Cotiera pentru Solenza ?!, sunt sau nu !
![]() ![]() ![]() |
Cotiera pentru Solenza ?!, sunt sau nu !
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de la un nene din Busteni , na , ca sa va aduc la munte !
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ne-ai lamurit de ne-ai facut praf ... Acuma sa vedem cum dam de nenea ala... si cat ai dat pe ea pana la urma ? Sau ai luat-o de la cineva, ai facut poze si i-ai dat-o inapoi ?
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai eu am vazut ca a mea prin targ la Vitan , dar preturile depaseau 1 mil .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
misto cotiera si apropo si solenza ta e super mi-a placut faza cu rabatatu
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
marius80_eugen:
QUOTE Eu mi-am pus cotiera de anul trecut , am luat-o din Vitan cu 60 ron + 5 ron montajul [...] QUOTE Pai de la un nene din Busteni , na , ca sa va aduc la munte ! QUOTE Mai eu am vazut ca a mea prin targ la Vitan , dar preturile depaseau 1 mil ![]() Eu v-am zis ca n-o sa va spuna ![]() This post has been edited by Zippy: 7 May 2007, 18:47 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Hai cu mine in Vitan si iti iei una , apoi mergem pana in Busteni si mai iei una ! Ca am pus una si pe Logan acum doua sapt ( pe prima mea cotiera ) , dar TU negociezi pretul la cotiera si cumperi si holsuruburile . Dupa instalare dai o bere !
Alte detalii mai vrei ? ( gen pretul cazarii , kilometrii si consumul estimat pana la a doua cotiera ? ) P.S. Orice lucru folosit se uzeaza , se freaca , incepe sa scartaie , nu se mai inchide ca la inceput ... deci oare nu merita sa pun alta noua chiar si cu un castig ? Voi spuneti ca le-ati vazut la niste preturi de 1,5 - 2,5 mil ... eu v-am spus 60 ron ... Oare a fost vreunu in Vitan sa vada ??? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
adicl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 May 07 ![]() |
are dreptate! am si eu cotiera indentica cu a lui si am dat pe ea tot 60 de ron. la magazin mi s-a spus ca e pt logan
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
danutz_v |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 31 May 07 ![]() |
sal
si ti se potriveste la solenza? |
--------------------
Solenza
Scala
2004
- HD 06 CNN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Deloc ...
![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
se gaseste si prin cta cotiera (de preferat ca a lui eugen
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
Cevi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 February 08 ![]() |
marius eugen poti sa imi trimiti si mie prin posta o cotiera ca a ta? platesc eu tot ce inseamna taxa si promit sa dau si o bere la vara, in eventualitatea ca o sa treci prin constanta!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/Confort
- B-41-XOH
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
daca esti din constanta da o fuga pe Poporului si o sa gasesti acolo foarte multe modele.....la un magazin - nu mai stiu exact care - am gasit si cotiera care e pe logan la 45 de ron ... ..
eu mi-am luat una de acolo si sunt multumit de ea......daca vii la o reuniune o sa ti-o arat |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
am si eu o cotiera de vanzare
![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
Cevi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 February 08 ![]() |
sky ce intruniri? unde au loc?scuze de offtopic. daca poti trimite si o poza cu cotiera pana una alta. cevi87 e id de mess
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/Confort
- B-41-XOH
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
ti-am trimis ceva pe email si pe PM
cotiera mea e identica cu asta numai ca nu e cromata, e neagra ... http://www.pieseautomagazin.ro/magazin/pro...products_id=872 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Ori eu am un simt al aspectului mai deosebit , ori altora le place kitch-urile . No comment ...
Vara , cand soarele bate pe ea se incalzeste acel metal de faci tatuaje pe mana . Apoi mana transpira si toceste acel plastic ... Nu stiu cand mai ajung prin targ si in nici un caz un am cand sa alerg cu cumparatul si cu trimisul cotierelor prin posta . Pentru cei din Constanta , poate va adunati vre-o 3-4 care vreti ceva de genul sau piese ceva mai ieftine si faceti un drum cu o singura masina pana in Bucuresti si cumparati tot ce va trebuie . Ideea este ca targul nu este numai duminica si nici nu va sfatuiesc sa veniti duminica pentru ca e nebunie . Puteti veni si sambata , cand aveti timp si loc sa mergeti linistiti peste tot . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
As vrea sa imi pun o cotiera pe solenza dar nush ce as putea sa pun ca sa fie de bun gust, nu bling-bling si sa se potriveasca cu masina,adica nu o cotiera mare si badarana care sa iasa in evidenta mai mult decat trebuie.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
la o cotiera de logan te-ai gandit? este rabatabila (ai acces la frana de mana)
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
da dar as vrea sa imi spuna cineva care a facut asta si niste poze m-ar inspira mai mult si de asemenea ma intereseaza sistemul de prindere
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu am cotiera de logan (copie parca 40lei) si nu am prins-o de nimic, pur si simplu sta bagata pe pozitie. Nu mai stiu unde, daca am sa gasesc, am sa ma intorc sa-ti dau un link, dar cauta cu atentie pe forum ca exista un topic care are tot felul de poze.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate te ajuta!
This post has been edited by Brambus: 28 Aug 2008, 09:49 Attached thumbnail(s) Imag020.jpg ( Size: 48.8k ) Number of downloads: 795 Imag021.jpg ( Size: 57.4k ) Number of downloads: 856 Imag006.jpg ( Size: 55.87k ) Number of downloads: 885 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
da, Metro , 70 lei
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Pret 100 lei in Constanta.
Attached thumbnail(s) IMG_1739.jpg ( Size: 967.93k ) Number of downloads: 667 IMG_1871.jpg ( Size: 852.81k ) Number of downloads: 920 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
imi place a ta claudiu, mi se pare chiar potrivita la solenza, sper sa gasesc si la mine in valcea
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am prins cotiera cu nituri, am indoit tabla aia la minghina ca sa fac un "L" si in partea de jos am bagat nituri.am indoit in locurile unde se pun piciorusele din cauciuc.
|
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Nu am inversat scaunele intre ele. Nu a fost nevoie. Nu am poze cu sistemul de prindere dar am sa incerc sa te ajut. Mai ai rabdare. O sa fac si niste poze sa iti arat.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:42 |