Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Nov 2014, 09:15) Pai nu mai are cum ... This post has been edited by Liviu: 17 Nov 2014, 10:19 Attached thumbnail(s) mm.jpg ( Size: 14.3k ) Number of downloads: 429 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 10:44) Dorele, tu fie citesti dar nu pricepi fie nu citesti deloc dar răspunzi pavlovian! Ma refeream la ungurul de rand, Kaspe, IsNa, Radian, Janosul de pe strada, in general, nu la politicieni! Lipsa de credibilitate a politicienilor udemere & co se răsfrânge asupra întregii etnii. Poate Janos al de vinde kurtos și "obiecte populare" n-are nici hidden agenda nici crystal clear one, il doare la bască/clop/pălărie de autonomie teritorială, il intereseaza doar ce pune pe masă, sa vândă cartofii pe un pret bun s.a.m.d. Dar eu n-am de unde sa stiu asta, il judec prin prisma imaginii politicienilor sai si plec din start de la premisa că are intentii ascunse! Ghinion, shit happens! Sa-si aleagă mai bine reprezentanții altă dată! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Da, dom'le, incredibil dar adevarat....
Iohannis a fost declarat castigatorul alegerilor, desi nu a facut nimic pentru asta. Inca mai stau binisor cu memoria si rememorez apelativele basistilor din 2009, cand Iohannis era prim-ministrul lui Geoana... ![]() "Prim-ministrul Prostanacului" va spune ceva ? ![]() Cum naiba in 2009 nu era bun nici sa stearga pantofii lui Boc iar in 2014 exact aceeasi oameni il pun presedinte de tara ?!!!! Au evoluat politic odata cu nou-alesul, clar.... In fine, sa fie bine ca sa nu fie rau, respectam rezultatul votului. Tot o generatie de sacrificiu ramanem, indiferent de iluziile electorale televizate. p.s. sunt curios maine la ICCJ cat de independenta e justitia romana... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 17 Nov 2014, 10:35 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Are decât card.
Și are și chei, țărane Markos, câte una în fiecare card. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vercy, welcome back!
![]() Lasa, Ponta e tanar, poate sa mai candideze si data viitoare... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 10:33) Da, dom'le, incredibil dar adevarat.... Iohannis a fost declarat castigatorul alegerilor, desi nu a facut nimic pentru asta. A fost ca în "Titanic Vals", dar cine să se mai uite la filme așa de vechi?! ![]() http://www.cinemagia.ro/filme/titanic-vals...anic-vals-3030/ |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
Nț, pe 1.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Deci ne pregătim să îl vedem pe băsescu premier. E bine. băse e mort, vive le băse!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(cdadan @ 17 Nov 2014, 09:57) Sezi bland, ca de asta m-am prins din prima. Numa'ca tre' sa fii mai specific. pentru ca, conform codului penal in vigoare ala cu Flota este prescris de dinainte de inceperea primului mandat (2004). Ala cu casa din Mihaileanu e-o simpla petarda de campanie (daca legea zice explicit cum stiu io - ca la momentul depunerii cererii, cel care solicita casa nu are casa, nu ca n-a avut niciodata casa - de verificat textul legii!), desi e-o magarie si o imoralitate, dar nu o ilegalitate. Ala cu Nana chiar n-are rost sa fie discutat, cata vreme banii vin dintr-un credit legal obtinut, iar suma platita este cu minim 30% peste pretul pietei... Evident, in spatele fiecaruia dintre dosarele astea este o magarie. In justitie nu se discuta nici de magari, nici de curve, ci de incalcari precise ale legii. Ca si in cazul suspendarii presedintelui: incalcari grave ale Constitutiei, confirmate de catre CCR, ca de fapt asta este avizul CCR! QUOTE(Liviu @ 17 Nov 2014, 10:00) Exact .. deci statul poate avorta BOR fara sa moara. Invers ... huh ... se cheama avorton (asta daca supravietuieste) ... Personal, cred ca BOR are doar de castigat prin ruperea ei la nivel central si, mai ales, local de autoritatile publice. Evident, asta daca ii dam credit lui Dragos (si io ii dau!), ca misiunea principala a BOR este in ceruri si nu in sprijinirea industriei constructiilor din Romania! QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 10:33) 1. Inca mai stau binisor cu memoria si rememorez apelativele basistilor din 2009, cand Iohannis era prim-ministrul lui Geoana... ![]() "Prim-ministrul Prostanacului" va spune ceva ? ![]() Cum naiba in 2009 nu era bun nici sa stearga pantofii lui Boc iar in 2014 exact aceeasi oameni il pun presedinte de tara ?!!!! 2. sunt curios maine la ICCJ cat de independenta e justitia romana... ![]() Pai matale, care memorie ai, gandire logica de jurist, mai ptintele asa, sa nu stea neuronii prea inghesuiti, sa aiba fiecare camera lui. Tu, care te pretinji jurist, ia coroboreaza cele doua situatii, apoi vezi ce-i constant (ori se aseamana) si ce difera in(tre) cele doua momente si eliminiand chestiile contrare... hopa, ai gasit cauza! Si explicatia logica! hai, sa te vaz, dom' giurist! Ca pentru mine totu-i cristal clear! Am pregatit si-un banc daca logica-ti nu functioneste. PS Poate interveni si grecu, ca am vazut ca n-a prea lipsit de la orele de logica matematica! Chiar daca logica lui e hard si incapabila sa controleze chestii sinuoase ca alea din drept, de data asta explicatia-i banala si merge si varianta hard, adica logica ciobaneasca! QUOTE(DannyY @ 17 Nov 2014, 10:35) Daca se muta-n fostul meu bloc, pot sa pun o pila si-l aleg astia presedinte de scara. Daca confirma, intr-un an doi poate ajunge chiar presedinte de bloc! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pregateste-te, Honorica. Altfel nu se mai justifica semnatura, cu patria chiorului. Desi era la fel de nejustificata si pina acum. Ai trait in patria orbilor. Pentru ca Romania e si patria lor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 12:41) Sezi bland, ca de asta m-am prins din prima. Numa'ca tre' sa fii mai specific. pentru ca, conform codului penal in vigoare ala cu Flota este prescris de dinainte de inceperea primului mandat (2004). Ala cu casa din Mihaileanu e-o simpla petarda de campanie (daca legea zice explicit cum stiu io - ca la momentul depunerii cererii, cel care solicita casa nu are casa, nu ca n-a avut niciodata casa - de verificat textul legii!), desi e-o magarie si o imoralitate, dar nu o ilegalitate. Domnu', unii ar zice că mințiți așa cum bea băsescu uischi! Ia citiți ce scrie legea 112: QUOTE Art. 9 (la data 18-feb-1997 Art. 9 din capitolul III reglementat de Art. 6 din capitolul I din Normele Metodologice 1/1996 ) Chiriasii titulari de contract ai apartamentelor ce nu se restituie in natura fostilor proprietari sau mostenitorilor acestora pot opta, dupa expirarea termenului prevazut la art. 14, pentru cumpararea acestor apartamente cu plata integrala sau in rate a pretului. De prevederile alineatului precedent beneficiaza si chiriasii care ocupa spatii locative realizate prin extinderea spatiului initial construit. In cazul vanzarii apartamentelor cu plata in rate, la incheierea contractului se va achita un avans de minimum 30% din pretul apartamentului. Ratele lunare pentru achitarea contravalorii apartamentului se vor esalona pe o perioada de maximum 15 ani, cu o dobanda reprezentand jumatate din dobanda de referinta stabilita anual de Banca Nationala a Romaniei. Tinerii casatoriti, in varsta de pana la 30 de ani, precum si persoanele trecute de 60 de ani vor plati un avans de 10%, iar plata in rate lunare se esaloneaza pe o perioada de maximum 20 de ani. (la data 18-feb-1997 Art. 9 din capitolul III reglementat de Art. 5 din capitolul I din Normele Metodologice 1/1996 ) Comisionul cuvenit unitatilor specializate care evalueaza si vand apartamente este de 1% din valoarea acestora. (la data 18-feb-1997 Art. 9 din capitolul III reglementat de Art. 7 din capitolul I din Normele Metodologice 1/1996 ) Fac exceptie de la prevederile alin. 1 chiriasii titulari sau membrii familiei lor - sot, sotie, copii minori - care au dobandit sau au instrainat o locuinta proprietate personala dupa 1 ianuarie 1990, in localitatea de domiciliu. Citeste mai mult: http://www.avocatura.com/ll619-legea-112-d...l#ixzz3JJmNYL4U Sunt convins că veți citi si legea aceasta fix la fel ca și constituția la capitolul imunitate pentru că așa cere OZU. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
Honorica, Basescu n-a fost chirias acolo. Nu se incadreala la "prevederile alineatului 1". Mai citeste almanahe, legile-s mai greu de inteles.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 11:41) Pai matale, care memorie ai, gandire logica de jurist, mai ptintele asa, sa nu stea neuronii prea inghesuiti, sa aiba fiecare camera lui. Tu, care te pretinji jurist, ia coroboreaza cele doua situatii, apoi vezi ce-i constant (ori se aseamana) si ce difera in(tre) cele doua momente si eliminiand chestiile contrare... hopa, ai gasit cauza! Si explicatia logica! hai, sa te vaz, dom' giurist! Ca pentru mine totu-i cristal clear! Am pregatit si-un banc daca logica-ti nu functioneste. Dacis, riscul mare este ca "prim-ministrul prostanacului'' sa nu devina cumva "presedintele prostanacilor". ![]() Dar asta se va vedea in timp, e prematur acuma. Oricum, atentie la pasii gresiti, de la anul se pot face suspendari cu 30%. ![]() Cand vrei sa punem de o re-umilire in public pe teme juridice, sunt pregatit. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 10:41) Personal, cred ca BOR are doar de castigat prin ruperea ei la nivel central si, mai ales, local de autoritatile publice. Evident, asta daca ii dam credit lui Dragos (si io ii dau!), ca misiunea principala a BOR este in ceruri si nu in sprijinirea industriei constructiilor din Romania! Doamne Ajuta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
"Președintele României, domnul Traian Băsescu, îl felicită pentru victoria în alegerile prezidențiale pe domnul Klaus Werner Iohannis și îi urează succes în exercitarea mandatului de președinte al României", se arată într-un comunicat transmis, luni, de Administrația Prezidențială.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
Legea aia zice clar, pot fi cumparate de cei care nu detin sau cei care nu au detinut (mai exact n-au instrainat) o locuinta proprie. Da' astea sunt detalii, in situatia in care chiar si noul presedinte a luat o casa de la stat cand mai avea una proprietate personala.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Legea aia se refera la chiriasi, care cumparau in conditii favorabile (rate multe, dobinda mica). Base a luat-o la liber.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:56 |