Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Apropo de ajutorul social acordat de primarie...
Cel putin la casa mea de la tara, acum cativa ani era o jale, furau tot, lemne, fiare, biciclete, fructe, nu puteai lasa nimic prin curte. Casele se spargeau intr-o veselie, politia nu facea fata, norocul meu ca vecinul are un doberman si aveam poarta de acces... De cand i-a adunat pe toti pe liste si le da ajutorul social si pachete de la UE cu haleala, nu mai sunt probleme, foarte rar am auzit de furturi. Beau pe caiet la bodega, platesc din alocatiile copiilor si nu pun mana la munca din mandrie, sa nu rada de ei ca sunt slugi in curtea celor de le dau sa lucreze. Nu spun ce minoritate nationala e in cauza pentru a nu fi acuzat de discriminare... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a dat de gol. Si el e moldovean.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Moldova reala se intinde pina la Faurei. Intreaba-l si pe Dragos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Da' tu cit ai luat la cursul de psihologie rurala?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
La scoala de militie, daca faceam.
La drept sunt alte materii, de unde sa stii... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
si automat ai presupus ca la fel e in toata tara..... nu tu spuneai ca ai primit bon la tara? de ce nu generalizezi si in cazul asta?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pentru ca e prima data cand primesc...?
![]() S-a mirat și consoarta! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 1 Jul 2014, 05:21) Nenea Paulica, nu stiu de unde iti iei informatiile, uite aici preturile la pompa la principalii furnizori: http://www.pretbenzina.ro/ Pretul de 7,15 ron in Constanta era oferta speciala pentru Mircea Basescu, aflasera pe plan local ca rula banii Mondialului si nu mai conta, doar avea omul un Mercedes S500... ![]() Dragut ![]() Insa nu vreau sa fac si eu glume in legatura cu sursele tale de informatii si motivatia ce te determina sa fii gica contra la tot ce ar putea aduce atingere imaginii PSD. Si la aducerea obsesiva in discutie a lui Basescu. In fine, fiecare cu jobul lui. Eu imi pun singur benzina, asa ca nu am nevoie sa caut pretul combustibilului pe net. Il vad la pompa. Probabil ca tie iti face altcineva plinul, de ai nevoie de net ca sa vezi pretul. Uite o poza de azi, de la Rompetrol. E un pic mai ieftina decat la OMV, e doar 7.11 lei litrul. [attachmentid=1627952239] QUOTE(DragosP @ 1 Jul 2014, 06:57) Ma scuzati domnu' ca am indraznit sa va inoportunez. Oare nu erati dumneavoastra printre cei care spuneau ca sunt exagerari si ca benzina nu se va scumpi cu peste 60 de bani pe litru? Din pacate s-a scumpit chiar mai mult. This post has been edited by paul_p: 1 Jul 2014, 18:04 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
corbex |
![]()
|
A fost voia Fomnului. Sa se scumpeasca. Pesedeul nu e amestecat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai na, dacă pui benzină de fițe...
![]() Prin Ieși e vreo 6.25 lei aia mai nașpa, Petrom de 95. This post has been edited by Markos: 1 Jul 2014, 20:51 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(paul_p @ 1 Jul 2014, 18:52) Ma scuzati domnu' ca am indraznit sa va inoportunez. Stai liniștit.QUOTE Oare nu erati dumneavoastra printre cei care spuneau ca sunt exagerari si ca benzina nu se va scumpi cu peste 60 de bani pe litru? Eu eram printre ăia care te invitau să ne arăți de unde acei 40% scumpire anunțată de tine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Paule, tu deja ești chiabur. Vrei zilieri să-ți culeagă cireșele, vrei zeamă efix de top - poi votează nene (noul) partid liberal și lasă-ne, nu te mai plânge ca o babă! Deja ne plictisești.
LE: și încearcă să-l uiți pe marinar ![]() This post has been edited by Markos: 1 Jul 2014, 20:59 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Sunt onorat ca-mi faci cinstea de a-mi raspunde la fiecare post al meu.
Nu fii suparat, au promis ca o sa scrie legea asa cum doresti tu ![]() Esti ca un copilas din ala al strazii, care se ține de tine ca ciuma. Tu-i zici sa-si vada de drum, el tot striga: nenea, nenea ![]() This post has been edited by paul_p: 1 Jul 2014, 21:07 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
a fost voia tuturor guvernantilor din opshnoo si pana acu sa se scumpeasca ACCIZA, caci zemurile nu s-au scumpit mare lucru .... iar nepasarea noastra fata de soarta noastra i-a lasat sa faca ce vor ca doar e tarlaua masii nu si a noastra... bine ca stim sa ne plangem pe net in loc sa le dam in cap pe strada
![]() ![]() ![]() las' ca votam in toamna si o sa ne puna impozit si accize si pe biciclete si aeru din caucioacele lor ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Markos |
![]()
|
Ești prieten cu Paul?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ei, nu te supăra prea tare pe mine Paul, da' caută-ți singur perla.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
Asta e tare. Inventezi ceva, si dupa aia spui sa caut eu ce ai inventat tu
![]() 1 Jul 2014, 23:00: Markos e de acord cu toate impozitele si accizele. Ca cica e mai bine sa fie decat sa nu fie. This post has been edited by paul_p: 1 Jul 2014, 22:00 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Lasă asta. Ești liberal ori ba?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
Nu-i mai simplu sa-ti trimit direct CV-ul?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Ok. Da' pe fax.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
Pai care este exagerarea, nu s-a ajuns deja la 20%?
This post has been edited by paul_p: 1 Jul 2014, 22:38 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu prea ți-a plăcut matematica, nu?
Până la anul s-o ajunge, da' nu din acciza din aprilie, că de aia ziceai tu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
Acum benzina de 98 este 7,11 lei. Atunci era in jur de 6 lei.
Cam cat face asta? |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:18 |