Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Jun 2014, 13:01) doar spunea ca si din punctul de vedere al unuia care o facut religie in scoala, toata ideea i se pare cam degeaba-n papusoi. Așa...QUOTE Aia cu absențele a băgat-o el, eu l-am întrebat dacă a fost pe la ore pen'că așa ar fi aflat și el care-i treaba cu icoanele, cu sfinții cu una-alta.Unde ai văzut tu că am făcut eu bietul copchil putoare, nu știu. ![]() A, că n-a învățat nimic, asta-i altceva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tinarul ista e un viitor ateu iar tu-i esti nashul
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cand io ziceam pe fostul topic ca trebuie inceput cu clarificari terminologice!...
![]() Totusi, despre ce vorbim noi aici: -despre dogma ortodoxa? -despre credinta ortodoxa? -despre religia ortodoxa? -despre BOR, ca institutie administrativa (corporatie)? -despre BOR ca suma credinciosilor si clericilor sai? etc.etc.etc.. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Despre mine, de cele mai multe ori.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Despre Adevar, Duhul Sfant, Sfanta Treime, Sfiintii Parinti si înca vreo 4-5 chestii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
De parabole nu neg, da' de gioale mă îndoi. Esc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
catedrala oricum se construieste.
dacis despre faptul ca orice alta religie crestina e mai buna decat cea ortodoxa, care e cea mai "veche in gandire", "habotnica", "retrograda", "pusa pe inavutire", "pusa pe coruperea sufletelor minorilor din scoli" etc. Vorba aia "Doamne ajuta". |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Și care are ceva împotriva celor cu orientare sexuală diversă.
Ai uitat asta! E unul din lucrurile importante! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nici o religie nu-i buna. Adica toate sint egale. Ortodoxia nu e nici mai falsa nici mai adevarata decit politeismul vechilor greci. Macar aia aveau o reprezentare mai omeneasca a fenomenului. Mai un semizeu, mai o zeita cu care te trezeai in pat, alta viata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2014, 13:44) Fie cum spui, da' cam toți cei ce postăm pe la cafenea mai abuzăm, uneori, de greșelile sau scăpările celorlalți. Uneori cu perdea, alteori fără, mai inspirați sau nu. Nu te regăsești decât de partea celor "loviți"? Mă îndoiesc. Problema e că, la fel cum se lungește gluma (uneori, poate, prea mult și neinspirat) pe celelalte topicuri, așa se face și la CMN (vechiul și noul topic). Diferența e că pe acestea din urmă, pentru unii glumele sunt doar glume, pentru alții nu. This post has been edited by gabize: 12 Jun 2014, 12:55 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Tâmp? Pardon, da' cum ai ajuns la concluazia asta?
Dacă vreau să te fac tâmp, apoi o fac direct, fără ocolișuri, și nu pe forum. Canale de comunicare sunt destule. 12 Jun 2014, 14:07: QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2014, 14:01) Păi cu timpul au degenerat, e drept, o parte din ele, pen'că s-o cam săturat lumea de contre. This post has been edited by gabize: 12 Jun 2014, 13:07 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Dacă e conspirație, să știm și noi!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Să nu fie constipație. Atunci merge dulcolacsul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Metaforic curvă sau metaforic penală?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Metafora la metafora trage.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Doamne ajută!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Amin si aleluia!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Slăvit să fie Domnul!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 17:24 |