Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In ce deșert?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În ăla de după.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Jun 2014, 12:31) O sa am un mic interviu cu ala care preda. Si daca-i un libidinos lesinat, sau vreo habotnica ciudata, cum sunt prea multi din grupul asta, ori ii tin eu copilului lectii de ateism stiintific in paralel, sa vad pana la cel nivel pot sa-i enervez, ori pur si simplu, nu se va duce deloc. Eu nu i-am luat interviu si profu' de religie vrea sa ii ia in clasa a V-a ca diriginte. Ma gandesc sa il mut la alta scoala, in alt oras ![]() Acu' serios, l-am intrebat pe al meu, mai ales din cauza discutiilor de pe aici care e treaba pe la ora de religie. Mi-a spus ca ii place. Pentru mine e suficient. This post has been edited by ady77: 12 Jun 2014, 18:38 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2014, 12:21) Așa... Aia cu absențele a băgat-o el, eu l-am întrebat dacă a fost pe la ore pen'că așa ar fi aflat și el care-i treaba cu icoanele, cu sfinții cu una-alta. Unde ai văzut tu că am făcut eu bietul copchil putoare, nu știu. ![]() A, că n-a învățat nimic, asta-i altceva. QUOTE(corbex @ 12 Jun 2014, 12:25) De stiut, stiu care-i treaba cu icoanele,sfintii etc. doar ca nu mi se par plauzibile chestiile astea, imi place mai mult ipoteza stiintifica ![]() corbex:Mai bine ateu decat manipulat de "sfintii parinti" in goana lor dupa avere ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
1986/1999
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un bun crestin e modest natur, fara sa ia pastile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Am pe acasa o punga de moaste da le dau maine la caini
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
1986/1999
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
decat daca nu iese vapor.
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, e bine venit.
Da' vreau să știu și eu: după care standard nenea ăla poate fi considerat un om întreg la cap? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io zic ca-i sanatos. Numai p'aia sanatosi ii doare-n pix de religie. Bolnavii se inchina si se roaga pentru sanatate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
P'ăla nu-l doare-n pix de religie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Io zic sa inchideti si topicul asta pana nu va strangeti de gat si sa treceti la v3.0.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
DragosP |
![]()
|
Pe onoarea ta?
Exceptând că dumitale nu-ți convine nu'ș ce la religie, bo, bor etc, când m-ai auzit pe mine vorbind ca acel individ? Despre orice, nu despre subiectul de față. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ai intrebat ceva, ai primit un raspuns. De ce arunci onoarea in calcule? Ai ramas fara argumente?
De auzit vorbind poate s-a intamplat fara sa stiu ca ejti dumneata in persoana, dar... iar o dai in barci ca nu erai in "subiect". Interpretul din link era vizat cu intrebarea despre sanatatea mintala. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine dom'le. Dacă tu consideri că nenea ăla e normal și mesajul lui așișderea, nu mai am ce discuta cu tine pe acest subiect.
A înjura poate oricine, să știi. A te dezlănțui ca un animal e simplu. Mai greu e să n-o faci. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
Vericule... o cam sfeclesti (pe ea, ideea). N-am, zis ca "ala" e normal, doar ti-am raspuns la intrebare citez "Da' vreau să știu și eu: după care standard nenea ăla poate fi considerat un om întreg la cap?"
Presupun ca limbajul folosit e ceea ce te deranjeaza in mod extrem, nu ideile exprimate. Faptul ca-ti convine sau nu ce/cum degaja "ala" pe gura nu e in discutia dintre mine si dumneata. Nu pricep de ce te oparesti c-ai primit un raspuns nesimtit de clar la intrebare. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:07 |