Probleme limitator frana spate?, Dacia berlina cu servofrana.
![]() ![]() ![]() |
Probleme limitator frana spate?, Dacia berlina cu servofrana.
tynn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|||
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
tynn nu stiu ce desen tehnic ai consultat tu dar eu ti`am explicat in mare cum sta treaba.. acu` depinde de tine daca o tii una si buna cu pistonas extern si pistonas intern..
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
M-am uitat pe desenul tehnic cu sectiunea limitatorului de frana, care este in cartea lui Mondiru. Si nu mi-i raspuns deloc concis la intrebarea mea... Si nici nu trebuie sa o faci, daca n-ai desfacut vreodata un limitator. Astept sa rapunda cei care au facut acest lucru!
This post has been edited by tynn: 14 Jan 2015, 11:02 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
A mai patit cineva sa puna o frana brusca si sa iasa pistonasul exterior(sau o fi singurul, nu stiu) din limitator?
Noroc ca l-am gasit si l-am putut baga inapoi ca ramaneam fara lichid. Ce e de facut, daca limitator-ul te lasa fara frana atunci cand ai nevoie el mai mult? Am unul pe direct pe care as vrea sa-l pun, dar riscurile ma fac sa ma mai gandesc... This post has been edited by sspoitoru: 24 Sep 2016, 19:16 |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Am EU limitator nou.
Daca ai nevoie,da'mi o veste. Cred ca e de simplu circuit. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
Stie cineva cum se numeste acel teu in care intra conductele spate frana? Acela din care intra furtunul de la repartitor.
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ala cu tija de limitare caruia tu ii spui "repartitor" de fapt se numeste limitator iar acel teu in care intra o teava si ies doua se numeste repartitor...
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:09 |