Alegeri europarlamentare, mai 2014
![]() ![]() ![]() |
Alegeri europarlamentare, mai 2014
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Numa' la numere te duce gandul!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Caută-l și tu, că n-o fi foc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mi-e teama sa n-o incurc, de aia intrebam
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daciana e mereu la numarul 1. N-a vrut nimeni sa i-l atribuie pe-al doilea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Decat sa votez cu nevasta unuia, nevasta celuilalt sau vreo vaca nebuna, mai bine pun stampila pe Diaconu. Mi se pare un om ceva mai onest, raportat la media contracandidatilor. Plus ca partidul i-a tras-o. Plus ca astept cu interes demisia in 5 minute a lu' Crin.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
Nu e un pic fortata asocierea Diaconu - onestitate?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cu media onestitatii celorlalti candidati? Nu e fortata.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Votat cu liberalii mei..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
Diaconu a fost fix la fel de onest ca si Tariceanu.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am gândit, am sămălit și am ales: am spus pas alegerilor de azi.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce vrei mă Nuțule, să fi votat pimpu?..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nutule, madamme Valeanu nu stie nici sa faca o cafea, dar sa se foota. Si apoi, cu cine? Crin are limba ascutita, dar scurta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Fusai la vot pe la 3. Coada mare
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 25 May 2014, 17:25 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Inapoiati-lor!
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cica la PSD s-a dat consemnul ca macar la tzeara alea cinci-sase masini alocate din timp fiecarei sectii de vot (doua plinuri de benzina si 100-200 de lei proprietarilor) sa inceapa cursele de la 18. Am vazut stirea asta si pe net, dar a disparut in 10-15 minute!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Nimic nou.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Nice!
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Sa vezi aglomeratie pe seara. Or sa dea buzna toti aia 82% care nu s-au prezentat pina acum.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Bine ca am fost din timp!
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
De-acu' 3 săptămâni, știm.
This post has been edited by Markos: 25 May 2014, 17:47 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Esti decat invidios!
25 May 2014, 20:52: Se pare ca PMP e la egalitate cu Mircea Diaconu ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 25 May 2014, 19:52 |
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
penibil pimp-ul lui nea base...daca acum la o participare de vreo 30% a luat vreo 6-7%, la toamna la o participare de vreo 55-60% va lua un glorios 3-4 % -...cam atatia basisti mai pun botul la prostelile lui nea base.
cretin rau antonescu ...daca penele ramanea in usele luau impreuna cu pesedeii vreo 60% din voturi adica cam la fel ca-n 2012. LE daca il adaugam si pe diaconu la usele - deja psd+pnl+diaconu depasesc rezultatul usele din 2012. This post has been edited by tony-s: 25 May 2014, 20:27 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Am placerea sa va anunt ca doamna Macovei va denigra Romania la Bruxelles inca 4 ani. Piricioasa mica il va da permanent in git pe Ponta. Ar trebui bagata la penal, pentru tradare, inca de pe acum.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cine o mai asculta pe nef.. menopa.. cum se spune corect ca am uitat.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Din pacate feseneul n-are simpatizanti acolo. E o stare de fapt careia Ponta inca nu i-a gasit rezolvarea. Aia mai au si restrictii la autobuze.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Forța Cinică s-a calificat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
3%
Iti dai seama ca astia dau viitorul presedinte al Romaniei*? *by dacis |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 05:07 |