Pisica lui Driverx, ...evolutii
![]() ![]() ![]() |
Pisica lui Driverx, ...evolutii
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
poti incerca cu un laser ...stii de ala de prezentari, imprumuta unul si te vei distra garantat plus ca mai scapi de ea...ai grija numai sa nu i-l pui in ochi....am mai obesrvat o manie a pisicilor pungile de plastic...se ascund, le jumulesc, poi se baga in ele, iar se ascund...pana le omoara
eu am avut 5 pisici lasati pe balcon la 7 zile dupa fatare...concluzia mea, au in ROM toate aplivatiile de baza, tot ce e nevoie e sa rulezi aplicatiiile 1-2 ori si pe urma le incarca singure in RAM... o sa schimb titlul... ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...tinere, deja ai un copil
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
mil....multumesc.
Da, intradevar, au o boala mare pe pungi. Aseara avea una cu o sticla de cola de 2 litri in ea. Desi fiara are maxim 500 grame, a reusit sa ai suceasca sticla putin. Incepe si bate cu labutele din fata punga. O fascineaza zgomotul. RIon....mda...asa se pare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Update la chestii utile:
1. exista un inlocuitor de nisip pentru pisici, care se prezinta sub forma de bilute translucide ambalate intr-o punga de plastic albastra. Crystal Cat se numesc. Avantajul e ca nu raman in covor daca le scurma animalul, se iau usor cu matura sau cu aspiratorul. Nu pute. 2. Exista tava speciala, cu o margine rasfranta 1 cm spre interior, care nu permite animalului sa arunce (prea multe) bilute pe unde apuca. Odata cu asta se livreaza si una bucata lopatica pentru lopatat rahati uscati, prezazuta cu fante care reusesc sa retina comorile ingropate, dar permit bilutelor mai sus mentionate sa cada inapoi in tava. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
facem un apel pe aceasta cale celor din proximitatea lui Driverx sa ii imprumute un aparat dejetal sa ii vedem si noi bestia
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
driverx |
![]()
|
Fiara.....
Pozele nu sunt facute de mine, nu vreau comentarii ca nus focusate and shit ![]() ![]() Attached thumbnail(s) DSCF2220.jpg ( Size: 116.41k ) Number of downloads: 222 DSCF2221.jpg ( Size: 118.17k ) Number of downloads: 163 DSCF2222.jpg ( Size: 90.53k ) Number of downloads: 161 DSCF2224.jpg ( Size: 95.2k ) Number of downloads: 166 DSCF2225.jpg ( Size: 95.7k ) Number of downloads: 214 DSCF2228.jpg ( Size: 98.72k ) Number of downloads: 156 DSCF2233.jpg ( Size: 108.44k ) Number of downloads: 128 DSCF2237.jpg ( Size: 125.63k ) Number of downloads: 157 DSCF2243.jpg ( Size: 134.27k ) Number of downloads: 168 DSCF2247.jpg ( Size: 95.58k ) Number of downloads: 114 DSCF2248.jpg ( Size: 169.68k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca-i frumusica fiara.
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
n-o invata pe birou, si mai ales pe langa tastatura. pisica pe care am avut-o a reusit sa-mi apese tasta de Sleep in timp ce jucam cs.....
|
-------------------- |
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-a stins calculatorul de doua ori numai ieri
![]() driverx, a "descoperit" cursorul de la mouse ? |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
driverx |
![]()
|
Nu sta pe birou, ca nu are inca cum sa ajunga. Am zis ca doar viseaza la el, atunci cand sta pe cel mai inalt punct accesibil pentru el.... patul.
Deci sa imi desfac din timp tastatura sa dezmembrez butoanele de power? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca a zis-o un moderator ma conformez, ce sa fac...
|
--------------------
_
_
|
|
driverx |
![]()
|
Aici nus moderator.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Exact.Sustin.Se poate sterge si propunerea ca poate se uita peste ea si ii vin idei nostalgice
![]() Nu vrem multumim!!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
catb |
![]()
|
|
--------------------
_
_
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Driver, si-a ales persoana cu care sa stea mai mult?
Ca la ai mei e razboi, de fiecare data, pe dragostea pisicilor. Castiga tata, detasat. El sta mai mult acasa (pensionar). Motanul care il au acum a cam inteles ca situatia e "incinsa", asa ca in fiecare dimineata le da trezirea la amandoi. Dar incepe cu tata. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
PISICA lui maddan:
Nota autorului: deschiderea acestui link poate dauna grav sanatatii. Decizia va apartine! http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=15433 This post has been edited by costi: 4 Nov 2005, 13:04 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
catb |
![]()
|
Raman la parerea mea. Exceptionala pisica!
|
--------------------
_
_
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Mache @ 4 Nov 2005, 13:50) Driver, si-a ales persoana cu care sa stea mai mult? Ca la ai mei e razboi, de fiecare data, pe dragostea pisicilor. Castiga tata, detasat. El sta mai mult acasa (pensionar). Motanul care il au acum a cam inteles ca situatia e "incinsa", asa ca in fiecare dimineata le da trezirea la amandoi. Dar incepe cu tata. Pe dracu. Care ii sufla mai mult in fund, ala e mai bun pentru el. Vine dupa amandoi, doarme la amandoi in brate. Nu prea ii pasa. Suntem buni amandoi cat ii facem fitele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Superba fiara driverx!!
Un sfat: pisica e vanator. Daca iese afara va aduce pasarele in casa. Daca o pedepsesti, va aduce pasarele in casa si le va ascunde in dulap, sub/in structura patului, in spatele frigiderului (vede unde e praf, si intelege ca pe-acolo tu nu umbli), etc... Sunt genii in a se ascunde. Daca nu o gasesti vreodata prin casa, nu te speria, probabil sta undeva ascunsa "la vedere" si se uita la tine cum alergi disperat prin casa strigand dupa ea. Au o placere perversa in acest sens. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 4 Nov 2005, 14:22) Superba fiara driverx!! Senchiu QUOTE(IsNa @ 4 Nov 2005, 14:22) ...Daca iese afara va aduce pasarele in casa.... Le aduce vii? ![]() ![]() E greu cu el, dar e fain. Noaptea cam dorm stresat, ca se baga intre noi si il strivim. Azi noapte cred ca i-a facut ceva, ca a plans, m-am semi trezit, m-am miscat putin dar a tacut dupa aia. Ma gandeam ca o fi murit si am pus capul inapoi pe perna si am dormit mai departe. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
avand in vedere ca am inceput si noi sa consideram ideea de a ne lua o felina de apartament, intreb posesorii cu "vechime", mai ales pe cei cu rase mari: a calculat cineva cam cat il costa pisica in fiecare luna (mancare, nisip, tot ce trebuie)? eu nu mai tin minte cat cheltuiam cu motanul, si oricum era doar pui. nu am vrea sa luam un animal si sa nu-i putem oferi tot confortul posibil. noi ne gandim la o rasa mare (persana, ragdoll, poate norvegiana daca gasim in Ro).
PS: ma intereseaza mai ales sumele de la cei care nu hranesc fiara cu mancare gatita/resturi, etc, ci numai cu produse din comert. deci vreau "worst case scenario" ![]() thanks. This post has been edited by bertro: 7 Nov 2005, 10:17 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Pai .....
Nisip cca 1,5 sac = 20 ron Biscuiti = 30 ron Carnita = 5-60 ron Si alte cheltuieli neprevazute. P.S. Motan birmanez 9 ani. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:21 |