Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ok, dar iti repet, tu i-ai dat drept exemplu pozitiv pe cei de la PDL
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE În ceea ce privește declarația făcută de Mircea Geoană, privind lista scurtă de prezidențiabili ai PSD pe care s-ar afla și numele său, Dragnea a spus că în PSD nu există liste pentru prezidențiale. „Cert este că nu avem o listă scurtă în partid, adică în partid nu se fac liste pentru candidaturi la funcția de președinte al României. Facem pentru candidaturi la funcția de consilieri județeni, chiar parlamentari, pentru funcția de președinte nu se fac liste nici scurte, nici lungi”, a spus Dragnea. Prostanacul a fost urecheat ![]() Si continuarea: QUOTE Întrebat dacă și-ar dori să candideze el la Președinție dacă Victor Ponta își exprimă intenția de a continua mandatul de premier, Liviu Dragnea a răspuns: "Nu". "Nu, pentru că sunt sigur că va candida Victor Ponta", a conchis Dragnea. This post has been edited by Markos: 6 Jun 2014, 11:19 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cand ziceam pe aici ca povestea cu certificatele verzi e praf in ochii fraierilor unii ii tot dadeau cu "ecologia" "save the planet" & shit!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17429...tii-factura.htm "ANRE a descoperit ca ENEL a impus o dubla taxare a certificatelor verzi catre consumatori in 2012. Cu alte cuvinte, a umflat factura consumatorilor." |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca descoperise ANRE manaria Enelului se stia ce ceva timp. Acum au saltat niste smecheri care au fentat reducerea (impusa) de 6%
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Da' bre, da' acum astept niste scuze de la ecologistii de serviciu!
![]() Eventual un "Mea maxima culpă" ar fi suficient! This post has been edited by Garett: 6 Jun 2014, 12:19 |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pai tocmai, ca descoperirea nu invalideaza ideea certificatelor verzi.
ba dimpotriva, arata ca impactul excesiv s-a datorat fraudei, nu conceptului. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dar nu ne spune nici in cel fel banii platiti aiurea curata atmosfera.
<span class='edit'>6 Jun 2014, 14:19:</span> Conceptul de baza in Romanika e "platesti, deci esti ecolog". Interpretez certificatul asta ca fiind taxa pe aer curat murdar. Deci guvernul ne vinde si aer. Apa ne-o vinde de mult. This post has been edited by corbex: 6 Jun 2014, 13:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Garett @ 6 Jun 2014, 14:18) Da' bre, da' acum astept niste scuze de la ecologistii de serviciu! ![]() Eventual un "Mea maxima culpă" ar fi suficient! Ce-are sula cu prefectura? "Ecologistii" (ma recunosc in categorie) au afirmat ca o schema de sprijin pentru dezvoltarea surselor regenerabile este necesara. "Ei" nu au afirmat ca doresc ca firmele de distributie sa abuzeze ilegal de schema stabilita prin lege inghitind astfel ele insele banii destinati de fapt dezvoltatorilor. Deci de ce ar trebui "ecologistii" sa-ti ceara tie scuze pentru furtul (la proporiu) unora de la Enel si ANRE?? Hai fa un efort, stiu ca poti pricepe diferenta! ![]() Corbex: Vezi evolutia cantitatilor de electricitate produse in Romania din carbune (principalul poluator dintre sursele de electriciatate) in ultimii 3 ani. Datele sunt disponibile pe pagina http://www.transelectrica.ro/web/tel/home This post has been edited by IsNa: 6 Jun 2014, 14:09 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si ce daca? Cenusa dela Karakatoa a afectat ani intregi europa. Fumul de la carbunele chinezilor face la fel. Si de la carbunele hamericanilor. Noi platim ca sa aiba americanii aer curat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 6 Jun 2014, 14:13) pai tocmai, ca descoperirea nu invalideaza ideea certificatelor verzi. ba dimpotriva, arata ca impactul excesiv s-a datorat fraudei, nu conceptului. Daca nu exista conceptul nu exista nici posibilitatea de frauda! ![]() @IsNa: Imi mentin parerea ca orice "schema de sprijin" este doar o spoliere, cata vreme principiul de baza al capitalismului este: faci investitia dupa care ti-o recuperezi vanzand produsul LA PRETUL PIETEI. Ori daca tu beneficiezi de subvenții mascate care iti permit recuperarea investitiei vei perverti de facto piata oferind produsul la un pret care nu are si componenta de recuperare a. investitiei inclusa. Ceea ce este de fapt anticoncurential, nicidecum concurential. Si astfel ajungi la situatia stupida in care exportul energie "ieftina" dar "ieftinatatea" ascunde de fapt subvențiile masive din partea populației care paradoxal nu beneficiază in vreun fel de aceasta "ieftinire". This post has been edited by Garett: 6 Jun 2014, 15:41 |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
wow!
![]() sanatos principiu. da' cam neaplicabil ![]() LE: pe piata din europa, combustibilul cel mai rentabil, de departe, la pretul neadulterat al pietei e carbunele. ard nemtii acum la el mai abitir ca acum 10 ani, de bine ce au ales energiewende. discutia e de-a dreptul doctrinara, pentru ca deja la nivelul argumentelor toate partile au escaladat everestul. insa ca unul convins de componenta antropica a incalzirii globale, prefer sa sustin alternative neviabile comercial inca. si imi pun banii unde imi e gura, platesc in plus la curent pentru ca am ales un distribuitor care imi garanteaza curent din surse regenerabile. This post has been edited by Han Solo: 6 Jun 2014, 15:46 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
Clima e o chestie globală domnilor, putem să plătim noi ca fraierii cate taxe vrem, cata vreme politicile antipoluare nu sunt si ele globale plătim fix degeaba!
Noi plătim taxe pe toate prostiile iar China are crestere economica cu doua cifre! 6 Jun 2014, 16:48: Felicitări, sunt convins că poporul chinez iti va fi recunoscător! ![]() This post has been edited by Garett: 6 Jun 2014, 15:48 |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
tomna aflai ca l-au inchis pe popotamos ala, asa ca internetul a ramas fara poxe de duh.
da' nah, inchipuie-ti aci un ghandi ganditor cu 'fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume' ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
@Han Solo :
Habar n-am despre cine vorbesti dar uite o "vorbă de duh": Antidotul pentru încălzirea globală? Iarna nucleară! ![]() This post has been edited by Garett: 6 Jun 2014, 16:05 |
--------------------
No
Reno
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 6 Jun 2014, 17:40) Daca nu exista conceptul nu exista nici posibilitatea de frauda! ![]() @IsNa: Imi mentin parerea ca orice "schema de sprijin" este doar o spoliere, cata vreme principiul de baza al capitalismului este: faci investitia dupa care ti-o recuperezi vanzand produsul LA PRETUL PIETEI. ... Be careful what you wish for! Pretul energiei la consumator nu e nicidecum unul liber azi, e regelementat de ANRE. Nu-s convins ca ai vrea sa se stearga complet de maine reglementarea si sa platesi cum spui tu. Dincolo de asta, tocmai asta e rolul statului modern in ziua noastra: de a proteja cetatenii de eventuale abuzuri ale unui capitalism dezlantuit. Strict dupa legea pietei capitaliste am putea taia maine toate padurile din tara, am putea fora cu fracturare hidraulica oriunde si oricum, am putea deversa deseuri contaminate cu cianura dicrect in rauri, am putea arder lignitul ieftin fara nicio masura de depoluare a emisiilor. Daca nu vrem asta, atunci intelegem ca statul impune masuri de protectie a mediului, iar TOATE acestea costa, mai mult sau mai putin evident. Curentul e mai scump si pentru ca termocentralele au fost obligate sa investeasca in instalatii de depoluare, si pentru ca nu permitem oricui sa foreze dupa gaz exact cum vrea, etc... Atitudinea asta a ta de a vrea sa ai totul cat mai ieftin, iar "dupa noi pototpul" ma face sa gandesc ca n-ai familie, dar altii dintre noi trebuie sa ne gandim si la copii nostri... Eu o spun la modul foarte serios, tu n-ai decat sa continui cu bascalia... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Han Solo |
![]()
|
smiley-good-post-sign.gif
QUOTE(Han Solo @ 6 Jun 2014, 15:49) QUOTE(Garett @ 6 Jun 2014, 16:04) gandhi.jpg un tip din india ![]() This post has been edited by Han Solo: 6 Jun 2014, 16:41 |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 6 Jun 2014, 16:42) Just. Numai ca rostul discutiilor doctrinare la noi, in Romanika (sic!) este fix "0". Romanul daca are ce bea, ce manca si ce... (alege tu, dupa gust ![]() QUOTE(IsNa @ 6 Jun 2014, 17:14) Auzi, tu roman sadea care sa gandeasca mai departe de el si de ziua de poimaine ai vazut vreodata? Sa-i faci o poza! PS Tu pasa-mi-te esti ungur, ha?!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Eu ziceam de ala:
QUOTE(Han Solo @ 6 Jun 2014, 16:49) 6 Jun 2014, 18:40: QUOTE(IsNa @ 6 Jun 2014, 17:14) Atitudinea asta a mea e legata de o cunoastere destul de buna a restrictiilor legate de poluare in industria navala si de efectul lor asupra santierelor! Restrictii din ce in ce mai mari dar care se opresc in Europa! Tot BRICS-ul zice "Bogdaproste, saru-mana, nu produceti voi sa nu poluati, lăsati ca producem noi!" Si pe urma stai si te lamentezi ca totul e made in China! Ai copii? Foarte bine! Sunt convins că vor avea o viata minunată pentru ca tu platesti ca disperatul "energia verde" și nu vor fi câtusi de putin afectati de poluarea din China sau de pădurea lipsa din Amazon! Si vor avea toti joburi bine plătite, pentru a putea plati la randul lor energia verde, producând, nu se stie exact ce, din moment ce totul va fi made in China, India, Vietnam sau oricare altă tara perfect multumită sa produca pe seama ecologistilor de europeni. Dar tu speră in continuare in fluturi roz, sau verzi, in racirea globală, revenirea ghetarilor s.a.m.d. Dar mai ales, nu uita sa platesti, in fond și eolienele alea tot made in China sunt! ![]() This post has been edited by Garett: 6 Jun 2014, 17:40 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(IsNa @ 6 Jun 2014, 17:14) tocmai asta e rolul statului modern in ziua noastra: de a proteja cetatenii de eventuale abuzuri ale unui capitalism dezlantuit. ![]() La noi e invers, statul e mafiotul nr. 1. Ai vazut in ultimii (zeci de) ani vreo lege cu cap si coada, facuta pt. "popor"? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
"Explicatiile ANRE legate de afacerile ENEL-ANRE: Nu doar ENEL, ci toti cei 8 distribuitori din tara trebuiau, initial, sa reduca facturile la energie cu 6%.
Toate cele 8 companii din domeniul distributiei de energie existente in Romania ar fi trebuit, initial, sa reduca tarifele de furnizare a energiei electrice cu 6% anul trecut, nu numai ENEL, a explicat pentru HotNews.ro, Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE). 6% reprezinta o estimare initiala realizata de comisia de reglementare din ANRE. Ulterior, in urma unei expertize tehnice, comitetul a decis o reducere de numai 4,7%, si nu deodata, ci esalonat. "Erau companii catre trebuiau sa returneze si cate 100 de milioane de lei. Au spus ca daca returneaza dintr-odata, doua-trei dintre ele intre in insolventa" a spus Havrilet comentand decizia comisiei de reglementare." ![]() Adica ceva de genul: " sefu', pai daca nu furam n-avem ce manca" la scara de multinationala! Tampita tara! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cred ca nici io nu prea pot fi suspectat de simpatii pro Victor Poanta, nici Val Vâlcu de inteligenta in exces, dar de data asta baiatul cred ca a nimerit-o: din prea mult zel, din interes sau din prostie, oamenii din preajma lui îl sapă pe Vivi Poanta.
9 Jun 2014, 22:40: De aproape doua saptamani Dragnea (in primul rand) si alti lideri PSD ameninta directorii de deconcertate din judete ca daca tot "PNL-ul a trecut de partea taberei pro-Basescu", atunci si ei isi vor pierde posturile. Stiind PSD-ul partid serios in materie de amenintari, am fost pana azi nedumerit cum se face ca nu este dat afara cam nimeni dintre sefii pusi de PNL. Azi am aflat "sicretu'". De fapt temperarea actuala a lucrurilor este un mijloc pentru a asigura trupa locala de atac pentru Tariceanu, in incercarea lui se constituire si punere pe roate a noului PRL, adica Partidul Reformist Liberal. Practic, oamenii din judete fara ambitii de ultra-supra-extra-marire si care se multumesc cu functiile actuale (gen director de regionala postala, ori de directie judeteana sanitar-veterinara, ori de CJAS, ori ai Casei judetene de pensii, ori seful Inspectoratului scolar judetean, ori seful Garzii de mediu etc.etc.) vor primi in saptamana care vine, cel tarziu in zece zile o somatie ferma: ori trec cu arme si bagaje in tabara USL (care USL, bre?!... ![]() Din pacate demersul PSD-ului a inceput in forta, dar cam tarzior. Pentru ca deja Iohannis a transmis in teritoriu ca daca el ori candidatul pe care PNL-ul si PDL-ul il sustin castiga prezidentialele, in doua-trei luni parlamentarii UNPR ( ![]() Urmeaza una-doua saptamani de foc. De fapt va fi foc in continuu, cam pana pe la mijlocul lui iulie. Chipintaci! This post has been edited by dacis: 9 Jun 2014, 21:40 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 9 Jun 2014, 21:47) Azi am aflat "sicretu'". De fapt temperarea actuala a lucrurilor este un mijloc pentru a asigura trupa locala de atac pentru Tariceanu, in incercarea lui se constituire si punere pe roate a noului PRL, adica Partidul Reformist Liberal. Urmeaza una-doua saptamani de foc. De fapt va fi foc in continuu, cam pana pe la mijlocul lui iulie. Chipintaci! Iar??!! A mai fost ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Deci încă 1-2 săptămâni "de foc", am priceput
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
Zmuaramaza daca am reusit sa urmaresc. Pare cu multe urechi asa, catavencu style, da' e ca la teoria stringurilor. Ori pricepi ce inseamna spatiutimp, ori nu...
Dacis, te declar hochingu' politichiei romanesti. Btw, auzisem vag de unpr, nici nu stiam ca mai viiaza. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 19:08 |