Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
teoria ta e de tot rasul.....daca-ti vorbeste un chinez si tu nu intelegi e vina ta?
ce te face sa crezi ca daca tu crezi ceva *teoria aia* automat e si adevarat? cum de-ti permiti sa insulti *exact asta faci* pe cei care indraznesc sa aiba pareri diferite de ale tale? p.s. daca baietii nu reactioneaza, nu este din cauza ca nu inteleg, ci ca pur si simplu ai ajuns pe acelasi palier cu toni, varianta fara haz..... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
o vei primi pe aia cu "eu nu am ca obiectiv sa am haz. eu vreau sa fiu riguros!"
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 10:08) Ca sa vezi ce dificultati majore de intelegere a unui mesaj elementar ai matale si ca sa nu mai pierdem vremea... Io am zis ca e o teorie pe care propovaduiesc, nu ca-i o teorie a mea. Tu,insa, nu ai putut sa intelegi decat asta. Apoi, habar n-ai ce-i aceea o comunicare. Comunicarea nu-i transmitere si receptare de sunete, imagini si alte alea, ci transmitere de mesaje. Pentru mine, un chinez care-mi vorbeste nu este un chinez care-mi comunica ceva, ci un chinez care face zgomote. Mai citeste musiu. Este carti, care vorba cantecului... https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
deci:
I) optiunea maradona "numai un saracut ca tine putea sa-mi spuna ca soarele se invarte in jurul pamantului" II) optiunea matache macelarul "mai citeste baaaai... ehe, crezi ca beshitul in timpi ce te pishi e lucru usor?" kato, tomna ti-ai luat o doza de II) mai bagati daca ati mai identificat. This post has been edited by Han Solo: 5 Sep 2014, 09:19 |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 10:16) Ca sa vezi ce dificultati majore de intelegere a unui mesaj elementar ai matale si ca sa nu mai pierdem vremea... Io am zis ca e o teorie pe care propovaduiesc, nu ca-i o teorie a mea. Tu,insa, nu ai putut sa intelegi decat asta. Apoi, habar n-ai ce-i aceea o comunicare. Comunicarea nu-i transmitere si receptare de sunete, imagini si alte alea, ci transmitere de mesaje. Pentru mine, un chinez care-mi vorbeste nu este un chinez care-mi comunica ceva, ci un chinez care face zgomote. Mai citeste musiu. Este carti, care vorba cantecului... https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4 dificultati ai tu, ca nu esti in stare sa intelegi ce scrii si ce scriu altii......deformezi totul dupa o logica a la tony. chiar am habar ce este aceea comunicare, de aia am spus ca esti un comunicator prost si am atras atentia sa editezi mesajul in care insultai colegii. ce ai facut tu? ai aplicat strategia ponta, tu nu ai nici o vina si altu e de vina. plus atac la cel care a indraznit sa-ti atraga atentia. de citesc citesc, stai foarte linistit. p.s. agresivitatea asta a ta, mascata defectuos, ar trebui sa te faca beneficiarul ajutorului de specialitate, ajutor pe care tu il recomanzi calduros altora......asta se chema proiectie? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
El e comunicator foarte bun, suntem noi prea prosti sa intelegem.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
chiar si asa fiind, il face un comunicator prost. unul inteligent este capabil sa se ridice ori sa se coboare la nivelul interlocutorilor. nu e cazul
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 10:31) 1 chiar am habar ce este aceea comunicare 2. am atras atentia sa editezi mesajul in care insultai colegii. ce ai facut tu? ai aplicat strategia ponta, tu nu ai nici o vina si altu e de vina. plus atac la cel care a indraznit sa-ti atraga atentia. 3. de citesc citesc, stai foarte linistit. 4. p.s. agresivitatea asta a ta, mascata defectuos, ar trebui sa te faca beneficiarul ajutorului de specialitate, ajutor pe care tu il recomanzi calduros altora......asta se chema proiectie? ![]() 1. Te exprimi in limba romana, te faci inteles, oarecum si intelegi, deci sigur ai habar. Crede-ma ca un agent de asigurari de viata cu doi-trei ani vechime stie sa comunice mai bine. 2. Nu am insultat pe nimeni direct, pentru ca atacurile mele (uneori cam agresive) sunt la afirmatii. Sper ca nu am gresit sa atac persoane, direct. As fi dezamagit demine si m-as penaliza! 3. Strict in context, nu ceea ce trebuie. Am surse, daca esti interesat. Si stiu si sa discern intre surse de buna calitate si alea proaste. Ca marea problema a zilei nu este absenta informatiilor, ci fix abundenta ei. In lipsa unui criteriu de discrimare intre textele serioase si alea de doi lei si cinspe bani, esti pierdut. (Cand spun asta ma referla toata lumea, inclusiv la mine!) 4. De unde stii ca nu il am?! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Markose, sa-ti trimit un servetel proaspat folosit?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 10:42) 1. Te exprimi in limba romana, te faci inteles, oarecum si intelegi, deci sigur ai habar. Crede-ma ca un agent de asigurari de viata cu doi-trei ani vechime stie sa comunice mai bine. 2. Nu am insultat pe nimeni direct, pentru ca atacurile mele (uneori cam agresive) sunt la afirmatii. Sper ca nu am gresit sa atac persoane, direct. As fi dezamagit demine si m-as penaliza!a ac 3. Strict in context, nu ceea ce trebuie. Am surse, daca esti interesat. Si stiu si sa discern intre surse de buna calitate si alea proaste. Ca marea problema a zilei nu este absenta informatiilor, ci fix abundenta ei. In lipsa unui criteriu de discrimare intre textele serioase si alea de doi lei si cinspe bani, esti pierdut. (Cand spun asta ma referla toata lumea, inclusiv la mine!) 4. De unde stii ca nu il am?! ![]() 1. agentii de asigurari sunt ceva cah? sunt sigur ca aia sunt in stare sa comunice mai bine decat tine. 2. ai insultat toti colegii de forum, fara nici un atac la o afirmatie. cand ai scris referitor la postul lui kum ca o sa aplaude de unul singur deoarece trebuie sa ai minim doi neuroni functionali si sa nu fii orbit ca sa intelegi un text ce se cheama? ai fost provocat de colegii de pe forum?i-ai laudat? ai fost critic? io zic sa-ti dai penalizarea ca ai motive sa fii dezamagit de tine si sa-l trimiti pe vije inapoi.....inteleg ca si forumul asta trebuie sa aiba reprezentatntii sai, dar macar sa fie amuzanti...... 3. astept sa citesc si ce-mi recomanzi tu, nu am ajuns la nivelul in care sa pot avea pretentia ca le stiu pe toate. 4. roaga-l sa-ti schimbe tratamentul, ca nu da roade...... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pen-ca DC e deja suprasaturat de dogmele unui oarecare forumist am zis sa zic vorbele unuia care mergea frumos si ale unei fleici de miel.
"Prostia și vanitatea sunt tovarășe nedespărțite." "A vrea să dovedești că ai dreptate ar însemna că poți să nu ai." "Nimic nu îmi displace mai mult decât înfumurarea și satisfacția desăvârșită a cuplurilor proaspăt căsătorite." Dar cuplurile proaspat casatorite au circumstante atenuante ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 11:17) 1. agentii de asigurari sunt ceva cah? sunt sigur ca aia sunt in stare sa comunice mai bine decat tine... 2. ai insultat toti colegii de forum, fara nici un atac la o afirmatie. cand ai scris referitor la postul lui kum ca o sa aplaude de unul singur deoarece trebuie sa ai minim doi neuroni functionali si sa nu fii orbit ca sa intelegi un text ce se cheama? ai fost provocat de colegii de pe forum?i-ai laudat? ai fost critic? io zic sa-ti dai penalizarea ca ai motive sa fii dezamagit de tine si sa-l trimiti pe vije inapoi.....inteleg ca si forumul asta trebuie sa aiba reprezentatntii sai, dar macar sa fie amuzanti...... 3. astept sa citesc si ce-mi recomanzi tu, nu am ajuns la nivelul in care sa pot avea pretentia ca le stiu pe toate. 4. roaga-l sa-ti schimbe tratamentul, ca nu da roade...... 1. Tocmai mi-ai fundamentat jumatatea a doua din argumenetul de la pct.2, aia cu orbirea. A fi orbit inseamna sa fi tras deja concluzia cat celalalte inca mai are de rostit argumente. Tu esti orbit. Ca daca n-ai fi ai fi sesizat ca io luam ca reper pozitiv agentii de asigurari de viata cu doi-trei ani vechime in meserie, caci astia chiar stiu sa comunice. De fiecare data am sfatuit tinerii care vor sa intre in politica sa faca un training in domeniu ori macar sa citeasca un manual de training din domeniu. Cand am vazut prima data un manual de asta tradus in romana (cred ca era manualul de la ING) l-am considerat un bun manual de comunicare interpersonala pentru politicieni 2. N-am insultat pe nimeni. Pentru ca, cu foarte putine exceptii, cei mai multi dacioti au parerea formata deja cu privire la politica si politicieni. Ori asta-i orbire, indiferent ca prerea formata este ca Base e bun / e rau sau ca Ponta e bun / e rau etc.etc.. 3. Daca chestia-i pe bune am resurse numeroase, unele electronice 4. Am sa-i zic! ![]() This post has been edited by dacis: 5 Sep 2014, 11:07 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
1. tu i-ai folosit ca exemplu, ca aia ar fi in stare sa comunice mai bine. e ca si cum as spune io ca bute boxeaza mai bine decat tine. fapt ce ridica intrebarea, tu ce ai vrut sa transmiti cu acea interventie? ca nu ma ridic macar la nivelul unui agent de asigurari??? in caz ca ai uitat era vorba de tine si de nivelul tau, nu de mine.
2. ai insultat pe toti colegii. nu te mai eschiva ca te afunzi mai tare in kko. ia fa mataluta o analiza a textului si vezi ce reiese..... si sa ne scrii si noua concluziile aici. in caz de ai uitat, reiau. era vorba de o trimitere la un text, text pe care colegul kum il aplauda. ramas fara ecou, fara aplauze ori contre, vii tu si faci afirmatia ca numai kum e in stare sa aplaude respectivul text, deoarece trebuie sa fii destept si nepartinitor. asta duce rapid la concluzia ca ceilalti sunt fie prosti, fie partinitori, fie cumul de factori. ![]() 3. e pe bune. prefer chestiile electronice momentan 4. succes! |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
dacise, tu nu esti orbit?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 12:18) 1.tu ce ai vrut sa transmiti cu acea interventie? ca nu ma ridic macar la nivelul unui agent de asigurari??? 2. ai insultat pe toti colegii 1. Mesajul era simplu: amesteci semnificatiile mai dihai ca un agent de asigurari de viata. Insa astia o fac intentionat! 2. Deloc. Io nu cred ca noi (macar regatenii), latini si balcanic-orientali fiind, putem sa nu fim subiectivi, partizani si pasionali pana in maduva oaselor. Adica nu foarte cerebrali. Recunosc, mie-mi place sa fiu balcanic! QUOTE(ady77 @ 5 Sep 2014, 12:18) Ba da. Mai mult chiar, in anumite chestii chiar usor (ori, dupa unii, mai mult decat atat) fanatic! This post has been edited by dacis: 5 Sep 2014, 11:31 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Speram sa nu fii
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
2. *ai insultat pe toti colegii. nu te mai eschiva ca te afunzi mai tare in kko. ia fa mataluta o analiza a textului si vezi ce reiese..... si sa ne scrii si noua concluziile aici.
in caz de ai uitat, reiau. era vorba de o trimitere la un text, text pe care colegul kum il aplauda. ramas fara ecou, fara aplauze ori contre, vii tu si faci afirmatia ca numai kum e in stare sa aplaude respectivul text, deoarece trebuie sa fii destept si nepartinitor. asta duce rapid la concluzia ca ceilalti sunt fie prosti, fie partinitori, fie cumul de factori. icon_mrgreen.gif * raspunsul tau: 2.* Deloc. Io nu cred ca noi (macar regatenii), latini si balcanic-orientali fiind, putem sa nu fim subiectivi, partizani si pasionali pana in maduva oaselor. Adica nu foarte cerebrali. Recunosc, mie-mi place sa fiu balcanic!* hal de raspuns......inca o data, ce concluzie tragi la textul scris de tine, ala la care fac eu referire? eu am scris ce concluzie am tras. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
kato, la ce folosesc stelutele alea din textele tale?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
kato, ti-a servit o maradona.
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
kato |
![]()
|
sunt pe laptop si ghilimelele nu sunt chiar accesibile. asa ca am preferat * in loc de ”
dacis, incearca te rog sa faci o analiza a textului tau, apoi sa expui aici concluzia. dar metodic, dezvoltat, cum faci tu analizele. 5 Sep 2014, 12:51: QUOTE(kum @ 4 Sep 2014, 21:42) QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 08:51) Aplauzi degeaba, ca aplauzi singurel! Ca sa pricepi noima acestui mesaj trebuie sa indeplinesti minim doua conditii: sa ai cel putin doi neuroni functionali, sa poti face un minim de analiza si, apoi, sa nu fii orbit de patimile pro-nu-stiu-cine ori contra-nu-stiu-cine. Ori, din cate vezi si pe DC, cei mai multi sunt orbiti bine. Asta e un semn ca partidele astea mari (mai ales PSD-ul) au comunicatori buni, care se bucura ca au parte de un public rudimentar. ca sa-ti facilitez analiza.... This post has been edited by kato: 5 Sep 2014, 11:51 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Cica Randunica tocmai ce-a fost nominalizata ca Comisar UE!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 12:40) Nu, doar ca daca nu erai orbit, erai cu un singur neuron ![]() QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 08:51) Aplauzi degeaba, ca aplauzi singurel! Ca sa pricepi noima acestui mesaj trebuie sa indeplinesti minim doua conditii: sa ai cel putin doi neuroni functionali, sa poti face un minim de analiza si, apoi, sa nu fii orbit de patimile pro-nu-stiu-cine ori contra-nu-stiu-cine. This post has been edited by ady77: 5 Sep 2014, 12:02 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 12:50) nea kato, io sustin (de fapt nu io, ca astea-s teorii vechi; io doar le colportez) ca publicurile pasionale / implicate / partizane pe criterii subiective sunt cel mai usor de transformat in mase amorfe si rudimentare. hai sa lasam discutiile de-aici deoparte si sa luam la purecat site-urile principalelor organe si organutse de presa apropiate PSD: A3, RaitaruTV, Jurnalul National, DcNews etc.etc.. Care-s la ora asta primele 4-5 stiri la categoria politica? Io-te io iau doar A3, dar poti continua si singur: PNȚCD-ul, aflat la marginea istoriei, și-a pierdut identitatea în poșeta Elenei Udrea. Care a fost PLANUL lui Traian Băsescu; Liviu Dragnea: Iohannis A FOST la Grivco. Vrea să ajungă președintele românilor prin minciună; Ponta: În cea mai rea variantă pentru România, ultima zi în care Traian Băsescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie; Borbely: Sper să vină vremea când majoritatea va înțelege că proiectul autonomiei nu e împotriva ei; Deziluzia optică: Prinț și jucător Ti se par acestea subiecte care afecteaza direct si semnificativ calitatea vietii romanilor? sigur nu? Atunci? Le tine frustrarile "high". Decat atat! Si chestia asta chiar functioneaza! 5 Sep 2014, 13:13: QUOTE(ady77 @ 5 Sep 2014, 13:01) Partial corect: atunci era sigur, acuma-i doar probabil! This post has been edited by dacis: 5 Sep 2014, 12:13 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 5 Sep 2014, 10:19) deci: I) optiunea maradona "numai un saracut ca tine putea sa-mi spuna ca soarele se invarte in jurul pamantului" II) optiunea matache macelarul "mai citeste baaaai... ehe, crezi ca beshitul in timpi ce te pishi e lucru usor?" kato, tomna ti-ai luat o doza de II) mai bagati daca ati mai identificat. III) optiunea valoarea mea "Ungurii aia care mi-au finantat scoalele mi-au dat si o bursa in afara" "am fost la o gramada de traininguri si am un teanc de diplome" "Scriu, cand este cazul, cinci pagini A4, la un rand pe ora." "am abonament la baze de date academice!" samd This post has been edited by Markos: 5 Sep 2014, 12:37 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 4 Sep 2014, 20:42) Mda, am citit si eu facatura aia de scrisoare. Nu sunt fan categoric al vreunui politician, dar daca tot ne-a dat Statul un cap, hai sa gandim cu el... 1.guvernare haotica, abuziva, discretionara : aici ar ajuta niste exemple concrete, toate guvernele au comis balarii si nici actualul nu face exceptie, a luat si masuri bune dar si masuri samavolnice, nimic nou din punctul asta de vedere 2.revolta, iesit in strada, plans de nervi : asta au facut salariatii si pensionarii ce s-au trezit cu veniturile taiate acum 4 ani, unii si-au pierdut casele fiind datori la banca, altii si-au periclitat sanatatea sau poate au mierlit-o din cauza medicamentelor sau tratamentelor lipsa Imi amintesc de un cetatean din orasul Codlea ce a murit la usa spitalului din cauza inchiderii acestuia...familia respectiva a avut motiv sa planga de nervi !!! Despre scoli inchise nu mai pomenesc, e o crima in situatia noastra, fara educatie nu vom putea progresa vreodata. 3.nici in comunism guvernul nu iti platea chiria sau lumina, mi se pare jenant sa ceri asa ceva, amnistia fiscala nu are legatura cu asta 4.toate marile puteri au relatii comerciale cu China, mi se pare o prostie sa acuzi pe cineva ca incearca sa obtina ceva investitii pentru economia tarii 5.guvernul nu are legatura cu primele de asigurare ale societatilor de profil, exista doar CSA dar are un rol de monitorizare, mai departe economia de piata stabileste cuantumul lor 6.indemnizatiile pentru insotitori au fost taiate de guvernul boc, intr-adevar trebuie facut ceva, niciodata nu sunt destui bani... 7.calculul accizei se stabileste conform unei legi si se ia ca referinta cursul de schimb al BNR din prima zi lucratoare a lunii octombrie a fiecarui an, nu are legatura directa cu guvernul In concluzie, un material de propaganda proasta, ieftina numai bun de "montat" pe cei permanent revoltati si nemultumiti, mai ales acum in campania electorala... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 5 Sep 2014, 12:47 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
De celelalte afirmatii nu ma ating, ca dau dreptul si la interpretari sibiective, dar asta-i chiar o gogomanie:
QUOTE(vercingetorix @ 5 Sep 2014, 13:44) 7.calculul accizei se stabileste conform unei legi si se ia ca referinta cursul de schimb al BNR din prima zi lucratoare a lunii octombrie a fiecarui an, nu are legatura directa cu guvernul Da, Galule, daca guvernul era corect, fix asa trebuia sa faca, cum zici tu. Decat ca n-a facut asa, ca-i dadea cu deficit la ceas de alegeri! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
dacis, am facut afirmatia (pe care o sustin) ca ai insultat colegii de aici. tu ai spus ca deloc. te rog inca o data sa-ti analizezi textul si sa expui si noua concluziile, deoarece din analiza mea reiese ca ne faci pe toti prosti si rudimentari. te rog respectuos inca o data sa faci analiza strict pe textul tau si sa lasi balariile cu stirile politice si masele de votanti deoparte. nu te zgarci in analiza ta la cuvinte, promit sa citesc tot.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:25 |