Alegeri europarlamentare, mai 2014
![]() ![]() ![]() |
Alegeri europarlamentare, mai 2014
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce-i trist e că-i plină țara de votanți feseniști... veșnicii iubitori ai zâmbetului lu' nea Nelu...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Oare cine le-o fi spus Udrei si Ebei ca le sta bine?
Ca a facut misto de ele.. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 25 May 2014, 21:47) Link? Nu zic nu, dar asa imi dau un auto-diagnostic! ![]() PS1 Io de anul trecut zic de Cristi Diaconescu. Atat. PS2 Io am castigat. Am pariat pe scorurile PSD: la sondaje 42-44%; IN REALITATE 39-41%. Daca se adevereste o cifra: o vinoasa de 750 ml, de minim 10 ani vechime; daca se adeveres amandoua: dublu. Adica nu doo, ci vinul sa aiba dooj' de ani. PS3 Tocmai ce-l ascult pe Ponta si-mi amintesc de povestea cu frica lui Ponta de presedintie si papitoiul. Am scris-o si pe aici, cateva luni / saptamanai in urma. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
AT&T
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru noi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Care voi?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Tocmai ce-a vorbit Crinut. Cand i-i rau, parca-i mai normal. Oricum, apreciez pozitia ferma anti-PSD. Daca acest lucru nu se schimba in PNL in urmatoarea luna, poate mai avem o sansa!
![]() QUOTE(corbex @ 25 May 2014, 22:33) Badie, vezi ca jignesti aia 7,4 meleoane de romani democrati, constitutionalisti, vajnici, drepti si trasi in teapa de vestul imputit si corupt. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 25 May 2014, 22:08) mai bine citat din clasici ![]() QUOTE(dacis @ 14 May 2014, 15:45) MRU ar atinge 43,4%, față de 56,6% în contul lui Ponta, așadar o diferență de 13,2%." Iar estimarile sunt ca, indiferent de contracandidat, Poanta mai scade un 10-15%. QUOTE(dacis @ 14 May 2014, 21:48) Ba-i bun. Incredibil de bun, chiar. Tinand seama ca notorietatea lui MRU este de in jur de 80%, el are un potential de crestere mare QUOTE(tony-s @ 25 May 2014, 21:21) penibil pimp-ul lui nea base...daca acum la o participare de vreo 30% a luat vreo 6-7%, la toamna la o participare de vreo 55-60% va lua un glorios 3-4 % -...cam atatia basisti mai pun botul la prostelile lui nea base. tonele, ia aduna tu 12 cu 2 si cu 7. s-ar putea ca bas si baietii lui sa-si vada visul cu ochii...adica dreapta autentica sa fie formata din jumatatea fsn..aia anticomunista desigur ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
basistii sunt specia aia care orice ar fi merg orbeste sa-l voteze pe nea base sau in fine partidul lui nea base....ca norocul ca e o specie pe cale de disparitie - acum au scos vreo 6-7% pt. ca a fost o participare redusa de vreo 30% insa in toamna va fi mult mai mare participarea la vot sigur peste 50% daca nu spre 60% iar nr. basistilor va ramane in cel mai fericit caz constant adica pimpul va scoate vreo 3-4%.
Nu cred ca o eventuala coalitie de dreapta va duce automat la adunarea matematica a procentelor de acum...pedele cred ca a scos acum un scor decent tocmai pt. ca s-a delimitat clar de nea base daca ar face o alianta cu pimpul sunt convins ca s-ar prabusi in sondaje. This post has been edited by tony-s: 25 May 2014, 22:13 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Se poate, Tony? Pai daca tu te-ai duce la vot cu ochii deschisi, ai mai vota pesedeul? Tu esti pokerist, mergi blind.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
@tony ..eu iti atrageam atentia ca basistii tai (impreuna) au luat mai mult decat ultimul partid istoric..ma rog, ce mai e din el.
This post has been edited by Dan73: 25 May 2014, 22:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu nu cred ca pedele a fost votat de basisti ci exact de cei care il detesta pe nea base insa in acelasi timp ii detesta si pe pesedei ....daca pedele face alianta cu pimp va disparea sau in fine va scoate un glorios 1-2 % pe modelul pntcd.
se cam duce de rapa coana ieuropa...se pare ca extremistii castiga alegerile in mai multe tari importante. This post has been edited by tony-s: 25 May 2014, 22:15 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 25 May 2014, 22:51) Vez' ca acolo era vorba de o multi-simulare de tur II, cu diverse variante. Chestie perfect teoretica, adica practic un joc aritmetico-statistic. Asa cum am spus-o si alta data, il cunosc personal (nu foarte bine!) pe MRU, inca din studentie. Numai daca il sustin impreuna CIA, KGB, MI6 si Mossadul as putea zice ca are sanse reale de a castiga presedintia. Dealtfel, cum am spus si zilele trecute, chiar daca FC este / era un partid spalatel, votul pentru ei era foarte probabil sa fie un vot irosit. Cum s-a dovedit, in practica. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
care "diverse variante", ca tu ni l-ai prezentat doar pe MRU?
![]() spalatel pe naiba ![]() This post has been edited by Dan73: 25 May 2014, 23:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
cdadan |
![]()
|
Io tot nu inteleg un lucru: nici basistii n-au votat cu base?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai atatia basisti au mai ramas - vreo 350-400 mii (total pe liste sunt vreo 18 mil, au mers la vot vreo 32 % adica vreo 6 milioane din care pimp a luat vreo 6-7%)....prin 2012 erau mai multi basisti care au boicotat referendumul...cum am mai spus din fericire basistii sunt o specie pe cale de disparitie.
This post has been edited by tony-s: 25 May 2014, 23:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 25 May 2014, 23:59) Fuj' bre, de-aici-sha! io-te mai jos ce ziceam io, ca Iohannis e o varianta si mai si! Si puneam si link la articol, ca poate mai citeste unul-altul. Articol unde mai apar si alte combinatii de candidaturi, in afara de cele doua. In alta ordine de idei, ce stii tu despre MRU de zici ce zici? Ori o fi vorba iarasi de sacrosanctul drept la opinie, recte batut campii? QUOTE(dacis @ 14 May 2014, 21:48) ..."cu 48,3%, Klaus Iohannis, prim-vicepreședintele PNL, s-ar afla mult mai aproape de Victor Ponta (51,7%) decât candidatul oficial al liberalilor" (Citeste mai mult: adev.ro/n5jqky) |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pnl trimite la brucsel un careu de dame.
noroc cu madam valean c-o sa aduca un ban in casa si-o sa aibe si crin de cheltuiala. ca pa el il vad in postu' de somer dupa alegerile astea. This post has been edited by CGB: 26 May 2014, 08:12 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dacis |
![]()
|
Babaieti, la mine treaba-i destul de nasoala! Am pariat pe sondaje si scor final la PSD. La sondaje am castigat, dar la scorul final s-ar putea sa raman cu buza umflata, daca PSD-ul nu face macar 39%. Asa ca s-ar parea ca trebuie sa ma multumesc cu un vin de +10 ani in loc de unul +20 de ani, cum speram. Si io, care deja pusesem ochii pe o sticloanta din '85 (ori '87?), ieftinuta asa, la 200-250 de lei...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Si 39% e prea mult. Este ilustrarea color si in 3D a masochismului electoral.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Sa nu ne cocotam prea sus! Prostia specific romaneasca are, totusi, potential!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
scuzati ca ma bag si eu in seama, n-am votat deci nu as prea avea drept de opinie dar ...
de ce mereu sint prosti aia care nu voteaza cu ce si-ar dori emitentul unei asemnea pareri ?!! dupa un asemnea criteriu ar rezulta ca ai mai dashtepti sint aia care n-au avut treaba cu votarea si uitindu-ma la mine nu-mi vine a crede ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
corbex |
![]()
|
Pentru ca, din 24 de ani, 20 tara a fost guvernata de pesedei. Si in loc sa ajunga Elvetia Balcanilor, a ajuns Burkina Fasso a Europei. D-aia feseneii sint masochisti. Se fura ca in Ukraina, se bea ca in Rusia, invatamintul e ca in Bangla Desh, infrastructura ca in Botswana si, cu toate acestea, we love PSD.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:45 |