cati incepatori sunt pe forum ...
![]() ![]() ![]() |
cati incepatori sunt pe forum ...
Dragos |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|||
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(bgs @ 25 Nov 2003, 17:16) si eu am permis de vreo... 5 zile si cam 300 km ![]() dar....cum minunile tin putin....mi s-a stricat masina :cry: asa ca ati mai scapat de un pericol pe sosea eu am permis de vreo 3 luni si vreo 7000 de km facuti.traiasca gazu'apropo nici nu mi-am cumparat semne.nam bani ![]() |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
din '97 cam 350.000
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Permis din 28.09.2004, condus 0 Km. Da'-mi vine Loganul saptamana viitoare. Asa ca ... pârtieeeeeee!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sa ne spui ruta sa stam departe de ea ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
lol
eu mi`am luat permis`u a 9`a oara sai din a 9`a incercare ![]() mi`am cumparat si semne de incepator.. inca nu le`am pus pe masina....is in bord da intr`o dimineata le`am gasit o intrebuintare ![]() mi`am curatat parbrizul cu ele...ca razatoarea imi era in casa mi si-o fo lene sa urc pana in casa... in timp ce se incalzea motorul imi curatam geamu cu semnele de incepator... am 2 unu il tim pt mine unu il fac cadou cui nu are razatoare ![]() |
-------------------- |
|
marafetu_80 |
![]() ![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Salutare
Am permis din 13-12-1999 Km parcursi aprox 85k-90k Dacia 1310 din '89 Dacia 1310 din '95 Dacia papuc(de la firma) Dacia Supernova(de la firma) Dacia Solenza(de la firma) Daewoo Cielo(de la firma) Seat Ibitza ~1000km Si masinile prietenilor 2 accidente nu din vina mea, erau femei la volan si fara pagube, as adauga ca au fost accidente stupide pe la 5-10 km/h si ambele au avut ceva cu spoileru spate de la masina personala. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
BOBINATOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
Am permis din luna aprilie a anului trecut !
800 de kilometrii pana in prezent din octombrie ca de atunci am masina ! |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
permis din 1996 A si B
cca. 300k km relativ o gama larga de masini (30+ modele) Cei mai remarcabili au fost 500 m la volanul unui Mack de 44t, cu trailer cu tot. Accidente: 1. am luat permisul pentru motocicleta la ora 9 dimineata, la ora 12 eram la politie cu motoreta zob (IJ-Jupiter5, n-am dat prioritate la un Oltcit, semnul era intru-un pom inflorit si eu aveam o vasta experienta de 30 minute pe drumurile patriei). 2. Tico in caruta (noapte, lapovita, polei, caruta nesemnalizata, faza lunga de la un gospodar care venea pe contrasens) 3. Dacie break am intrat in dacie Papuc parcata (gheata cu santuri, viteza relativ mare, intr-o intersectie trebuia sa virez la dreapta, masina mea a fost de alta parere). Desi relativ serioase, n-am avut nici o zgirietura, idem pasagerii, idem restul participantilor la trafic. Teoretic as mai avea sase accidente inainte de a va spune permanent "adio". Viteze: 210kmph, Octavia 2.0, 200 Scenic 1.6 16v (AC off), 170!!! Dacia Break (schimbat set motor la o saptamina dupa, a pocnit un segment). |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sofer profesionist din 1991, peste 500.000 km. parcursi in Romania si ca sofer de LKW.
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE nu ... pur si simplu vroiam sa vad cati din cei activi sunt incepatori (si deci mai mult cautatori de sfaturi si de accidente ). Nu stiu ce cauta alti incepatori dar in nici un caz nu cred ca ei cauta ACCIDENTE !?!?! Tu cauti accidente? ![]() Sunt inca incepatoare (peste 3 luni n-o sa mai fiu ) si am condus aproape 20.000 Km. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 14 Dec 2004, 14:25) Am facut primii 300 Km. Acum puteti sta un pic mai linistiti. La prima iesire singur, iesind de pe Moinesti in Iuliu Maniu (la P-ta Gorjului), erau semafoarele blocate si un ambuteiaj de toata frumusetea. Noroc ca mai exista inca mila pentru incepatori. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Pai sa vedem.....Sa iau modelul postului de la predecesorii mei....
Condus din '92 (fara permis) ![]() ![]() Si prin spatele blocului o mai gadilam prin parcare , o mai spalam ![]() Luat permis in '97 iulie ...Condus de atunci berline la greu ...Si cat de cat in ordinea in care mi-au incaput pe mana ![]() Cielo, Renault Megane, Opel Vectra A, Volswagen (Passat, Transporter) Isuzu Troper , Citroen , Audi A6 2.5 Tdi. ,Megan 2 Sedan .... ![]() Total km...: ? ![]() ![]() Drumuri : in gen. in Buc., la mare in fiec. an , turul Moldovei , un drum pana in Italia(Udine) local plimbari la greu (sunt niste lacuri superbe prin zona aia) drum pana la Roma si inapoi ,putin prin Austria e aproape de la Udine .... Accidente .....: MULTUMESC LUI DUMNEZEU ....nu prea ![]() ![]() ![]() Amenzi 2 : una pt. viteza(multumesc din nou lu' DUMNEZEU ![]() Viteza max. noaptea pe Buc.-Ploiesti cu Audi A6 --> 190km/h ... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Permis din '96. ~200.000 km.
Aro 243D, Dacia 1310 (1,3 4 trepte), Dacia 1310 (1,4 5 trepte), Nova GT. Diverse altele dar astea nu se pun ca doar le-am probat. Accidente 2. Unu din vina mea. Am spart un far in bara unui papuc (la 10km/h ca nu ma uitam in fata). Cel de al doilea stand la semafor. Am primit un sut in fund de la un meserias care nu stia la 50 de ani ca daca blochezi rotile nu mai poti ocoli singura masina din fata ta. ![]() Amenzi fara numar pentru nepurtarea centurii, viteza, vorbit la telefon, parcare in locuri nepermise, stopuri negre, intors pe linie continua si alte prostii din astea. This post has been edited by cristidb: 24 Jan 2005, 18:56 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
- permis din iulie 1993
- aproximativ 200.000 km - aro, dacia 1300 , golf, alfa, peugeot 407, renault 25, fuego , audi 5000 ( editie speciala SUA), cielo, espero, megane, audi A6 avant, Solenza ... cele subliniate = proprietate, celelalte conduse ocazional ( servici, prieteni, etc ) - NICI UN ACCIDENT ( cred ca nu se pune faptul ca am gasit o data spoilerul spart in parcare... chiar asa a fost, nu este povestea pt "dovada" !) This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Feb 2005, 22:16 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Permis din aprilie 2004, 4000 de km, din care 2500 facuti in primele 3 saptamani, iar acum ma pregatesc sa mai fac un drum de 1200 de km.
Accidente: spoiler spate atins intr-un panou publicitar in Carrefour chiar in prima zi de condus si o masina rasucita pe gheata de pe podul Ciurel si sprijinita in final in parapet. Amenzi: doar cea de la accidentul de pe pod. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ... permis de vreo 4 luni jumate .... condus numai dacia break si foarte rar cielo...
cam 5000 km facuti numai in buc. la toate orele posibile. ghinioane ... prima zi in fata liceului una bucata coada de lopata infundata aripa(se asfalta) peste vreo luna aripa zgariata si oglinda sparta masina parcata in colentina. => certuri cu tata ca eu nu am nici o vina ![]() de craciun un domn mai ![]() ![]() ![]() ![]() in carrefour i-am dat unui taximetrist usor de tot peste genunchi ... o caruta de scuze noroc ca nu a patit nimica (cel mai de treaba taximetrist ever ever) plus 3 cotizatii politiei romane ( in diferite forme) |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Permis din 10.12.1997 cam 30.000 km da vreo 6 ani am stat pe bara pentru ca nu am avut masina.
Condus: in studentie Trabant dupa care pauza 6 ani la firma Cielo + Dacia 1300 + Toyota (o vechitura) Masina personala Dacia Solenza cu vreo 1300 km in 3 saptamani Amator (deocamdata) da sper sa recuperez cat mai repede ca acu am firma mea si alerg de-mi ies ochii prin Bucuresti. Nici un evenimet major doar tamponari stupide la 5 km si nu din vina mea (zic io) ![]() Cel mai tare a fost cand m-a prins radaru cu Trabantu ...... Aveam 65 km/h in localitate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 19 Feb 2005, 15:34 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
danu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
permis de o saptamana
primul accident in urma cu 2 saptamani cand o tanti nu mi-a dat prioritate si buf... noroc ca masina era a scolii |
--------------------
-
-
-
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu in seama....
de ceva timp... 10.05.2001... nici un eveniment major de circulatie...slava domnului. sper sa o tin tot asa ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Cam 2 ani de soferie ... 23k km ... mai mult de jumatate facuti in oras ... nici un incident major ... poate doar cateva greseli penibile pe care le facem toti ca incepatorii. Ca incidente minore: parcat cu spatele si oprit intr-o teava nenorocit fata de care nu am estimat bine distanta si sa manjit putin spoileru spate da s-a curata si cel mai grav pana acum ... julit o janta de aliaj pt. care ma doare sufletu.
Sofer meserias, experimentat o sa ajung ... zic eu dupa cel putin o jumatate de milion de km ![]() PS: sfat pt. incepatori: sa invatati sa va feriti de prosti ... sunt destui pe drumurile partiei. (no offence) This post has been edited by thunder: 21 Feb 2005, 13:04 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
AM CARNET DIN DECEMBRIE 2004 ! SUNT INCEPATOR !!!
DAR NU PREA CONDUC CU PORTOCALA IN GEAM (DOAR ASA CAND IES DIN BRAILA) |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
permis din mai 2002,vreo 40.000 km.nu ma consider un sofer prost dar de multe ori sunt cam agresiv.si culmea cand conduc preventiv (o data)atunci ma pun pe impins masini la semafor.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
fix acu un an am dat examenul pentru permis si l-am luatl...iar pe 5 martie se implineste 1 an de cand am ridicat permisul de la politie
![]() nici un incident notabil pana acum, multumesc Lui Dumnezeu pentru asta...am fost de cateva ori aproape, din cauza oboselii, neatentiei si lipsei de experienta ![]() ![]() eu am votat NU pentru ca deja nu mai sunt incepator ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Incepator, pe 1 oct fac un an, 3000 km facuti pe o skoda 120 L din 78 si 2500 km pe dacia pe care o detin de 2 luni. La skoda am purtat mamaliga, dar la dacie nu o mai port ca am folie pe spate si nu se vede,iar pe fata nu are relevanta
|
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
Amatorul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 June 05 From: Petrila/hd ![]() |
carnet din 2001 cam 25000Km rulati numai singur,daca nu punem la socoteala generalul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
yrandreia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Permis de conducere din august 1995:
- aprox 120.000km, Berlina + DSN. - 3 amenzi la activ: 1 radar (63km/h)+ 1 ITP expirat (berlina) + 1 permis expirat (in 1997 cand s-au schimbat permisele) - o busitura in bara spate + aripa zgariata (berlina) Sper sa nu am parte de alte evenimente neplacute! Cel putin eu fac tot posibilul ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2002
- B-XX-YRA :::... Nu te pune cu prostul ca... are mintea odihnita! ...:::
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:28 |