Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Tonica, lasa de-astea. Mai zi de KFC!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai nu prea-s multe de zis - aripioarele de la KFC in combinatie cu sos de maioneza cu usturoi sunt pe departe cea mai buna mancare...nici nu ma mir ca reteta e americana...deobicei cam tot ce fac americanii e la superlativ - filmele,serialele,diversele emisiuni gen discovery,history... americane nici nu se compara cu porcariile din restul lumii,masini mai frumoase decat cele americane in aceiasi gama de pret nu gasesti,meciuri de baschet ca-n NBA nu vezi nicaieri altundeva....
This post has been edited by tony-s: 14 Jun 2014, 10:30 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măceluri în școli...
Hiroșime, Nagasakiuri... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai intotdeuna am recunoscut ca USA are 2 probleme mari - drogurile si controlul armelor...mai ales drogurile - insa dpmdv ambele pot fi evitate - drogurile daca ai ceva creier...iar riscul ca un nevinovat in USA sa fie suprins intr-un schimb de focuri sunt convins ca e infinit mai mic decat sa mori in romanika pt. ca n-ajunge salvarea in timp util, n-are spitalul medicamente,n-are omul bani de medicamente,n-are omul bani de spaga si nu-l baga nimeni in seama in spital, nu se respecta norme minime de protectia muncii si cade malul de pamant peste diversi, dobitocilor lui nea base le trebuie 7 ore sa localizeze un telefon deschis si functional.....in USA daca suni la 911 automat in max. 30 de sec se localizeaza telefonul....
Oricum partea cu armele are 2 aspecte - pe de o parte evident ca nu e normal ca o arma sa ajunga pe mana oricarui dezaxat si dereglat mintal insa pe de alta parte orice om normal ar trebui sa aiba la dispozitie o arma pt. autoaparare....asta cu bazatul pe politia din romanika e din ciclul pt. prosti - traim intr-o tara minunata in care nu se poate intampla nimic - hoti si infractori nu exista, cainii nu musca si nu omoara oameni pe strada (e drept ca lucrul asta e specific mai ales tziganiei din bucuresti)... Chestia cu hiroshima si nagasaki a fost pur si simplu un calcul matematic....mult mai multi ar fi murit, inclusiv civili, in urma unei invazii a japoniei, decat au murit in dupa cele 2 bombe atomice....altfel japonia nu putea fi infranta, japonezii sunt oameni hotarati, spre deosebire de jermani, ca sa nu mai zic de italieni..care daca vine un pic de frig si e un pic de noroi se predau cu milioanele ca prostii. This post has been edited by tony-s: 14 Jun 2014, 11:14 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tony-s |
![]()
|
Am fost cam prin jumatate din ieuropa si pe cat posibil am mancat mancarurile specifice din fiecare tara ...inclusiv de ex. anul asta in lisabona am mancat vaca argentiniana care cica-i cea mai buna din lume ...insa nimic nu se compara cu aripioarele picante de la KFC.
E drept ca nu m-am dus la cele mai scumpe restaurante din Paris sau Londra insa sunt convins ca n-am pierdut nimic chiar daca am mancat in restaurante mai de buget...e drept ca-n USA n-am ajuns - e posibil ca acolo sa gasesti hamburgeri sau aripioare mai bune decat cele de la KFC....repet stiu ca mancarea americana nu e sanatoasa insa nu exista ceva mai bun la gust. This post has been edited by tony-s: 14 Jun 2014, 11:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai era ceva friptura traditionala portugheza cu vaca argentiniana ...cel putin asa zicea ala de la restaurant....nu l-am verificat ca oricum nu prea aveam cum si nu ma interesa in mod deosebit..restaurantul parea ok insa sigur nu era printre cele mai scumpe din lisabona...oricum mai mare tziganie ca-n lisabona n-am mai vazut...nu credeam ca in ieuropa se poate tziganie mai mare ca-n bucuresti..practic acolo toata lumea incerca sa te fure si in general lume extrem de pestrita, o gramada de homelesi inclusiv in zonele centrale si turistice ale lisabonei, in centru se legau traficantii de tine si iti ofereau marijuana,hasis si cocaina iar politia se plimba printre ei si nu avea nici o treaba....
Lisabona merita vizitata - sunt lucruri pe care nu le-am mai vazut in ieuropa (cel mai lung pod din ieuropa,tramvaiele specifice,diverse monumente, e prima data cand am ajuns la oceanul atlantic..) insa lumea pare ca traieste mai rau ca-n romanika - multi homelesi,case parasite,darapanate,neingrijite...ceea ce e surprinzator avand in vedere ca portugalia are cam dublu PIB/cap de locuitor. This post has been edited by tony-s: 14 Jun 2014, 11:47 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 14 Jun 2014, 12:19) Ba, tonica, stii ce zici tu acuma? Ca omleta traditionala olteneasca este facuta cu praz si oua de strut iar frigaruile traditionale de la Galati se fac cu tentacule de caracatita. ![]() This post has been edited by dacis: 14 Jun 2014, 16:58 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Adica ce vrei sa spui ma? Ca noi n-avem caracatite-n Galati?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 14 Jun 2014, 16:57) Ba, tonica, stii ce zici tu acuma? Ca omleta traditionala olteneasca este facuta cu praz si oua de strut iar frigaruile traditionale de la Galati se fac cu tentacule de caracatita. ![]() Pai asa zicea ala...nu contest ca poate era din ciclul povesti nemuritoare si am mancat cu totul altceva decat vaca argentiniana - cum am mai spus pe langa traficanti care in centrul orasului in fata politistilor te acostau sa-ti vanda marijuana,hasis sau cocaina,pe la magazine "uitau" sa-ti dea inapoi tot restul, in restaurante pe langa ce comandai iti mai aduceau tot felul de nimicuri pe care apoi te taxau o gramada de bani si tot felul de tziganii din astea...practic cum ieseai din spania si intrai in portugalia parca era o alta lume...nu ma mai mir de ce cefere isi permite sa aduca o gramada de ciurucuri de pe acolo....in romanika, ca sa nu mai zic de cluj, nu prea mai vezi de vreo 10-15 ani tziganii din astea... This post has been edited by tony-s: 14 Jun 2014, 20:18 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă Tony,, da' de McDo ce zici?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Nu ma dau in vant dupa Mc D...prefer Burger King.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' nu-s americani?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Pai cam tot ce conteaza din domeniul alimentar sunt americani - Mc D,KFC,Burger King,Subway,Starbucks,Mars Inc (twix,snickers,bounty,uncle ben,m&m,skittles...)..ca sa nu mai zic de Coca Cola, Pepsi...care singure au cifre de afaceri mai mari decat PIB-ul romanicii...insa asa cum prefer BG in locul Mc D la fel prefer twix in locul lui mars sau snickers.
De altfel cam in toate domeniile produsele si serviciile americane sunt de top si domina piata mondiala - in IT de ex. sunt - HP,Apple,Dell,IBM,Intel,AMD,Microsoft...internet- Google,feisbuc,yahoo,amazon,twitter.... This post has been edited by tony-s: 15 Jun 2014, 05:30 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
grecii stiu ce e aia mancare
![]() ziceam de tony, americanu' nostru. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Grecu mai slabeste cureaua cu o gaura la fiecare trei luni. A descoperit secretul mincarii americane.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(tony-s @ 14 Jun 2014, 10:57) Sigur ca nu se compara, sunt mancaruri infinit mai bune ![]() In cea mai ordinara bomba din spania, italia sau franta se mananca (si bea) infinit mai bine decat la fast food. De fapt nici nu prea sunt convins ca astia din urma servesc mancare... |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mai Tonica, incearca si matale sa manci si chestii din alte maini:
- Incearca mancarea libaneza, uite, cand mai ajungi in Bucale, da de veste si te duc eu unde sa manci. - Incearca mancare arabeasca: aromata si gustoasa - Incearca mancarea frantuzeasca. E genul de mancare de gustat, nu de mancat ca nehalitu, cu burta. - Incearca mancarea nemteasca. Eu nu ma dau in vant dupa ea dar cred ca tie o sa-ti placa. - Incearca mancarea indiana: Aromata, gustoasa dar cam condimentata - Mexicana - Chinezeasca DIntre toate ai ramas infipt in prajelnitele americane pline de glutamat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ponta: Situația în regiune se deteriorează, dar România are rezervele necesare de gaze naturale
Premierul Victor Ponta a anunțat, luni, în debutul ședinței BPN al PSD, că deși situația în regiune se deteriorează, România are rezervele necesare de gaze naturale, astfel încât, pe termen scurt, nu sunt probleme. "Ne interesează pentru că suntem partidul de guvernământ și avem obligația guvernării. Vedeți că situația în regiune se deteriorează, se opresc gaze. Azi de dimineață am stat cu ministrul Energiei și vreau să dau un semnal de acum, imediat, că pentru România, pe termen scurt, șase luni, nu e niciun fel de problemă, avem rezervele necesare", a spus Ponta. El a arătat că cel mai important lucru în acest moment este ca în toată scena politică să existe stabilitate și predictibilitate. "Avem rezervele necesare, însă cel mai important lucru este, în toată scena politică, să avem stabilitate și predictibilitate. Principala responsabilitate privind stabilitatea se îndreaptă către noi, fiind partidul cel mai mare din coaliția de guvernare. Vreau să vă rog pe toți în toate structurile pe care le reprezentați - Parlament, structuri locale, Guvern - să dați același mesaj că e o perioadă în care România are nevoie mai mult decât orice de seriozitate și stabilitate", a mai spus Ponta. p.s. vivi presidente ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In traducere: "avem gaze pana la prezidentiale, vrem liniste!"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ponta: Dacă decid să candidez la prezidențiale, îmi depun candidatura în CN al PSD, pe 1 august
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că își va depune candidatura în cadrul Consiliului Național al PSD, care va fi convocat pentru data de 1 august, dacă va decide să candideze la alegerile prezidențiale, informează MEDIAFAX. Ponta a anunțat, după ședința BPN al PSD, calendarul evenimentelor PSD privind desemnarea candidatului pentru funcția de președinte al României, acesta fiind structurat pe următoaele acțiuni: CExN convocat pe 30 iunie, Consiliu Național pe 1 august, și Congres în septembrie. El a spus că la Consiliul Național, pe 1 august, se stabilesc procedurile și se depun candidaturile din partea celor care vor să candideze în cadrul PSD pentru a fi desemnați candidați la funcția de președinte al României. Întrebat dacă își va depune candidatura la Consiliul Național, Ponta a răspuns: "Dacă voi decide să candidez la funcția de președinte al României, evident că îmi voi depune candidatura în cadrul Consiliului Național". Victor Ponta a spus că procedurile de desemnare sunt prevăzute foarte clar în Statut. "Eu vorbesc de procedura mare. Dacă e un singur candidat, îl vom desemna în Congresul din septembrie. Dacă sunt mai mulți candidați, atunci trebuie să avem procedura de desemnare din cadrul partidului a celui care după aceea merge la Congres", a adăugat acesta. Întrebat dacă Mircea Geoană și-a exprimat dorința de a candida la alegerile prezidențiale, premierul a răspuns: "Pe 1 august o să știți exact cine își exprimă dorința și cine nu". This post has been edited by vercingetorix: 16 Jun 2014, 13:55 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:16 |