Pisica lui Driverx, ...evolutii
![]() ![]() ![]() |
Pisica lui Driverx, ...evolutii
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
![]() stii de ce imi fac griji, Costi? pt ca am stabilit ca de data asta daca ne luam pisica nu o mai dam orice ar fi, si voiam sa ma asigur ca ii putem oferi toate conditiile inainte sa il iau. n-as vrea sa chinui animalul, mi s-ar rupe sufletul. vorba aia, mai bine fac eu foame decat pisica ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu zic sa pui max 1 milion, desi normal nici la suma asta nu ar trebui sa ajungi.
News: Vineri seara am plecat la ai mei in Oradea. Deci, fiara a stat mai mult singura (soacra a mai stat cu el sa ii dea de mancare). A stat singur pana ieri seara. Ma asteptam sa fie tare bucuros ca ne vede, cum face cand mergem de la lucru seara. Acuma ne-a mirosit repede, mieuna in continuu, si isi vedea dupa aia de vanatorile lui virtuale. Nea si uitat deja? Dupa 2 zile pare mult mai ... salbatic. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
"Asa face toate" niste nesimtite
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
II prezint si eu pe ai mei si pe aici.
Au 15 ani, sunt birmanezi ii cheama Dizzy pe cotoi. This post has been edited by dizzy: 7 Nov 2005, 10:56 Attached thumbnail(s) dizzy1.jpg ( Size: 121.77k ) Number of downloads: 138 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si Finina pe pisica.
Au cam imbatranit acum, ea a cam surzit,dar asta e ce sa-i faci... Scriu aici ca sa nu mai scriu un nou post. @Driverx: Imi pare rau sa te dezamagesc dar pisicul tau nu se va face ca Dizzy. Ai mei cand erau mici erau albi complet, si usor-usor s-au inchis la culoare. A ta e o variata inchisa la culoare, vad ca are ochii albastri si e tare dragutza. This post has been edited by dizzy: 7 Nov 2005, 11:48 Attached thumbnail(s) finina1.jpg ( Size: 81.14k ) Number of downloads: 125 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nesimtitele. Noi le dam de mancare, caldura de la RADET (nu stiu cum ii zice in CJ), si ele....
![]() Cred ca asa o arate fiara mea, ca si a lui dizzy. Adica sper....Dupa doua zile s-a mai deschis la culoare. De la negru cand l-am luat acum 3 sapt, s-a facut deja ca un shobolan. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ntz ! Nu se va deschide la culoare !La birmana, evolutia culorii e invers, de la deschis spre inchis. A ta e o corcitura cu birmanez, daca pana acum nu si-a schimbat culoarea ochilor
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
driverx> daca vroiai un animalut care sa sara pe tine dupa 2 zile bla bla trebuia sa ai un catel
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(steph @ 7 Nov 2005, 14:25) driverx> daca vroiai un animalut care sa sara pe tine dupa 2 zile bla bla trebuia sa ai un catel ![]() Nu imi plac cainii. Deloc. Pisicile da. Plus ca is prea comod sa plimb cainele. De pisica is mandru ca stie sa isi faca treburile curat intr-un singur loc, si sa nu aiba nevoie de asistenta din partea mea pana si pentru asta.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am si eu 2 pisici..
una din ele are 7ani si e albastru de rusia si celelat e birmanez si are 2 ani.. pisica asta albastru de rusia, Becky .. e killer predate in actiune.. zgarie, musca daca n-o lasi in pace.. nu suporta sa o atingi cand ea nu vrea.. alfel sta cuminte in legea ei.. nici nu-ti dai seama ca exista.. spre deosebire de Tomy birmanezul care se tot baga in seama.. e superpufos. ce e interesant ca cele2 pisici plus catelusul meu nu se cearta... fiecare cu treaba lui.. daor tomy se joaca cu lucky (catelusul*) ____________ *catelus=ciobanesc mioritic de 3 ani ~ 45kg ![]() in conditiile astea e bine ca se inteleg ca nu aveam chef sa demoleje catelu juma de casa alergand pisici prin casa. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
La mine mai statea pe Monitor....era cald
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Asi, nu e cam slab catelusul? Sincer, stiam ca un mioritic ar trebui sa aibe peste 60 de kilograme. Aia e greutate de carpatin mai degraba.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 7 Nov 2005, 16:29) Asi, nu e cam slab catelusul? Sincer, stiam ca un mioritic ar trebui sa aibe peste 60 de kilograme. Aia e greutate de carpatin mai degraba. nu neaparat.. are 3 ani doar.. oricum stai calm ca e ditamai animalu.. 45kg nu-s asa putin.. stiu ca sunt si dinastia de sar de 60kg si mai mult (saint bernard etc) momentan e .. atletic catelu.. inca n-are tone de sunci pe el poate de abia de acum sa devina rotund.. dar arata bine asa zic eu.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
driverx |
![]()
|
Mda, cred ca la animalu meu ii este dor de: bocheti, frig, oameni rai, lipsa mancare, ploaie, ninsoare.
A INNEBUNIT ANIMALU...fuge intre picioarele noastre (asta cand are chef de noi), daca...fuge de noi facand un cerc mare cat poate prin camera....dupa ce sta 30 min la mine pe burta (stateam culcat) si doarme ca porcu, se trezeste, il ia chefu de joaca si imi trage o muscatura, modeleaza mobila, patul, COVORUL, si in noaptea asta si creierul meu. N-am putut dormi de el. E mult prea agitat. Are el chef de joaca, dar de ieri...e nebun.... Ce dracu are? As vrea sa stiu. Sa il inteleg. Daca nu, azi oricum trebuie sa il duc la mecanicu de animale, si sa stiu ce sa ii cer...al doilea vaccin sau eutanasiere ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
E OK. O pisica normala, nu iti face griji.
![]() |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
doteaza-te cu yala la dormitor. Sa nu te execute bestia in somn!
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
taie-i cafeau si Coca Cola
![]() adevarul este ca pina la 1 an cam asa va face; trebuie rabdare; Sau inca o pisica sa joace impreuna. La mine asa este si consider ca-i solutia perfecta. Evential il iei pe al lui Andrei daca nu l-o fi facut manusi pina acum ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(costi @ 11 Nov 2005, 13:10) Ce? ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(costi @ 11 Nov 2005, 13:10) Io incep sa cred ca vreti sa ma innebuniti cu pisicile astea si imi dati sfaturi proaste. Nu-mi ajunge una bucata fiara? Sa lucru impotriva mea si sa mai cazez una? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catb |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 11 Nov 2005, 11:50) Mda, cred ca la animalu meu ii este dor de: bocheti, frig, oameni rai, lipsa mancare, ploaie, ninsoare. A INNEBUNIT ANIMALU...fuge intre picioarele noastre (asta cand are chef de noi), daca...fuge de noi facand un cerc mare cat poate prin camera....dupa ce sta 30 min la mine pe burta (stateam culcat) si doarme ca porcu, se trezeste, il ia chefu de joaca si imi trage o muscatura, modeleaza mobila, patul, COVORUL, si in noaptea asta si creierul meu. N-am putut dormi de el. E mult prea agitat. Are el chef de joaca, dar de ieri...e nebun.... Ce dracu are? As vrea sa stiu. Sa il inteleg. Daca nu, azi oricum trebuie sa il duc la mecanicu de animale, si sa stiu ce sa ii cer...al doilea vaccin sau eutanasiere ![]() ![]() Stai sa vezi cand isi cizeleaza metodele si te pandeste dupa colt si cand treci se ridica in doua picioare ca un urs, iti arde vreo doua si fuge (razand satisfacuta cred). Dar ca sa razi si tu de dansul sau dansa, ca nu stiu ce e, ia un laser (frate) si alearg-o prin casa. ![]() |
--------------------
_
_
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(catb @ 11 Nov 2005, 13:17) Stai sa vezi cand isi cizeleaza metodele si te pandeste dupa colt si cand treci se ridica in doua picioare ca un urs, iti arde vreo doua si fuge (razand satisfacuta cred). This is old. Cand vrem sa plecam de acasa, o incuiem la noi in camera, si atunci incepe sa fuga, se baga dupa dulapuri, face curatenie pe acolo (daca imi scapa mie la aspirat plase dinalea de praf, le ia el pe bot..e mortal)....si ial de unde nui. Dar tot il prostesc eu... QUOTE(catb @ 11 Nov 2005, 13:17) Dar ca sa razi si tu de dansul sau dansa, ca nu stiu ce e, ia un laser (frate) si alearg-o prin casa. ![]() Done. cu soseta mea. Ii plac mult, si papucii, si cablurile, si....radiatorul pe ulei....sa vedeti ce faina alarma de dimineata am....gheare trase pe vopseaua de la radiator. Creta pe tabla e nimic pe langa ce face el. Si mai are un comportament idiot, care chiar ma enerveaza...ne jucam cu el...da din labute, incearca sa ne muste, daca reuseste, ne impinge degetele cu piciorusele din fata si dupa aia vrea sa fuga.... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catb |
![]()
|
Mai, stai un pic! E porc sau pisoi?
![]() |
--------------------
_
_
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ia un lemn sa se "ascuta" pe el
leaga de scaun un smotoc cand il ataci el fiind pe burta iti protejezi mana cu manusa groasa sa bata in ea... in rest copil si pisoi cuminti nu exista...decat poate OGM-uri |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
driverx vezi, nu-l supara ca poate fi si mai rau .. am vazut eu in Scarie Movie
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Asi |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 11 Nov 2005, 13:24) si eu am balcon deschis.. si stau la 10 ![]() eu am 2 pisici cam idioate.. una e killer in actiune.. iar alta zici ca e din plastilina.. nu opune nici un fel de rezistenta orice i-ai face.. ce e ciudat.. astea nu manaca peste deloc.. nu le place pestele.. si tomy nici carne nici.. nimic.. daca n-are wiskas kitekat..etc.. ar muri de foame. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:45 |