Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
TC !
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Detalii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Parca zicea ceva despre un apartament, într-un viloi cu 6 familii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Deja la PNL Blaga se pregătește să preia conducerea partidului. Bieții PDL-iști sunt tolerați la conducerea noului partid.
17 Nov 2014, 13:29: QUOTE(Markos @ 17 Nov 2014, 13:27) Ce apartament? E doar o debara. This post has been edited by Honorius: 17 Nov 2014, 12:29 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din actul de cumparare si pina la Vercinge a mai crescut. Bulgarele de zapada.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Nov 2014, 12:29) Corect, cica a fost decat 19 mii ![]() 17 Nov 2014, 12:32: QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 12:31) Pai da, acolo. Dar a cumparat doar un etaj ![]() This post has been edited by Markos: 17 Nov 2014, 12:32 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 12:31) Vila e acolo, dar nu e toata a lui. Nu ca ar conta, Scoala lu' antena 3. Street view dovedeste ca exista cladirea, nu ca e a lui basescu. N-ai stiut? Dar ce scula galului stii tu? This post has been edited by corbex: 17 Nov 2014, 12:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Nov 2014, 13:16) Legea aia se refera la chiriasi, care cumparau in conditii favorabile (rate multe, dobinda mica). Base a luat-o la liber. N-a luat-o la liber, ca nu s-a facut licitatie. A beneficiat de legea respectiva, cumparand imobilul in care deja era chirias. (le: o bagatela de aproape 200m patrati, un fel de garsoniera). This post has been edited by neumann: 17 Nov 2014, 12:36 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
50 mp construiti pe cap de membru de familie. Deci a cum zici, o garsoniera.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Gallus a luat parterul si vrea sa scape, pe cale juridic-penala, de locatarul de deasupra, sa se extinda. Aa se explica. Gallus are o situatie materiala buna. E proprietar de autobuz si ia 4000 de lei pentru un transport -cursa speciala- Alexandria-Videle.
This post has been edited by corbex: 17 Nov 2014, 12:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Nov 2014, 13:37) Si viloiul din Otopeni nu intra in calcul la impartirea metriiilor pe cap de vita furajata? http://www.gandul.info/politica/istoria-do...dintelui-254175 |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Aia-i alta casa. Construita din vinzari anterioare. De inghetata. A fost simtit si nu si-a facut si la Cornu. In locul lui luam o bucata de plaja/faleza de la Mazare si-mi faceam acolo. Ce vedeti voi din tren cind mergeti spre Mangalia sint case de americani, cu bani din donatii Microsoft.
This post has been edited by corbex: 17 Nov 2014, 12:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Si, ca cetatean pe zebra, n-are voie sa vorbeasca?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
E bine ca si-a adus aminte ca trebuie sa vorbeasca.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
toata campania a fost bazata pa anti-ponta, sa-i taie oole neamtului bine de tot. Sa n-aiba pretentii mai incolo..
|
--------------------
...
..
|
|
vercingetorix |
![]()
|
"Așteptăm Diaspora acasă dupa ce și-a luat țara înapoi și locurile de muncă promise, astfel încât șomajul să fie zero, ca la Sibiu...
Noi punem la dispoziție terenul gratis și lipsa taxelor și impozitelor locale. Am înțeles că investitorii vin la pachet cu Iohannis. Îi așteptăm!", a fost mesajul transmis de Lia Olguța Vasilescu. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 13:08) "Așteptăm Diaspora acasă dupa ce și-a luat țara înapoi și locurile de muncă promise, astfel încât șomajul să fie zero, ca la Sibiu... Noi punem la dispoziție terenul gratis și lipsa taxelor și impozitelor locale. Am înțeles că investitorii vin la pachet cu Iohannis. Îi așteptăm!", a fost mesajul transmis de Lia Olguța Vasilescu. nu mai cita din vaci patente ca iarasi va dati cu tesla-n oo. Deci nu se mai fac stadioane in pesedime, doar pentru ca psd-ul a pus bete in roate celor ce vroiau sa voteze in strainatate, pe motiv ca nu coteaza cu ei? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Apophis, ce bine ca ai aparut.
Vreau si eu dovezile cu spionajul lui Ponta. Pe bune, macar sa stiu clar de ce nu a iesit presedinte. Sper sa te tii de cuvant. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Si daca ar veni la pachet cu Johannis, nu se duc la Olgutza Vasilescu. Sibiul mai are terenuri goale imprejur. In cazul Olgutei, goala imprejur e doar scula lu' barbac-su.
Ponta a fost spion klingonian. Nu e nevoie de dovezi. Fisa lui medicala vorbeste de la sine. This post has been edited by corbex: 17 Nov 2014, 13:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Honorius @ 17 Nov 2014, 11:58) Ia citiți ce scrie legea 112 Sunt convins că veți citi si legea aceasta fix la fel ca și constituția la capitolul imunitate... Pai hai sa vedem: - Base avea o casa la Otopeni, pe care i-a dat-o / donat-o Ioanei; - insa acolo unde avea domiciliul (adica in Bucuresti) nu avusese nici o proprietate a lui ori a familiei, niciodata - fara sa aiba domiciliul pe raza Bucurestiului (Bucuresti =/ Otopeni) nu putea candida la PMB. Concluzia legitima este ca, neavand nici o proprietate personala ori a familiei in Bucuresti, ori il primise cineva in spatiu, ori avea ceva inchiriat. Dar asta este complet irelevant in cazul casei din Mihaileanu, cata vreme legea spune clar, dupa citatul tau: "Fac exceptie de la prevederile alin. 1 chiriasii titulari sau membrii familiei lor - sot, sotie, copii minori - care au dobandit sau au instrainat o locuinta proprietate personala dupa 1 ianuarie 1990, in localitatea de domiciliu." Ori Base avand la momentul respectiv domiciliul in Bucuresti, unde nu avusese niciodata vreo locuinta, putea cere si primi absolut legal o casa in Bucuresti. Daca domiciliul lui legal era in Otopeni, dupa donarea casei catre Ioana legea (citatul de mai sus!) ii interzicea sa primeasca o alta locuinta, tot in Otopeni PS Bre, daca tu si cu galul ciar sunteti juristi, io imi depun CV-ul la CCR, cerand dispensa de studii. Ce mama naibii hal de scoale ati facut voi, bre, daca nu stit citi corect si complet o lege?!... ![]() QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 12:03) Sorry, dar tina mea nu-i sa umilesc pe nimeni. Daca asta se intampla, este doar o consecinta colaterala. Si apropos de vrajelile tale juridice, pune bre, neuronul la treaba si raspunde-mi la provocare. Aia cu coroborari, relatii cauza efect, logici juridice etc.etc.. ![]() QUOTE(Liviu @ 17 Nov 2014, 12:03) Sa inteleg ca viziunea mea asupra evolutiei sanatoase a ortodoxiei romanesti iti cazu cu tronc?!... ![]() QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 12:23) Iohannis deja cere bugetul pe 2015 Guvernului. Iar Parlamentului ii cere sa respinga legea cu amnistia si gratierea. Neamtul le-a cerut civilizat sa fac fix si exact ce au promis ca fac imediat ce se termina alegerile. Alegerile s-au terminat! QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2014, 12:31) E vila intreaga? Ori doar o parte / un apartament din aceasta?!... PS Oare ce casa i-o acorda acuma Ponta lui Base?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 12:25) Absolut. Nu inseamna ca o sa devin un bun crestin ... dar s-ar mula bine pe filozofia mea de viata in ceea ce priveste neimplicarea in treburile interne ale vietii celorlalti, fara voia lor. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 17 Nov 2014, 14:25) Pai hai sa vedem: - Base avea o casa la Otopeni, pe care i-a dat-o / donat-o Ioanei; - insa acolo unde avea domiciliul (adica in Bucuresti) nu avusese nici o proprietate a lui ori a familiei, niciodata - fara sa aiba domiciliul pe raza Bucurestiului (Bucuresti =/ Otopeni) nu putea candida la PMB. Concluzia legitima este ca, neavand nici o proprietate personala ori a familiei in Bucuresti, ori il primise cineva in spatiu, ori avea ceva inchiriat. Dar asta este complet irelevant in cazul casei din Mihaileanu, cata vreme legea spune clar, dupa citatul tau: "Fac exceptie de la prevederile alin. 1 chiriasii titulari sau membrii familiei lor - sot, sotie, copii minori - care au dobandit sau au instrainat o locuinta proprietate personala dupa 1 ianuarie 1990, in localitatea de domiciliu." Ori Base avand la momentul respectiv domiciliul in Bucuresti, unde nu avusese niciodata vreo locuinta, putea cere si primi absolut legal o casa in Bucuresti. Daca domiciliul lui legal era in Otopeni, dupa donarea casei catre Ioana legea (citatul de mai sus!) ii interzicea sa primeasca o alta locuinta, tot in Otopeni PS Bre, daca tu si cu galul ciar sunteti juristi, io imi depun CV-ul la CCR, cerand dispensa de studii. Ce mama naibii hal de scoale ati facut voi, bre, daca nu stit citi corect si complet o lege?!... ![]() ![]() Base a dobandit o casa in Constanta, in localitatea de domiciliu (la data dobandirii). Restul e can-can. Ma intreb daca interpretarea asta a ta e pe bune, sau faci misto de noi. Crezi ca legea permite mutatul la fiecare 3 luni in alta localitatea si dobandirea de imobile aproape gratis, de la primarie, doar pentru ca pana atunci, n-ai locuit acolo (desi inca mai ai proprietati prin alte orase)? |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Nov 2014, 13:36) Crezi ca legea permite mutatul la fiecare 3 luni in alta localitatea si dobandirea de imobile aproape gratis, de la primarie, doar pentru ca pana atunci, n-ai locuit acolo (desi inca mai ai proprietati prin alte orase)? 1. Fiind prost scrisa (io suspectez ca intentionat!), permite! Nu ma crezi, mai citeste-o o data! 2. Topicul cu credinta este in alta parte. Aici incercam sa ne ocupam cu alte daravele. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:36 |