ![]() ![]() http://www.stiripesurse.ro/patriarhul-recu...ini_939349.html De,spera si el ca va mai primi bani in continuare pentru Casa Poporului crestin si ortodox ![]() This post has been edited by M.C.: 17 Nov 2014, 07:39 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
PSD & Co. aveau un singur lucru de facut sa câștige lejer alegerile: sa guverneze tara in directia dezvoltării durabile. Ori ei ce au facut? Au apelat iar la pomeni de moment sacrificand viitorul. Prostiile debitate in campanie poate au convins-o pe bunica (gen nu votam un străin presedinte). Doar ca bunica are ceva nepoti care nu pun bot la asemenea prostii. Si nepotii astia iau tras dupa ei in opțiunea votului si pe părinții lor.
La o prezenta de 8-9 milioane de votanti psd castiga lejer. Cand am auzit ca au fost 11 milioane ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deci se poate castiga o campanie electorala si fara a adopta stilul dambovitean. Romania s-a pisat cu bolta pe toti miticii de la televiziunile de stiri si pe pretentia lor aroganta ca, cine nu-si pune fustele in cap in studiourile TV nu exista.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Jana nu e moartă, Jana se transformă...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 05:45 |