Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 22 Sep 2014, 12:35) Scaderea din domeniul constructiilor continua si in semestrul III: Romania a avut in iulie cea mai abrupta scadere a lucrarilor de constructii, din UE, de 19,7%, raportat la luna similara a anului trecut, fata de cresteri de 0,4% in zona euro, respectiv 0,6% la nivelul intregii Uniuni, potrivit datelor Eurostat În ce semestru? Topicul cu imbecili e mai la vale. |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Viteza e buna, directia e gresita...
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() Faptul ca mergem necontenit la vale nu mai e o noutate pentru partizanii Copyloturului ![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu am deschis linkul, dinamovistule. Am tradus textul citat
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 22 Sep 2014, 13:21) Nu e vorba de nici un trimestru, ci doar de luna iulie. Eurostatul aduna datele statistice din feicare tara de doua ori pe luna, cu update-urile de rigoare pentru raportarile anterioare, care devin din ce in ce mai rafinate (toleranta scade). |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Semestrul III e cel in care pot fi observare succesurile guvernarii ponta fara influentele aleatorii ale celorlalte doua.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
"Increderea" in guvernarea pesedista incepe sa se vada si pe pietele financiare:
http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/finant...urcare-13320288 QUOTE(ZF) Ministerul Finanțelor Publice a vândut luni obligațiuni pe zece ani de 241,5 milioane lei și a încheiat astfel a treia licitație consecutiv în care a atras mai puțin decât avea planificat, în timp ce costul finanțării a crescut față de lunile iulie și august. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 18 Sep 2014, 22:09) Cat ii mai lasa emisiunea? ![]() |
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Bine ca au revenit. E una din putinele emisiuni pe care o mai urmaresc cand o prind.
This post has been edited by paul_p: 22 Sep 2014, 19:29 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Corect. Desi altcineva spusese despre Guran va fi eliminat din grila, Guran a incercat sa se victimizeze.
Nici nu mi-ar fi trecut prin gand sa-l banuiesc pe Ponta de ceva presiuni. This post has been edited by paul_p: 22 Sep 2014, 21:27 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mda. si cedau instant. ca e guran-guran...
whateva'... cre'ca se cere un consultant. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Despre prietenia româno-cubaneză
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 22 Sep 2014, 21:34) nu pt ca e guran ci pentru ca da nasol ca tocmai tu, aparatorul presei independent gen latrina 3, dai in ziaristii independenti ca in sacul de fasole. Da nah.. se stie ca pontacul saracul nu e niciodata de vina, sigur sigur guran e de vina. Independentule! |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
nyman |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 17 September 14 ![]() |
QUOTE 2. Pentru a distrage atenție de la aranjamentul propriu cu TVR, prin care TVR acoperă toate costurile emisiunii sale, iar Guran vinde spațiul publicitar. Astfel, Guran a câștigat 300.000 de euro în ultimul sezon, iar TVR a primit doar câteva mii de euro, abia suficient pentru a-și acoperi costurile. Citeste mai mult: adev.ro/nc9eyx Sa discutram mai bine cu cifre. O fi buna asta ca tactica de negociere? Pare ca da rezultate. |
--------------------
Tesla
S
- zerozerosapte
2013
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
acolo statea hotul din tvr
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
nyman |
![]()
|
i-a fost frica lu' Ponta de Guran, si de-asta l-a primit inapoi
![]() |
--------------------
Tesla
S
- zerozerosapte
2013
|
|
dacis |
![]()
|
Desi nu pare, kkam da...
PSD-ului i-i frica sa nu para iar ceea ce dealtfel si este, un partid imens, abuziv, care, fiind monstruos de mare, trece cu tavalugul pese tot si toate. Iar ei stiu ca aceasta imagine l-a dus pe Adita la pierzanie in 2004. intre timp, stilul brutal al PSD se manifesta plenar: primarie non-PSD, proiecte si finantari aprobate pentru apa, canal, asfaltare alea, alea. Lucrarile au mers snur, dar la inceputul lui septembrie contractorii cica au fost chemati la PSD direct si li s-a spus ca linia de finantare se suspenda pe termen nedeterminat, mai precis pana trece primarul la PSD ori macar la UNPR. Asa ca de aproape o luna lucrarile au fost sistate si imi pare ca si utilajele au fost retrasede pe pozitii. Asa badaranie si lipsa de finete numai la PSD poate sa fie... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
L-a cumparat cum ar veni... da voi nu sunteti consoltanti si nu le stiti pe astea
![]() Apropos de neamurile transpartinice ale lu Mazare si ale Pontacului... HohaPontas in pericol! ![]() This post has been edited by luck33ro: 23 Sep 2014, 05:34 |
--------------------
**
|
|
nyman |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 23 Sep 2014, 06:29) Vai, nu pot sa cred, adica denuntul lu Turcescu e fals, documentele sunt fabricate, si ii face jocul lu basescu? Adica urmeaza "dezvaluiri incredibile, nici nu stiti ce pierdeti!!" despre Ponta? Iiiincredibil, nu m-as fi asteptat tocmai de labasecsu sa puna la cale asa ceva. 23 Sep 2014, 06:58: QUOTE(dacis @ 23 Sep 2014, 06:25) Desi nu pare, kkam da... PSD-ului i-i frica sa nu para iar ceea ce dealtfel si este, un partid imens, abuziv, care, fiind monstruos de mare, trece cu tavalugul pese tot si toate. Iar ei stiu ca aceasta imagine l-a dus pe Adita la pierzanie in 2004. intre timp, stilul brutal al PSD se manifesta plenar: primarie non-PSD, proiecte si finantari aprobate pentru apa, canal, asfaltare alea, alea. Lucrarile au mers snur, dar la inceputul lui septembrie contractorii cica au fost chemati la PSD direct si li s-a spus ca linia de finantare se suspenda pe termen nedeterminat, mai precis pana trece primarul la PSD ori macar la UNPR. Asa ca de aproape o luna lucrarile au fost sistate si imi pare ca si utilajele au fost retrasede pe pozitii. Asa badaranie si lipsa de finete numai la PSD poate sa fie... Consultant, domnule, ce vrei! Pe de-o parte fac pe ei in pantaloni de frica lu gigel ala semidoct, Guran, pe de alta parte retrag utilajele sa-i santajeze pe primari? ![]() This post has been edited by nyman: 23 Sep 2014, 05:58 |
--------------------
Tesla
S
- zerozerosapte
2013
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(nyman @ 23 Sep 2014, 06:56) Nu retrage, bre, nimeni nici un utilaj cu forta. Guvernul doar taie finantarile alora care nu trec de partea luceafarului pesedist, Vivisor. Daca firmele de constructii ar fi motivate de profunde simtiri crestine, ar continua sa munceasca, dar pe gratis!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai in principiu firmele care castiga licitatiile astea ar trebui sa fie apriori aservite Partidului Stat
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 23 Sep 2014, 07:17) Pai in principiu firmele care castiga licitatiile astea ar trebui sa fie apriori aservite Partidului Stat ![]() Se vede ca nu stii bucataria finantarilor... Proiectele mari, da, astea au de-a face direct ori indirect cu guvernul. Dar alea mici gen 12 km de apa si canalizare, plus 4 km de drum comunal asfaltat, plus alti 8 km de ulite asfaltate se rezolva la nivel local, in primarie si CL. iar cand primarul are si majoritatea in CL, totul merge uns! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
nyman |
![]()
|
eu tot nu inteleg de ce si-ar da cu sutul in oo inainte de alegeri, sa aibe notniuz ce comenta.. in fine.
Eu altceva incerc sa inteleg. Cine e de fapt candidatul lu Base pentru prezidentiale, e pentru oricine clar ca amanta e doar sa defileze cu ea, in plus are avantajul ca ii poate spune, suav: eu am vrut, dar uite ca nu s-a putut ![]() |
--------------------
Tesla
S
- zerozerosapte
2013
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(nyman @ 23 Sep 2014, 06:41) eu tot nu inteleg de ce si-ar da cu sutul in oo inainte de alegeri, sa aibe notniuz ce comenta.. in fine. Eu altceva incerc sa inteleg. Cine e de fapt candidatul lu Base pentru prezidentiale, e pentru oricine clar ca amanta e doar sa defileze cu ea, in plus are avantajul ca ii poate spune, suav: eu am vrut, dar uite ca nu s-a putut ![]() Johanis nu a fost, nu e, si nici nu va fi vreodata catindatul lu baseaua. Oriunde a avut de a face cu ala, baseaua s-a ferit ca dracu de tamaie de teuton ![]() |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:52 |