stergatoare parbriz dacia 1310, caut stergatoare ca lumea...propuneri?
![]() ![]() ![]() |
stergatoare parbriz dacia 1310, caut stergatoare ca lumea...propuneri?
daciafan |
![]() ![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Metro
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
nu pot sa-ti spun de care sa-ti iei,dar pot sa-ti spun de care sa nu-ti iei,si anume d'alea duble de plastic.am avut eu un set si mi-a tras niste dungi de toata frumusetea pe parbriz
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca mai conteaza si bratul, nu numai lamela in sine. Testat la mine, stergatoare banale de 120mii bucata. Dreapta sterge perfect, in stanga lasa liniute si face zgomot la revenire. Am schimbat intre ele lamelele de curiozitate si la fel face.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
daciafan |
![]()
|
QUOTE(Al Cap0nE @ 5 Jun 2005, 12:20) Sa stii ca mai conteaza si bratul, nu numai lamela in sine. Testat la mine, stergatoare banale de 120mii bucata. Dreapta sterge perfect, in stanga lasa liniute si face zgomot la revenire. Am schimbat intre ele lamelele de curiozitate si la fel face. ![]() ![]() am sa schimb si bratul pentru a obtine o ameliorare |
--------------------
/
/
/
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(daciafan @ 5 Jun 2005, 09:30) Am luat un set de "chilipiruri" din METRO. Nu stiu cum se numesc, stiu doar pretul: 56 de mii la reducere. Mi s-au parut f ieftine, mai ales avand in vedere preturile din magazinele auto. Nu-s ireprosabile, dar oricum sunt o mare imbunatatire fata de ce aveam inainte. Si cu prima ocazie, imi iau stergatoare CHAMPION (da, se gasesc tot in METRO ![]() ![]() This post has been edited by Muttley: 5 Jun 2005, 17:05 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
QUOTE(daciafan @ 5 Jun 2005, 09:39) ![]() ![]() Salut Daciafan! aceiasi problema o aveam si eu pana am pus Champion de 38 cm(pt Dacia) 240 mii setul,sunt foarte-foarte multumit de ele.Gasesti prin magazine de pe la 260 mii,am vazut si la 320 mii depinde de unde le iei.In nici un caz nu pune din alea duble,sunt porcarii si mai omoara si motorul stergatorului.De acord ca si bratele trebuie sa fie bune sa apese lama stergatorului cat mai bine pe parbriz... Numa' bine. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Aaaa,si inca ceva,un prieten a pus Bosch(480 mii setul) tot pe dacie,vreau sa zic ca Championu' meu sterge de 10 mai bine...
Asta asa sa nu aruncati cu banii...cateodata mai platesti si firma... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ceva peste un Champion, Boch la 250-300k lei mi se pare prostie sa pui pe parbrizul de dacie, mai ales daca nu e nou si mai are si niste zgarieturi.
Deci daciafan, nu stiu ce urmaresti, dar tare mi se pare ca urmaresti o problema falsa. Champioane sunt bune, atata timp cat si bratul este OK. Si cand zic ok, ma refer la gradul de apasare dar si cat de perpendicular tine lama pe parbriz. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
69er |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca si facute de VALEO, chiar un pic mai mari decat cele standard. Eu am pus pe o Dacia de 2 ani si jumatate si inca sunt foarte bune
|
--------------------
Dacia
1300
- B 01 HOY Dacia 1300 Standard 1289 cmc, 40KW, 1969
|
|
boddox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 June 05 ![]() |
SALUATE!!
Daca pentru lamele aveti solutii, pentru brate ce solutii aveti, de unde si preturi? Orice lamela care o pui pe bratele din fabrica nu cred ca tine prea mult.Mc! ![]() |
--------------------
DACIA
1310 Li
- PH 25 SRE
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
luand in considerare ca am luat din metro stergatoare la 100 de mii setul si le`am pus pe bratele de la mama ei si nu sterg deloc, am si eu o intrebare oarecum la subiect: cum trebuie sa fie bratele? sau e vreun secret?
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
driverx |
![]()
|
Mai. Repet. Stergatoare cat de cat ca lumea nu de 50-100 lei, brate noi si merg perfect. In afara ca mai imi vibreaza cateodata tot sistemul (parbriz uscat) merg foarte bine. Dar am schimbat tot:
Champion = 260k lei Brate = 2 x 120k lei = 260 + 240 = FIX 500k lei. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ieri mi-am cumparat stergatoare de uzina originale Dacia cu 120 de mii bucata si va garantez eu ca o sa tina 10 ani.
Tot de astea am avut si cand mi-am schimbat masina am pastrat stergatoarele de la aia veche pe asta noua si aveau 7 ani ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
Multumesc de informatie. Imi iau si eu. Daca nu tin 10 ani mi le schimbi TU pe garantie? Ca producatorul nu cred ca iti da 10 ani.
...mai lasati basmele. OK? Asta e forum tehnic, nu de aberat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
driverx . nu sunt aberatii, e purul adevar, poate am avut eu noroc cu ele cine stie..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu am luat de multe ori stergatoare, dar nu pot spune ca m-au satisfacut in mode deosebit
![]() Cand era noua masina stergatoarele mele faceau un zgomot de tractor, dar dupa ce am mai tras de ele ca sa cada perpendicular pe parbriz s-a remedia problema. De ce faceau sunetele respective? Pentru ca la miscarea dreapta stanga, lamele stateau asa / in loc sa stea asa \ si invers pe stanga dreapta..Dupa ce am rezolvat asta au mers mult mai bine ... gl hf |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Eu am avut duble; 2,5 ani m-au tinut si am fost multumit de cum au sters. Asta iarna m-au lasat, s-au rupt lamele, asa ca am revenit la vechile "mono", pe care inca nu le-am schimbat. Recomand, totusi, folosirea celor duble primavara..vara..toamna. Iarna recomand simple.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
problema (mea cel putin) cu cele duble este ca i-au din campul de vizibilitate, parca imi stau pe creier cand le vad in fata mea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Alea duble arata oribil. Iar pe multe ploi mocanesti cred ca fac si putin rau parbrizului in sensul ca prima lama duce apa, iar cealalta merge pe uscat...
Bine acuma, chestia asta cine stie in cati ani se observa...Dar la unii s-a observat repede ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
eu am schimbat lamele cu gramada dar nimic bun pana in ziua de azi.marea problema este ca cel din dreapta curata klumea geamul de parca as avea volanul pe dr si cel de la sofer abia se chinuie sa straga.lamelele sunt de 2 lei,am obs bine de tot ca materilul din care sunt facute e ba prea moale si nu nia apa klumea ori prea tare si atunci face mai mult rau decat bine.sunt lamele mai bune pe undeva?sunt o marca anume?multumesc anticipat
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Indreptati-va bratele ca de aia nu va sterge bine ala din stanga..La mine sterge perfect si doar ii tot dacie !
Apropo, va puteti pune stergatoare cu o idee mai mari (alea de dacii parca is de 15' (daca nu ma insel).. luati urmatoarele in marime dupa astea si pe dreapta si pe stanga ! |
--------------------
facebook
groups
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
![]() 1.toate stergatoarele asigura vizibilitate buna pe dreapta ![]() 2.stergatoarele cu brate duble sunt nerecomandate din N motive 3.Champion par a fi alegerea perfecta printr-un raport pret calitate excelent |
--------------------
/
/
/
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
si la mine sterge bine doar pe dreapta....pe partea mea ...mai putin.....
schimbam volanu/........ |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
eXtenSion |
![]()
|
INDREPTATI BRATELE ! Cum sa va stearga mai bine pe dreapta ? ca nu are nici o logica ca doar pe stanga ii si mai drept geamul (mai plan) ca pe dreapta ==> is carne bratele stergatoarelor, indreptati-le !
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Immortal |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 17 July 04 ![]() |
Si pentru neinitiati, cum se'ndreapta fierataniile alea? Si cum le fac sa cada "perpendicular"? Ca la geometrie le aveam io, da's cam in ceata.
Si acum, si cand conduc. ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos
2006, 5dr 1.4
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Immortal @ 28 Jun 2005, 05:00) Si pentru neinitiati, cum se'ndreapta fierataniile alea? Si cum le fac sa cada "perpendicular"? Ca la geometrie le aveam io, da's cam in ceata. Si acum, si cand conduc. ![]() Prin rasucire; bratele is "plate".Le torsionezi cu un patent (da, prinzi partea aia plata in patent) in sensul dorit/necesar incit lamelele sa cada perpendicular pe parbriz. This post has been edited by diaconuliviu: 28 Jun 2005, 08:37 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar cu grija la rasucire pentru ca nu sunt facute din cel mai flexibil material posibil..
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:40 |