cati incepatori sunt pe forum ...
![]() ![]() ![]() |
cati incepatori sunt pe forum ...
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vazut/schimbat/bagat la cap :roll:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bogdanb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 October 03 From: Iasi ![]() |
permis din dec. 1996.
In jur de 50k km cu un break si o SN. |
-------------------- |
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
permis 2002
3000 cu skoda 120 L din '79 a lu' batranu' 6000 cu alba mea pe care o am din mai anu' trecut ![]() |
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
Io am carnet din 96, cca 15k cu Oltcitu' lu' taica-meu, 60k cu Nova (prima mea masina pe termen lung
![]() |
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
bti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 October 03 From: Sibiu ![]() |
Am carnet din primavara lui '89. Cred ca am peste 150 K la volan. Ce efecte aveau lamaitele am realizat doar cand a luat sotia carnetul. Toti din jurul meu se fereau si mai ales imi placeau mutrele :shock: , cand ii depaseam (mai ales in oras).
|
-------------------- |
|
bti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 October 03 From: Sibiu ![]() |
Am carnet din primavara lui '89. Cred ca am peste 150 K la volan. Ce efecte aveau lamaitele am realizat doar cand a luat sotia carnetul. Toti din jurul meu se fereau si mai ales imi placeau mutrele :shock: , cand ii depaseam (mai ales in oras).
|
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Permis din Mai '96.
3 accidente din care: 1 - lovit aripa stinga fata la iesirea din curte de la socru' meu...permis de o luna 2 - lovit usa stinga fata - data peste cap intr-un autobuz parcat - eu eram pe trotuar 3 - lovit din spate pe Constanta - Bucuresti (aproape de Dropia) de un Break din Fetesti - facut varza spatele Amenzi...vreo doua radare - da' cu 59 la ora prin Constanta si una ca nu aveam actele la mine! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE 2 - lovit usa stinga fata - data peste cap intr-un autobuz parcat - eu eram pe trotuar Si atunci cum ai avut accident daca erai... pe trotuar??? :shock: :shock: :shock: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
He, he simplu....eram cu masina parcata pe trotuar (am surubarit ceva la motor). Cind sa plec nu am inchis usa bine, dau marsarier sa trec de autobuz, eu cu ochii in spate - eram si incepator, incepator cred ca de o saptamina aveam permisul - si nu am observat ca s-a deschis usa. Si uite asa am agatat-o in autobuz.
P.S. Strada era si in rampa ceea ce a contribuit la deschiderea usii. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai adaug la lista si un ford tranzit nou ... he he he, tocmai m-am dat cu el, e BELEA !!! Fuge de rupe pamantul si se conduce super usor (desi cand am ajuns inapoi la firma, l-am pus pe un coleg sa-l parcheze ca imi era cam teama sa nu busesc masina vre-unui shef
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
permis din '88, condus de atunci non stop cred ca peste 200kkm.
Legat de purtatul "lamailor" am inteles (dar dupa ce le-am dat si eu jos) un lucru: poti sa gresesti, poti sa faci cine stie ce traznaie, cat ai lamai in geam cam toti ceilalti participanti la trafic te feresc chit ca in timpul asta iti adreseaza tot felul de claxoane, faruri, injuraturi sau epitete (pe care uneori oricum le primesti numai pentru ca pur si simplu existi). Din punctul asta de vedere consider ca purtatul lamailor este un lucru bun in primul rand pentru incepatorul respectiv. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
QUOTE pai Transit-ul nu e de C ? Era un Ford Transit de 9 locuri (8+1 mai exact, in fata fiind loc pt. 3 persoane, apoi in spate doua banchete tot pt. 3 pers.), care era in limita legala a cat.B, fiind destinat transportului de persoane si nu de marfa, deci nu depasea nici greutatea max. admisa a categoriei asteia, care parca e 3500 kg. Insa masina era destul de pacatoasa, pt. ca era inalta (are acoperisul inaltat) si in parcarile din Germania nu prea intrai cu ea. Aia au parcari cu limita pe la 2.10m inaltime, iar asta avea cam 2.30m, asa ca era nasol rau de parcat. |
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Dacia , Matiz , Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Dacia , Matiz , Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia Dacia , Dacia , Dacia ! bine ca ai descoperit Ctrl+C / Ctrl+V ... :shock: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Permis din '99, 20k Oltcit, 60k Cielo, 20k Dacie Brek, 30k Berlina. Si fara nici un accident din vina mea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
![]() |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
EPoX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 From: Iasi / Romania ![]() |
sunt intradevar incepator deoarece abia fac scoala de sofer
![]() ![]() |
-------------------- |
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
incepator...pan in iulie 2004
|
-------------------- null
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Permis din 1 Iunie 1992
Condus: medie 8000-10000 km/an Accidente: fara Amenzi: vreo 2 radare, vreo 2 depasiri pe linie continua, si citeva pacari pe interzis. Viteza: localitate:50-60-70 in afara localitatilor:90-120 De cind am detector de radar ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu..o sa dau aexamenul pe 28 Aprilie..sa vad ce branza fac..lol..si apoi o sa fiu incepatoare... :oops:
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
carnet din 99, condus ocazional pana in 2003, 10.000 de km :oops:
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
andreigx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 July 04 From: Bucuresti/Militari ![]() |
salutare - sunt un incepator autentic - in 2 saptamani fac un an de zile de cand am carnet si de cand conduc. Am inceput inca din prima zi si de atunci am condus zi de zi asa ca astept cu nerabdare sa inaugurez un an de zile si sa scot galbenelele...
:worship: |
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Ale mele au expirat pe 7.07.2004, cu peste 10.000 km facuti.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
acu cateva zile mi-au expirat mamaligile.dar conduc de vreo 3-4 luni...deci cam tot incepator sunt.
|
-------------------- null
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar dă-le totuși jos! :mrgreen:
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
poate ca pollul asta ar trebui cumva reactualizat anual tongue.gif ca eu imi dau oficial jos mamaligile in 3 zile. Neoficial, nu au fost acolo decat cand eram pe berlina, adica in primele 3 luni.
Oricum, multi incepatori (23%) biggrin.gif |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
si eu sunt incepator. pe 18 octombrie fac un an. mamaligile le-am dat jos pentru ca ma enervau toti ca ma clanxonau ca sa ma dau la o parte din fata lor ca ei erau "vechi" in ale condusului. de vreo 3 luni nu mai am mamaligi. si nu mai claxoneaza nimeni dupa mine.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
nickpitic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 August 04 ![]() |
Nu am carnet astept sa-l iau.
Deci nu pot fi decit incepator |
--------------------
Dacia
1300
- B-29-RRN
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
incepator.. 2 sapt de shofat :mrgreen: aproape 1000 de km parcurshi.. incep sa simt pretzul benzinei si gropile.. pana acuma nu le simtzeam pe nici una.. dar acuma deja parca le simt din ce in ce mai bine :?
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:32 |