Cotiera pentru Solenza ?!, sunt sau nu !
![]() ![]() ![]() |
Cotiera pentru Solenza ?!, sunt sau nu !
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu esti genu care ia orice curba cu frana de mana, nu e greu accesibila.Faci un pic mana arc de cerc si totul e ok, te obisnuiesti.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
B-53-SDP |
![]() ![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Recunosc cu nu am citit tot topicul mai pe sarite.
Eu am mers cu o Solenza cu cotiera si nu sunt genul care ia fiecare curba cu frana de mana, iarna pe zapada ma mai joc un pic cu ea dar cum anul asta nu am avut zapada num-am jucat dar revenind la subiect mie nu mi s-a parut foarte comada iar cand am oprit si am vrut sa trag frana de mana m-am cam lovit de ea dar in fine am intrebat pentru ca exista si varianta ca aceea cotiera sa fie PROST montata si atunci normal ca era incomoda. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A mea nu are nevoie sa fie inversate scaunele , se prinde in holsuruburi in suportul de jos ( mocheta intarita ) si frana de mana se acceseaza usor , ca si suporturile de centura . In principiu cotiera este doar sa-ti sprijini cotul la drum lung si nu sa te tii de ea in timp ce faci cerculete ! Pentru alte probleme de stabilitate va sugerez niste scaune sau cel putin huse cu suport lateral si lombar !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
marius80 : suna bine ceea ce spui despre cotiera ta . Te rugasem si eu sa pui niste poze cu ea ... mi-ar place o cotiera cara sa nu incurce utilizarea franei de mana .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
marius80_eugen e ciudat ca tu care la inceput erai atat de inversunat impotriva cotierei, acum te lauzi ca a ta e cea mai tare, cea mai cea, celalte sunt urate, prost montate, etc.
![]() Asteptam poze cu cotiera ta sa vedem si noi ce si cum. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
La montare i-ati indoit picioarele ( cotierei) ca la mine sta cam jos dupa ce am facut aceasta operatiune.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
o sa vedeti poze de la Eugen cand o zbura porcu` ...
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu ziceti hop pana nu sariti parleazul, ca eu am vazut niste chestii prin drumurile mele. Gen:
Attached thumbnail(s) flying_pig.jpg ( Size: 13.91k ) Number of downloads: 543 Flying_Pig2.jpg ( Size: 10.08k ) Number of downloads: 552 flying_pig3.jpg ( Size: 24.4k ) Number of downloads: 530 flyingpig2_500.jpg ( Size: 13.26k ) Number of downloads: 514 illustration_flyingpig_larg.jpg ( Size: 24.36k ) Number of downloads: 507 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ahaaa , asa deci , faceti misto de mine , da ? Biiine .. uite am sa va invit la o intalnire si va convingeti singuri . Cine e din Bucuresti sa-mi dea PM si stabilim vineri o ora si un loc de intalnire ! Pana atunci cand am timp am sa incerc sa pun si pozne aici !
klaus ce pofta de sorici mi-ai facut ! ![]() This post has been edited by marius80_eugen: 4 Apr 2007, 21:10 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bolidu |
![]()
|
Mi-am pus si eu "cotiera". I-am cerut vanzatoarei de la piese-auto o cotiera si mi-a dat o daia de dacie 1300 care se pune pe use pe post de maner. Si a zis ca altfel nu are, noroc ca am vazut eu pe raft si cand i-am zis a zis ca asta e consola
![]() P.S. Scuzati husa scaunului rupta, jegu` de pe jos si dezordinea din portbagaj de obicei nu este asa dar nu prea am avut timp sapt asta. This post has been edited by bolidu: 5 Apr 2007, 19:38 Attached thumbnail(s) Imag002.jpg ( Size: 262.9k ) Number of downloads: 721 Imag001.jpg ( Size: 202.53k ) Number of downloads: 794 Imag004.jpg ( Size: 251.55k ) Number of downloads: 780 Imag003.jpg ( Size: 217.16k ) Number of downloads: 811 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Zippy |
![]()
|
Bravo! e exact modelul pe care il am si eu numai ca e pe alta culoare.
Eu nu o tin la maxim pe verticala si mi se pare ok. Si spune-mi te rog, tu ai insurubat-o de scaun sau de partea de jos? Eu am impanat-o bine intre scaune si e destul de rigida. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Azi am facut cateva poze la a mea cu mobilul , dar trebuie sa le descarc ... si mi-e lene . A ta imi place , dar urasc acel crom . Nu stiu cum se pliaza la tine suportul de pahare din spate , pentru ca eu nu am , dar nici un simt nevoia ... La tine este loc si in interior ? Se pliaza cu totul in sus ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bolidu |
![]()
|
Nici mie nu prea imi place cromul ala mai ales ca se murdareste de amprente imediat. Suportul de pahare se trage de el si iese pur si simplu are un sistem putin mai complex de arculete care fac in asa fel incat atunci cand vrei sa introduci suportul in interior se strang toate alea. Loc in interior este ceva cat sa incapa un pachet de tigari, o cutie de cola si cateva cd-uri si mai ramane de maruntisuri. Nu se pliaza cu totul in sus lucru care nici mie nu mi-a placut darasta e... asteptam pozele
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
Uite cateva poze care au trecut prin multe dispozitive pana sa poata fi vizionate de voi . Pe viitor am sa incerc sa fac pozele cu un aparat mai profesional , cu blit , pentru a reusi si cateva unghiuri din spate .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ct06ura |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 12 March 07 ![]() |
marius80_eugen: Sooper taree Solenza ta
![]() ![]() This post has been edited by ct06ura: 8 Apr 2007, 22:07 |
--------------------
dacia
solenza 1.4 mpi
an: 2003 versiune: scala Membru solenzar din 2003 (Solenza = my first & only love)
|
|
bolidu |
![]()
|
Frumoasa cotiera nimic de spus. Se rabata din fabrica sau ai facut tu vreun sistem ? Vreau si eu sa o fac pe a mea rabatabila stie cineva cum ?>?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Misto scaune!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Zippy |
![]()
|
da, chiar e frumoasa cotiera, aveai dreptate, e cea mai frumoasa de pe aici dar am si o nedumerire, nu te incingi in husele alea vara?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
bolidu |
![]()
|
Da AC-ul la blana si mere
![]() This post has been edited by bolidu: 11 Apr 2007, 16:53 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Le am de peste 2 ani , am A/C si sincer am incercat si altele din mai multe materiale si degeaba ... alea sunt si urate . Cotiera asa este ea din fabrica , nu am facut nici o modificare la ea si daca ma mai stresati putin am sa ma agit sa fac poze si jos la picior din fata si din spate sa vedeti cum se potriveste la fix pe mocheta intarita !
P.S. Vreau sa vad "soriciul" ala zburand !!! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Marius80-eugen : De unde ai cumparat cotiera ??? Imi place foarte mult si as vrea si eu una exact ca a ta .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
bolidu |
![]()
|
Hai cu totii sa il stresam pe Eugen sa puna poze !!!
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Zippy |
![]()
|
facem pariu ca nu ne zice de unde a cumparat-o?
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa cotiera...nu am ce zice
![]() Ne zice de unde a luat-o ca e baiat de treaba. ![]() This post has been edited by florinc: 17 Apr 2007, 13:41 |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
bolidu |
![]()
|
Daca nu va zice el, va zic eu dar va avertizez ca e vre-o 250 ron !!!
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
250 ron ??? Mmm , pai o scot la licitatie frateeeee !
![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bolidu |
![]()
|
Naaa sa nu zici ca nu e ca asta... si daca zici uite o replica anticipata: De ce nu ai pus poze si cu suportul de prindere ?
![]() http://www.autoaccesorii.ro/standard_category.php?parent=45 Sper din suflet sa nu se considere reclama dar ma enervat Eugen de nu mai pot ... ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Pai pune ce vrei ca a mea este identica cu cea ce 2,5 mil !
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Zippy |
![]()
|
ce va ziceam eu..?
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:36 |