cati incepatori sunt pe forum ...
![]() ![]() ![]() |
cati incepatori sunt pe forum ...
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Carnet din Iulie '93, peste 300 tkm condusi.... |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Carnet septembrie 2002, vreo 22000km.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
tera km?
300 miliarde de km?? ![]() ![]() ![]() ![]() ăsta da șofer!!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
tkm = thousand km.
Am lucrat o buna perioada de timp in distributie, pe urma eram unic angajat pe 7 firme, gindeste-te ca aveam de facut vama in cele mai diverse locuri. De la Nadlac pina la Constanta...... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragOn |
![]()
|
și io am lucrat în distribuție, știu ce înseamnă!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
na sa "ma laud" si io
![]() carnet din '97 .. stat pe tusa pana in '99 .. apoi condus metz (cca 30.000 Km), berlina (cca 20.000 Km), in US o Honda Accura (cca 5000 mile) .. si acum dsn (94.000 Km). pocneli cu DSN only ... si numai la viteze <10Km/h .. rusine sa imi fie ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
DE CE MINTI MA?????
![]() Da' cu Mertul nu te-ai pocnit niciodata? Si in sant cine a intrat cu el?? BeeeeeI! Rusinica! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Baaaii .. am intrat in sant .. dar nu l-am pocnit
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Asa vezi!
Recunoaste! Ca numai cei care vor recunoate vor fi izbaviti! Iar daca nu recunosti.....te facem noi sa recunosti! Hai ca am luat-o razna! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
permis din ianuarie 1989... vreo 300.000 km cu doua dacii berline si o DSN...
evenimente: prima Dacie berlina - busitura din spate realizata de o Lada 1500...rezultat: masina mea mai scurta cu cca. 15 cm; busitura din lateral executata de un taximetrist neatent; una bucata caine care a paradit tot botul masinii, pe partea dreapta si centru...vina lui ca a sarit, vina mea ca am franat dupa ce l-am luat in plin (in saritura) a doua Dacie berlina - doua busituri din spate: prima autori necunoscuti care circulau cu o masina cu numere false si erau multi si colorati, a doua un nene beat manga care a fugit trecand pe rosu o intersectie supraaglomerata (nu stiu cum a reusit....dumnezeul betivilor poate); un popic de delimitarea locurilor de parcare luat cu pragul si un pic din usa din spate dreapta DSN - una bucata tanti posesoare de Clio, care mi-a indoit aripa din spate in zona pasajului rotii .... si una bucata beton cazuta de pe fatada unui bloc pe acoperisul masinii ... din vina unui nene dobitoc care a avut mare noroc ca nu a omorat pe cineva. Drumuri: prin toata Romania.... inclusiv in vreo 4-5 circuite de 2-3 mii km; muuulti km in Bucurestiul nostru "iubit"; doua drumuri pana in Franta si inapoi... in plus, cu o masina inchiriata (Clio bicorp), vreo 3-4 mii km in Franta. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot e de laudat, ma bag si io ...
![]() permis din 23 August (Nah!) 1999 (B-ul), freo' 40-45.000, pe trei masini, incepand c-o berlina '85. permis (A) din 26 Aug. 2003, 0 km (f*ck!) ![]() + cateva sute km (<1000) pana-n '99, pe drumuri de munte, neasfaltate...shsst ! |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Na: permis din decembrie 96, 45.000 km cu dacia berlina (ca stateam la 3 km de poli si cativa ani cam asta era singuru drum, acasa->facu->acasa), inca vreo 23.000 km cu pejou si supernova (nu stiu exact cat cu fiecare ca le conduc pe rand la skimb cu nevasta) + doua drumuri pana in germania si inapoi cu masina firmei unde lucram pe-atunci (deci vreo 6.000 km in total). A, si inca vreo 300 de mile in state cu un Ford Taurus inchiriat.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
bzip2, am inteles, nu mai spun la nimeni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
permis din dec. 99 50.000km cu 4 masini
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
schummi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 18 December 03 From: Timisoara ![]() |
carnet din 96, radar maxim 115 in localitate, amenzi (Dumnezeu cu mila) de parca politia ar fi mana in mana cu D-zeu nu alta, Km = aprox 500.000.
DECI .......cum vreti voi |
-------------------- Viata-i grea
Nevasta-i rea Bani n'avem Curvari suntem Hai in P^!@ mea sa bem ! |
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() am crezut ca te referi la incepator in ale forumului si am votat cu "da" scuze de neatentie am permis din 96 |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Io ma luai la inceput in gura cu Valentine si nu zisai citi km am condus...
Deci: carnet din 92, masina din 93. 27,000 km cu Oltcit, 92,000 km cu Cielo si 25,000 km cu asta de amu (din 1 Aprilie ![]() Am mai condus o Lada (cind nu aveam masina) vreo 50km, o Dacie (vreo 100km), un Seat (vreo 50km), o Bora (vreo 15km) si un Nissan (vreo 50km). Citi km am facut scoala pe berlina nu ii pun la socoata |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Am carnet din august 2003 si in perioada septembrie - decembrie 2003 a fost la Politie pentru ca am facut accident. :oops:
Port mamaligi in geam. De fapt numai una, ca pe cea din spate am pierdut-o. |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Permis: mai `95
Km: ~ 70.000 km (dacia1300, ford scorpio, cielo, nova gti) in Romania + Franta (+drumul dus intors Bucuresti-Nice) |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Permis din mai '96.
Km: intre 55 si 60.000km. Lada 1200S, aprox. 15.000, DSN 39.000km. Pt. perioade scurte de timp si km (pana in 500km): Lancia Thema TD, Dacia Berlina, Cielo, Opel Astra si Zafira si un van, Ford Transit (~1000 km). |
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Permis din septembrie 2002.
In jur de 16.000 cu Nova (o am din martie 2003), majoritatea in bucuresti si limitrofe plus cateva drumuri la munte (dus-intors) si vreo 3000 cu 1300 lui tata (a naibii de buna masina, are 26 de ani si inca se mai tine bine) |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
pai Transit-ul nu e de C ?
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu neaparat, se face in mai multe configuratii!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
carnet di '94, 240k km cu trei dacii, berlina, break si Slza.
-cum drku poti sa mergi numai cate 1k km pe an? Drept sa spun cateodata si strada imi vine sa o traversez in masina!! :wink: |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Permis din august 2001. Vreo 15000 km (95% in Bucuresti). 157 km/h (pe ceas) pe portiunea de chei care duce spre targul din Vitan (nu mai repet figura cat oi trai). 4 accidente (lovit din spate) + un inceput de agresiune fizica. Un semnal fata dreapta spart in parcare (gardul bata-l vina) si o janta indoita de la o hartoapa. 4 amenzi (una pt parcare neregulamentara, una pt depasire pe linie continua si doua pentru centura)
Marea parte din patanii cu breakul (157 km/h, 2 accidente, semnalul si amenda pt parcare) |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Am permis din iulie 2003, aproape 7000km la volan.
2 accidente: - bushit cielo la stop,din cauza ca soferul era genul care opreste de 3 ori la stop ca sa aranjeze masina cat mai in fruntea coloanei shi se pi*e pe culorile semaforului + flancat de femeie la volan care mi'a terminat atentia cu maneverele ei. - ieshire in decor(santz+mangaiat gard de beeeton), fracturat puntea spate(cu varsta numa de 6 luni), distrus janta + cauciuc, ulterior subtilizate din porbagaj de niste "binevoitori". |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
permis din dec. 1994...aprox 120.000 km facuti.
Masini: Dacia Berlina (1995), Break ('95-2001), DSN Condus: Damas (insert your jokes here ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Hai ca dau si eu datele
![]() Permis: iunie 93, Km dracu mai stie ca le-am pierdut numaru. Accidente, NU Amenzi, radare vreo 3-4. Masini personale: 3 Oltcit, berlina, Nova. Masini conduse in afara de ale mele: Moskvich 408, berline la greu (mai ales a lu tata, frate-meu, cumnatu si cine a mai avut ghinionu sa-si lase masina pe mina mea ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io am mers cu:
berline de toate felurile si nove cu si fara oltcit skoda felicia si 120L ![]() lada 1200 lastun daewoo tico, nubira, espero, cielo, leganza renault 25, clio ford fiesta vechi si nou vw golf 1,2 si transporter duba daf 3.5T bmw 520, 735 (d'alea de pe vremea ursuletilor) mercedes 280 SEL (tot de pe vremea ursuletilor) fiat ritmo opel astra (modelul nou) n-am mers mult cu toate masinile astea, cu unele nici n-am depasit 50km, dar mi-am facut o idee despre ele accidente, doar d'alea de parcare ... nu prea le am cu parcarea :wink: |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:04 |