DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pisica lui Driverx, ...evolutii

nik1965
post 11 Nov 2005, 23:21
Post #151

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Asi @ 11 Nov 2005, 19:09)
si eu am balcon deschis.. si stau la 10  243.gif

eu am 2 pisici cam idioate.. una e killer in actiune.. iar alta zici ca e din plastilina.. nu opune nici un fel de rezistenta orice i-ai face..
ce e ciudat.. astea nu manaca peste deloc.. nu le place pestele.. si tomy nici carne nici.. nimic.. daca n-are wiskas kitekat..etc.. ar muri de foame.
*

Scumpele de ele!

--------------------
dacia logan , duster 2005, 2017 - xx-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 12 Nov 2005, 09:16
Post #152

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Asi @ 11 Nov 2005, 20:09)
si eu am balcon deschis.. si stau la 10  243.gif
*

Ahh...cool. Pai la tine pot sa aiba si un Free Fall de toata frumusetea radmasa.gif radmasa.gif 243.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
bertro
post 12 Nov 2005, 12:21
Post #153

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

baieti, ma declar frate de suferinta cu voi. de ieri seara suntem posesorii unui motanel persan. i-am pus numele Corleone pt ca se crede deja boss peste toata casa. Eu i-as fi zis yoda, ca seamana tongue.gif
la inceput a fost mai timid pana a descoperit toata casa si a vazut ca ii suflam in coarne. acum nu sta locului nici o secunda. te impiedici in el peste tot in casa, miauna ca vrea joaca. deja a testat cabluri, perdele, parul sotiei biggrin.gif
stie de ladita cu nisip, nu plange noaptea cand il inchidem pe hol (i-am facut acolo un culcus), desi la prima ora dimineata cand prinde usa deschisa la dormitor, in 2 secunde e direct pe perne.
nasol ca n-am camera digitala, dar cum prin una ii fac poze si le pun aici.

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
GABY IS BACK !
post 14 Nov 2005, 18:28
Post #154

Membru autentic

From: bucuresti - 4

QUOTE(driverx @ 21 Oct 2005, 15:58)
Pe langa alte motive, lipsesc mult de acasa, mai lucrez si acasa si nu pot de ea. Chitaie toata ziua. Gura io inchid numai cu lapte smile.gif Dar nu tine mult. Inca nu stie nici sa manance. I-am dat bucatele mici mici de sunca in palma mea si incepea sa faca ca un porc cu ratul. FIX ca un porc. Asa m-a tinut peste 10 minute si tot nu terminase. E mic si nu stie inca. Primele zile intradevar au fost foarte frumoase, dar deja nervii mei se intind. Cred ca nici pentru el si nici pentru mine nu prea are rost sa mai incercam sa stam sub acelasi acoperis. L-am salvat ca sa ii ofer o viata mai buna. Nu mai cred ca pot sa fac asta. N-am avut nici un animal pana acum, in afara de 2 perusi.

Deci nu cred ca sunt potrivit sa tin o pisica, si se pare ca nici prietena, care tocmai ea si-a dorit o fiara dinasta. De aceea cred ca e mai potrivit sa il dau, chit ca am inceput sa ma atasez de el.
*

Cate sperante ai putut sa-ti faci, crezand ca n-o sa fie in stare sa te excrocheze sentimental si "sa-ti intre pe sub piele".
O batalie pierduta din start, chiar daca este o infrangere frumoasa, cu rezultate comentate pe zeci de posturi.
Sa-ti traiasca, si " Welcome to the club".
Si eu am avut 3 ( trei ) feline, toate capatate, si nu am "scapat" de ele decat din cauze naturale ( aici intra, din pacate, si o lupta pierduta, a ultimei - o birmaneza de toata frumusetea - pe nume "gogoasa ", cu unul din dusmanii ei de neam, un caine de vanatoare ).
De atunci, am reusit sa evit adoptiile de acest gen, pentru ca parerea de rau a fost mult prea mare...

This post has been edited by GABY IS BACK !: 14 Nov 2005, 18:31

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
driverx
post 14 Nov 2005, 19:49
Post #155

Mdea, animalu asta a venit pe lume sa faca noua viata mai frumoasa....pardon...grea.

Are ceva boala de piele la picioarele de spate si putin la coada. Ia picat puful acolo si pielea e cam tare (nu foarte) si mai abraziva. O asistena a zis....dermatita, intre timp a aparut si medicul....nu stiu ceo zis, dar pretena zice ca e ceva ruda cu raia. Mecanicu de animale zice ca noi nu putem lua de la ea. blink.gif Deja pe mine ma mananca toate degetele radmasa.gif

Tratament zilnic cu ceva solutie, si nu avem voie sa il lasam minim 30 min sa se linga.....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
tarzy
post 14 Nov 2005, 20:29
Post #156

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(driverx @ 14 Nov 2005, 19:49)
Mdea, animalu asta a venit pe lume sa faca noua viata mai frumoasa....pardon...grea.

Are ceva boala de piele la picioarele de spate si putin la coada. Ia picat puful acolo si pielea e cam tare (nu foarte) si mai abraziva. O asistena a zis....dermatita, intre timp a aparut si medicul....nu stiu ceo zis, dar pretena zice ca e ceva ruda cu raia. Mecanicu de animale zice ca noi nu putem lua de la ea. blink.gif Deja pe mine ma mananca toate degetele radmasa.gif

Tratament zilnic cu ceva solutie, si nu avem voie sa il lasam minim 30 min sa se linga.....
*

raie & dermatita pe dreaqu

sunt convins ca-i doar din cauza alimentatiei

o sa vezi ca-n maxim 15-20 de zile nu o sa mai aiba nimic, idee este sa nu-i faci schimbari bruste de regim alimentar

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
driverx
post 14 Nov 2005, 20:55
Post #157

QUOTE(tarzy @ 14 Nov 2005, 21:29)
raie & dermatita pe dreaqu

sunt convins ca-i doar din cauza alimentatiei

o sa vezi ca-n maxim 15-20 de zile nu o sa mai aiba nimic, idee este sa nu-i faci schimbari bruste de regim alimentar
*

Don't scare me, ca am primit tratament deja....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
walleye
post 15 Nov 2005, 14:53
Post #158

Membru

Group: Banned
From: Timisoara

*

patit similar la javra jumatatii mele mai bune, un lup cules dintre tomberoane, s-a chelit tot sub coada si la kur. a primit si ea ca tine niste creme, a trecut destul de repede. personal nu cred in explicatia oficiala (ciuperca), am avut eu diverse ciuperci luate de prin apele pe unde ma balaceam si caracteristica lor comuna e ca te transformau intr-o imensa masina de scarpinat. animalul insa nu pare sa fi avut probleme in sensul asta. n-am luat nimic de la dinsul. sper. ca veni vorba, fiara a avut tenii. cit de usor se iau alea de la ciine la om? m-am spalat eu riguros pe labe dupa interactiunea cu animalul insa la cite limbi am luat pe fata si la cite limbi si-a dat sub coada ma cam roade grija. in caz de doamne fereste, le dovedesti cu niste ardei iute si usturoi /ceapa sau musai chimicale?

in rest sa-ti traiasca, alte contributii nu cred sa aduc la discutie ca mie nu-mi plac mitele. motanii poate, dar numai aia capabili sa-si poarte singuri de grija, am avut unul cind eram mai mic, a decedat la venerabila virsta de 17 ani in urma unei cafteli pe care a luat-o cind a fost surprins cu clotza in gura.

This post has been edited by walleye: 15 Nov 2005, 14:57

--------------------
Alco Century 628 - Monon 404
nu hraniti moderatorii
+
anpop
post 26 Nov 2005, 08:03
Post #159

Sef de pisica!

*

Ei vezi, eu cred ca vor fi cele mai frumoase 30 de minute/zi sau de cate ori trebuie sa o dai cu alifie.....pazitul unei pisici contra linsului e cea mai buna metoda sa scapi de stress! smile.gif
... kidding!!! 243.gif radmasa.gif

This post has been edited by anpop: 26 Nov 2005, 08:21

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
maddan
post 28 Nov 2005, 09:34
Post #160

Speedy Gonzales

Tenii: e bine sa iei un medicament si matale, caci altfel poate slabesti si nu stii de ce ai o silueta asa de frumoasa ... 04.gif

driverx: sa-ti traiasca pisicuta si inima aia a ta cea mare! Foarte buna fapta ai facut!

La inceput e greu de tot, dar daca o educi bine (adica sa stie clar ce are voie si ce nu) in principiu totul va merge usor... smile.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
driverx
post 28 Nov 2005, 09:37
Post #161

QUOTE(maddan @ 28 Nov 2005, 09:34)
Tenii: e bine sa iei un medicament si matale, caci altfel poate slabesti si nu stii de ce ai o silueta asa de frumoasa ... 04.gif

driverx: sa-ti traiasca pisicuta si inima aia a ta cea mare! Foarte buna fapta ai facut!

La inceput e greu de tot, dar daca o educi bine (adica sa stie clar ce are voie si ce nu) in principiu totul va merge usor... smile.gif
*

Constat ca am gresit total cu educatia pana acum. A devenit un drac care musca in continuu...cu greu o poti linisti si dupa iti doarme peste o ora in brate, timp in care ii poti face ce vrei. Daca se trezeste si se agita (sunete noi, miscari, etc), musca (si din ce in ce mai tare), si fuge. Musca in continu, zici ca e compostor de bilete. Sare la picioare cand mergi, in majoritatea cazurilor...cu ghearele afara, se urca pe unde apuca si dupa aia imediat sare jos, si tot asa. I hate this cat smile.gif

New picciars soon biggrin.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
maddan
post 28 Nov 2005, 09:40
Post #162

Speedy Gonzales

Musca: o certi. Musca din nou: o plesnesti. Again: o plesnesti mai tare.
Scuipa: vezi mai sus.

Atentie insa cu bătăița ca pisicile sunt mai labile psihic. Administrata doar in doze mici si atent directionate.

Oricum, am vesti proaste pentru tine: la pisici nu prea poti schimba comportamentul. Le ai asa cum le nimeresti. Deci daca al tau motan e mai salbatic, cam asa il vei avea de acum incolo. 04.gif

--------------------
+
driverx
post 28 Nov 2005, 10:56
Post #163

QUOTE(maddan @ 28 Nov 2005, 09:40)
Musca: o certi. Musca din nou: o plesnesti. Again: o plesnesti mai tare.
Scuipa: vezi mai sus.

Atentie insa cu bătăița ca pisicile sunt mai labile psihic. Administrata doar in doze mici si atent directionate.

Oricum, am vesti proaste pentru tine: la pisici nu prea poti schimba comportamentul. Le ai asa cum le nimeresti. Deci daca al tau motan e mai salbatic, cam asa il vei avea de acum incolo. 04.gif
*

Dupa ce bag foarfeca in el, si il las fara bile, o sa se mai domoleasca?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
catb
post 28 Nov 2005, 11:02
Post #164

Membru incepator

Vaaaai, cata rautate!!

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
+
driverx
post 28 Nov 2005, 11:11
Post #165

QUOTE(catb @ 28 Nov 2005, 11:02)
Vaaaai, cata rautate!!
*

Nu e nici o rautate. Am tot citit pe net de cand il am si pare optiunea perfecta pentru ambele parti. Deoarece nu am chef sa ii suport crizele cand vrea prune, plus ca n-am chef sa imi parfumeze casa cu sprituri, ca nu am chef dupa ani de zile sa am nu stiu ce probleme renale cu el, etc.

Desi stiu ca va fi traumatizant pentru el, in timp pare o alternativa buna pe termen indelungat.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
bertro
post 28 Nov 2005, 11:53
Post #166

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

stai linistit, driverx ca nu numai al tau e nebun. si al nostru face la fel. in primele zile dupa ce l-am luat a fost mai timid. acu nu mai are nici o jena. exact ca al tau musca si fuge de nebun prin toata casa. ma mir cum mai poate lua curbele la viteza aia smile.gif
faza de tot rasul ieri: sotia statea in picioare la masa din bucatarie si ii pregatea niste carnita (ii dam ficat de pasare fiert o data la 2-3 zile). fraierul era pe jos in culmile disperarii, probabil ii ajunsese mirosul la nas si nu mai avea rabdare, se invartea de nebun si mieuna. la un moment dat, ne trezim ca incepe sa se catare ca un urs pe pantalonii ei. in 2 secunde era deja la nivelul mesei si se tinea cat putea de tare cu gherutele. am murit de ras, dar normal ca i-am articulat si una la fund. a miorlait imbufnat si s-a retras vreo 30 de secunde, dar dupa aia iar se chinuia sa faca alpinism.
are un stil si o scoala in el... de fiecare data cand vrea in brate si nu e luat, miauna pe un ton plin de reprosuri. nu mai zic de faptul ca de fiecare data cand sare de pe pat jos scoat un soi de miorlait infundat, ca un icnet. noi am zis ca are dracusori in partea dorsala, si e cam incurabila "boala" asta 243.gif
retarzi rau smile.gif

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
driverx
post 28 Nov 2005, 12:03
Post #167

Fiara mea updated.

Damn, e tare greu sa faci poze la un drac dinasta. Chiar greu.

Attached thumbnail(s)
DSCF2695.jpg ( Size: 160.84k ) Number of downloads: 141
DSCF2699.jpg ( Size: 139.16k ) Number of downloads: 138
DSCF2700.jpg ( Size: 124.36k ) Number of downloads: 139
DSCF2702.jpg ( Size: 127.86k ) Number of downloads: 127
DSCF2705.jpg ( Size: 130.04k ) Number of downloads: 136
DSCF2706.jpg ( Size: 132.33k ) Number of downloads: 87
DSCF2709.jpg ( Size: 98.09k ) Number of downloads: 96
DSCF2712.jpg ( Size: 102.31k ) Number of downloads: 75
DSCF2713.jpg ( Size: 101.61k ) Number of downloads: 65
DSCF2714.jpg ( Size: 96.04k ) Number of downloads: 110
DSCF2715.jpg ( Size: 96.43k ) Number of downloads: 97

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
maddan
post 28 Nov 2005, 13:25
Post #168

Speedy Gonzales

Il pregatesti deja cu foarfeca, dupa cate vad?? Ai? radmasa.gif

Trebuie sa astepti totusi un anisor ca sa ii tai outele, sa apuce si el sa se maturizeze cat de cat!

Pe masura ce o sa creasca si daca il inveti de mic ce are voie si ce nu, o sa-ti fie mai usor.

Daca nu se cuminteste, aduc pisica din dotare, o scot trei secunde din sacosa cat s-o vada bine, apoi o bag la loc. Garantez ca se linisteste instant! 04.gif*

*nu garantez pentru tarele permanente de pe urma tratamentului, insa... rolleyes.gif

--------------------
+
driverx
post 28 Nov 2005, 13:31
Post #169

QUOTE(maddan @ 28 Nov 2005, 13:25)
Il pregatesti deja cu foarfeca, dupa cate vad?? Ai? radmasa.gif

Trebuie sa astepti totusi un anisor ca sa ii tai outele, sa apuce si el sa se maturizeze cat de cat!

Pe masura ce o sa creasca si daca il inveti de mic ce are voie si ce nu, o sa-ti fie mai usor.

Daca nu se cuminteste, aduc pisica din dotare, o scot trei secunde din sacosa cat s-o vada bine, apoi o bag la loc. Garantez ca se linisteste instant! 04.gif*

*nu garantez pentru tarele permanente de pe urma tratamentului, insa... rolleyes.gif
*

radmasa.gif radmasa.gif
Nu il pregatesc. M-am documentat. Nu e ok de taiat acum mai ales ca de abia ii coboara scrotul...inca nu prea am ce taia. Zic una alta de el, dar nu vreau sa il maltratez. O sa incerc sa gasesc echilibrul...pe la un an cred ca e ok.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Lolek
post 28 Nov 2005, 13:33
Post #170

Ignorog

bai, devine horror threadul asta mellow.gif

driverx, decat asa sangeros, mai bine-i dai bromura-n ceai, ca la oamenii de prin taberele religioase. (a nu fi luat in serios, rog insistent - nu partea cu taberele religioase ci aia cu bromura la pisici, nu bun, nu se face.)

This post has been edited by Lolek: 28 Nov 2005, 13:34

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
adso
post 28 Nov 2005, 13:41
Post #171

Membru autentic

driverx, decat sa il castrezi, mai bine ii dai drumul pe strada, cand ii vine de oaresce...

pe bune. lasa-l sa isi traiasca viata pisiceasca. daca e baiat destept, se intoarce, si dupa baie si frontline e ca nou.

daca nu... asa i-a fost scris.

am castrat si eu un motan, si am regretat apoi. a murit de probleme de rinichi, care sunt foarte dese la motani, si sunt exacerbate de castrare. a trecut saracul prin trei operatii majore. la ultima i-au scos uretra prin burtica (facea pisu "prin buric"). la ultima anestezie il cam decerebrasera, asa ca ultimele 14 luni a trait cam ca o leguma.

nu il castra.

--------------------
Call me Ishmael...
+
maddan
post 28 Nov 2005, 13:44
Post #172

Speedy Gonzales

hai mai adso, chiar asa?
Si pisicile alea maidaneze, sa ramana cu puii, nu? Hmmm?

Castrarea are si dezavantajele sale, dar cunosc o multime de pisici - atat motani, cat si pisicute - care nu au nici o problema de pe urma asta.

Totul e sa fie facuta dupa ce se maturizeaza - doctorul stie mai bine cand.

--------------------
+
adso
post 28 Nov 2005, 13:46
Post #173

Membru autentic

acum pe bune: inclusiv ca optiune morala, cum sa recomanzi o mutilare? nu vorbim de o operatie de corectare a ceva, ci de indepartare a unui organ perfect functional si necesar, pentru confortul stapanului.

intra in categoria "pilit dinti ca musca" si "extirpat gheare ca zgarie".

PS: da' se uita chiar pofticios la pensa aia... io zic ca e o mata BDSM-ista radmasa.gif

This post has been edited by adso: 28 Nov 2005, 13:48

--------------------
Call me Ishmael...
+
driverx
post 28 Nov 2005, 13:49
Post #174

maddan bine zice.

Eu am salvat pisicuta asta, dar asta nu inseamna ca pisica mea trebuie sa contribuie si ea la alte maidaneze, care sa fim sinceri, nu isi au locul intr-un oras. Este stupid sa iti lasi mata sa dea din cenzurat sa dea nastere la alte mate care au parte de o viata..asa si asa. Nu e foarte grea viata de pisica in oras, ca primesti mancare de la oameni, dar alti oameni te fugaresc, te chinuie, ba chiar te omoara. Plus ca fac mizerie prin gunoaie, poarta boli. Nu are rost sa enumar argumente de ce pisicile NU trebuie sa se inmulteasca in libertate.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
maddan
post 28 Nov 2005, 13:52
Post #175

Speedy Gonzales

adso, nu e chiar asa... smile.gif

Gandeste-te ca pentru confortul tau puiaza pisicile de afara jde pui, dintre care multi se chinuie si mor. Ca de-aia a si aparut problema cu pisicile in Bucuresti...

Extirparea ghearelor si pilirea dintilor sunt lucruri atat traumatice pentru ele cat si extrem de dezavantajoase.
Luatul outelor nu. Repet - doctorul stie mai bine cand si cum se face operatiunea.

Ca doar n-o sa ia driverx cutitul si harst... tongue.gif
E vorba de hormoni aici, nu de alte cele...
Nu poti extrapola o experienta nefericita la toate pisicile castrate, totusi... Stiu atatea care se simt foarte bine (dintre care una e chiar pisica de la tatal meu, castrata de 12 ani si care a implinit 14 de curand...)

ps.
ca o alternativa, la caini cel putin, exista si niste pastile care le calmeaza hormonii in perioadele critice. Nu stiu la pisici...

--------------------
+
adso
post 28 Nov 2005, 13:55
Post #176

Membru autentic

exista si la pisici. nu mai stiu cum se numesc. exista inclusiv anticonceptionale.

la femele, desi operatia e mult mai complicata, evolutia e mult mai putin traumatica. tind sa se ingrase biggrin.gif

--------------------
Call me Ishmael...
+
driverx
post 28 Nov 2005, 13:56
Post #177

Si va rog....nu comparati castratul cu extirpatul gherealor. NU SE COMPARA nici pe departe. Castratul are avantaje de ambele parti, pisica daca este privata de bile, nu are de suferit, pe cand la gheare are parte de dureri cumplite, recuperare greoaie, riscuri mari de infectii, dar sa zicem ca trecem de astea si ajungem sa vedem pisica care nu isi poate folosi picioarele. Nici sa se joace cum vrea ea nu poate. Le plac locurile cat mai inalte, dar nu mai poate ajunge la ele, ca nu are cum sa se catere.

Deci...sa ramanem obiectivi. E adevarat ca locul animalelor nu e in blocuri (nici a oamenilor), dar sunt niste limite pe care le stabileste fiecare. Salvezi pisica, o ingrijesti, dar asta nu inseamna ca mobila ta devine gunoi, nu inseamna ca casa ta devine putoare de pisici.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Liviu
post 28 Nov 2005, 16:15
Post #178

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

stiu ca nu e sectiunea 1banc, dar, fiind la cafenea, imi permit un filmulet smile.gif .

driverx .. asa e si pisica ta ? radmasa.gif

Attached File(s)
Attached File  metalcat.wmv ( 604.48k ) Number of downloads: 116

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
driverx
post 28 Nov 2005, 16:18
Post #179

Tareee smile.gif

Pentru ca e cool, nu iti dau report tongue.gif

Well oameni buni, eu speram dimineata ca o sa avem o discutie interesanta pe tema tuningului la pisici. Dar vad ca taceti. Veniti cu argumente and shit.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
adso
post 28 Nov 2005, 16:25
Post #180

Membru autentic

bai baiatule, n-am vazut asa ceva de cand sunt... ce pana mea i-au facut?
e o mata cu parkinson radmasa.gif

--------------------
Call me Ishmael...
+
12 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 14:38
Forum Renault