zeronoua teceie
![]() ![]() |
zeronoua teceie
hitman1234 |
![]()
|
||
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|||
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Pai si de la a 2-a nu ia facut vant in vreo rapa ceva?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
n-auzi caconsuma putin? plus ca e putin matzochist omul, ii place sa se socializeze cu mecanicii and shit
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 2 Jul 2014, 10:46) Pe sitemul asta nimeni n-ar trebui sa poarte jante mai mari de 16, ca gumele-s scumpe si se duc dracului mult mai repede, adica la prima groapa mai calumea. Tatal tau ar trebui sa-si puna niste intrebari, ori conduce ca un taximetrist, ori pune consumabile de calitate indoielnica (sau reconditionate). Dar ia zi, tu cate turbine ai schimbat pe bolf? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
si tu cu intrebarile astea personale
![]() sunt motoare si motoare cu turbine si turbine, la bmw par example cica duc sute de mii de km originalele, si se stie cam cum merg bmw-urile serpuit, la cliozaur unde turbina munceste cel mai mult sunt consumabile se pare ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La peemfe turbina-i fudulie. E ca cam cum si-ar pune silicoane una care are numarul 3 din nastere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Jul 2014, 12:16) Absolut. Da' pe generatiile recente nu prea gasesti motoare fara turbina. ![]() 3 Jul 2014, 23:01: QUOTE(hitman1234 @ 3 Jul 2014, 10:54) ii pun numa' motul, stau sa se incalzeasca/raceasca si nu dau in ea ca-n oala cu sarmale..therefore ar trebui sa tina mult si bine N-am stat niciodata sa se incalzeasca, a vazut uleiuri fel de fel, a vazut destula talpa si cu toate astea la 300k inca invarte morisca originala. This post has been edited by cdadan: 3 Jul 2014, 22:01 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pentru că GARRETT
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) my_general_feelings_towards_these_moderators_88343.gif ( Size: 6.3mb ) Number of downloads: 470 |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
cdadan |
![]()
|
Gata, in sfarsit, am condus si eu Loganul cu 0.9, masina colegului Bogdan_dsn, cu vreo 6 mii la bord.
De interior nu zic prea multe ca nu-i cazul, oricum e mult peste Loganul precedent. Motorul, ca asta pasioneaza pe multi: e bun, se pupa bine cu imaginea de ansamblu. Cutia are primele doua trepte foarte scurte, probabil pentru a usura demarajul in trafic urban. La plecarea de pe loc, nici n-ai lasat bine ambreiajul ca motorul deja e in 3000 de ture. Treptele 3-5 sunt etajate exact cum trebuie pentru rezultate optime in orice conditii. In 5, trece un pic de 120 la 3000 de ture. Motorul tremura dubios la relanti, sau ma rog, nu prea sunt eu obisnuit. In sarcina sub 2000 de ture e apatic si nu prea-i place, parca tremura usor. Dupa 2000 merge brici. In plus, e surprinzator de silentios mai sus in ture. De tras, trage linistit ca un 1.6 16v, cam asa se simte in regim domestic. Evident insa, are un plus intre 2000 si 3000, ca de aia-i cu turbina. Cert e ca la capitolul prestatii e la ani lumina de clasicul si puturosul 1.4 mpi. Cu asta chiar poti sa mergi bine la drum, urca de n-are treaba, poti depasi linistit. Masina ruleaza linistit si calm la viteze gen 130, ceea ce-i un lucru bun pentru confortul la drum sau pe autostrada. De directie si suspensii ce sa zic? E un fel de Laguna, adica moale si fara haz. Directia se grabeste sa comunice in volan doar neregularitatile asfaltului (un pic deranjant, zic eu), in rest mucels. Dar astea sunt lucruri absolut normale si se incadreaza fara probleme in limita asteptarilor. This post has been edited by cdadan: 14 Aug 2014, 10:01 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
vezi ca incepe programul prima masina, daca scapi de troaca de bemve poti sa te bagi la un subunitar nou
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa conduci si un 1.2, ala trebuie sa fie si mai interesant.
@hitman1234: il bate gindul, d'aia a facut testul. Peemfeul il lasa baiatului. This post has been edited by corbex: 14 Aug 2014, 10:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Aug 2014, 09:59) Motorul tremura dubios la relanti, sau ma rog, nu prea sunt eu obisnuit. 3 cilindri, e normal. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(hitman1234 @ 14 Aug 2014, 11:03) vezi ca incepe programul prima masina, daca scapi de troaca de bemve poti sa te bagi la un subunitar nou ![]() Nu-i Loganul pentru mine ... In programul ala nu ma incadrez, am avut troace pana acum, plus ca am deposit si limita de varsta. ![]() Ideea e alta: cand mergi cu un pemfe ai anumite asteptari, cand mergi cu Loganu, ai alte asteptari. Dacia se achita destul de bine de ceea ce promite. sau mai bine zis ce poate sa ofere la banii aia. 14 Aug 2014, 11:12: QUOTE(corbex @ 14 Aug 2014, 11:07) Am condus tsi-ul de 1.2, a mai fost. Ala e brici. ![]() This post has been edited by cdadan: 14 Aug 2014, 10:12 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Aug 2014, 10:59) Motorul tremura dubios la relanti, sau ma rog, nu prea sunt eu obisnuit. Asta am observat si eu si a fost singurul lucru care nu mi-a placut la el, tremura mai tare ca un diesel, dar probabil ca asa se comporta un motor in 3 cilindri. QUOTE(cdadan @ 14 Aug 2014, 10:59) Aici e subiectiv. Unii au asteptari mult prea mari |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
corbex |
![]()
|
Reno n-are motor de 1.2? Ale grupului VAG sint scumpe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Are, da' nu face masini.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina mea a condus-o Danut. Am avut inainte Sandero 1.4mpi si nu, acum nu mai e nevoie sa opresc ac-ul in depasiri. Oricum pentru mine e un pas inainte fata de 1.4 si sunt multumit de cum merge.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Aug 2014, 10:59) Gata, in sfarsit, am condus si eu Loganul cu 0.9, masina colegului Bogdan_dsn, cu vreo 6 mii la bord. Unde-i doftoru'? De tras, trage linistit ca un 1.6 16v, cam asa se simte in regim domestic. Evident insa, are un plus intre 2000 si 3000, ca de aia-i cu turbina. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai si doftoru' spunea cam acelasi lucru, doar ca cica 1.6 16v-ul ar avea un avantaj in treapta a 5-a. Pana la urma-i normal, ca-i raportul mai scurt. Dar eu prefer a 5-a mai lunga de pe tce. Pentru demaraje exista treptele inferioare.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
S-a dus sa se uite la plaminii Loganului. Par sa sufle greu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A mai fost, stim parerea lui, 90 de cai cu tutbina bat la orice oria 105 cai fara, ce conteaza ca are 15 cai si 10 Nm in minus, important e ca trage le fel..minune..din ciclu ce-i mai greu un kg de pene sau unul de plumb.
EDIT: pe hartie au 1 secunda diferenta 0-100 in favoarea 1.6 16v, dar trage la fel..am inteles. Explicatia e ca , cu cat te apropii de viteza luminii, timpul incetineste, am vazut io pe discaverii la ala paralizat de vorbeste ciudat... This post has been edited by argon: 14 Aug 2014, 11:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cu 16v, daca uiti orice urma de respect pentru transmisie, scoti ~ 9,2 - 9,5 sec pina la 105 pe ceas. Altfel, scoti constant cu 1 sec mai mult, repetabil de 100 de ori la rand.
Daca se pleaca din 40-60 kmh, 0.9 tCe tine pasul cu 16v pana pe la 140 kmh. Pe.drumul meu de naveta treapta a 5-a este criminala la 0.9, pentru ca 90% din timp as fi cu piciorul in podea doar sa mentin viteza. Eu unul unul mi-as pune a 5-a scurta, pinionul .se potriveste de la.astea vechi. This post has been edited by dr_mKe: 14 Aug 2014, 12:04 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
Daca scurtezi a 5-a, ar cere a 6-a. Nu vad vreun motiv sa stea motorul la 4 mii sau mai sus, la viteza legala de autostrada.
Argoane, uitasem ca pentru tine regim domestic = pedala la podea si turometrul pe rosu. Dar oricum, tu conduci fisa tehnica, nu masina. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu asa se merge in giratoriu pentru productie de benzen?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R E M U S |
![]()
|
@bogdan_dsn , cu consumul cum stai? indiferent de rulaj: urban, exterior, race style, moș style
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:28 |