DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

330 Pages « < 175 176 177 178 179 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pro sau contra guvernării USD

dacis
post 30 Sep 2014, 09:28
Post #5281

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

Sunt curios cum explica Vercinge... si marii corifei dacioti ai PSD-ului cum e in folosul Tarisoarei ca guvernul sa decida ca suma alocată proiectelor cu finanțare din fonduri externe nerambursabile postaderare se diminuează cu 3,9 miliarde lei si, in schimb, cresc alocarile directe pentru MDRAP-ul lui Dragnea cu peste 1,5 miliarde lei, la care se adaugă fonduri directe trimise către autoritățile locale de 1,16 miliarde de lei.

Ii rog pe emulii lui Vivisor sa nu uite ca, daca este adevarat ce scrie in articolele de unde am luat informatiile (acesta si acesta), asta inseamna ca practic anul acesta si macar unu-doi ani dupa cheltuielile de infrastructura cu fonduri UE se duc spre "0". De ce? Simplu: pentru ca din banii UE este al naibii de greu sa furi!

In ce priveste neputinta lui Ponta de a tine lucrurile sub control, cred ca are dreptate Antonescu cand spune despre Ponta ca "îmi pare că nu poate să țină piept propriului partid".

Vrecinge, oare nu tu ziceai saptamana trecuta de faptul ca pe Dragnea nu-l au primarii la mana?! Ha? naughty.gif

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vercingetorix
post 30 Sep 2014, 09:39
Post #5282

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

Ce are coada vacii cu stampila primariei ?
Daca primarii nu au stiut/putut depune proiecte pentru a primi cofinantare, ce sa faca cu banii? Sa-i tina amintire ?
Si asa e, nu Dragnea sta la mana primarilor ci invers.
Sau mai pe intelesul tuturor, cine da cascavalul comanda si muzica...

Vrei sa discutam cum apara politicienii tara asta ?
Uite aici, vapoare romanesti sub pavilion coreean : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18202...ion-coreean.htm
Oare cine le-a vandut si pe cati bani ? Nomine odiosa...
Sa nu-mi zici ca si hotnews e aservit Mogulilor...

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
dacis
post 30 Sep 2014, 09:49
Post #5283

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 10:39)
*

Are, bre, ca bugetu-i unul singur. daca pui intr-o parte, iei dintr-o alta parte. Si, poate tu nu stii, dar guvernul a taiat banii de la investitiile nationale in infrastructura, adica mai ales de la cofinantarea pentru autostrazile finantabile din fonduri UE. Ori, aia peste 3 miliarde de lei taiati de guvern inseamna de fapt o taiere de inca peste 9 miliarde, pentru ca la fiecare leu pus de guvern drept cofinantare, UE pune alti 3. Numai ca, asa cum spuneam, aia 3+9 miliarde nu puteau fi cheltuiti rapid, pana la alegeri, ca Vivisor sa aiba de partea sa primarii, asa ca a preferat sa dea cu piciorul proiectelor mari de infrastructura pentru micile proiectele locale, ca sa-si multumeasca camarilele si dependentii electorali.

Iar cat priveste faptul ca Dragnea ii are pe primari la mana, sa fii matale sanatos, ca primarii care au negociat cu Dragnea (la pachet, pe judete si regiuni, nu om cu om) si s-au si inteles cu el, deja au declansat procedurile de contractare de lucrari si o parte chiar au inceput deja lucrarile. Sunt unii constructori de-astia, mai mititei / mijlocii care abia asteapta sa se publice rectificarea in MonOf, ca sa-si ia in maxim o saptamana banii, asa ca.... Toata lumea si-a luat masuri de precautie, ca la cate tepe a dat Ponta pana acum, n-or fi ei fraieri sa astepte sa se faca platile dupa alegeri!... icon_mrgreen.gif

--------------------
dacis
+
vercingetorix
post 30 Sep 2014, 10:00
Post #5284

Nu bag mana in foc, dar mi se pare ca aia de la UE hotarasc ce se finanteaza si ce nu din respectivele fonduri.
Zilele trecute citeam o ameteala d-asta cu coridoare pan-europene, ca se vor finanta de acum inainte doar ce vrea Bruxelles-ul...
Sa nu fie vorba de proiecte respinse din cauza asta.
Oricum, consider o prostie imensa sa cheltui bani publici pentru asa ceva.
Autostrazile, de exemplu, trebuie concesionate si Statul doar sa incaseze redeventa, mai departe de finantarea construirii si administrare ulterioara sa se ocupe privatii.
Sa tai intr-una bani de la cultura, educatie, sanatate, aparare pentru niste sosele idioate ce nu se mai termina e un nonsens.

--------------------
+
luck33ro
post 30 Sep 2014, 10:48
Post #5285

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 09:39)
Daca primarii nu au stiut/putut depune proiecte pentru a primi cofinantare, ce sa faca cu banii? Sa-i tina amintire ?
Si asa e, nu Dragnea sta la mana primarilor ci invers.
Sau mai pe intelesul tuturor, cine da cascavalul comanda si muzica...

Vrei sa discutam cum apara politicienii tara asta ?
Uite aici, vapoare romanesti sub pavilion coreean : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18202...ion-coreean.htm
Oare cine le-a vandut si pe cati bani ? Nomine odiosa...
Sa nu-mi zici ca si hotnews e aservit Mogulilor...
*

Fiare vechi babaiatule, fiare vechi... Inca se scot sute de mii de tone din tara anual!

--------------------
+
dacis
post 30 Sep 2014, 11:03
Post #5286

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 11:00)
Zilele trecute citeam o ameteala d-asta cu coridoare pan-europene, ca se vor finanta de acum inainte doar ce vrea Bruxelles-ul...
Sa nu fie vorba de proiecte respinse din cauza asta.
*

Ca sa fie respins un proiect, el trebuie mai intai depus. Iar onor guvernul Ponta nu s-a obosit sa depuna astfel de proiecte. Niciunul!

Nu bag mana in foc, dar mi se pare ca aia de la UE hotarasc ce se finanteaza si ce nu din respectivele fonduri.
*

Just. Io-te ce ar putea finanta UE: constructie si modernizare cai ferate (1. Arad – Timișoara –
Calafat; 2. Arad – Brașov – București – Constanța; 3. Craiova – București; 4. Alba-Iulia – Turda – Dej – Suceava – Pașcani – Iași ; 5. București – Buzău; 6. Ploiești – Suceava. 7 etc. cai ferate transfrontaliere); constructia si modernizarea de porturi (Giurgiu, Galați, Constanța, Midia, Sulina), de canale navigabile (1. Canalul București – Dunăre; 2. Constanța - Midia - Sulina) autostrazi maritime si interconexiuni multimodale (Constanta etc.etc..) si, evident, constructii si modernizari de autostrazi, drumuri expres europene si nationale (astea-s cam cele cunoscute.

Insa, evident, sa cheltui banii pentru asa ceva este din punctul de vedere al lui Vivisor o mare prostie, ca mos Ion de la coada vacii nici nu prea merge el si nici nu transporta marfuri pe caile ferate, pe autostrazi ori pe Dunare, cu barcutsa. Si nici nu are de gand sa calatoreasca prea des in strainataturi.

In schimb - da, asta-i dureros de adevarat! - mos Ion voteaza. Si atunci ce face Vivisor al tau pentru el?!... naughty.gif Ii spune ca sa facem autostrazi e si inutil si, posibil, chiar daunator. Cea mai buna modalitate de a investi banii adunati din impozitele pe care le platim (io, sigur, si sper ca si tu) este sa-i faca primarul drumuri comunale largi si generoase, asa ca Magheru, si sa asfalteze ulitele satesti. Ca sa poata sa se duca Nea Ion cu vaca la islaz in mod civilizat, pe un drum frumos asfaltat.

Sau, daca preferi, sa-i faca primarul retele de apa si canalizare, pe care insa nea Ion nu si le permite din ajutorul lui social. Plus ca el stie ca apa-i gratis la fantana, iar pentru alte alea are un par bine priponit in fundul curtii. Fix ca intr-o comuna din Oltenia (caz real), in care peste 90% din populatie nu are un loc de munca, asa ca numarul abonatilor (persoane fizice) la serviciile de apa si canal din localitate este de fix cinci. Asta pe langa scoala, dispensar, primarie si sediul politiei. Restul populatiei s-a multumit sa-si innoieasca parul din spatele casei, de care se ancoreaza cu mandrie in anumite momente mai speciale...

Autostrazile, de exemplu, trebuie concesionate si Statul doar sa incaseze redeventa
*

Bre, nici patriarhul Daniel daca s-ar baga in constructia de autostrazi nu ar da redeventa la stat, sa stii! Tu crezi ca in lumea asta constructorii de autostrazi sunt niste tampiti care n-au ce face cu banii si vin sa-i faca lui Vivi autostrazi?!... Vivisor cu Sova al lui de vreo doi-trei ani tot turuie cum vor aduce ei concesionari pentru autostrazi. Unde-s, bre, ca io nu-i vad?! icon_mrgreen.gif

This post has been edited by dacis: 30 Sep 2014, 11:11

--------------------
dacis
+
IsNa
post 30 Sep 2014, 11:25
Post #5287

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 12:00)
*

UE a decis de mult.
De exemplu autostrada A1. Unde, spre exemplu, pentru sectorul Lugoj-Deva guvernul PDL a organizat licitatii in primele luni ale lui 2012, a.i. in Iunie ofertele erau deschise.
Apoi a venit "revolutia" USL si contractele au stat nesemnate timp de 18 (!!) luni. Nici pana in ziua de azi (la 2 ani si jumatate de la deschiderea ofertelor!!) nu exista autorizarii de constructie pt. aceste lucrari, a.i. constructorii lucra la relanti, mai imping ceva pamant, mai taie ceva buruieni, dar lucrari scumpe nu indraznesc sa faca.
La fel a stat si contractul pentru Timisoara-Lugoj.
La fel a stat si loturile de pe Arad-Nadlac, timp de 2 ani (!!), dupa ce Romstrade si Alpine au buctat-o fiecare in felul lor.

Si asta ne aduce la "taieri". Pentru ca fara lucrari nu-s facturi, fara facturi nu-s plati, fara plati nu-s rambursari de la UE. "Taierea" e de fapt e o constatare a incapacitatii de pana acum. Sigur ca banii trebuie "taiati" pentru ca nu s-au cheltuit.

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
vercingetorix
post 30 Sep 2014, 11:34
Post #5288

QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 11:03)
Ca sa poata sa se duca Nea Ion cu vaca la islaz in mod civilizat, pe un drum frumos asfaltat.

Vivisor cu Sova al lui de vreo doi-trei ani tot turuie cum vor aduce ei concesionari pentru autostrazi. Unde-s, bre, ca io nu-i vad?!  icon_mrgreen.gif
*

Asta cu retelele de apa si canal la tara e boala veche.
Prin 1994 am vazut asa ceva in comuna Gogosu Jud.Mehedinti...se deschisese un duty-free in vama de la portile de fier 2 si primaria incasa ceva bani ca taxe locale.
Primarul de atunci a facut apa si canal, oamenii s-au bucurat.
Cand au vazut ca se instaleza si apometre nu le-a mai trebuit, cum sa dea bani pe apa si pe cacastoare ?
Astazi comuna e dotata dar ce folos, nu foloseste nimeni infrastructura.
Unii joaca la bursa, altii se joaca cu cocenii de porumb (hartia costa!).
Probabil de aici si titlul ultimei carti a lui Nastase : "Cele 2 Romanii" !

Daca dai vina pe Vivi e ok, dar nu e singurul.
TOTI cei implicati au facut aceeasi branza in ultimii 25 de ani.
Nu mai spun de unul ce a fost de mai multe ori ministru si spunea ca n-avem nevoie de autostrazi... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Han Solo
post 30 Sep 2014, 11:38
Post #5289

Potiphar Breen

From: Arstotzka

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 11:34)

Nu mai spun de unul ce a fost de mai multe ori ministru si spunea ca n-avem nevoie de autostrazi... icon_mrgreen.gif
*

excl.gif

dacis, fii atent: "cand basescu a declarat chestia asta, romanica nu avea in mod cert nevoie de autostrazi. exista un studiu oxfort-standford-berkly, accesibil doar de pe trei IP-uri in lume (se intampla sa am unul din ele) care arata explicit cum romanica s-ar fi dizolvat ca stat daca aveam autostrazi atunci. asa ca nu mai discutati fara sa stiti, ca lucrurile cu autostrazile sunt al naibii de complicate."

--------------------
White Star Titanic - 131428 1912 - un an bun sa fii iceberg
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
luck33ro
post 30 Sep 2014, 11:50
Post #5290

Membru autentic

Stati ma ca verginitorix era doar Antibasesc. Nu sariti pe om, el stie doar ca base a manarit flota laugh.gif

--------------------
+
dacis
post 30 Sep 2014, 11:57
Post #5291

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 12:34)
TOTI cei implicati au facut aceeasi branza in ultimii 25 de ani.
*

Bine, bre, dar Vivi asta al tau si aseara zicea la TV ca misiunea lui divina este sa repare nedreptatile facute de Basescu. Sa inteleg ca acele contracte pentru constructia de autostrazi facute de Boculet sunt nocive, ca drumurile-s strambe? Iar nedreptatea va fi reparata de Ponta in ceruri? Ceva gen Iar autostrada voastra multa si dreapta va fi in ceruri?

QUOTE(Han Solo @ 30 Sep 2014, 12:38)
dacis, fii atent
*

Sunt. Am retinut.

Am si io o curiozitate: recunosc ca pe vremuri n-aveam atata fler cat sa-mi dau seama ca Base va fi mai mult decat un ministru care hahaie, asa ca nu am fost prea atent la vorbele lui marete. Asa ca n-am retinut nici cand, nici in ce context a zis gogomania aia cu autostrazile. Asa ca as ramane vesnic indatorat daca m-ar scoate cineva din nestiinta si mi-ar da un link / un filmulet ceva cu vorbele-i pacatoase, dupa care n-avem nevoie de autostrazi. Nu de alta, dar sunt pe cale ca incet-incet ajung la concluzia ca si asta-i tot un mit urban, cum s-a dovedit a fi povestea cu terenul de fotbal in panta. Chestie confirmata clar de un inspector ISC care a fost in multe din comisiile de receptie ale proiectelor MDRT.

This post has been edited by dacis: 30 Sep 2014, 11:58

--------------------
dacis
+
vercingetorix
post 30 Sep 2014, 12:05
Post #5292

QUOTE(luck33ro @ 30 Sep 2014, 11:50)
Stati ma ca verginitorix era doar Antibasesc. Nu sariti pe om, el stie doar ca base a manarit flota  laugh.gif
*

Daca traiesti din fier vechi, chiar te inteleg.
E nasol sa-ti pierzi sursa de venit.
Daca esti doar un fan al lui Turcescu, asteapta si tu sa-i faca astia pedigriul curat si te poti prezenta sa primesti un poster cu autograf.
Poster de rocker, sa ne intelegem... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Garett
post 30 Sep 2014, 12:08
Post #5293

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(Han Solo @ 30 Sep 2014, 12:38)
...accesibil doar de pe trei IP-uri in lume (se intampla sa am unul din ele)...
*

Te-ai "dacisizat" si tu? "Informatii de la sursa la care "decat" eu am acces"...
Ma lesi?

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Serje
post 30 Sep 2014, 12:09
Post #5294

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 12:57)
Asa ca n-am retinut nici cand, nici in ce context a zis gogomania aia cu autostrazile. Asa ca as ramane vesnic indatorat daca m-ar scoate cineva din nestiinta si mi-ar da un link / un filmulet ceva cu vorbele-i pacatoase, dupa care n-avem nevoie de autostrazi. Nu de alta, dar sunt pe cale ca incet-incet ajung la concluzia ca si asta-i tot un mit urban
*

radmasa.gif

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Han Solo
Post #5295

Potiphar Breen

@ Garett, tu ai toti ochelarii la tine?? tongue.gif

@ dacis: cu "Romania nu are nevoie de autostrazi" l-am auzit eu cu urechiusele mele, la tiviu. era sa fac ca nea-nicu senior si sa sparg tubul.

uite aici 'o urma': http://www.stiripesurse.ro/basescu-poveste...-de-autostrazi/

nu le-a lovit pe autostrazi nici cu piciorul in gura nici cu suriul la ficat...

This post has been edited by Han Solo: 30 Sep 2014, 12:10

--------------------

+
vercingetorix
Post #5296

QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 11:57)
Bine, bre, dar Vivi asta al tau si aseara zicea la TV ca misiunea lui divina este sa repare nedreptatile facute de Basescu. Sa inteleg ca acele contracte pentru constructia de autostrazi facute de Boculet sunt nocive, ca drumurile-s strambe?
*

Daca tu astepti in 2 ani sa se rezolve toata infrastructura, ai de furca cu realitatea din Romania.
Nu-i caut scuze si nu sunt fan neconditionat dar sa fim seriosi, exista lucruri care se poate si exista lucruri care nu se poate... tongue.gif

--------------------
+
Garett
post 30 Sep 2014, 12:25
Post #5297

Membru autentic

QUOTE(Han Solo @ 30 Sep 2014, 13:09)
@ Garett, tu ai toti ochelarii la tine?? tongue.gif
*

Eu "decat" am comentat vis-a-vis de bancul cu "dizolvarea", daca tu te tii de bancuri ce vina am eu?

--------------------
No Reno Forever
+
dacis
post 30 Sep 2014, 12:29
Post #5298

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 13:09)
Daca tu astepti in 2 ani sa se rezolve toata infrastructura, ai de furca cu realitatea din Romania.
*

Bre, io ma asteptam ca in doi ani si aproape jumatate Vivisor al tau macar sa faca ceva. Catusi de putin, dar ceva. Boculet din 2009 in 2011 (trei ani) a facut catusi de putin, a atras ceva banisori de la UE, a facut cateva petice de autostrada din care unele duc de nicaieri pana nicaieri, iar altele chiar sunt utile. Mie, de exemplu, mi s-a parut utila centura Constantei si terminarea A2.

Ei bine, Vivisor al tau nu a facut nimic: nici un proiect nou cu bani de la UE, nici un contract nou incheiat, iar licitatiile duse la capat nu au fost nici confirmate, nici infirmate, asa ca lucrurile s-au anchilozat de tot. Ponta cred ca vrea sa-l faca pe Boc sa para un PM foarte performant, cel putin in materie de infrastructura si contractare fonduri UE. Pentru ca toti banii pe care i-a adus Ponta de la UE sunt pe spinarea contractelor semnate, unele (vreo trei-patru) de Tariceanu in 2008, iar restul de Boculet. Guvernul Ponta pur si simplu n-a adus nici un contract cat de cat acatarii cu bani de la UE.

--------------------
dacis
+
Han Solo
post 30 Sep 2014, 12:31
Post #5299

Potiphar Breen

cum adica ma tin de bancuri? huh.gif consultam consultantul... basescu nu putea gresi, motivele lui superioare insa sunt incomprehensibile pentru muritorul comun.

vad insa ca dacis intelege sa aplece urechea catre falsii consultanti, care nu-i vor binele. se ia dupa pitchul acestor lorelei din marketingul politic:
- nu a existat, nu s-a intamplat, nu exista
- oricum, basescu de acum e cu totul alt basescu. asta ar putea functiona la limita. la urma urmei, cum zice si catavencu

Am spus, într-a­devăr, că România nu are nevoie de autostrăzi. Dar de unde ați fi vrut să știu cum stau lucrurile? Nu uitați că, în 1999, eram de-abia a cincea oară ministrul Transporturilor.

http://www.catavencii.ro/fisele-lui-basesc...pre-reevaluari/
icon_mrgreen.gif

nu e bine domnu' consultant... nu e bine... ph34r.gif

This post has been edited by Han Solo: 30 Sep 2014, 12:32

--------------------

+
corbex
post 30 Sep 2014, 12:32
Post #5300

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Va rog sa nu mai vorbiti denigrator despre Vivi! Imi tot vine sa trag apa.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Han Solo
post 30 Sep 2014, 12:34
Post #5301

Potiphar Breen

QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 12:29)
Bre, [.... multe vorbe .....]
*

mai zi-ne cum basescu nu a zis niciodata cum nu e nevoie de autostrazi... pupi.gif

--------------------

+
corbex
post 30 Sep 2014, 12:36
Post #5302

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

A zis asa ca sa-i faca pe ailalti (antibasistii nationali) sa sara in sus si sa zica ca "ba avem!". Ca sa nu-i puna talpi. E un vechi truc politic cu care-l face si acum pe Ponta, la orice ora. Bine, pe ala-l face oricine, la ce procesor are.
Vivi are cam aceeasi virsta cu Vercinge. Sa fi fost colegi de incubator in perioadele de trista amintire cind se oprea curentul?

This post has been edited by corbex: 30 Sep 2014, 12:39

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Han Solo
post 30 Sep 2014, 12:38
Post #5303

Potiphar Breen

ai stofa de consultant. laugh.gif

dacise nene, mi-as face griji. scurt, la obiect, credibil. ti-a dat badia 3-0 cool.gif

--------------------

+
vercingetorix
post 30 Sep 2014, 12:39
Post #5304

QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 12:29)
Bre, io ma asteptam ca in doi ani si aproape jumatate Vivisor al tau macar sa faca ceva.
*

Mda, recunosc ca a terminat in decembrie 2013 portiunea Medgidia-Constanta.
Asta dupa ce francezii de la Colas incepusera prin 2011 lucrarea iar autostrada fusese inceputa in 1990.
Mi-a convenit, in 2 ore ajung la mare din Bucuresti.
Dar ce oroare, cand ajungi dai de Mazare si de gagicile alea cu buletinul la bikini... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
luck33ro
post 30 Sep 2014, 12:39
Post #5305

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 12:05)
Daca traiesti din fier vechi, chiar te inteleg.
E nasol sa-ti pierzi sursa de venit.
Daca esti doar un fan al lui Turcescu, asteapta si tu sa-i faca astia pedigriul curat si te poti prezenta sa primesti un poster cu autograf.
Poster de rocker, sa ne intelegem... icon_mrgreen.gif
*

Eu decat am observat ca tu plangi dupa fieru vechi... blush.gif
Ce treaba are pretenul vostru acoperit/descoperit cu discutia? huh.gif

This post has been edited by luck33ro: 30 Sep 2014, 12:40

--------------------
+
Garett
post 30 Sep 2014, 12:46
Post #5306

Membru autentic

QUOTE(Han Solo @ 30 Sep 2014, 13:31)
cum adica ma tin de bancuri?  huh.gif consultam consultantul... basescu nu putea gresi, motivele lui superioare insa sunt incomprehensibile pentru muritorul comun.
*

Oops! Nu văzusem ghilimelele! smile.gif
My bad, chiar imi trebuie ochelari!

--------------------
No Reno Forever
+
dacis
post 30 Sep 2014, 12:47
Post #5307

Membru autentic

QUOTE(Han Solo @ 30 Sep 2014, 13:34)
mai zi-ne cum basescu nu a zis niciodata cum nu e nevoie de autostrazi...  pupi.gif
*

io tin minte ca regula argumentarii este ca ala care afirma ceva sa-si sustina afirmatiile, nu alacare contesta! rolleyes.gif

QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 13:39)
Mda, recunosc ca a terminat in decembrie 2013 portiunea Medgidia-Constanta.
*

N-a terminat el nimica. doar i-a lasat pe oameni sa munceasca.

Si vezi ca discutia era daca Vivi al tau a incheiat vreu contract cat de cat semnificativ pe infrastructura!... Deocamdata inca se incalzeste ca sa ia startul. tongue.gif

--------------------
dacis
+
cristic1982
post 30 Sep 2014, 12:47
Post #5308

Membru autentic

From: Pitești

Inteleg ca basescu a zis ca nu trebuie autostrazi, propun sa-l bagam la puscarie pentru asta, dar propun sa ii bagam la puscarie si pe tontii postaci PSD care sustin acelasi rahat doar imbracat in alta forma.
Cand zicea si facea basescu era rau, cand face ponta (taie fonduri, pune taxe...) e bine si are o scuza, de aia o ducem cum o ducem, de prostitutia "intelectuala" pe care o practica unii (inclusiv colegi de forum care sunt mari sustinatori PSD pe aici).
Ma intreb cum aveti puterea sa va uitati in oglinda dupa toate imbecilitatile pe care le sustineti.

Nu e nevoie sa raspundeti, oricum tot o tampenie o sa scrieti.

This post has been edited by cristic1982: 30 Sep 2014, 12:49

--------------------
Dacia Duster 2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
+
Han Solo
post 30 Sep 2014, 12:53
Post #5309

Potiphar Breen

QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 12:47)
io tin minte ca regula argumentarii este ca ala care afirma ceva sa-si sustina afirmatiile, nu alacare contesta!  rolleyes.gif

poate n-ai observat din prima. se mai intampla: http://www.stiripesurse.ro/basescu-poveste...-de-autostrazi/

il citeaza direct pe basescu:

Președintele Traian Băsescu a fost întrebat despre perioada în care era ministru al Transporturilor și a făcut o declarație ce a stârnit mare vâlvă la vremea respectivă. Băsescu spunea atunci că România nu are nevoie de autostrăzi.

”Atunci făceam un împrumut de 150 de milioane de dolari de la Banca Mondială și am zis că l-am prins pe Dumnezeu de un picior și pe ăia ni-i dădeau în trei tranșe de câte 50 de milioane. Atunci prioritatea era să reabilităm drumurile naționale, nici să vrem și nu aveam din ce să facem autostrăzi”, a povestit Băsescu, la B1 TV.

btw, vezi ca emul inseamna competitor, concurent, un tip care vrea sa-l prinda din urma si sa-l depaseasca pe un altul, intr-un anumit domeniu. p'aci nu sunt emuli d'ai lui ponta, decat daca posteaza udrea... sau iohannis.

sa nu te faci de ras printr-un pitch... plange.gif

--------------------

+
vercingetorix
post 30 Sep 2014, 13:03
Post #5310

QUOTE(cristic1982 @ 30 Sep 2014, 12:47)
Nu e nevoie sa raspundeti, oricum tot o tampenie o sa scrieti.
*

Pari scarbit, imi pare rau.
Sper sa nu comiti vreun gest necugetat sa te retragi de pe forum.
Nu de alta dar fara basisti e mai greu cu mingea la fileu...

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.

Pe scurt:
-vorbeste decent
-ataca idei cu argumente
-nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai)

--------------------
330 Pages « < 175 176 177 178 179 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 13:34
Forum Renault