Calculatorul de bord, afisaj dereglat
![]() ![]() ![]() |
Calculatorul de bord, afisaj dereglat
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Daca e in garantie,du-te la ei,nu merita sa-ti bati tu capul cu treaba asta.Ai umblat cumva la bord?Leduri,etc....
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca este un contact imperfect la afisorul de bord (probabil un surub - doua slabite la prinderea bordului.
Nu pare a fi o problema deosebita, dar tb sa te duci la service pe garnatie (desi cred ca aia o sa inlocuiasca bordul, ca nu stiu sa umble in el...) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am patit la fel dupa ce am schimbat ledurile la display si nu am strans bine suruburile, cum a zis si klaus. Mergi la service.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
problema nu este ca cei din service nu stiu sa stringa dar nu au voie pentru ca, daca peste un timp pateste ceva cine il mai schimba?
|
-------------------- |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu a spus nimeni ca nu stiu sa stranga (desi sunt multi).
Daca peste un timp pateste ceva se merge tot la cei care au facut interventia initial. E culmea, sa nu aiba voie sa repare de frica sa nu se strice apoi. . . |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu am schimbat leduri. Inclin sa cred ca display-ul a imbatranit, ca la un telefon vechi care are nevoie de minute bune ca sa se "incalzeasca". Maine sper sa apuc sa ajung la service, si sa vedem care va fi verdictul lor.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
Am fost azi la service, si urmeaza sa schimbe bordul cu totul.
Am atasat doua poze, prima cum indica afisajul inainte de a pleca dimineata, si a doua dupa ce am circulat cu ea cativa km. Attached thumbnail(s) IMG_0007.JPG ( Size: 130.15k ) Number of downloads: 907 IMG_0011.JPG ( Size: 148.69k ) Number of downloads: 891 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Noroc ca mai esti cu ea in garantie, ca altfel...
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Codrin |
![]()
|
Exact ca la a mea.
![]() Pana sa-mi dau seama de la ce era observasem ca daca misc de cascheta isi revenea afisajul si provizoriu am rulat un servetel pe care l-am pus chiar in cascheta ( intre cele 2 parti care o compun, pe centru). Si a mers ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
stapanullumii |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 October 05 From: Timisoara ![]() |
sal`tare ... am si eu o problema cu computerul de bord ... s-a aprins becul la benzina ... si m-am dus la benzinarie .. am bagat 10 litri ... dar becul de la benzina tot aprins ...
ma gandeam ca o liniutza sau doua tot trebe sa apara acolo ... dar becul tot aprins. de la ce poate sa fie ? mersi |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- Unknown
|
|
Codrin |
![]()
|
search dupa indicator benzina:
probleme indicator benzina ![]() This post has been edited by Codrin: 24 Oct 2005, 20:13 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De la histerezis...
PS: Pfui, mai Codrine, mi-ai stricat toata distractia... ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
stapanullumii |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 October 05 From: Timisoara ![]() |
Codrin , Klaus .. mersi ... am gasit alea dupaia .. scuze daca am postat gresit ...
ma duc maine mai bag 10 litri sa vedem ce arata ... daca nu ma gandesc ca e o problema ... mersi |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- Unknown
|
|
radian |
![]()
|
A trecut aproape o luna si problema mea cu afisajul computerului de bord este tot in pom.
Cei de la service au zis ca imi vor schimba toate ceasurile de bord (asta-i procedura standard - zic ei). Problema este ca a trecut aproape o luna de cand au comandat piesele de schimb si pauza. Nu le-au fost livrate. A trecut aproape o saptamana de cand am trimis un E-mail la VC Dacia, referitor la aceasta problema. Si tot pauza, nici macar un raspuns de complezenta... Oare imi voi rezolva problema numai daca adopt un ton dur, cu amenintari si alte alea? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
Parerea mea e ca ... da, trebe un ton mai "ferm" ca sa zic asa
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
Presupun ca nu vrei sa le dai lectii spunandu-le sa stranga suruburile.
Attached thumbnail(s) klaus1.JPG ( Size: 105.84k ) Number of downloads: 875 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Cred ca are dreptate Codrin. Roaga-i pe aia din service, ca un efort suprem inainte de a-ti schimba bordul, sa-i stranga suruburile de pe spate. Sa dea grupul afisor bord cu totul jos (sa-l scoata din bord) si sa se apuce mestesugareste de strans la suruburi.
Zi-le ca ti-au zis niste cetateni ca toata operatiunea ar lua undeva sub juma' de ora. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
radian |
![]()
|
Asa am sa fac. Desi cu baietii de la service am colaborat bine de cate ori am avut nevoie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
Postul de ieri mi-a purtat noroc.
Ieri la amiaza am fost sunat de catre VC sa-mi spuna ca au trimis tabloul de bord. Azi de dimineata am fost la service si l-au schimbat. Daca nu terbuia sa astept o luna dupa el era totul OK. Bine si mai tarziu decat niciodata... Tablou bord = 730 RON. Daca nu era pe garantie avem ce scoate din buzunar. Se poate inchide topicul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
Daca nu era pe garantie, ii strangeai suruburile... Si sa vezi ce ieftina e operatia aia..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
mie mi-au schimbat bordul, având aceeași problema (care a apărut la vreo 5500 km). acum nu mai face. spers să nu capete aceeași problemă și ăsta nou.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Nov 2005, 10:23) nu intotdeauna este de la suruburi.. unui prieten de aici de pe forum i s-a stricat display-ul pur si simplu: nu-i mai afiseaza 2 segmente la una din cifrele kilometrajului. dupa ce si-a inversat filtrul polarizor de pe lcd nu s-a intamplat, dar dupa un timp(mai mult de o luna) pur si simplu s-a stricat - poate de la temperatura ridicata/tinut in soare, nu se stie.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut,aceeasi problema a aparut si la mine,ultimele 2 cifre de la kilometrajul total nu se mai aprind.Displayul e modificat,leduri albastre si folia de polarizare inversata,deci garantia s-a dus.Ce ma sfatuiti sa fac ? Suruburile le-am verificat,sunt stranse normal...nici cu afisajul desfacut si tinut strans cu degetele (presat) nu afiseaza cele 2 cifre
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Codrin |
![]()
|
Dsign patise la fel la displayul cu folia inversata, s-a ars pe bucati. N-ai ce-i face din pacate.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca as gasi doar afisajul la cineva,ar trebui sa se aprinda normal,nu? Adica sa nu fie nevoie sa schimb tot bordul.....
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Codrin |
![]()
|
Teoretic da. Intreaba-l pe Dsign cum fu la el si pe cei7pitici de un bord nou in caz ca e nevoie.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
biziiac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 January 05 From: Bucharest ![]() |
Hello. Am si eu o intrebare la baietii care si-au schimbat bordul. Bordul cel nou a venit cu cei 0 KM total parcursi? Sau eu am fost doar un caz norocos...
![]() |
--------------------
Logan
1.6
- B-41-GJZ
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
nvasiliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 16 January 06 From: Romania ![]() |
Si nu exista posibilitatea sa-ti "programeze" kilometrajul nou sa-ti afiseze km pe care ii aveai pe vechiul bord? Mi se pare destul de aiurea... eu speram ca daca am problema asta la 20.000 km sa zicem cu bordul nou sa nu am iar 6km ca atunci cand am luat-o. Asta chiar m-ar deranja
|
--------------------
ex-Dacia Logan
/ New Mitsubishi Lancer
||| Ambition 2005 /Inform Plus - 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:30 |