Cotiera pentru Solenza ?!, sunt sau nu !
![]() ![]() ![]() |
Cotiera pentru Solenza ?!, sunt sau nu !
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu conduc f confortabil cu cotiera si sper ca viitoarea masina pe care o sa mi-o iau sa aibe din fabrica ca sa nu mai stau eu sa adaptez.
Poate nu va place cum vine dar mie imi place cum se conduce. Fun_e004.jpg ( Size: 24.66k ) Number of downloads: 105 Fun_e005.jpg ( Size: 29.39k ) Number of downloads: 83 Fun_e006.jpg ( Size: 29.43k ) Number of downloads: 76 Fun_e007.jpg ( Size: 24.14k ) Number of downloads: 95 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Subscriu, ajuta la condus, face condusul mai placut mai ales atunci cand se tot schimba vitezele, totul faci doar din incheietura mainii. Nu este cotiera facuta de nemti sa aiba superfinisaje, dar nici SLZ-ele noastre nu se compara la capitolul finisaje cu BMW.
In opinia mea, este buna si utila pentru maruntisuri. Evit sa pun sau sa uit obiecte de valoare in masina pentru a le da prilej hotilor, care pandesc... . Nici ei nu risca orbeste, de obicei ataca la punct fix ( a se citi punct okit, punct lovit ), vreun bun uitat prin masina la vedere. Asa ca, Marius Eugene, incearc-o si mai vorbim. Parca era sloganul SLZ-ei in reclama TV cand s-a lansat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Stii ... multe lucruri se fac din incheietura .
![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 13 Mar 2006, 15:12) Stii ... multe lucruri se fac din incheietura . ![]() ![]() Din cate am inteles tu ai vrea una rosie. Chiar azi am trecut prin vitan sa-mi iau filtru de aer si de polen si inevitabil m-am uitat si pe la standurile cu tot felul de accesorii. Am vazut una identica cu a mea dar pe rosu. In caz ca o sa iti achizitionezi una iti dau un sfat: sa mai tai din picioare ~ 4 cm. ca daca o pui asa iti vine prea sus. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 13 Mar 2006, 15:12) Stii ... multe lucruri se fac din incheietura . ![]() ![]() Adevarat, multe se pot face din incheietura, asta e valabil la marimi mici, pentru XL sau XXL este mai indicat "din umar" ![]() ![]() Eu am montat acelasi tip de cotiera fara sa tai nimic. Dpa ce am schimbat scaunele intre ele, am indoit cele 2 console si le-am fixat intre sina glisanta a scaunului si suportul scunului pe care este prinsa sina glisanta cu cele 2 suruburi. Nu incurca nimic marimea consolei cotierei in acvest caz. Pur si simplu se indoaie la 90 grade la luingimea dorita. Fiecare cum doreste, daca se vrea o cotiera mai inalta se indoaie mai aproape de capatul liber al consolei, daca se vrea mai joasa, mai apropae de cotiera, dar in acest caz accesul la frana de mana este mai dificil.. In acest caz, marimea chiar conteaza. Gama de culori este destul de larga (pt. acest tip - cel din foto fun23- negru, rosu albastru gri, galben, albastru, si alte cateva nuante complementare). |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Problema mea este ca rosul din targ nu este rosul masinii mele . Ala este prea spre portocaliu . Eu am husele rosii si mansolul de la schimbator care se potrivesc perfect si nu am de gand sa iau cotiera alta nuanta de rosu . Ma voi gandi la una neagra sau gri ... dar iar e problema cu nuanta si modelul materialului . Poate sunt eu prea exigent ... dar nu vreau chici in masina mea asa cum am vazut la altii .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
am cumparat o cotiera din targ, parca 50 RON. este model lat nu ingust. pe suportii laterali (de fixare) am lipit mocheta neagra ca cea din masina iar pe capacul ei mocheta gri la culoarea fetelor de usi. zavoarele centurilor de siguranta le-am pozitionat intre picioarele cotierei si scaune in acest fel prindrea centurilor putandu-se face fara dificultate. in plus latimea cotierei permite fixarea acesteia intre scaune fara ca aceasta sa se miste.
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Ai inversat scaunele intre ele?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Poze cu lucrarea finalizata se poate ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Atasez eu 2 poze cu consola mea,nu e neaparat sa fie asa la toti,sau sa arate la fel la orice masina,sunt destule modele pe piata,fiecare isi pune de care vrea,mie asa mi-a placut.Imagine_308_.jpg ( Size: 130.62k )
Number of downloads: 751
Imagine_309_.jpg ( Size: 173.32k ) Number of downloads: 903 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
din pacate nu prea am timp sa fac poze si sa postez. dar daca vreti ne putem intilni si veti vedea tot ce am facut la masina.
nu am inversat scaunele pentru ca nu este necesar reglajul zilnic al scaunului avand in vedere ca eu sunt singurul care conduc masina. in acest caz un reglaj al scaunului ramane neschimbat mult timp. toti care imi cunosc masina au o parere foarte buna despre modul cum o intretin si cum o aranjez. citesc acest forum de cca 1,5 ani perioada in care am invatat din ce au facut altii si am incercat sa preiau idile lor si sa le mbunatatesc. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
BoomPunk cotiera ta este tot cu cracane dalea in forma de uluc ? Ce sistem de prindere ai folosit ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
bolidu,am folosit exact picioarele cu care a venit cotiera,alea de forma curbata,din tabla,nu stiu sa-ti descriu altfel,am dat gauri prin mocheta in suportul de plastic de sub ea,acela care vine pe sub frana de mana si o inconjoara,am infiletat holzsuruburi prin picioare in plasticul ala si gata.Nu vine ea ca sudata acolo,adica se mai misca putin,dar pentru asta trebuie sa ma apas cu toata greutatea corpului pe cot.Mie imi place cum a iesit,a durat montajul cam 30 minute cu tot cu inversat scaune...Daca vreti sa vedeti si sa pipaiti,ne putem intalni.
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
bolidu |
![]()
|
Ehh e departe Bucuresti-ul
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
BoomPunk |
![]()
|
bolidu,
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
edi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 February 06 ![]() |
Foarte urat arata:)Parerea me!Eu am montat una d-aia facuta doar pentru logan si vreau sa va zic ca vine super,e la culoare cu imitaita de vinilin de pe lateralul scaunelor si culoarea bordului.Pentru montaj am taiat cam 5 cm piciorul cotierei,am dat cate 3 gauri mici pe fiecare parte si am montat cotiera cu scaunele trase in spate la maxim.Nu se misca deloc si nici nu ocupa in intregine spatiul dintre scaune.
|
--------------------
dacia
solenza
- cl 02 ykl
|
|
BoomPunk |
![]() ![]()
|
``E frumos ce-mi place mie,nu-i frumos ce-ti place tie`` zice o vorba din popor...edi,eu n-a, urmarit sa placa altora,am urmarit sa-mi placa mie,asta nu-i o scuza,ci doar vreau sa te fac sa intelegi ca mie imi place asa cum e a mea,m-a interesat in primul rand functionalitatea,adica are suport de pahar/cutie suc frontal,acelasi lucru in spate ptr. 2 bucati pahare/cutii,spatiu interior destul de mare....si peste toate astea se potriveste cu bordul,fetele de usi si capitonajul scaunelor,cel de vinilin perfect la culoare.Pe scaune acum am huse din tentativa de piele,au fost bune,nu-mi pare rau de banii dati,dar urmatorele vor fi clar aceeasi culoare ca si cotiera,fetele de usi si bordul.Spor la treaba in modificarea acestor conserve numite pompos masini,credeam ca-s singurul masochist care baga bani de nu mai termina in solenza,se pare ca nu-s deloc singur...
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
bolidu |
![]()
|
BoomPunk ai luat cotiera de pe vreun site sau din magazin ? Am cautat si eu prin toata Cta si nu am gasit nimic frumos, numai dalea prost finisate si scumpe...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
benkenobi |
![]()
|
iata o poza cu cotiera.
Attached thumbnail(s) IMG_0011.jpg ( Size: 346.87k ) Number of downloads: 1002 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
bolidu |
![]()
|
Urata cu draci !!!!
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Desi nu pot fi radical ca si bolidu ,sincer nici mie nu-mi place,dar ma refer strict la mocheta aplicata ulterior,peste cotiera.Dar....e chestie de gusturi,daca tie-ti place e ok.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
@benkenobi poti da niste detalii despre cotiera...de unde ai luat-o, pret...daca tie iti place e ok dar parca mocheta aia nu prea da bine...banuiesc ca vroiai sa o faci sa se asorteze cat decat cu interiorul.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
am si eu, 50 ron, targ vitan.e ok, inainte aveam spatele intepenit cand ieseam din masina ca stateam incordat, acum stau asa mai spre scaunu din dreapta
![]() cotiera3.jpg ( Size: 43.42k ) Number of downloads: 951 cotiera2.jpg ( Size: 44.52k ) Number of downloads: 809 This post has been edited by Zippy: 1 Apr 2007, 22:38 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
bolidu |
![]()
|
Misto de tot ! E bine ca are si suport de pahare in spate. Bai fratilor cine imi ia si mie una din tragu` asta al vostru.. eu sunt din cta si e departe
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Targul asta din vitan, spun cranicii de acolo (au si asa ceva), cica ar fi cel mai mare targ auto din sud-estul Europei.Acum cat de adevarata e chestia asta, nu stiu.Cert e ca gasesti aproape orice in targul asta, orice masina, orice piesa de masina, tot felul de elemente de "tiuning" care mai de care mai kitchoase, haine (de la versace, armani, d&g, nike, adidas pana la haine sh la kg), incaltaminte(idem haine), dulciuri si redbull din germania, electronice auto, cauciucuri de care vrei, etc. Tot ce-ti trece prin cap. Bineinteles astea sunt impartite pe sectoare. Si da, e un fel de bazar numai ca parca e un pic mai organizat.
Eu zic cel mai bine sa vii sa vezi cu ochii tai si sa iei ce-ti place, ca asa daca lasi pe mana altuia treaba ta nu stiu ce o sa iasa. Nici macar nu trebuie sa intri in oras, vii pe A2 si la iesirea de pe A2 urmezi cheiul Dambovitei, si la prima intersectie mare de care dai e targul Autovit pe stanga, n-ai cum sa-l ratezi. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Eu mi-am pus cotiera de anul trecut , am luat-o din Vitan cu 60 ron + 5 ron montajul . Pana acum nu am vazut alta care sa fie la fel de frumoasa ca a mea !
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
marius80 : pune te rog niste poze cu cotiera .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Pana la urma, ca sa montezi cotiera trebuie inversate scaunele? Mi-am luat si eu una din Vitan, arata bine, o am pusa provizoriu dar as vrea s-o montez cum trebuie in suruburi.Deci trebuie sa inversez scaunele? Imi poate spune cineva care si-a montat cum trebuie cotiera?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
O intrebare am si eu la voi si fara suparare:
Nu e incomod sa accesezi frana de mana ? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 17:34 |