Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu sunt de acord cu o ora de religie la scoala. nu sunt de acord cu amestecul BOR in procesul de educatie ca factor decident, cine, unde sa faca educatie religioasa. in Biserica, pot sa aiba acest control si nu ma priveste. la scoala, e alta poveste. de ce sa nu implicam Biserica si in justitie, pe principiul ca majoritatea suntem ortodoxi? sa ne spuna Biserica cine trebuie judecat de oameni si cine nu, ori poate e mai bine ca preotii sa judece.... nu ar fi ceva nou...
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kog @ 9 Jun 2014, 11:36) stiu cum sta treaba cu ortodoxismul asa cum sta treaba si cu alte religii, daca am nelamuriri il intreb pe domn parinte Știi? ![]() ![]() QUOTE(radian @ 9 Jun 2014, 11:41) Tu nu, dar sunt ortodocsi fundamentalisti de genul lui DragosP care este convins ca misiunea BOR pe lumea asta e sa-i faca ortodocsi pe toti copii din Romania. Dragule, fundamenralist, din păcate, ești tu. Nici măcar un sfert de postare de-a mea n-o să vezi cu așa gogomănie ca aia scrisă de tine.QUOTE(Markos @ 9 Jun 2014, 11:42) Ești fonf? Unde am scris eu asta?Mai degrabă aș întreba de ce acceptă cineva o zi liberă într-o astfel de zi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 Jun 2014, 11:02) Știi? ![]() ![]() Stiu atat cat am nevoie si cat imi foloseste. N-am aprofundat studiile pentru ca nu ma prea pasioneaza subiectul |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 Jun 2014, 10:32) 1. Ficioru' tău participă la orele de religie? 2. Azi ești la servici, nu? 3. Nu, întrebarea de la punctul 1 nu e nici un atac la familie, cum nici cea de la punctul 2 nu e vreun blestem, înjurătură sau orice altceva ți-ar leza demnitatea. 1. Participa dintr-un motiv destul de plauzibil: spre deosebire de "credinciosi", noi ateii suntem foarte democrati. L-am intrebat daca vrea sa participe, mi-a zis ca da, deci participa. Si daca erau ore de predat Coranul si voia sa participe, participa. 2. Chiar am bagat cate ceva azi... Uitasem sa va anunt ca io de o bucata de vreme bag direct de acasa ![]() 3. Mi-am dat seama. In pofida aparentelor, nu sunt chiar asa de idiot incat sa nu fac diferenta ![]() QUOTE(ady77 @ 9 Jun 2014, 10:45) Decat sa ma kac pe mine pe un forum ca sunt ateu, dar in acelasi timp ne botezam copiii, ne cununam la biserica, ne ingropam parintii cu slujba de inmormantare, devenim nasi de botez, spunem si Crezul la biserica cu aceasta ocazie... Oare atitudinea asta e mai buna? Pretenas, chiar daca eu sunt pe treaba mea, restul familiei nu e ca mine. Daca sotia si parintii erau in asentimentul meu, atunci se facea ca mine. Dar, intrucat io sunt in inferioritate, m-am supus majoritatii. E un concept pe care voi, "credinciosii" nu avti cum sa-l percepeti. Deci io decat am participt la "ceremonii". E ceva care nu imi afecteza in nici un fel convingerile si nu ma face in nici un fel ipocrit. La fel cum nici participarea la o slujba prin bisericile alea misto din Italia nu m-au transformat in catolic ipocrit. Daca voi ajunge prin India, poate voi ajunge si prin vreun templu din ala de-al lor, poate la o ceremonie ceva. Asta ma va face si mai ipocrit? Io cre' a mai mult va căcați pe dumneavoastra alde matale cand va pretindeti drept-credincios da' nu sunteti. Nu in adevaratul sens al cuvantului. Crezi ca daca-ti faci linii cand treci pe langa vreo biserica sau daca te mai duci sa pupi moaste din cand in cand, asta te califica automat ca si drept-credincios? This post has been edited by kum: 9 Jun 2014, 11:07 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu accept si ziua libera minarita de biserica, si tricoul de la pesede. Si nu ma simt obligat sa dau ceva la schimb. Cum ar fi o UE.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce-mi plac mie ăștia care sunt îngrijorați de drepturile celorlalți și nu se sfiesc nici o clipită să-i caracterizeze pe cei cu care nu-s de acord...
9 Jun 2014, 12:13: QUOTE(kog @ 9 Jun 2014, 12:04) ![]() Înseamnă că ești doxă de știință! ![]() This post has been edited by DragosP: 9 Jun 2014, 11:13 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inseamna ca ii e inutila?
Dumnezeu a facut limea in 6 zile si in a 7-a s-a odihnit. Eu nu sint Dumnezeu. Dupa 3 zile de munca sint terminat. Orice zi libera e binevenita. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Banii trebuie direcționați spre burse, nu spre ore inutile de religie!
image-2010-05-13-7269126-41-protestul-studentilor-din-iasi.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ala e student la teologie. I-a luat rect orul bursa.
I-a dat o cratima pe ea. Asa te fraiereste bor. This post has been edited by corbex: 9 Jun 2014, 11:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
I-au furat bursa lui kato
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
"Știință" aka "învățătură", "cunoaștere".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Sinteti oile ratacite. Pastorul nu ajuge la voi. Sa va mulga. Situatie greu de digerat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kog @ 9 Jun 2014, 11:36) stiu cum sta treaba cu ortodoxismul asa cum sta treaba si cu alte religii, daca am nelamuriri il intreb pe domn parinte Esti sigur ca stii? ![]() QUOTE(kato @ 9 Jun 2014, 12:02) E implicata gata. Mai intai in mod explicit, ca atunci cand depui marturie juri pe Biblie. Iar apoi implicit, prin aceea ca legea juridica mireana urmeaza valorile societatii, care au la baza etica si valorile crestine. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kog |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 9 Jun 2014, 11:09) Asa imi place mie sa o ard incult. Nu cred ca o sa am o paine in plus pe masa daca stiu biblia din scoarta in scoarta, si toate detaliile despre ortodoxie. La fel cum vecinul habar nu are ca Dacia 1310 are distributie pe lant si traieste bine mersi cred ca pot trai si eu fara sa stiu chichitele religiei mele. Ar trebui sa mergi pe la sate sa vezi acolo cunostinte despre religie, rugaciuni si toate cele. In facultate am facut un studiu lingvistic, nu dau numele localitatilor. Am ramas uimit cand am vazut ca rugaciunile au ajuns un fel de incantatii fara sens, o bolboroseala care trebuie rostita. Ne-a luat o saptamana sa scoatem rugaciunea din inregistrare. Toate rugaciunile erau incheiate cu DUCAMIN. La intrebarea ca cine e ala, nu am primit raspuns. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Ducamin e 1/3 mistic exprimat in jargon orto dox.
This post has been edited by corbex: 9 Jun 2014, 12:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Dar și algebră. Multă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Jun 2014, 11:54) In calitate de platitor de taxe am dreptul la o opinie cu privire la actul guvernarii si nu sunt de acord ca BORul sa fie implicat in acesta. Asta e singurul lucru cu care nu esti de acord din actul guvernarii? Ca nici eu nu-s de acord cu multe... Oricum e ca in capitalism, "piata" dicteaza. Daca parintii nu ar fi de acord cu participarea copiilor lor la orele de religie s-ar "rezolva" problema. QUOTE(kum @ 9 Jun 2014, 12:05) Cand ai fost nas de botez ai spus Crezul sau nu? |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 11:03 |