Stat Islamic, Irak și Levant
![]() ![]() ![]() |
Stat Islamic, Irak și Levant
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Jan 2015, 23:58) Dpdv logistic, atentatul a fost destul de simplu: doi psihopati localnici, doua kalasnikoave, un complice, un mijloc de transport si gata. Nu cred ca vreo tara din lume are capacitatea de a anticipa/dejuca toate situatiile de acest gen. 9.11 a fost infinit mai elaborat si cu toate astea a reusit cu brio. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum era aia cu "keep it simple"?
Treaba e ca islamistii nu prea stiu de gluma, se basicheaza tare daca discuti de Mohamed. Baietii aia erau pana la urma cetateni francezi, tara care ne da noua lectii despre cum sa tratam tiganii, sa nu-i oropsim. In acelasi timp ii expulzeaza ca cica sunt urati si nu le place de ei. Dai cu rahat in credinta altuia, da si ala cu gloante in matale ca nu intelege umorul tau fin de frantuz. Francezu si'a bagat organu in cuibu de viespi islamice si o lume intreaga se mira ca a fost intepat. This post has been edited by dizzy: 8 Jan 2015, 11:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kog @ 8 Jan 2015, 01:35) Una e exprimarea libera, alta e sa le iei alora la misto religia. Mai ales cand stii cat de tare se supara si de ce sunt in stare. Mai sunt niste triburi prin amazon care inca halesc carne. De om. Ce faci, ii integrezi in Franta si le respecti obiceiurile culinare, nu conteaza ca mai dispare cate un francez noaptea pe strada? Si crestinismul omora oameni in numele religiei. Acu vreo 600 de ani. Cam acolo se duce cultura si civilizatia mujicanilor. <span class='edit'>8 Jan 2015, 11:23:</span> QUOTE(cdadan @ 8 Jan 2015, 10:02) Dpdv logistic, atentatul a fost destul de simplu: doi psihopati localnici, doua kalasnikoave, un complice, un mijloc de transport si gata. Nu cred ca vreo tara din lume are capacitatea de a anticipa/dejuca toate situatiile de acest gen. 9.11 a fost infinit mai elaborat si cu toate astea a reusit cu brio. Neps. Ala a facut 18 luni inchisoare ca expedia colete cu luptatori spre desert, in timp ce francezii rezolvau problema cersetorilor romani. This post has been edited by neumann: 8 Jan 2015, 10:24 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Markos, si daca musulmanii incep sa iasa in strada si sa se solidarizeze cu 'majoritarii'. Incepe chestia asta sa-ti invalideze teoria?
Singurul principiu sacru intr-o democratie e ca nu exista nimic sacru. Bagati in fata holocaustul acum, comparand implicit cateva milioane de victime cu niste hartie de impachetat peste le lendemain sau eventual de sters la cur. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Nu vad cum ai compara holocaustul, o chestie reala si tragica, cu cartea celor 1001 si una de nopti, povesti si pilde.
|
--------------------
...
..
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
io-te ca americanii e mai deshtaptzi
New York Times, Reuters si Associated Press nu au publicat imagini cu caricaturi din Charlie Hebdo, explicand ca regulile interne le interzic sa publice imagini care lezeaza sensibilitatea religioasa a cititorilor. Wall Street Journal a publicat anumite caricaturi, dar niciuna care il reprezinta pe profet, conform Le Figaro. Ar trebui sa ne dea si noua de gindit ca doar o face marele licurici. Ar trebui introdusa notiunea de tabu unanim acceptata si respectata. Ce intra in aceasta categorie se poate discuta, analiza, vota dar apoi mucles. Asa o sa tot avem evenimente din astea. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
neumann |
![]()
|
cel mai bine fiecare isi inregistreaza tabuul propriu la OSIM, pune copyright si trade mark pe el, si gata.
|
--------------------
...
..
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(UXE @ 7 Jan 2015, 21:46) I-am schimbat bujiile. In alta ordine de idei eu am impresia ca nu sunteti prea departe,unii de pe aici,de extremismul mult contestat.Doar ca vine din alta tabara.In nici un caz nu pot fi de acord cu mitralierea unor oameni dar cand tu primesti j'de amenintari de la unii care-si fac copiii de 7 ani kamikaze cam cum s-ar chema? Asta inseamna sa-l pui pe mahomed cu pwla la vedere si sa-i zici ca-i caricatura sau pamflet? Libertatea presei? Asa o fi dar vedeti voi ca p-aia ii doare-n cot de familiile lor sau de propriile vieti si nu gandesc o clipa inainte de detonarea unei bombe in numele dumnezeului lor..Si mai crud este faptul ca aia erau,nu m-ar mira sa fie chiar nascuti in Franta,cetateni francezi.Concluzia este ca degeaba sunt nascuti intr-o tara moderna cu altfel de civilizatie fata de tarile de bastina pt ca-n familii raman tot fundamentalisti..Si sunt crescuti asa..Si raman asa..Va recomand documentarul despre Anwar al-Awlaki doar ca asta era american naturalizat.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 8 Jan 2015, 11:52) Si mai crud este faptul ca aia erau,nu m-ar mira sa fie chiar nascuti in Franta,cetateni francezi.Concluzia este ca degeaba sunt nascuti intr-o tara moderna cu altfel de civilizatie fata de tarile de bastina pt ca-n familii raman tot fundamentalisti..Si sunt crescuti asa..Si raman asa..Va recomand documentarul despre Anwar al-Awlaki doar ca asta era american naturalizat.. http://mashable.com/2015/01/07/charlie-hebdo-suspects/ QUOTE Two of the suspects, brothers Cherif and Said Kouachi, 32, are French nationals who were born to Algerian parents in Paris. The nationality of a third man, Hamid Mourad, 18, is unknown; police believe he is a high school student. This post has been edited by neumann: 8 Jan 2015, 11:12 |
--------------------
...
..
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Previzibil..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
chestie care iti da dreptate. si-au cautat-o aia cu lumanrea, n'ashea?...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Au inceput sa se trozneasca iar in Paris ...
Cineva a dat link cum ca NYT si inca nu stiu cine nu au publicat caricaturile pentru ca ..... Ei bine, sunt si altii care fac exact cum speram eu aseara: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_pub...ntalistilor.htm |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Han Solo |
![]()
|
se pare ca tronzeala de azi dimineata e fara legatura directa cu Charlie Hebdo.
accident de masina gone bad http://www.leparisien.fr/faits-divers/en-i...015-4428475.php |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vai ce copertă ofensatoare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 8 Jan 2015, 11:21) Tu ai inteles la ce ma refeream sau este greu? Nu-mi da dreptate pt nimic si chiar de-ar fi asa nu incerc sa-ti demonstrez tie,sau altcuiva, ce tare mi-s io. Da' voi puteti sa bateti campii cu gratie in continuare..Despre cum ma bucur eu c-au murit unii..Sau ca le justific araboilor actul.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 8 Jan 2015, 12:20) Iulia ce poate fi previzibil in actiunea unor fanatici isterizati? Caricaturile alea is doar un pretext. Nu erau caricaturile atunci fanaticii aia isi simteau lezate orgoliile si faceau victime pentru cine stie ce alt motiv, de exemplu pentru ca nu se intezice dreptul femeilor la a conduce masina ca in unele tari arabe. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Previzibil ca erau nascuti in Franta deci crescuti ,putem spune fix degeaba,intr-o tara civilizata..Ca aia tot sariti de pe fix cu religia sunt n'spe generatii,mai frate..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Liviu @ 8 Jan 2015, 11:23) Ei bine, sunt si altii care fac exact cum speram eu aseara: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_pub...ntalistilor.htm Inteligenți, nevoie mare. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
<span class='edit'>8 Jan 2015, 11:41:</span> QUOTE(radian @ 8 Jan 2015, 11:37) Iulia ce poate fi previzibil in actiunea unor fanatici isterizati? Caricaturile alea is doar un pretext. Nu erau caricaturile atunci fanaticii aia isi simteau lezate orgoliile si faceau victime pentru cine stie ce alt motiv, de exemplu pentru ca nu se intezice dreptul femeilor la a conduce masina ca in unele tari arabe. Sau ca principalul obiectiv in viata unei femei este procreerea, asa cum a afirmat Erdogan. This post has been edited by Diac: 8 Jan 2015, 11:41 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-o fi ăla, da' nici avortu' nu-i.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 8 Jan 2015, 11:23) Cineva a dat link cum ca NYT si inca nu stiu cine nu au publicat caricaturile pentru ca ..... Ei bine, sunt si altii care fac exact cum speram eu aseara: D-nul Liviu indraznesc si eu sa va intreb ceva desi nu are legatura cu subiectul in cauza. In numele acestei libertati de exprimare e permis sau nu sa pui la indoiala holocaustul ? Si daca nu, de ce ? |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
DragosP |
![]()
|
Pentru că evrei. Și money.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 8 Jan 2015, 10:42) Daca vorbesti de rau holocaustul (si poti sa faci asta), suporti rigorile legii locale. Simplu. Cat timp esti pe teritoriul unei tari trebuie sa respecti legile de acolo. Nu cred insa ca esti ucis daca vorbesti de rau holocaustul (apropos, Stalin a ucis mai multi oameni decat Hitler). <span class='edit'>8 Jan 2015, 10:52:</span> QUOTE(DragosP @ 8 Jan 2015, 10:49) Viata nu e un căcat, e de căcat ... si nu e nimic de ras. Mai poti spune si ca viata e o curva. This post has been edited by Liviu: 8 Jan 2015, 11:52 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:16 |