DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

330 Pages « < 124 125 126 127 128 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pro sau contra guvernării USD

DragosP
post 28 Jul 2014, 14:08
Post #3751

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Rusofilu-le! group_pointing.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 28 Jul 2014, 14:18
Post #3752

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(dacis @ 28 Jul 2014, 13:36)
Ca si bunicul meu, luat prizonier la Cotul Donului imi povestea cum manca el in prizonierat cirba de ghete de piele si laturi. Si n-o facea nici cu placere si nici cu prea multa dragsote fata de rusi!
*

era in vacanta la bai?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
dacis
post 28 Jul 2014, 14:22
Post #3753

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(b76bgaarh @ 28 Jul 2014, 15:18)
era in vacanta la bai?
*

Ihi. Facea dusuri scotiene la minele din Urali: inauntru 50C, afara -35C. sad.gif

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
Garett
post 28 Jul 2014, 14:40
Post #3754

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(corbex @ 28 Jul 2014, 15:03)
@Cosstel: aici ai dreptate. Decit Base presedinte, mai bine Putin. Pentru cei 7,5 milioane, Romania se reduce la Base, Ponta, Vanghele, etc. E peste poatele lor sa vada mai departe de televizor.
*

Ei lasati!
Nu cred că ma acuză careva ca as fi fanul lui popeye, si da, am fost printre aia 7.4 milioane, si as repeta oricând votul ala!
Prostia noastra este ca de 25 de ani am fost doar unii pro si altii contra si cat eram noi ocupati sa ne paruim pe tema asta altii au furat linistiti toata tara...
Mâine poimâine or sa se vândă si cimitirele catre straini dar noi o sa fim la fel de ocupati si n-o sa băgăm de seama!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Han Solo
post 28 Jul 2014, 14:59
Post #3755

Potiphar Breen

From: Arstotzka

QUOTE(DragosP @ 28 Jul 2014, 14:05)
Ok, atunci ignoră-mă te rog.
*

Shait, iar incepem? 04.gif

Mioare, scrii public, te expui. Prin definitie. Poti TU sa ignori, sa fii pasiv-agresiv, agresiv, sau pur si simplu violent. Da' sa fii ignorat e un lux rezervat celor ce tac.

Da' in fapt imi spune mie ceva ca ezista o fibra narcisista in aer. Deci,fii linistit, nu te ignoram wub.gif

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
dacis
post 28 Jul 2014, 15:06
Post #3756

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 28 Jul 2014, 15:40)
...am fost printre aia 7.4 milioane, si as repeta oricând votul ala!
*

Poate la anul, pe vremea asta, te cheama mister prezidente Vivi Ponti sa votezi condamnarea lui Base. Te duci? naughty.gif

--------------------
dacis
+
Cosstel
post 28 Jul 2014, 15:07
Post #3757

Membru incepator

QUOTE(Garett @ 28 Jul 2014, 13:59)
Cred ca-i mândru nevoie mare de al sau nepot...
*

Nu prea are cum fiindca e demult in lumea celor drepti.
Din cite imi mai aduc aminte despre el n-ar fi fost nici mindru nici nemindru. Era o persoana modesta si ar fi mers pe judecata mea. Asa ca sint intr-o oarecare masura rezervat. Bunica-mea in schimb era mai apriga si a asteptat la americani pina-n '70 si ceva sa vie sa-i de pamintl inapoi biggrin.gif Ba pe acest motiv a si refuzat functia de presedinte de CAP, (stia sa rezolve socoteli destul de incurcate si destul de repede tongue.gif) fiindca ajunsese si pe la ei zvonuri cu ce se intimpla prin Hu.

b76bgaarh era in vacanta la bai?
dacis Ihi. Facea dusuri scotiene la minele din Urali: inauntru 50C, afara -35C.

Dacis sint convins ca ai inteles intrebarea dar ... ai rezolvat-o in stilul tau biggrin.gif
Ei aici am cam vrut eu sa ajung, ca tot pomeneam de al meu bunic. Se sparge frontul pe la Iasi sau am intors noi armele contra nemtilor, imi cam scapa intelesul, mi l-a gasit pe bietul bunic in uniforma de ajutor de jandarm. Din cite retin fusese mobilizat si probabil fiind mai in virsta dat ca ajutor. Si in urma evenimentelor s-au gasit sa-l salte pe bietul om, urcat in vagoane si trimis undeva mai sus de Moscova la netezit canale. In minunata tara Romania, cineva primea si o distinctie pentru contributia avuta in WW2 de la insusi marele Stalin dar lula sa isi puna cineva problema despre oamenii ajuns intimplator in prizonierat. In tara se duceau adevarate lupte pentru ciolan. S-a intors omul dupa doi ani si ceva cu o infirmitate, lipsa auzului.
Revenind, de inteles situatia cind iei prizoneri soldatii ce au luptat impotriva ta dar in cazul asta de ce ?
Fiindca ani de zile duci o politica de stat anti ... cum nici ceilalti nu sint mai fraieri, au si ei politica lor anti ... iar in vremuri tulburi oameni nevinovati si-o fura. Fiindca in linia intii nu sint cititori de-ai lui Tolstoi, Dostoevschi, ... ce o dau in psihanalize cu maretia si tristetea sufletului slav. Nu, sint oameni rudimentari cu frica de superiori, la rindul lor limitati si care intr-o situatie critica nu stau sa faca analiza pe text. Aaa roman, fwte-l si mergi mai departe.

Gata, astazi nu mai scriu nimicuta happy.gif

--------------------
VW Caddy Furgon 2006 - B03???
I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
+
dacis
post 28 Jul 2014, 15:28
Post #3758

Membru autentic

Bre, nea Costele, problema e mai complicata decat pare! Interesul ala national de care tot vorbesti si tu si altii nu-ti da dreptul sa fii, tu, natiune, chiar asa curva, pana la capat si dincolo de el. Pana la urma curvasareala in relatiile cu prietenii este chiar contra-productiva si eventual aduce oleaca de alinare psihologica doar curvei: m-am prostituat ca sa am ce da de mancare pruncilor.

Acu fro zece ani (plus ori minus unu-doi) cand ma intalneam si cu indivizi mai shpetziali, in contexte mai relaxate, vadit impresionat de sarmalele de urs, mistret si caprioara, dar mai abitir de vartosenia palincii romanesti, un colonel atasat al ambasadei USA ori al NATO (ca la vremea aia ori el nu era in stare sa explice, ori io sa pricep de unde-i) mi-a replicat la laudele mele fata de fidelitatea si loialitatea romanilor fata de partenerii NATO de dupa septembrie 2001, ca natie mai curva ca romanii doar italienii stiu sa fie. Ceea ce n-am prea luat-o ca pe un compliment!...

Au americanii o vorba al dracu de violenta cand e vorba de prieteni si prietenii: not reliable!

--------------------
dacis
+
Han Solo
post 28 Jul 2014, 15:31
Post #3759

Potiphar Breen

From: Arstotzka

Sa amesteci micile lupte intestine de dambovita cu sistemul anglo-saxon de democratie, inceput cu habeas corpus si sa tragi concluzia ca modelul 'oriental' e de preferat, ca oricum toate dau chix, presupune ceva deranjamente de rationament.

28 Jul 2014, 15:33:
Buahahahhahaha. Converg in convingeri cu garett, kum si dacis.

Zvarjitu' lumei maica, sxuipati in xan .

This post has been edited by Han Solo: 28 Jul 2014, 15:33

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
dacis
post 28 Jul 2014, 15:46
Post #3760

Membru autentic

Io-te cateva alineate dintr-un articol bunicel al lui M. Cosea. Asta apropos de "unitate in diversitate"...

"Poziția noii conduceri a UE și a noului Parlament european în ceea ce privește situația țărilor membre aderate după 1 ianuarie 2007 în contextul creșterii importante a influenței germane în politica externă comunitară este posibil să readucă în atenție ”Doctrina Juvin”, deloc comentată în România, conform căreia așa numita ” sete de autonomie ” a unor populații sau regiuni din arealul UE ar reprezenta un factor de emulație a dezvoltării economice și de emancipare a colectivităților respective. Sub umbrela devizei ” unitate prin diversitate” setea de autonomie constituie un izvor de inspirație ideologică pentru mișcarea catalană, de exemplu.
Un alt element de schimbare, de această dată la nivel geopolitic, este acela al luptei de reîmpărțire a sferelor de influență, început prin episodul Ucraina dar care a marcat și o divizare a pozițiilor intraeuropene. Previzibila axă Rusia-Germania-Franța va acționa și în direcția ” cooptării” unor simpatizanți. Ungaria este deja un simpatizant al acestei grupări ceea ce i-ar putea aduce sprijin în promovarea politicilor ei de revizuire ( măcar parțial la nivelul unor autonomii zonale) a Trianon-ului.
Pericolul cel mai mare vine însă, după părerea mea, din interiorul României. El este o consecință a calității și comportamentului politicii românești care, după 1990, nu a reușit să se ridice la nivelul necesar promovării și susținerii interesului național. Incompetența, corupția și insuficienta putere de negociere au condus la o atitudine pasivă, umilă față de presiunile externe , liderii politici făcând eforuri disperate să ” placă” străinătății chiar cu riscul cedărilor și compromisurilor dăunătoare națiunii pe termen lung.
În momentul de față, cel mai mare pericol intern îl consider a fi consolidarea procesului de ” baronizare” a teritoriului național. Este un proces bazat în exclusivitate pe realizarea intereselor personale și de grup, gata oricând să admită cedări de structură instituțional-statală și administrativă în schimbul unor promisiuni sau avantaje oferite de oricine și de oriunde. Este oricând posibil ca inițiative de ”autonomizare” a unor regiuni cu populație majoritar română să apară la nivel baronial ( vezi încercarea de autonomizare bugetară a Constanței prin preluarea pachetului majoritar al portului Constanța) ,oferind un excelent cadru de ” precedent” încercărilor de autonomizare a zonelor din secuime."

See more at: http://www.dcnews.ro/mircea-co-ea-radu-maz...h.0F6SuvIr.dpuf

--------------------
dacis
+
Garett
post 28 Jul 2014, 18:40
Post #3761

Membru autentic

Eh, forget politics, let's just get some nukes! biggrin.gif

28 Jul 2014, 20:13:
Ca veni vorba de rusofilii din pusta:
http://www.realitatea.net/20-de-consilii-l...ie_1491966.html

This post has been edited by Garett: 28 Jul 2014, 19:13

--------------------
No Reno Forever
+
Dan73
post 28 Jul 2014, 19:15
Post #3762

Membru autentic

QUOTE(corbex @ 28 Jul 2014, 15:03)
Decit Base presedinte, mai bine Putin.
*

nu e nevoie...astia doi se aseamana foarte bine laugh.gif
QUOTE(dacis @ 28 Jul 2014, 16:28)
Acu fro zece ani (plus ori minus unu-doi) cand ma intalneam si cu indivizi mai shpetziali, in contexte mai relaxate, vadit impresionat de sarmalele de urs, mistret si caprioara, dar mai abitir de vartosenia palincii romanesti, un colonel atasat al ambasadei USA ori al NATO (ca la vremea aia ori el nu era in stare sa explice, ori io sa pricep de unde-i) mi-a replicat la laudele mele fata de fidelitatea si loialitatea romanilor fata de partenerii NATO de dupa septembrie 2001, ca natie mai curva ca romanii doar italienii stiu sa fie. Ceea ce n-am prea luat-o ca pe un compliment!...
*

ma tu ai uitat sa ii umpli paharu icon_mrgreen.gif

serios acum, pentru asemenea eveniment important esti cam imprecis si nesigur. daca erau la ordinea zilei, ne-am dat draq laugh.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
dacis
post 28 Jul 2014, 20:49
Post #3763

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 28 Jul 2014, 20:15)
... esti cam imprecis si nesigur...
*

Am mai uitat, de-atunci!... Oricum, nu sunt prea stresat, ca intotdeauna la astfel de suete eram de departe mai teafar decat cel mai lucid dintre amicii straini. Deprindere pe care nu mi-am pierdut-o nici azi! wink.gif cool.gif

--------------------
dacis
+
Markos
post 28 Jul 2014, 21:20
Post #3764

fost programator

From: Scursurești Vale

Moamă, dar ați scris ceva biggrin.gif

Eu aș sublinia doar trei aspecte, vizavi de capu-n gură dat de Băse rușilor.

1. Cred că e limpede pentru toți că lătratul ăla violent a fost comis în calitate de președinte al României, nu de marinar. Deci lătratul se confundă cu poziția oficială a României în această chestiune, fie că ne place ori nu. Chiar dacă respectivul părăsește Cotroceniul peste câteva luni, lătratul rămâne și a fost consemnat cu grijă.

2. E ok să adopți o poziție pro-UE. E anormal însă s-o iei razna. Germania n-a făcut-o în halul asta (da, știu, gaze), Franța n-a făcut-o nici ea (da, știu, Mistral), UK n-a făcut-o (da, știu, capitalul rusesc din City), a făcut-o în schimb viteazul ăsta al nostru, președintele unui căcățel de țară, aflată la o oră de zbor pentru bombardierele rusești.

3. Politica externă se face pe termen scurt (cel mai simplu), pe termen mediu (aici deja sunt necesari ceva mai mulți neuroni) și pe termen lung (aici se rupe filmu' pentru Cotroceni).

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
dacis
post 28 Jul 2014, 21:36
Post #3765

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 28 Jul 2014, 22:20)
3. Politica externă se face pe termen scurt (cel mai simplu), pe termen mediu (aici deja sunt necesari ceva mai mulți neuroni) și pe termen lung (aici se rupe filmu' pentru Cotroceni).
*

Perfect de acord cu tine, de data asta. Mai ales la acest punct! icon_mrgreen.gif

PS Exista o singura scuza pentru iesirea ne-diplomatica a lui Base (care, intre noi fie vorba, nu e deloc singulara la nivelul leadershipului din preajma post-URSS - Romania, Polonia, tarile Baltice): ca el sa fie purtatorul neoficial de cuvant al marelui licurici. Daca nu, e nasol!

--------------------
dacis
+
Markos
post 28 Jul 2014, 21:56
Post #3766

fost programator

KMKZ: "2013 – Mircea Geoană îi mărturisește lui Ponta că și el vine din Italia, acolo unde i se spunea Prosciutto"

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
kum
post 28 Jul 2014, 22:04
Post #3767

Banat

Group: Banned

QUOTE(Garett @ 28 Jul 2014, 13:40)
Vecine, news-flash: nu americanii i-au luat pământul lui bunicu' si nici ei nu făcură sediul CAP-ului in casa construită de stra-strabunicul în satul respectiv!
Restul e can-can, toate RNP-urile yankeilor nu provoacă damage- ul pe care le-a facut armata rosie si bolsevicii adusi de ea!
Am citit in diagonala, recunosc, m-am oprit la partea cu "cedarea" bunurilor BNR, e clar ca respectiva poveste intră la capitolul "pradă de război" si hartia pe care a fost scrisa si-a pierdut orice valoare odata cu pierderea războiului de catre nemti.

Q.e.d.
*

Vine acushica si iti spune (mai pe ocolite) ca esti cam batut in cap si nu pricepi ce scrie EL. wink.gif

Stalin si poporu' rus
Libertate ne-a adus

wise_guy.gif

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
dacis
post 28 Jul 2014, 22:13
Post #3768

Membru autentic

Tocmai aflu la A3 cum Base s-a autonumit dictator fara mila al guvenului Romaniei inca din 1998-1999, prin contra-semnarea unor hotarari de guvern.

Saracul Radu Vasile a incurcat-o. Daca, tinand seama de caracteristicile sale de personalitate din timpul vietii (printre altele pacatuia prin a fi catolic), s-o fi fofilat la intrarea in Rai pe langa cetele de ortodocsi care curge rauri-rauri inspre gradinile Edenului, acuma e clar: i s-a af;lat secretul si va trimite sf. Petru DNA-ul Raiesc dupa el si-l arunca afara in suturi. Si astea toate doar pentru ca Base a contrasemnat o hotarare prin care era numit de catre guvern drept sef al programelor PSAL, MAL, KAL, VAL etc.etc.

De saptamana viitoare vom afla cum Base si-a vandut tara pe 187 de dolari, sa-si ia intr-o seara uischi si curve la Anvers. Iar la inceperea campaniei electorale vom ajunge la episodul cu chinuirea sadica a Irinucai, colega sa de gradinita, pe care o incuia razand sardonic in buda gradinitei!

--------------------
dacis
+
paul_p
post 28 Jul 2014, 22:17
Post #3769

Membru autentic

From: psd=evil

De obicei Antena 3 are o pozitie neutra si echidistanta.

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
dacis
post 28 Jul 2014, 22:28
Post #3770

Membru autentic

Post de stiri, adevarat. Si aliat al CNN. basca premiat la greu. Mandrie nationala, ce pisicii mei.

Ma pregateam sa inchid TV-ul, ca mi-era teama ca daca mai merge Gadea pe firul deductiilor sale impecabile inca fro 15-20 de minute aud naibii ca si io mi-s frun soi de oligarh, ceva. Poate chiar si rus camuflat in evreu cu cetatenie britanica. M-a facut sa ma abtin chipul meditativ, eminescian aproape al lui Pircea Mandea.

--------------------
dacis
+
Markos
post 28 Jul 2014, 22:29
Post #3771

fost programator

QUOTE(paul_p @ 28 Jul 2014, 23:17)
*

La știrile sportive.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
iulia_boris
post 28 Jul 2014, 22:35
Post #3772

Membru autentic

QUOTE(paul_p @ 28 Jul 2014, 22:17)
*

Tu glumesti,nu?

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
Garett
post 29 Jul 2014, 06:23
Post #3773

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 28 Jul 2014, 22:20)
Moamă, dar ați scris ceva  biggrin.gif
*

Se cunoaste ca ai deschis mai tarziu teveul!
Dezbaterea mare nu era, data asta cel putin, despre popeye, desi pornita initial de la macanitul lui, ci despre normalitatea sau anormalitatea de a fi rusofil in Romania!

QUOTE(dacis @ 28 Jul 2014, 23:13)
Tocmai aflu la A3 cum Base s-a autonumit dictator fara mila al guvenului Romaniei inca din 1998-1999, prin contra-semnarea unor hotarari de guvern.

Saracul Radu Vasile a incurcat-o. Daca, tinand seama de caracteristicile sale de personalitate din timpul vietii (printre altele pacatuia prin a fi catolic), s-o fi fofilat la intrarea in Rai pe langa cetele de ortodocsi care curge rauri-rauri inspre gradinile Edenului, acuma e clar: i s-a af;lat secretul si va trimite sf. Petru DNA-ul Raiesc dupa el si-l arunca afara in suturi. Si astea toate doar pentru ca Base a contrasemnat o hotarare prin care era numit de catre guvern drept sef al programelor PSAL, MAL, KAL, VAL etc.etc.

De saptamana viitoare vom afla cum Base si-a vandut tara pe 187 de dolari, sa-si ia intr-o seara uischi si curve la Anvers. Iar la inceperea campaniei electorale vom ajunge la episodul cu chinuirea sadica a Irinucai, colega sa de gradinita, pe care o incuia razand sardonic in buda gradinitei!
*

Si totusi, paradoxal, desi recunosti ca te-ai uitat la latrine, omiti sa mentionezi si restul afirmatiilor alora: aia cu presupusa mita primita pentru ALRO, aia cu presupusa(?) interdictie de a efectua cercetari penale in cazul respectiv s.a.m.d.
Cum se cheama persoana care arunca doar jumatati de stire, acele jumatati care ii servesc argumentatiei, dar le face pierdute pe celelalte? Manipulator? Nah, tu?? Si totusi... unsure.gif

--------------------
No Reno Forever
+
dacis
post 29 Jul 2014, 07:02
Post #3774

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 29 Jul 2014, 07:23)
1. Dezbaterea mare nu era, data asta cel putin, despre popeye, desi pornita initial de la macanitul lui, ci despre normalitatea sau anormalitatea de a fi rusofil in Romania!
2. omiti sa mentionezi si restul afirmatiilor alora: aia cu presupusa mita primita pentru ALRO, aia cu presupusa (?) interdictie de a efectua cercetari penale in cazul respectiv s.a.m.d.
Cum se cheama persoana care arunca doar jumatati de stire, acele jumatati care ii servesc argumentatiei, dar le face pierdute pe celelalte? Manipulator? Nah, tu?? Si totusi... unsure.gif
*

1. Dezbaterea mare-i alta, numai ca e greu sa isi dea seama chiar toata lumea, ca e livrata asa, mai cu manta: indivizii dau impresia ca il ataca pe Base, bila pare ca se duce spre el, dar il atinge tangential, loveste manta si abia apoi atinge adevarata tinta: Kovesi, Coldea, sefii de la ICCJ etc si turmele lor deja destul de bine organizate. Mesajul Antenelor de o vreme incoace este fix acesta: baieti, gata, trebuie schimbata garda. Cam ce spunea si sarmanul grav bolnav Nicusor Constantinescu, care, ca orice pesedist surmenat din cauza persecutiilor justitiei basiste, se refacea zilele trecute la o tigara si-o cafea pe-o terasa newyorkeza.
2. Nu colportez folclor. Decat atat.

--------------------
dacis
+
corbex
post 29 Jul 2014, 07:06
Post #3775

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Gadea?.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
radian
post 29 Jul 2014, 07:39
Post #3776

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(dacis @ 29 Jul 2014, 08:02)
... sarmanul grav bolnav Nicusor Constantinescu, care, ... , se refacea zilele trecute la o tigara si-o cafea ...
2. Nu colportez folclor. Decat atat.
*

sad.gif Tu, superanalistul DC pui botul asa pe direct la stirile de scandal? Si le mai si promovezi...

Ce dovedeste faptul ca a fost filmat fumand?

Daca intradevar e bolnav de cancer (aici nu-mi dau cu presupusul, nu am de unde sa stiu daca diagnosticul lui e real sau "fabricat") fumatul chiar numai are cu ce sa-i dauneze in mod deosebit.

O plimbare in aer liber, o tigara si o cafea chiar nu sunt in masura sa infirme diagnosticul. In fond omul zice ca face radioterapie nu i s-au amputat picioarele si nu-i paralizat sa fie "lipit" de pat. Mai mult chiar, nici macar daca ar fi fost filmat cu un pahar de alcool in fata nu ar fi insemnat nimic. Se intampla frecvent ca genul acesta de tratamente extraordinar de dure sa induca organismului o nevoie de consum de alcool chiar si la cei care nu au consumat alcool in viata lor.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
dacis
post 29 Jul 2014, 07:47
Post #3777

Membru autentic

QUOTE(radian @ 29 Jul 2014, 08:39)
Ce dovedeste faptul ca a fost filmat fumand?
*

In cazul NC lucrurile sunt simple: crezandu-l pe cuvant (si de ce n-as face-o!), dorea sa se opereze de un cancer de prostata in USA, restul procedurilor medicale si derecuperare omul declarand in fata judecatorului ca le va urma in tara. I s-a dat voie sa plece, a plecat, zice-se ca s-a operat, si-a revenit dupa operatie si, conform angajamentului initial si deciziei judecatoresti date pe baza acestuia, omul trebuia sa se intoarca pentru restul procedurilor si recuperare in tara.

Mie lucrurile, din punct de vedere juridic, mi se par "crystal clear"!

--------------------
dacis
+
corbex
post 29 Jul 2014, 08:47
Post #3778

La Poarta Alba nu sint sali corespunzatoare de recuperare. Voi ce-ati face?

--------------------
+
paul_p
post 29 Jul 2014, 09:00
Post #3779

Membru autentic

From: psd=evil

QUOTE(radian @ 29 Jul 2014, 08:39)
Daca intradevar e bolnav de cancer (aici nu-mi dau cu presupusul, nu am de unde sa stiu daca diagnosticul lui e real sau "fabricat") fumatul chiar numai are cu ce sa-i dauneze in mod deosebit.

O plimbare in aer liber, o tigara si o cafea chiar nu sunt in masura sa infirme diagnosticul. In fond omul zice ca face radioterapie nu i s-au amputat picioarele si nu-i paralizat sa fie "lipit" de pat.
*

Ideea e ca avocatii lui au adus "dovezi" medicale cum ca ar fi tintuit la pat si ca nu poate fi transportat. De aceea nu s-ar fi putut intoarce la timp in Romania.

This post has been edited by paul_p: 29 Jul 2014, 09:00

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
corbex
post 29 Jul 2014, 09:03
Post #3780

Cind i-o veni rindul, Mazare o sa se opereze la Port Moresby. Recuperarea o s-o faca intr-o statiune de papausi.

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.

Pe scurt:
-vorbeste decent
-ataca idei cu argumente
-nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai)

--------------------
330 Pages « < 124 125 126 127 128 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 22:14
Forum Renault