Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 13:25) PS Bre, daca tu si cu galul ciar sunteti juristi, io imi depun CV-ul la CCR, cerand dispensa de studii. Ce mama naibii hal de scoale ati facut voi, bre, daca nu stit citi corect si complet o lege?!... ![]() Dacis, tu esti "JURISTUL" ce sustinea sus si tare pe acest forum ca martorii intr-un proces penal sunt obligati sa depuna marturie. Te-am lasat sa postezi de vreo 2 ori aceeasi prostie dupa care ti-am dat articolul din Codul Penal si o hotarare a ICCJ ce consfintea o recomandare a Curtii Europene de Justitie. In locul tau m-as pune la punct cu toate notiunile si dupa aia as posta in cunostinta de cauza. Scuza-ma, dar pierdem timpul. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
A scris de prea multe ori cuvintele "Ponta Presedinte". Acum chiar ca Ponta e istorie.
This post has been edited by DannyY: 17 Nov 2014, 14:25 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ar putea activa aici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot e un lucru bun. Avand in vedere cele scrise mai devreme, putem abandona ideea ca la noi pe forum ar fi postaci remunerati, se pare ca unii oamenii chiar au convingeri de nezdruncinat.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mie-mi spui?
![]() Vezi ca eu i-am dat reporturile. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nimeni nu crede ca ai lucra penru crucea rosie. Intr-o lume atit de prefacuta.
This post has been edited by corbex: 17 Nov 2014, 15:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
ttt
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 13:55) Dacis, tu esti "JURISTUL" ce sustinea sus si tare pe acest forum ca martorii intr-un proces penal sunt obligati sa depuna marturie. Regret sa te dezamagesc, dar sunt ne-juristul care a sustinut asta: Ia din CPP Art. 114 - Persoanele audiate ca martor (1) Poate fi audiată în calitate de martor orice persoană care are cunoștință despre fapte sau împrejurări de fapt care constituie probă în cauza penală. (2) Orice persoană citată în calitate de martor are următoarele obligații: a) de a se prezenta în fața organului judiciar care a citat-o la locul, ziua și ora arătate în citație; ![]() c) de a spune adevărul. Art. 117 - Persoanele care au dreptul de a refuza să dea declarații în calitate de martor: (1) Au dreptul de a refuza să fie audiate în calitate de martor următoarele persoane: a) soțul, ascendenții și descendenții în linie directă, precum și frații și surorile suspectului sau inculpatului; ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vercingetorix |
![]()
|
Dacis, era vorba despre a obliga pe cineva sa depuna marturie in pofida dorintei sale.
Nicidecum de drepturile martorilor in fata instantelor. ![]() Daca erai avocat, iti cerea clientul banii inapoi... p.s. cand nu stii raspunsul la o intrebare raspunzi usor pe langa, buna tactica, dar nu tine cu mine... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
@ake - cred ca a fost suficient ...
Senzatia e de deja-vu - ne-am intors cu aproape 20 de ani inapoi la alegerile din 1996 cand Constantinescu pe un cal alb salva romanika de comunisti...acum e si mai rau - in rolul "salvatorului anti-comunist" e un retardat mintal care nu e in stare sa lege 3 fraze intr-o discutie libera... Daca pesedeii sunt inteligenti renunta imediat la guvernare si intr-un an jumatate la alegerile din 2016 vor castiga mai clar decat la cele din 2012. Ce e grav pt. romanika nu e neaparat faptul ca nea base a mai furat vreo 2 ani de libertate ci cat de cretini pot fi romanasii sa-l voteze a 3-a oara pe basesecu - ok hai ca prima data inteleg, a 2-a oara au furat baconschi et comp la greu dar si a 3-a oara...sper ca nu e nimeni atat de naiv sa creada ca nea base nu va fi viitorul prim-ministrul (ca doar nea putin nu e departe) care pe modelul 96-2000 si 2009-2011 va duce romanika intr-o noua criza economica. This post has been edited by tony-s: 17 Nov 2014, 16:58 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
badea, tu esti ?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Evident ca m-am referit la aia ce am votat ieri pro-base....eu n-am fost la vot ...cum mai spuneam din 2000 incoace am fost foar la referendum-ul din 2012.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
tony , ma pregatisem sa-ti raspund ceva insa la final mi-am dat seama ca nu are rost .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bucatzel |
![]()
|
eh, vorbim de antoniusz minte-n vacanta.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tony-s |
![]()
|
Pot face pariu cu oricine ca pana prin martie-aprilie 2015 nea base e prim-ministru....chiar mai repede daca pesedeii sunt inteligenti - nu ca i-as suspecta ca ar fi......
din pacate clujenii intotdeuna au ales prost incepand cu funar,boc,basescu...terminand cu retardatul. This post has been edited by tony-s: 17 Nov 2014, 17:05 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
Da' vezi tu tonica, tu crezi ca sasu' ar fi retardat.
In schimb, noi stim ca tu esti. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tony-s |
![]()
|
Doar o jignire ieftina...sunt dezamagit - credeam ca poti mai mult....
Trebuie sa fac totusi o precizare....comparam doar momentele 1996 vs 2014 - acelasi entuziasm - iesit pe strazi pt. ca am invins comunismul, acum euforie pe feisbuc.....insa e penibil sa-l compari pe Constantinescu, care chiar cred ca incercat ceva, cu retardatul lui nea base. This post has been edited by tony-s: 17 Nov 2014, 17:15 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
mai nou retardatii sunt specializati in fizica atomica ?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:01 |