Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
![]() ![]() ![]() |
Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu sunt ca o moară hodorogita, da' aruncă un ochi și aici: xtreamer.net. Mai ales la cele doua ce stau a fi lansate.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca esti mai ecologist de felul tau, astea doua au un consum de zici ca stau...
http://www.bit-tech.net/hardware/media-pla...-1000p-review/1 http://www.fit-pc.com/web/purchase/order-fit-pc2i/ Asta al doilea e doar un pc foarte minimizat, deci iti bati singur capul cu software-ul instalat. Da' si consuma doar 8W chiar daca-l stresezi ![]() Nota: n-am testat vreunul, astea is rezultatul diverselor mele sapaturi pe net, care intotdeauna ajung inapoi la "imi bag picioarele, raman la pc normal, cu ala pot de toate". Astazi bag mythTV in teste, daca vrei, iti spun la ce concluzie ajung. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ca posesor de Asus O!Play R1 te sfatuiesc sa astepti noile produse Xtreamer.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Din cate vorbeste lumea, Popcorn Hour A200 e mai bun decat Xtreamer Pro.
2. Cum deja astea doua sunt la limita bugetului, ma indoiesc ca daca apare ceva nou se incadreaza 3. Daca e sa astept, iau AC Ryan Fluxx, da nu mai am chef sa astept prea mult. BTW, A200 are cineva? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sunt lucruri diferite. In fine, ce rost are sa mai intrebi in cazul asta?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ake |
![]()
|
De ce sunt lucruri diferite? (recunosc ca habar n-am, mai zic si eu din ce-am auzit pe la altii)
This post has been edited by Ake: 28 Feb 2011, 21:19 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu folosesc eu EG-R6A de vreo 2-3 saptamani. Sunt multumit de el, insa telecomada e cam naspa intradevar. O sa-mi comand una de R1.
Astia zic ca e pe stoc si EG-R1 si parca au si magazin: http://www.emag.ro/mediaplayere/media-play...d-1080p--pEG-R1 Ca parere personala, cautatul de pe youtube e super nasol. E frumos ca stie, dar total nepractic. Eu mi-am adus clipurile, le-am pus Share pe calculator si de acolo dau play frumos la orice. This post has been edited by litza: 1 Mar 2011, 10:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Coane Ake, stiu ca iese oleaca mai scump, da' ai putea sa te orientezi catre asa ceva. Ii mai pui RAM, HDD zici ca ai, mai cumperi o carcasa si te-ai scos!
Pui ce OS vrei (Windows, Linux, ...) si esti boeru'Gica! Ai si uairles, si iesire ANALOG 5.1, si multe alte ficiaruri! ![]() This post has been edited by kum: 1 Mar 2011, 11:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ake |
![]()
|
litza, unde vezi ca e pe stoc?
scrie "La Comanda". Ori asta inseamna ca nici pe stoc la furnizor nu sunt ci undeva pe vapor incercand sa scape de piratii somalezi. This post has been edited by Ake: 1 Mar 2011, 15:10 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
WDTV Live. Are 1 an si merge ca la inceput, adica bine. Consum 4W.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Ake |
![]()
|
Tocmai mi-a zis un amic ca-mi imprumuta un WDTV live sa-l probez.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
@Ake, ai dreptate. Cred ca nu m-am uitat la stoc, sau m-am uitat la alt produs din greseala.
Idem si telecomanda de R1 care voiam sa o iau. Deci o sa pandesc urmatorul vapor atunci ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
EG R4A. cu ultimul firmware nu ai probleme. Poti sa le incerci si pe cele ale lui kingul.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ake |
![]()
|
probat un WDTV live
Pana acu face cam tot ce vroiam. Are cateva probleme: -pentru sunet la redarea mkv trebuie sa schimb din Settings din Digital in Stereo. -Wi-fi e putin mai mult decat daca n-ar fi deloc. Si nu e vina adaptorului care pe alte device-uri zburda. -Internet Services e cam subtire. Singura chestie de care sunt multumit e AccuWeather. Si Youtube merge cat de cat, dar e plin de buguri. Acu ma bate gandul sa investighez cum as putea imbunatati transmisia wi-fi. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Alydor |
![]()
|
Egreat
- nu tre sa schimbi nimic la mkv - wifi N (nu draft) duce filme fara probleme - cu firmware-uri facute de pasionati ai youtube si alte canale tv in HD si Full HD Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ake |
![]()
|
Pentru asa ceva care-i cea mai ieftina varianta?
skema.jpg ( Size: 80.78k ) Number of downloads: 775 @Alydor Pana una alta, WDTV asta de imprumut o sa stea ceva timp la mine, asa ca am timp berechet sa gasesc ceva bun |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Alydor |
![]()
|
In prima varianta mai ai nevoie de un Acces Point. In a doua varianta daca ai deja routeru wireless atunci nu mai are rost sa te complici. Daca ai deja acces pointu atunci ai avantajul de a mai avea un punct de access wireless (nu ca ar conta dar poate poti sa il pui in alta parte si iti asigura o raza mai mare de acces la net)
Eu am reteaua facuta asa : router wireless, din care iasa doua porturi: - unul merge la un switch care da net la restul calculatoarelor, server, mediaplayer, imprimanta - celalalt port merge la un router (transformat in acces point) pus in alta camera, imi asigura 2 retele wireless cu doua raze diferite. Parerea mea e ca nu are sens sa mai treci semnalul printr-un switch si apoi sa il bagi in acces point cand poti sa il pui direct din router care iti face ce face si switchu Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ake |
![]()
|
Varianta a doua o am acum, dar wi-fi merge prost
M-ar fi interesat daca exista eventual acces point-uri care sa transmita mai multe semnale wi-fi simultan pentru a mari viteza Ar mai fi o problema care ar solicita ca mediaplayerul sa foloseasca pentru acces la LAN si internet o conexiune wired: Playerul are un port ethernet si doua USB-momentan un port USB e ocupat cu dongle-ul wifi. Asta inseamna ca nu pot folosi pentru storage decat un port USB, ceea ce e insuficient. @Alydor: folosesc si router si switch, pentru ca routerul e cel stock de la romtelecom cu 4 porturii si wifi . insuficient pentru toate aparatele. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
am incercat eu o chestie, ce zice alydor, insa al 2-lea ruter legat prin wireless la primu, un fel de repetitor de semnal. Am pus pentru asta dd-wrt pe un router linksys, dd-wrt se poate conecta la un router/acces point in mod client si in felul asta extinde practic raza si seamana cu ce ai tu in prima poza (numa ca la mine in loc de media player era un network drive). A mers, experimental, insa am renuntat - ideea era ca aveam un fileserver/net hdd pe langa mine, si nu vroiam nici sa trag cablu din router ca routeru era departe, nici sa pun hdd/fileserver langa router, ca din cand in cand il mai conectam prin USB ca sa am rata de transfer mare, sau il conectam prin usb la home theater, deci trebuia sa stea langa home theater. Intre timp, l-am mutat langa router, pentru ca am luat un laptop cu HDMI out si ma uit asa la filme (pot sa las si alte filme la download in acelasi timp, etc, e mult mai versatila solutia).
This post has been edited by neumann: 9 Mar 2011, 14:09 Attached thumbnail(s) skema.jpg ( Size: 92.3k ) Number of downloads: 699 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu te ajuta cu nimic daca ai mai multe semnale wifi, chiar daca sunt pe aceiasi banda (10,11) tot nu te poti conecta simultan pe mai multe retele. Pentru fiecare retea ai avea nevoie de o placa de retea, (usb eventual) dar exista riscul sa faci bridge intre retele si sa iti dea si mai multe conflicte...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
daca pui un router cu wifi in loc de switchul care tine lanul 1, si pui eventual firewall intre cele 2 routere?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Alydor |
![]()
|
Multumita baietilor de la ielectrica care acu vo doua saptamani mi-au facut o bucurie (supratensiune) care a cauzat decesul centralei, televizorului doua routere si mediaplayerul Egreat R4A am trimis playerul la reparat. Ca e in garantie. Dar cum varianta aia nu se mai produce mi-au propus HIMEDIA HD300A+
Ati avut/aveti ceva experiente cu modelul mentionat? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io zic sa-ti iei un generator. Te scuteeste de alte cheltuieli ulterioare. Nu fii masochist!
This post has been edited by corbex: 29 Jun 2012, 17:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și cu TV-ul ce s-a întâmplat?
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu ala a scapat ieftin. I s-a ars doar Antena 3 si DDD.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Tv-ul s-a reparat pe garantie, placa de baza a fost prajita.
Centrala si ea s-a dus dracu... am cumparat o placa de baza noua... ca nu mai e in garantie de cativa ani buni. Un router s-a dus la gunoi ca nu mai aveam garantie si alalalt e la emag pentru reparatii/schimb. Tocmai mi-am comandat doua UPS-uri, unul pentru centrala si unul pentru tv, mediaplayer, dvd si satelit, ups-uri cu protectie la supratensiune, subtensiune, fulger si alte zeci de protectii... Dar sa ramanem on topic. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ia invata-m si pe mine cum pentru electrical hazard ai garantie. Ca la mine l tara pe toate ale de garantie scrie ca ce e din voia Domnului si a Enel plateste mucenicul.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai se duce cu facturile la elefrtica si aia da banii
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nenea bancuri stiu si io si chiar mai bune
![]() Io la job am un meci cu Enelu in care isi baga aia plwa in stil italian renascentist dupa ce din cauza lor nu putem folosi si s-a stricat un divais de 120.000 de ieuroi( TVA inclus) si ne-au facut sa mai investim noi ( fix degeaba ) 110. mil ROL. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:56 |