Pisica lui Driverx, ...evolutii
![]() ![]() ![]() |
Pisica lui Driverx, ...evolutii
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
One more question....Mamele ii mai transporta luandui dupa ceafa cu gura. Cum dracu ii prinde ca eu mai mult de blana il pot prinde acolo. Ia pozitia aia specifica, tace, dar mie frica sa nu il doara si sa il las fara blana acolo daca tin mai mult de blana.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca in acea pozitie se elibereaza nu stiu ce substante in corpul lui (endorfine, parca), al caror rol este de a-l linisti.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
ha ha ha:) e mic nu stie nici el ce vrea....ma mir cum de iti face la ladita...tine minte....oricum nu`i de alintat acuma e prea mic...acu joaca , joaca , joaca ,....pana oboseste...mananca ceva si doarme ... se tezeste si iar joaca,joaca,joaca, ....sau poate meauna dupa masa
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Mache @ 25 Oct 2005, 14:09) Am inteles ca in acea pozitie se elibereaza nu stiu ce substante in corpul lui (endorfine, parca), al caror rol este de a-l linisti. Mai...nu stiu...poate. Cert este ca ceva functioneaza...cum pierde contactul cu solul, instant ia pozitia aia si sta.....sta ![]() Cred ca inventez ceva scula faina sa iti pui fiara in ea sa o tina in pozitia asta. Si tu dupa aia poti face ce vrei, poti sa ii faci mutre, sa te joci cu degetu in fata lui, ca poate nu va face nimic. ![]() ![]() Vreau sa fac concurenta la aia cu Device-ul de transportat pisic ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(SfNeo @ 25 Oct 2005, 14:15) De facut a facut de la inceput. L-am pus noi in ladita dupa ce manca, si ii dadeam noi cu labutele prin nisip. Se pare ca s-a prins. Dar bucuria a durat cca. 3 zile. Dupa aia, cum am mai zis....s-a pus pe facut pipi pe parchet. Sper ca s-a lasat de sportul asta. Interesant e ritualul pe care l-am observat. Daca ii trebuie la buda, incepe sa se invarta in camera, si merge prin toate colturile, se mai incurca in cablaraia de la computador si eventual dupa aia merge la ladita. Mie nu imi miroase a bine treaba asta, la figurat vorbind.... Deci de facut face. Problema e CUM face. Asta nu prea acopera dupa ce face. Face o gaura inainte, chiar pregatita minutios, poate dura si vreo 20 secunde, dar dupa ce termina se rezuma la 2-3 labe cu nisip, si alea fara directie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Driverx, tot de acolo am tinut eu matahala cand i-am facut dus. Stai linistit, nu pateste nimic daca-l apuci de blana de la ceafa. Iar cu device-ul, trimiti si prin posta cu plata ramburs?
![]() Odata ce a facut undeva, locul ala e buda bestiei. Presara piper, si nu va mai face in locul ala. Mai nasol e cand ai nevoie de juma' de kil de piper macinat pe zi ![]() This post has been edited by tatabobu: 25 Oct 2005, 13:22 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 25 Oct 2005, 14:20) Deocamdata e in faza de proiect. Deja ma gandesc sa il fac cat mai modular si practic......sa aiba posibilitatea sa il pui in cuier, sau cu ventuza pe geamul de la masina sa vada si el lucruri noi si sa nu mai agati tu tot felul de mutunache de oglinda interioara, etc.... ![]() ![]() QUOTE(tatabobu @ 25 Oct 2005, 14:20) Odata ce a facut undeva, locul ala e buda bestiei. Presara piper, si nu va mai face in locul ala. Mai nasol e cand ai nevoie de juma' de kil de piper macinat pe zi ![]() Sper ca nu face pe ascuns..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
driverx in primul rand felicitari pentru noua achizitie, e superb motanelul. Sper sa-l pastrezi, iti spun eu n-o sa-ti para rau
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca i-ai descifrat comportamentul pe care il are inainte de momentul "actiunii" e bine sa-l duci la nisip. Cred ca isi cauta un loc. Motanul parintilor mei are tavita cu nisip sub un scaun din bucatarie. Acolo a avut-o si celalalt motan.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Mache @ 25 Oct 2005, 14:29) Daca i-ai descifrat comportamentul pe care il are inainte de momentul "actiunii" e bine sa-l duci la nisip. Cred ca isi cauta un loc. Motanul parintilor mei are tavita cu nisip sub un scaun din bucatarie. Acolo a avut-o si celalalt motan. Daca il prind, asa fac. Desi nu intotdeauna ii si trebuie. Sau uita intre timp. Cateodata se rezuma doar la mirosit nisipul, baga nasul, ramane cu un fir de nisip agatat de o mustata si o plimba dupa aia pe covor ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Apropo, ce nisip folosesti la ladita?...de fapt, folosesti argila d'aia de la Pet Shop? Cat de des ii cureti ladita? E important sa fie tot timpul curata, ca daca nu e si o deranjeaza mirosurile si drajeurile din lada, isi cauta alt loc
![]() By the way, argila e un absorbant ideal de mirosuri ![]() Acu' legat de device-ul ala, proiecteaza-l din start sa tina pana la 10-12 kg...ma notezi si pe mine cu una bucata !...nu te obosesti cu posta, ma deplasez personal la CJ...pardon, Balotesti! ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai sti tu despre ce device vorbeste driverx nu ai insista....
Stii ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
@dacicuss
Recomand Natusan. M-am oprit la el dupa mai multe incercari |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Costi, stiu ca am "cetit"
![]() Natusan zic si io...dai un ban da' stai in fata ! ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
driverx |
![]()
|
O sa trec si eu pe Natusan. Prietena a mai avut bestii dinastea, si Natusan a folosit. Am inteles ca ale are granule mai mari. Ne-am gandit ca bestia noastra e inca bestie-demo si nu iar strica nisip mai fin. Si am luat din Selgros Friskies. Dar daca ea zice ca Natusan e mai mare, cu proxima ocazie, Natusan o sa iau. Deja atata nisip am pe covor, ca pot sa imi fac masaj la talpi.
Anyway, am o lopatica mica si galbena ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Ieri i-am cumparat din Selgros o jucarie pentru pisici, care de fapt are moaca de soseata umpluta cu cine stie ce. Mai are ceva snur si la un capat e o chestie de metal care face zgomote (se vrea un fel de clopotel, dar e cam impropriu spus). Nu credeam ca o sa ii placa asa mult. Si nu cred ca mie o sa imi placa in viitor cand o sa constat ca a exersat bine pe jucaria asta tehnicile de infipt ghearele. Prinde cu toate labutele si dupa aia le scutura violent. Normal ca la ansamblul de forte aparut, gherele, vor nu vor, tot la tine in piele ajung.
Prietena are o boala. Sa spele seara gresia din bucatarie. Bine de altfel ca atunci cand face ea mancare, poti face meniul uitandu-te pe jos. Scapa prea multe. Asa ca seara ramane galeata cu apa pentru mop in hol sau in bucatarie. Am inteles ca bestiile astea is bune la acrobatii pe uscat dar nu si sub apa. E adevarat? Sa imi fac griji? Ca e tare curioasa si mi-a sari fi in galeata....Ieri a invatat sa fuga galop...in 1-2 zile o vad ca si sare... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
Cu apa nu-i broblem ca o ocoleste din motive de "asa face toate"
Sa vezi insa cind o sa fie constienta de posibilitatea catararii pe verticala, evebtual pe dulap, biblioteca, etc unde nu o mai poti ajunge tu !! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(costi @ 25 Oct 2005, 16:23) Well, dar inca are multe atribute (micuta, proasta, curioasa) si cum nu vede apa, s-ar putea sa sara pe marginea galetii. Si cum e (micuta, proasta) nu cred ca isi va tine echilibrul si va ateriza in "bazin" ![]() Sau...se pregateste minutios sa sara de pe genunchii mei dupa ce singura s-a urcat, isi cauta pozitia, miauna, se muta, miauna iar, coboara capu, mai miauna, mai calculeaza ea ce calculeaza si in final tot ca o piatra ajunge jos. Sistem de franare la ea este propriul nas. Mor de ras ![]() QUOTE(costi @ 25 Oct 2005, 16:23) Sa vezi insa cind o sa fie constienta de posibilitatea catararii pe verticala, evebtual pe dulap, biblioteca, etc unde nu o mai poti ajunge tu !! Mda. Dar ce sa zic. Totusi suntem Homo.......Sapiens. Avem tehnologia de partea noastra...de ce crezi ca s-au inventat aspiratoarele? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
Drace, asta nu mi-a trecut prin cap. Oricum acum e prea tirziu cu ai mei....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
Oare cat o sa ma coste pilula aia + tratamentul de conjunctivita?
Ca l-am intrebat ieri pe veterinar cat tre sa platesc si mi-a spus ca platesc la sfarsit. Nici nu stiu cat dureaza tratamentul. Ce e sigur e ca si azi imi duc bestia la veterinar. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
nu-ti fa probleme, nu sint scoruri mari....
vorbeste cu el sa-ti dea tot ce trebuie dat si o tratezi tu la domiciliu (pastila se arunca pe git iar conjunctivita banuiesc ca se trateaza cu picaturi in ochi... This post has been edited by costi: 25 Oct 2005, 15:58 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
obs: n-am vazut pisica moarta de laba ei !
deci nu-ti fa probleme cu apa/foc si alte d'astea. Si al meu a plonjat cand era mic in cada plina cu apa si a sarit ca un arc de acolo. In afara de o udatura si sperietura buna n-a patit nimic. Deasemenea a facut si promenade pe aragaz (proaspat oprit) si a aflat pe labele lui ca nu e funny. Ce e ciudat la al meu, e ca ii place apa, pot sa-i fac baie fara nici o pb, chiar ii arunc jucaria in apa si o fugareste (cu apa pusa 15 cm, adica doar capul/coada ii raman afara din apa). In schimb nu-i place inaltimea (daca-l scot pe geam in timp ce-l tin de ceafa, face cam urat ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
driverx |
![]()
|
Ieri, a meu ori era a naibii de speriat, dar in masina nu a scos nici un zgomot nici la dus nici la intors. Am auzit ca sunt multe pisici care se agita la masini. In schimb cum am luat cutia in maini, incepea sa se invarta in ea.
Si la a meu ii place apa...cand are chef. Ba urla de iti pica ceara din urechi, ba tace. Deja are 3 bai la activ saracu. Prima cand l-am recuperat, a doua cu sampon antiparaziti, sareau purecii din ea ca oamenii dintr-o cladire in flacari, si a treia oara de jeg ambulant ce era. In rest spalat doar la labute, cand trebuie. Mie mii frica de frigider deocamdata. Cand am luat frigiderul am vazut care are un condensator mare la care bestia ar putea ajunge....moare usor curentata? Sau rezista suficient sa scape si sa se invete minte? QUOTE(Ov @ 25 Oct 2005, 16:58) Uite inca un client pentru device-ul meu. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Latest news
Nu mai vrea cutia....de fapt de aproape o sapt nu l-am mai vazut macar sa stea acolo....doarme pe unde apuca, asta daca ii este prea somn sa ajunga la noi in pat. Da, deja e mare domn. In fiecare zi cand venim, il gasim acolo cu ochii pe jumatate deschisi, si nisip pe cearceaf. Are carnet. Are vaccin. A abut conjunctivita. Tratament 4 zile. S-a reparat bine si repede. Cand mai mananca, cateodata mai inchide ochiul ala...nu stiu de ce. E Birmaneza sau corcitura cu Birmaneza. Desi era cam negru cand l-am luat, acuma incepe sa se deschida la culoare, dar nu si capul, coada si labute. Daca il caut prin blana, vad ca firele la capat is negricioase (de unde si culoarea lui), dupa trec catre un alb, si aproape de piele, bat spre un gri. Vet-ul mi-a zis ca probabil va fi gri. C'mon....birmaneza gri? Eu inca nu am vazut.... In rest, ochi albastri (are o fata de prost de te spargi de ras cand ia o mutra inocenta si se uita luuung la tine). Vet-ul a zis ca nu o sa mai aiba culoarea asta la ochi cand creste...pacat. Veste proasta....azi dimineata se uita ca prostu la mine si dintr-o data a tras o mica voma. Nu mult, dar si dupa ce a vomat, mai misca ciudat capul. Poate s-a stricat peste noapte branza de vaca care i-am lasat-o. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
mai incet cu baitele,
este toatl contraindicat sa speli matele ptr puricei cel mai bine iesi cu-o zgarda, costa vre-o 5-6 Lei si la cat e mata ta acum ii ajunge ptr 2 serii. in rest ptr igiena ei personala e bine s-o lasi in pace, va invata sa se intretina singura. la chestia cu frigiderul ar fi bine sa incerci o oaresce protectie a zonei, nu de alta dar sunt exagerat de curioase si sigur o sa exploreze aceea zona. ca sa-ti mai dau ceva sperante eu as zice sa fii fericit ca mata ta nu-i pasionata de ... rosul pielariei, din cauza asta (rontait) la noi in casa a devenit gest reflex ca imediat ce ne-am descaltat sa bagam incaltamintea in debara, iar gentinel/portofelele stau doar in locuri inaccesibile |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 31 Oct 2005, 13:19) ca sa-ti mai dau ceva sperante eu as zice sa fii fericit ca mata ta nu-i pasionata de ... rosul pielariei, din cauza asta (rontait) la noi in casa a devenit gest reflex ca imediat ce ne-am descaltat sa bagam incaltamintea in debara, iar gentinel/portofelele stau doar in locuri inaccesibile Nu, ca roade pielea noastra. Si cand se culca la piciorul meu, sau intre picioare, sau intre mine si prietena mea, are obiceiul sa "isi aranjeze" culcusul cu ghearele. Eu stiu ca e instinct, dar ma doare a dracului de tare. Este posibil ca pisicile sa sforaie??? ![]() ![]() Pureci nu mai are demuuult. O tot mai caut, dar nu gasesc nimic. Parca incepe sa devina tot mai curata. De o sapt si ceva nu a mai vazut baie, in afara de spalari locale ocazionale...o labuta, o coada, un cu r. Nu mai mult. Incepe sa mearga tot mai bine, stie sa fuga galop, ca nu stia, deja sare (putin) dar sare, inca se mai da peste cap daca sare din pat....prea moi suspensiile pe fata ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
sforaie; la mine, cel mare sforaie de-l auzi noaptea, cind este liniste
![]() Sint trei etape la adormire: prima cind te "fragezeste" masindu-te, a doua in care motaie pe locul masat si toarce ai a treia cind adoarme si "sforaie". |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:56 |