Stat Islamic, Irak și Levant
![]() ![]() ![]() |
Stat Islamic, Irak și Levant
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Ampt @ 8 Jan 2015, 12:33) Din avalanșa de comentarii iscate de acest tragic eveniment, unul singur mi-a atras atentia și m-a făcut să-mi pun niște semne de întrebare: "Cum se face ca atunci cand ironizam un musulman este libertate de exprimare, dar atunci cand ironizam un evreu este antisemitism?" confunzi notiunea cu genul proxim. daca ironizezi un musulman, unii te pot considera islamofob. daca ironizezi un evreu, unii te pot considera antisemit. amandoua insa se circumscriu libertatii de exprimare. nimeni, absolut nimeni nu ar trebui sa gaseasca justificare sau balans (chit ca e la nivel de 'si-au cautat-o) intre asta si unii care impusca in cap 12 nevinovati. 8 Jan 2015, 12:42: dap - sa consideri ca singurul motiv pentru care nu se face misto de holocaust sunt evreii cu bani e abject. This post has been edited by Han Solo: 8 Jan 2015, 12:42 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am înțeles de prima dată asta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@Han Solo: De citit doar o simplă poveste întâmplată mai demult, din timpurile în care propaganda (nu contează care), îi descria (nu contează pe cine) ca pe niște monștri.
http://www.descopera.ro/cultura/12942626-f...ui-de-vanatoare |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Merita a fi facut un film.
Da' si bunica-meu,impreuna cu-n camarad,care fugea dinspre Odessa spre tara a avut ocazia sa crute un neamt.Desi camaradul lui a vrut sa-l impuste batranul meu i-a interzis aluia pe motiv ca si amaratul ala incearca sa scape de razboi ca si ei..In razboaie s-au intamplat destule fapte d-astea.. This post has been edited by iulia_boris: 8 Jan 2015, 13:01 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Ampt @ 8 Jan 2015, 12:53) @Han Solo: De citit doar o simplă poveste întâmplată mai demult, din timpurile în care propaganda (nu contează care), îi descria (nu contează pe cine) ca pe niște monștri. http://www.descopera.ro/cultura/12942626-f...ui-de-vanatoare nu vad cu ce contribuie exemplul tau. 'galanteria' din aer facea titlurile ziarelor chiar in timpul razboiului si a fost nevoie de un ordin direct al lui hitler pentru ca submarinele germane sa nu mai ia la bord supravietuitorii navelor torpilate. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 8 Jan 2015, 14:00) Merita a fi facut un film. Da' si bunica-meu,impreuna cu-n camarad,care fugea dinspre Odessa spre tara a avut ocazia sa crute un neamt.Desi camaradul lui a vrut sa-l impuste batranul meu i-a interzis aluia pe motiv ca si amaratul ala incearca sa scape de razboi ca si ei..In razboaie s-au intamplat destule fapte d-astea.. Poate gresesc da' pe vremea când fugea armata română dinspre Odessa spre tară încă eram aliati cu nemtii... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(adip @ 8 Jan 2015, 04:35) Au reusit astia sa gaseasca pe trotuar, langa turnurile gemene facute pulbere, pasapoartele teroristilor din avion... Deci orice e posibil. De ce si-ar fi acoperit fetele, ca apoi sa "uite" toti buletinele in masina. Puteti da drumul la teoria conspiratii ![]() This post has been edited by 4x4: 8 Jan 2015, 13:16 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Han Solo |
![]()
|
@Garett hehe, chiar ca
![]() This post has been edited by Han Solo: 8 Jan 2015, 13:13 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
În spatele fiecărei acțiuni de pe planeta aceasta este numai BANUL...
Restul sunt povești pentru ignoranți (gen respect și orientare față de client, protejarea naturii și a speciilor, energie "verde", eco-sistem, DPF, etc.). Crezi că dacă Kuwait-ul era cel mai mare producător de morcovi, se mai forma vreo coaliție militară acum 25 de ani? This post has been edited by Ampt: 8 Jan 2015, 13:17 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(4x4 @ 8 Jan 2015, 13:13) De buletine aveau nevoie, ca sa iasa din tara. Cum n-au vrut sa le care cu ei la redactia Charlie, le-au lasat în masina. Ulterior, treburile s-au precipitat (s-au întalnit cu 3 echipaje, au provocat si-un accident), asa ca e plauzibil ca unul dintre ei (caralii au gasit doar un buletin, nu doua sau trei) l-a uitat în citronelu' abandonat. This post has been edited by Markos: 8 Jan 2015, 13:18 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
E uite ca batranu' a omis sa-mi spuna precis data.. Istoria pe date si cifre-i una si intamplarile de razboi alta..Oricum el a dezertat si spunea ca fugeau generalii de pe front asa ca el de ce sa moara ca prostu'?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Ampt |
![]()
|
Eu știu că actele se țin în haină (adică asupra ta), nicidecum prin mașină!
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 8 Jan 2015, 13:18) De buletine aveau nevoie, ca sa iasa din tara. Cum n-au vrut sa le care cu ei la redactia Charlie, le-au lasat în masina. Ulterior, treburile s-au precipitat (s-au întalnit cu 3 echipaje, au provocat si-un accident), asa ca e plauzibil ca unul dintre ei (caralii au gasit doar un buletin, nu doua sau trei) l-a uitat în citronelu' abandonat. Exact la asta m-am gandit si io.Dupa impuscaciuni astia voiau sa fuga din tara.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.599 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
na probleme aici:
QUOTE(eddy_motors @ 8 Jan 2015, 12:14) Atentie administratori ai Dacia club.Stiu ca sint nou pe forum si ca nu am toate drepturile depline ca un utilizator mai vechi dar mi se pare o aberatie sa nu am dreptul sa raspund unui membru prin Personal Message tocmai datorita faptului ca sint mai nou pe forum.Pai fratilor, daca nu am dreptul la a interactiona cu fratii automobilisti si sunt doar de umplutura aici atunci sa stiti ca nu am sa mai intru pe site-ul vostru, sint si alte retele de socializare in domeniu si nu sint asa ingradite ca al vostru!!!!!!!!!!!!!! Ma gasit pe F.B. Eddy_motors ab. Toate cele bune!!! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
no:
a fost o inscenare a extremei drepte. marine le pen pregateste o lovitura de stat. a fost o inscenare a mossadului, ca sa ii pedepseasca pe francezi pentru recunoasterea palestinei (alt moment in care banii evreilor au schimbat cursul istoriei, btw). insa, cea cu 100% sanse sa fie acceptata: au fost americanii, care stiu ca fara provocarile lor planeta ar deveni un loc pasnic si si-ar pierde relevanta si accesul privilegiat la petrol. take your pick. pentru ca se stie, la atentat, ai buletinul la tine, nu in masina. |
--------------------
White Star
Titanic
|
iulia_boris |
![]()
|
Daca erau prinsi sa nu li se stie identitatea..Pana la aflare mai castigau timp sa mai fuga unu' altu'..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
iulia_boris |
![]()
|
Interesant..Cred ca le este frica de inceputurile vanatorii de arabi..
This post has been edited by iulia_boris: 8 Jan 2015, 13:32 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
si varianta locala.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 8 Jan 2015, 13:25) insa, cea cu 100% sanse sa fie acceptata: au fost americanii, care stiu ca fara provocarile lor planeta ar deveni un loc pasnic si si-ar pierde relevanta si accesul privilegiat la petrol. Suprinzator, ieri pretul la petrol a atins un nou minim. Dar nimeni nu vorbeste despre asta. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE transmite Catalin Radu Tanase, care se afla la fata locului. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 8 Jan 2015, 12:30) @Han Solo: Ai Kalasnikov? Alegi sa-ti "exprimi opiniile" cu el? Nu! Deci faci diferenta intre a te simti deranjat de opiniile cuiva si a-i da in cap pentru ca te simti deranjat de opiniile cuiva. acu' ne alintam ca sa ajungem la concluzia ca suntem 100% de acord, sau cum? ![]() exact asta e esenta. |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce inseamna muslim? E un frantuzism de la masline?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vine de la "musli"
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 23:05 |