Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Jun 2014, 14:58) Ba am citit legea ta, art.1 al.b, care definesțe beneficiarii de lucrări. Tu ai produs o logică moldovenească: dacă persoanele fizice NU apar în categoria beneficiarilor de lucrări, atunci ele NU pot folosi zileri. This is wrong. Legile, din câte știu, nu funcționează pe raționamente logice de-astea. E ca și cum ar zice, prin lege, "Sunt obligați, la vot, să voteze ce-a zis Băse: membrii PiMP, membrii FC și membrii NR", iar tu tragi concluzia că restul cetățenilor n-au dreptul să voteze. Legea e clara, sunt surprins ca nu ai reusit sa o intelegi. Pacat, promiteai mai mult. Uite aici o clarificare mura-n gura pentru cei ca tine: [attachmentid=1627951953] E de la ANAF Galati, daca tot ai amintit de logica modoveneasca (ce e aia, doar tu stii; probabil ai incercat sa pari spiritual si sigur pe tine). Oare e nevoie sa incercuiesc paragraful, sau te descuri de unul singur? This post has been edited by paul_p: 29 Jun 2014, 14:25 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Acum e clar. E o notă moldovenească, originală, dar care poate fi ușor demontată în instanță, părerea mea. Cu legea-n față.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Jun 2014, 14:58) "Sunt obligați, la vot, să voteze ce-a zis Băse: membrii PiMP, membrii FC și membrii NR", iar tu tragi concluzia că restul cetățenilor n-au dreptul să voteze. Desigur, orice lege care contravine logici tale trebuie si poate fi demontata. Mai ales ca ai argumentat atat de frumos, fara sa uiti sa-l amintesti pe Base. ![]() This post has been edited by paul_p: 29 Jun 2014, 14:20 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Am căutat un exemplu grăitor pentru tine
![]() PS: nu cred că-i cazul să-ți zic că au fost nenumărate cazuri de procese pierdute de autoritățile locale, pe motiv că au interpretat "original" legile țării. This post has been edited by Markos: 29 Jun 2014, 14:34 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
Las-o balta, ca te-ai facut de bafta. Asa frumos cum argumentai tu, mai rar nenicule
![]() Ideea ca s-a mai dat o lege cretina. Sunt multi oameni la tara care supravietuiesc din munca prestata cu ziua prin sat. Sa-l obligi sa-si faca firma sau PFA pe unul care cauta pe cineva sa-i taie buruienile in curte, e o cretinatate colosala. In plus, statul nu are resurse sa o aplice tuturor. Si o va aplica discretionar. This post has been edited by paul_p: 29 Jun 2014, 14:48 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Brusc si deodată aplaudacii pedele mor de grija celor săraci de la tara. Înduioșător!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 29 Jun 2014, 15:49) Repet, eu am spus ca PSD a mai dat o lege cretina. Dupa care tu ai sarit. Cu glume ieftine, cum ca de fapt legea nu spune ce am zis eu, ci altceva. Ai dat si niste exemple plastice cu gandira moldoveneasca. Si nu ai uitat sa amintesti si de Basescu. Probabil ca tu crezi ca asta da greutate afirmatiilor tale. In final ti-am spus ca legea nu se interpreteaza asa cum zici tu, si am postat o nota de la ANAF. Elegant era sa recunosti simplu ca te-ai inselat, fara sa o mai dai atata la intors. QUOTE(Manuel @ 29 Jun 2014, 15:50) Manuel, tu esti exemplul tipic de individ a carui gandire nu poate depasi pragul Badea: Afara ploua. Jos Basescu, jos tiranul, jos PDL... This post has been edited by paul_p: 29 Jun 2014, 15:00 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vezi ca sintagma "afară plouă, jos basescu" ii aparține lui popeye. Pai ce faci, plagiezi? Vrei s-ajungi premier? Nts, nts...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
paul_p |
![]()
|
Markos: Normal. E naspa sa admiti cate-ai inselat dupa ce te-ai aratat asa de smecher.
![]() This post has been edited by paul_p: 29 Jun 2014, 15:04 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, să reluăm: arată-mi articolul/paragraful din Legea (pusă de tine) care interzice folosirea zilierilor de către persoane fizice. Dup-aia mai discutăm.
This post has been edited by Markos: 29 Jun 2014, 15:08 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
Ai dat o "știre", inițial fără niciun link. "Știrea" ta m-a mirat, deoarece nu citisem nicio știre, în presa centrală, despre așa o minune. Și sigur ar fi apărut ceva. La rugămintea mea, mi-ai pus un link către o lege care pomenește despre cu totul altceva. În final, ai venit în sfârșit cu minunea aia: nota ANAF Galați
![]() Eu am înțeles așa: orice directoraș/șef serviciu de pe la voi de-acolo, de la ANAF, Primărie, CJ etc poate să vină cu orice căcat fătat de mintea lui, că tu, în secunda doi: - o iei ca atare, Literă de Lege - te conformezi întocmai și imediat - ca să te răcorești, înjuri nițel guvernul și aia e Să trăiești bine ![]() This post has been edited by Markos: 29 Jun 2014, 15:21 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
Markos, despre ce vorbim aici? Tu nu mai judeci rational?
![]() Eu nu am dat nici o stire. Am spus doar ce lege a mai dat minunatul guvern. Atat. O simpla informatie. Nu trebuie sa pun eu link-uri, un om inteligent poate cauta si singur o informatie. Eu ti-am spus doar ca informatia exista. Mai departe depinde doar de capacitate ta sa te informezi mai amanuntit. Dar s-a dovedit ca nici macar dupa ce ti-am facut hatarul si am pus link-uri si documente, tu tot nu ai inteles nimic. Din lege reiese cat se poate ce clar ca persoanele fizice nu (mai) pot angaja zilieri. Tu nimic, batman, batman. Ba chiar ai incercat sa arati cat esti tu de priceput in interpretarea legii. Dar nu asa, oricum, ci cu argumente, mistocareli, cu tot ce trebuie ca sa te faci de bafta mai bine. Acea nota ANAF doar clarifica anumite aspecte din lege, pentru cei ce pricep mai greu sau nu au acces la lege. Te comporti dezamagitor, la nivelul unui copil de gradinita. This post has been edited by paul_p: 29 Jun 2014, 16:09 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce ar fi sa pui varianta veche de lege sa vada si ochiul nostru diferenta.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Manuel |
![]()
|
Scuzats, nu ma pot obisnui. 😞 Creca nici kkrau si nici madam valean.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu ei, ci ceilalți: paulică, corbex etc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Manuel |
![]()
|
Da, e putin suspecta tacerea lor. Probabil nu au primit instructiuni ce sa spuna. Paul a incercat ceva fumigene expirate, neinteresant.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Traiasca penele, in frunte cu pedele! Acu' e bine?
Era sa uit, UE Ponta! This post has been edited by corbex: 29 Jun 2014, 17:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Paul, chestia cu "angajatul" (zilierilor, in cazul asta) e departe rau de realitate. La tara se ajuta lumea, (pe bani, tigari, haleala, reciprocitate, promisiuni, ce vrei), dar de "angajat" in sensul legal, sau salariul minim obligatoriu... Deci cu legea aia poti face acelasi lucru pe care-l fac toti. Crezi ca-i singura inutila ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
Păi da, Paul îi angaja până acum. Îl chema pe nea Gigi să-i cosească iarba - pac, scotea un contract la imprimantă, îl semnau, totul ca la carte. Îl chema pe nea Titi să-i schimbe un burlan - pac, al contract. Și tot așa.
Acum ce-o să facă? ![]() This post has been edited by Markos: 29 Jun 2014, 20:18 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
CIM.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
N-auzi că nu mai are voie?
This post has been edited by Markos: 29 Jun 2014, 20:28 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Barter.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
M-am liniștit.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:16 |