cati incepatori sunt pe forum ...
![]() ![]() ![]() |
cati incepatori sunt pe forum ...
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nuuuuuuuuu! Dar am fost! hihihi! Dincolo de statistica, irelevanta ca orice statistica, deoarece nu voteaza toti cei activi iar despre inscrisi ce sa mai vorbim, cam unde bati? cumva la semnatura ta? Nu te supara, cam stiu cum te simti...nu fac nici un misto...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
nu ... pur si simplu vroiam sa vad cati din cei activi sunt incepatori (si deci mai mult cautatori de sfaturi si de accidente
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Eu am fost incepator. Dar nu mai sint de multa vreme.
Valentine >> Nu mai dramatiza atita ce ti s-a intimplat. Ce a fost a fost, bine ca tu esti sanatos. Se poate intimpla si la soferi mai cu experienta (vezi Liviu), asa ca tine capul sus si zii ca "viata merge inainte"! 8) |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Sunt curios care nu a fost incepator?
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Valentine |
![]()
|
nu am dramatizat nimic. fac o statistica, pentru ca:
QUOTE nu ... pur si simplu vroiam sa vad cati din cei activi sunt incepatori (si deci mai mult cautatori de sfaturi si de accidente ![]() tot nu citesti totul? QUOTE Eu am fost incepator. felicitari! nu cred ca este cineva cu carnet sa nu fie sau sa nu fi fost incepator! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Valentine |
![]()
|
eh dops mi-ai luat vorba din tasta
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu mai umblu cu mamaligi desi nu mai sunt incepator de 9 ani jumate. Bine, numai cind iau masina lu' tata (berlina), ca mi-e lene sa le dau jos
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Cunosc o multime de persoane care au carnet de mai mult de 1 an (uni si de 5 ani) dar care nu au condus decat de una sau doua ori pana acum. Asa ca la un moment dat nu e relevant numarul de ani.
Poate mai degraba conteaza numarul de kilometri decat numarul de ani. Si mai ales numarul de kilometri facuti singur la volan sau cu o persoana care nu te ajuta/sfatuieste ce sa mai faci in diferite situatii. Parerea me, ma-ntelegi.... |
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nevasta-mea are carnet de vreo 5 ani. A condus maxim 10 km (cu cineva alaturi, dupa ca si-a luat carnet). Pericol public daca ar iesi singura pe strada!
Later Edit: ba nu, a intors singura masina de la gara si apoi a venit tot singura sa ma ia. Deci vreo 25 km, ce-i drept facuti la ore de galben intermitent. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca vrei sa zici: daca ar iesi singura cu masina pe strada
![]() ... glumeam |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Ce ciudat... 8% incepatori si 91% nu. 91+8=99...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt ca programul nu arata zecimalele
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
M-am trecut la inceptori
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Valentine |
![]()
|
uite unul cinstit
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Valentine |
![]()
|
concluzia sondajului: 3 oameni cinstiti pe forum, si 30 care se lauda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
I said just kiddin'
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
bgs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
si eu am permis de vreo... 5 zile
si cam 300 km ![]() dar....cum minunile tin putin....mi s-a stricat masina :cry: asa ca ati mai scapat de un pericol pe sosea |
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
io nu am carnet
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
aproximativ ca si wolfmark
carnet din 95, sub 10k km, deci incepator |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
carnet din 01.03.2001: aprox 100.000 km!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
carnet din 94, condus ocazional pana in 98, din 98 pana acum in jur de 50000 km;
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
hm..... amatori.....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
carnet din 98, condus vreo 50k km (impartiti in multe masini)
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
asa...pai carnet din 02.06.1992...condus ceva masini, habar n-am cati km, nici macar aproximativ, 650 km cu Noua Dacia Solenza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
aprox 60.000km carnet 97
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Marty |
![]()
|
Carnet din Iulie '93, peste 300 tkm condusi....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Carnet din 9 dec 1992
Cca. 150k Km condusi! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Carnet din septembrie 1997
peste 100k km parcursi |
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:17 |