Impreza WRX SW 2002, ...si Ignis Sport 2004
![]() ![]() |
Impreza WRX SW 2002, ...si Ignis Sport 2004
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Asa tare te-a suparat dl. doftor?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Atunci, nu vrei sa iti fac io cu el o tura de macadam pe undeva sa-ti sablez bine cam toata vopseaua ?
Plm, sa stii de-o treaba ! |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Saracu' n-are nicio vina.
Tot pe subiect, pentru un pret care sa-mi convina (masina e mai mult decat "impecabila", pot turui ore despre "impecabilitatea" ei), as da Swiftul. Daca vrea cineva cart cu rev-match bai difolt, sa-mi spuna. Edit: de fapt incepe sa ma supere doftorake... ![]() This post has been edited by Muttley: 14 Nov 2015, 18:55 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pentru ca ai idei crețe ?
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cati bani?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Muttley |
![]()
|
Ma gandeam sa ma superi pentru ca te oferi cu atata generozitate sa faci ceva ce as fi putut face si eu.
"Bai, nu i-as face fisting nevestii-mii, ca mi-e mila. Fa-i tu, ca eu nu pot..." Edit: mars, mi-e aiurea in public. Raspund la PM-uri insa. This post has been edited by Muttley: 14 Nov 2015, 19:17 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Mattli, io fac mai bine, mai ales cu o masina pe care nu trebuie sa o revopsesc eu
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Io nu zic nimic
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
dragov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 March 13 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 12 Nov 2015, 08:41) zic doamnele amabile de la NT ca depui azi, platesti maine. Intre plata si "apare la politie" nu se stie. Am sa ma duc personal. Mi-am inmatriculat rabla la Piatra in urma cu doua saptamani, joi am depus actele la ANAF, vineri am platit taxa, luni la prima ora am depus dosarul la politie si pana la 11:30 erau gata numerele (preferentiale). Se misca repede doamnele la Piatra |
--------------------
'91 Dacia 1310 TLE |
'88 VW Golf GTI
|
|
|
Muttley |
![]()
|
La tine au lucrat in uichend.
'ai ca vad eu. Mersi! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 9 Nov 2015, 21:05) Mersi, Filip! Ma bucur sa te revad p-aici ^^ 218, 2l, ~300Nm. Cum e cu instalatiile de AC? Ligheanul din baie mai face serviciu? Daca vrei un Stift in stare buna, iti fac pret special tie ![]() Sunt bine, sanatos. Din pacate nu sunt eu ala cu $$ in familie. Taica-meu o sa-si ia o masina, dar o sa fie Sandero 1.2 (nu 1.4 sau 1.6 ca alea sunt periculoase de la atata putere). |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
Brava, Pilifu'. Sa fii sanatos! :*
___________ Sunt la a 3-a masina inmatriculata pe numele meu in ultimii ani, da' nu se prinde nimic, asa c-am sa scriu aici, cat e informatia cat de cat proaspata si, mai ales, cat ma duce capu' ignorant. Eu am luat-o p-asta din Italia, probabil exista mici particularitati care nu se aplica sau difera din alta tara. De la aia am plecat cu 3 acte: cartea masinii italiana, pe care s-a lipit o eticheta cu continutul "radiata din circulatie pentru export in RO"; un document generat online, care atesta ca masina nu mai exista-n evidentele autoritatilor italiene; un contract de vanzare-cumparare de mana, intre cumparator si vanzator (atentie, italienii NU vor sa-l faca, legea lor nu-l cere. In RO trebuie. Asa-i cand ambele tari apartin aceleiasi organizatii administrative numite UE, trag fiecare-ntr-o parte). Eu am adus masina pe platforma, trebuie o declaratie la notar a personajului cu platforma, care sa contina datele sale personale, modelu' masinii si nr de indentificare al acesteia, numarul platformei, data, si datele cumparatorului. Pe scurt, persoana declara ca ti-a adus masina pe platforma. Ca o impresie personala: aducerea masinii pe roti e chin. Tre' asigurare speciala-n acest scop, si-nteleg ca fie nu vrea nimeni sa-ti faca, fie costa de te piji pe tine. Si altele. Infinit mai simplu cu platforma. Declaratia merge la carabinierii romani. Primul pas in tara e infatisarea la RAR. Important: se poate face in orice oras. Important pentru cei ce habiteaza-n alt sat decat cel de pe buletin. Odata rezolvat RAR-ul, nu mai ai treaba cu masina. Iti faci programare fie telefonic, fie onlain. Eu mi-am facut onlain, si am fost programat dupa TREI saptamani. Probabil ca telefonic te cheama mai repede. Sau nu. Descarci un formular de pe net, o cerere specifica a astora. Altfel, o completezi la fata locului. Mergi la RAR, te sodomizeaza aia pe tine si masina d-acolo, iti iau vreo 450 lei si-ti dau o carte de identitate virgina, un certificat de autenticitate si o dovada a inspectiei tehnice periodice (prima-n cazul meu in RO). Traduceri: - carte identitate IT + legalizare notar; - act generat pe net; - contract V-C. Copii: tot, ca-i ieftin. Ramai dup-aia c-un teanc de maculatura, aia e. Mergi in satu' de resedinta, gasesti un soarec la un birou de acte auto, si-ti spune ala ce sa faci, cum sa stai, etc. Iti ia niste bani pe asta, si-ti zambeste frumos si fals. Iti scrie la masina de scris cum te cheama pe cartea de identitate luata de la RAR, aia virgina. Dup-aia te duci, in oarecare ordine: - prima si PRIMA oara te duci la ANAF (trezorerie-i mai spune pare-se), cu actele de ti le pune soarecu' in dosaru' de anaf, copii si originaluri. Aia-si pastreaza copiile. Te cheama a 2-a zi pentru a-ti da niste hartii si a-ti lua ceea ce se numeste "tacsa de mediu". Recomandare: cautati masini noi, cu motoare de robot de bucatarie, or else. Aici completezi o cerere, unde mie mi-a ridicat probleme rubrica cu "seria cartii de identitate". Smf in ea carte, c-are mazgalituri in ea droaie. Am comparat cu o cerere asemanatoare asociata unei alte carti de identitate (Stift), si-i codul de jos, prima pagina; - dup-aia mergi la CEC sau la Finante (care ti-e mai aproape). Eu am mers la CEC, am platit o "taxa de certificat", 37 lei, tre' doar buletinul; - la Finante am mai completat o cerere, pentru a fi luata noua tigaie in evidenta platilor anuale. Motor blender, s-a-nteles!? Platesti si aici. Nu stiu cat, c-am platit si impozitul pe tigaie pana la finele anului; - faci RCA tigaii. Daca ai amestecat foile de dracu le-a gasit, si chiar daca nu, refaci o vizita soarecului. Asta ti le ordoneaza, iti mai zambeste, mai trage 2 copii, iti mai ia 5 lei, si-ti da un teanc atent selectionat. Cat face copiile, se minuneaza teatral de tacsa pe care ai platit-o, te compatimeste prieteneste, ca fix asta-ti lipsea, si-ti zice ca stie el un avocat ca s-o recuperezi. Pentru moment iti bagi carnacioru', pe motiv de "mai vezi tu". Cu teancul te duci la ghiseul de inmatriculari. La primul iti verifica actele. Te trimite alaturi, unde te-ntreaba daca vrei numere cu 69 xex. Daca vrei, mai dai 85 lei. Iti spune cand sa vii dupa mult ravnitele numere, data conditionata printre altele de sincronizarea serverului anaf cu cel al carabinierilor (nu se face pe cale informatica, ci cu o caleasca amish trasa de 2 cai morti). Certificatul ti-l trimit carabinierii prin posta. Fizic, sau doar chemare la posta, nush, aflu zilele astea. Dar previn - daca trimit certificatul pr-zis prin posta, rad de ma stric. Si ala de aduna maculatura si pliante Kaufland se va bucura la randu-i. This post has been edited by Muttley: 16 Nov 2015, 13:48 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Mie asa mi-a parvenit zertificatul.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 15 Nov 2015, 19:06) - prima si PRIMA oara te duci la ANAF (trezorerie-i mai spune pare-se), cu actele de ti le pune soarecu' in dosaru' de anaf, copii si originaluri. Aia-si pastreaza copiile. Te cheama a 2-a zi pentru a-ti da niste hartii si a-ti lua ceea ce se numeste "tacsa de mediu". Recomandare: cautati masini noi, cu motoare de robot de bucatarie, or else. Or else ce? LA un Passat 1.8 de 150 de cai de fro 14 ani e 290 euro taxa. La un 1.6 de prin aceasi ani, 100 euro...ti se pare mult? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
Oi fi gresit eu asociind tacsa cu motorul.
In fine, la mine fu 6850 lei. Bani bine cheltuiti. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce escroci
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 16 Nov 2015, 15:05) Asa cum? Iar la telefon ai dat-o cotita. Dezinformare cat cuprinde. Mai degraba gaseste-mi o evacuare mai rasarita la pretenu' ala al tau. Second vreau, de la catalizator exclusiv la coada. Daca nu gasesti, ai ban pe topicul asta. Bun, am avut un flashback de memorie. Certicicicatu' se ridica de la un anumit oficiu postal, acasa vine cel mult instiintarea. Am fost sa intreb, si-l pot ridica rudele de gradul I, mai ales in conditiile aceleiasi adrese de domiciliu. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu cat e mai veche masina, cu atat e taxa mai mica. Ideea ar fi ca va circula mai putini ani decat una noua. Daca mai asteptai un an (cateva zeci de zile in cazul tau) s-o-nmatriculezi ar mai fi scazut cu vreo suta, doua de euro...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
Eu nu stiu cum sa fac sa fie maine mai repede, nu dorm de 2 luni, si tu ma pui s-astept ianuarie?
=)))))))))))))))))))))))))) Ia, ziceti va rog, cauciucuri ieftine de iarna, da' nu ultimele petarde. Matador FTW? Vredestein? Danubiana n-au pe dimensiunea asta, si nici Nokia D3 (parc-asa am luat pentru Stift, desi nu impresioneaza) 205/50/17 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mars |
![]()
|
Taxa scade cand masina mai implineste un an de la data primei inmatriculari, nu la 1 ianuarie anul urmator.
Nokian D4? Cam 500 de lei bucata. Mai ieftine nu gasesti decat Kumho, pe la 450, restul is petarde. This post has been edited by mars: 16 Nov 2015, 22:21 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Muttley |
![]()
|
Handkock, sau cum s-o scrie?
Sunny, Godride? Duamne, ce denumiri. Star performer =))) This post has been edited by Muttley: 16 Nov 2015, 22:21 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mars |
![]()
|
Sau Hankook, bune si alea. Vezi pe la Autobon, pe net.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Bf Goodrich
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 16 Nov 2015, 23:08) Tu intrebi in ideea ca o sa circuli putin iarna cu ea sau... ? Ca daca da, poate-ar fi o idee buna niste all-season bune, care sigur is mai ca lumea primavara/toamna, si nu m-ar mira sa fie si mai bune decat petarde de iarna. daca e sau... atunci hankook ar trebui sa fie suficient de ieftine. Daca nu, debica. This post has been edited by bucatzel: 16 Nov 2015, 22:29 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Second nu comercializeaza. dar iti poate face una custom, plus minus resoftarea pe Dyno pentru esapamentul cel nou.
Da-i pashe asa cum o factu-o japonezu ! |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
'mplac asa:
http://www.cauciucuridirect.ro/product/Toyo/50/17/D-114994 http://www.cauciucuridirect.ro/product/Han.../50/17/R-261701 http://www.cauciucuridirect.ro/product/BF%.../50/17/R-221345 Asta seamana cu D3-ul, zici ca-i fra-su'. Bun tare pe asfalt uscat ^^ Si cam atat, ca mai mult nu vreau sa dau. Alte saituri? Vreun anunt de Bursa? Recomandari, ca vad c-ati paradiscutat subiectu' prin alte parti, fie-va mila ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mars |
![]()
|
Vezi ca BF cu indici E/E sunt made in RO. Eu am poloneze, cu E/C, pe Laguna si sunt OK pe zapada, medii pe umed si uscat, cam intra ESP.
Daca ai de dat 500 pe bucata, eu zic sa iei Nokian W4, abia le-am incaltat pe Twingo si sunt foarte silentioase. Pe hartie stau foarte bine: C/A, nu-ti poti dori mai mult. Daca ti se par urate, iesi in curte si mai uita-te o data la masina ![]() This post has been edited by mars: 16 Nov 2015, 22:39 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Muttley |
![]()
|
Nokian D4 mi se par taaaaaaare urate. Superficial oi fi, da' urataniile alea nu merg pe frumuseata mea de Subar cu ochi beliti.
M+S iar nu, voi avea 2 seturi de roti, si vreau dedicate iarna, ca e grea hardughia, si franeaza ca un 2WD. Nu vreau nicio resoftare, vreau doar sa trezesc vecinii, si sa fiu un cocalar desavarsit, doftore. Iar la TM eu nu viu pentru un burlan prapadit. <span class='edit'>16 Nov 2015, 23:46:</span> QUOTE(mars @ 16 Nov 2015, 23:33) ![]() ![]() ![]() Deci m-am inecat cu piure. Hai s-o lamurim o data pentru totdeauna: asta-i genu' de dizain care-ti place maxim sau iti intoarce matele, apoi ti le-noada. Vezi Fiat Multipla. M-atrage-ntr-un mod bolnav si aia. This post has been edited by Muttley: 16 Nov 2015, 22:53 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 20:49 |