Alegeri europarlamentare, mai 2014
![]() ![]() ![]() |
Alegeri europarlamentare, mai 2014
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Deci fata e ok , divortata , ceva doritori pofticiosi
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Elena_Udrea.jpg ( Size: 397.54k ) Number of downloads: 379 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce melodie cânta-n poza aia?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Dupa , fata celor care asistau acolo , as zice ca mai degraba tinea ceva discurs plictisitor , mai mult ca sigur .
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
Dupa ce tanti Nuti a facut un gest extrem pentru partidul sau, sarind cu parasuta (putea sa sara si fara, ea insasi e o parasuta), Eba a decis sa faca si ea un gest extrem. Pentru PMP isi va mai pune un litru de silicon in bot
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
Nu sustin , dar e tare idee e allinclusive , toate doua 3 in 1 e istorie
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Europarlamentarul PDL Monica Macovei susține că, dacă socialiștii europeni vor obține o majoritate cu care să conducă Europa, "ne așteaptă vremuri de teroare și întoarcerea la comunism", iar alegerea lui Martin Schulz ca președinte al Comisiei Europene ar fi "un mare pericol și pentru România". ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Da' ce ne face Schulz ala?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ne da gazprom la pret redus.
This post has been edited by corbex: 19 May 2014, 14:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Ea a precizat că se bazează pe "fapte", amintind că, în aprilie, când forurile europene au decis să sancționeze Federația Rusă, Martin Schulz, "șeful lui Ponta și candidatul socialiștilor la funcția de președinte al CE", s-a declarat public împotrivă, argumentând că Europa ia gaz de la ruși. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si Merkel i-ar fi ars pe rusi, daca avea gaz
![]() |
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe toti. Sa nu se supere vreunul/una.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Catindeaza??
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
E ecologist.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Catindeaza, dar nu s-alege.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 May 2014, 00:05) Pai sa vedem!... Intr-o tara normala, cu o societate normala, cu niste politicieni normali alegerea ar trebui sa fie pozitiva. Adica pro. Adica fiecare individ normal ar trebui sa faca un clasament propriu si personal al alora care merita votati, de la ai mai "buni" la aia mai "rai". La noi, oricat m-as screme, algoritmul asta nu functioneshte. Ca la toti imi da cu minus. Asa ca io mi-am facut algoritmul in ordine inversa, dinspre aia care merita cel mai putin si-s cei mai nocivi inspre cei care-s mai putin periculosi. Asa ca mie mi-a dat cam asa, in ordinea nocivitatii: 1. PSD / USD si orice alianta in care PSD este parte 2. Partidele gasca (PDL, PC, UNPR etc.) 3. Partidele mini, micro, nano, pico..., ca votand cu ele votu-i pierdut si ajunge macar 40% din el tot la PSD 4. Candidatii independenti care ori vor sa devina celebri-n scara blocului, ori sunt de ajuns de fraieri sa fac jocul alora de la p.1 (MD, de ex.) 5. Partidele "exotice", gen Verzii, PPDD, PRM etc. 6. Partidele lupilor ce-o fac pe mieii neprihaniti ("noii" veniti in politica, gen PMP) 7-8 FC si PNL PS Pentru ca 3., probabil PNL! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Prolly, de mă voi duce, voi băga un 20 de pe buletinul de vot, adică al 5-lea din lista catindaților independenți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
di ce, că are nubira?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(dacis @ 21 May 2014, 09:10) Pai sa vedem!... Intr-o tara normala, cu o societate normala, cu niste politicieni normali alegerea ar trebui sa fie pozitiva. Adica pro. Adica fiecare individ normal ar trebui sa faca un clasament propriu si personal al alora care merita votati, de la ai mai "buni" la aia mai "rai". La noi, oricat m-as screme, algoritmul asta nu functioneshte. Ca la toti imi da cu minus. Asa ca io mi-am facut algoritmul in ordine inversa, dinspre aia care merita cel mai putin si-s cei mai nocivi inspre cei care-s mai putin periculosi. Asa ca mie mi-a dat cam asa, in ordinea nocivitatii: 1. PSD / USD si orice alianta in care PSD este parte 2. Partidele gasca (PDL, PC, UNPR etc.) 3. Partidele mini, micro, nano, pico..., ca votand cu ele votu-i pierdut si ajunge macar 40% din el tot la PSD 4. Candidatii independenti care ori vor sa devina celebri-n scara blocului, ori sunt de ajuns de fraieri sa fac jocul alora de la p.1 (MD, de ex.) 5. Partidele "exotice", gen Verzii, PPDD, PRM etc. 6. Partidele lupilor ce-o fac pe mieii neprihaniti ("noii" veniti in politica, gen PMP) 7-8 FC si PNL PS Pentru ca 3., probabil PNL! ![]() Scuze ca ma infiltrez in conversatie, dar de ce trebuie sa alegem numai partide cunoscute (PSD, PDL, PNL, UNPR, PPDD, PMP...) si sa nu dam ocazia si unor partide mai mici? Astia au fost mai mereu acolo si uite rezultatul. Eu as prefera varianta 3, cu speranta ca ia pragul de 5% si nu redistribuie catre PSD/PDL/PMP si chiar PNL. Sanatate si virtute |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 21 May 2014, 10:56) Eu as prefera varianta 3, cu speranta ca ia pragul de 5% si nu redistribuie catre PSD/PDL/PMP si chiar PNL. Apreciez gandirea din spatele afirmatiilor tale. Dealtfel cam naive, in planul practicii. Ca in veci nu vor lua niciunii dintre astia noi 5%!... Asta ca sa nu ne amagim. Si io sunt de parere ca o primenire serioasa a clasei politice trebuie facuta, iar un prim pas necesar macar 1-2-3 cicluri electorale este eliminarea pragului electoral minim. Ca altfel nu vom vedea noi prea curand sange proaspat in politica romaneasca! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(dacis @ 21 May 2014, 10:09) Apreciez gandirea din spatele afirmatiilor tale. Dealtfel cam naive, in planul practicii. Ca in veci nu vor lua niciunii dintre astia noi 5%!... Asta ca sa nu ne amagim. Si io sunt de parere ca o primenire serioasa a clasei politice trebuie facuta, iar un prim pas necesar macar 1-2-3 cicluri electorale este eliminarea pragului electoral minim. Ca altfel nu vom vedea noi prea curand sange proaspat in politica romaneasca! Atat timp cat ar merge mai multi la vot si ar vota (nu sa anuleze votul ci sa aleaga pe cei pe care ii considera cei mai aproape de preferintele lor in politica) sigur ar lua minim 5%. Legat de pragul minim sunt partial de acord, in plus ar trebui cateva lucruri in plus care se pot aplica pentru toate alegerile: 1. Inlaturare vot uninominal 2. Nr. de parlamentari liminat (eu as prefera si o singura camera, atat timp cat din punctul meu de vedere nu vad rolul senatului) 3. Limitat nr. de mandate (la 2 maxim, a cate 4 ani) pentru primari, presedinti de consilii judetene, prefecti etc. Si on-topic, pentru europarlamentare, eu o sa optez pentru nr. 14 din lista. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 21 May 2014, 11:09) un prim pas necesar macar 1-2-3 cicluri electorale este eliminarea pragului electoral minim. Ca altfel nu vom vedea noi prea curand sange proaspat in politica romaneasca! E posibil si e la latitudinea Romaniei. Majoritatea statelor UE nu folosesc pragul electoral. In plus, Romania are megabariere pentru independenti: 100 de mii de semnaturi necesare pentru a candida, cam 120 de mii de voturi necesare pentru a fi ales! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 21 May 2014, 11:23) E posibil si e la latitudinea Romaniei. ........................................................................... In plus, Romania are megabariere pentru independenti: 100 de mii de semnaturi necesare pentru a candida, cam 120 de mii de voturi necesare pentru a fi ales! Markose, principala grija a celui ajuns la ciolan este ca sa ii impiedice pe cei din urma lui sa ajunga si ei sa ia macar o bucatitca de carne ori o farama de os! Opinia mea este sa se deschida portile si pentru independenti si pentru partidele mici. Ai adunat voturi cat media nationala a unui loc de deputat? Ai un (1) deputat in Parlamentul Romaniei. QUOTE(cristic1982 @ 21 May 2014, 11:23) Atat timp cat ar merge mai multi la vot si ar vota (nu sa anuleze votul ci sa aleaga pe cei pe care ii considera cei mai aproape de preferintele lor in politica) sigur ar lua minim 5%. Legat de pragul minim sunt partial de acord, in plus ar trebui cateva lucruri in plus care se pot aplica pentru toate alegerile: 1. Inlaturare vot uninominal 2. Nr. de parlamentari liminat (eu as prefera si o singura camera, atat timp cat din punctul meu de vedere nu vad rolul senatului) 3. Limitat nr. de mandate (la 2 maxim, a cate 4 ani) pentru primari, presedinti de consilii judetene, prefecti etc.Si on-topic, pentru europarlamentare, eu o sa optez pentru nr. 14 din lista. Apoi la matale-i o combinatie letala de naivitate, ignoranta si nepricepere! Sa speri ca obtine cineva fara o structura teritoriala solida 5% INSEAMNA SA FII SUPER-ULTA-NAIV! Apoi, nu mi-i clar ce tia casunat pe votul uninominal! (Vezi ca io nu il sustin! Io de fapt sustin alt sistem electoral, dar asta-i treaba complicata si nu se discuta si nici nu se clarifica-n trei cuvinte, cum e moda pe DC!) Singura chestie interesanta in postul tau, dar destul de improbabil de impus, este cea cu limitarea numarului de mandate la doua, pe care io insumi am sustinut-o pe aici acum cateva saptamani. PS De unde aveti voi lista candidatilor, bre? Ma refer la aceea de pe bolentinele de vot, nu alta! 21 May 2014, 11:34: e ti-a, nu tia! This post has been edited by dacis: 21 May 2014, 10:34 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 21 May 2014, 11:33) Markose, principala grija a celui ajuns la ciolan este ca sa ii impiedice pe cei din urma lui sa ajunga si ei sa ia macar o bucatitca de carne ori o farama de os! Perfect adevarat. Iar regulile le stabilesc partidele ce detin majoritatea parlamentara. Daca ar fi dupa capul lor, ar fixa pragul pentru europarlamentare la 25%. Din fericire, pragul maximal admis de UE e 5%. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:17 |