Forma proiectoare
![]() ![]() ![]() |
Forma proiectoare
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(raptordivx @ 21 Jun 2005, 13:49) Sunt cam offtopic insa am o mica problema pe langa asta cu farurile de ceata. Am curatat si eu farurile de la mine de pe masina (bot cu 4 faruri). Si nu stiu ce sa fac am gasit la magazin 2 tipuri de becuri 55-60 W si 90-100 W. De care sa iau ? Si unde se gasesc PHILIPS-uri ca nu dau de ele de loc nu gasesc decat din alea din ungaria. 55/60, altfel ii orbesti pe toti. Pe cele 90/100 chiar scrie "off road" parca, oricum ceva "nu pe sosele" |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Stiti ce tare ma enerveaza o chetie ..... si anume de ce astia cu masinile lor periculoase, chiar si pe faza scurta au o lumina mai oameni buni de nu mai vad nimic 10 secunde dupa ce trec. Nu stiu care e faza dar nu prea e corect sa avem noi becuri de 55-60 care pe ei nu-i deranjeaza deloc iar noi sa suportam ??? Pai daca am noroc si trec pe linga trei din astia o data juma de ora trag pe dreapta. Sau ma apuc de condus cu ochelari de soare !!! SA NU-MI IAU BECURI DE 200 ?? uite asa de-al dracului. Mama ce de nervos sunt.
Era sa iau o caruta azi noapte intr-o curba tocmai cu unul din asta VACILE !!! Uite asa te fac unii sa nu mai respecti nimic , nici bunul simt nu mai exista. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si nici nu era masina mea. This post has been edited by raptordivx: 23 Jun 2005, 10:43 |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Am nevoie de ajutor, din partea celor ce se cunosc cat mai bine legislatia, eu personal ffind un pic debusolat.In legislatie spune clar ca nu ai voie sa faci vreo modificare la sist de iluminare al masinii, cu toate astea in comert se gasesc proiectoare si alte minuni, care se cumpara si sunt folosite curent...
Ok; acum vreau si eu proiectoare; nu mi-a placut nici un model de care am vazut pana acum si imi doresc sa imi fac eu unele dintr-un bloc de lumini de ochelarista.Nu vreau cine stie ce, vreau sa aiba o putere rezonabila, dar vreau cele 4 faruri de sub bara; asa mi se pare mie ca ar arata binisor masina, desi multi mi-au zis ca e semi-aiurea... Problema mea este:(dupa ce am citit ca se poate lasa cu luare de talon) ma poate opri politia ca am 4 proiectoare?Mentionez ca nu vreau becuri puternice, 60W max(am scris undeva 90W, ![]() ![]() ![]() Someone?Personal sunt in ceata, poate ma ajuta si pe mine un Big Brother. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Cam asta vreau sa scot din ea...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Cam asta vreau sa scot din ea...
Attached thumbnail(s) Rossini.JPG ( Size: 24.78k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Eu am pus de soleta si am super lumina pot merge fara faruri chiar in afara localitati unde nu-s lumini pe sosea
![]() Asa arata: Attached thumbnail(s) A2072.jpg ( Size: 55.01k ) Number of downloads: 157 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Nu e faza de proiectoare...e faza ca eu vreaus aimi pun 4...dintr-un bloc de lumini de ochelarista.Il am pe balcon, si ma mananca pieleea, doar ca de cand am pocnit-o pe iapa in spate, nu vreau sa mai dau cu capul.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Da, vreau sa convertesc un bot de ochelarista si sa il pun pe iapa mea, sub bara...Numai ca nu vreau sa raman fara acte.Cred ca pana la urma doua le fac proiectoare k lumea, si alte doua le fac sa para false.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
Daca nu le folosesti in oras cred ca gaborii nu au treaba cu tine, dar ce vrei tu sa faci o sa trebuiasca sa modifici toata partea da jos a barii, eventual cu fibra de sticla....
|
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Si nu vad problema...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
florin_eusebio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 April 05 ![]() |
QUOTE(marius-gabriel @ 20 Nov 2003, 18:31) Mentionez ca si pe farurile vechi de 1300 si pe farurile actuale(CN1) nu am topit deloc sticla. Cele de 1300 prin forma lor cred ca bateau mai bine cum nici tu nu crezi in topitul sticlei asa cred si eu. am halogene in faruri da-s de 55/60 w si n-o topit nik si mai am si proiectoare la care le-a scos tablitele alea din fata becurilor si nici acolo nu s-o topit nimik. dar in schimb ma cam semnalizeaze baietii din fata. |
--------------------
dacia berlina
dacia berlina
- vs o2 com
|
|
florin_eusebio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 April 05 ![]() |
QUOTE(mircea-daniel @ 26 Sep 2005, 11:10) hai sa-ti spun ce am facut eu. am scos tablitele alea din proiectoare care stau in fata becului si mai castigi ceva din distanta fazei dar chiorasti lumea. alta mai zdarvana : cumnata-miu mi-a spart sticla la un proiector si i-n lipsa de sticla cu valurilea alea am pus sticla de geam (normala) si acu nu mai imprastie lumina ci face o faza asa ca la lanterna . ma cam injuar baietii dar asta e pana scimb proiectoru. eu ma gande-am sa- sparg si pe celalalt ca si asa e ciobit de o piatra si sa le montez in bara putin mai sus si la mijlocul masinii sa le si maschez putin iar jos in locurile lorsa pun proiectoare noi. instalatia o fac eu ca ma pricepc. ce zici ? |
--------------------
dacia berlina
dacia berlina
- vs o2 com
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Adica vei avea 4+4 faruri?Uau...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
@ndrey |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 October 05 From: Rm Sarat ![]() |
Am si eu niste proiectoare luate de pe piata...bat chiar destul de bine.Le am de mai bine de o juma de an si nu ma avut probleme si sunt chiar ieftine,am dat 260.000 pe ele
Attached thumbnail(s) Foto_15_.jpg ( Size: 88.34k ) Number of downloads: 117 |
--------------------
Dacia
1310L
- BZ 03 WGF
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
@ndrey |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 October 05 From: Rm Sarat ![]() |
Nu,nu e albastra.
This post has been edited by @ndrey: 18 Oct 2005, 09:42 Attached thumbnail(s) Foto_32_.jpg ( Size: 85.44k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
Dacia
1310L
- BZ 03 WGF
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(paulp @ 20 Nov 2003, 18:16) Ia-ti din cele cu scurt si lat si regleaza-le sa bata la 10-15 m in fata masinii. Asa o sa vezi toate gropile :wink: Proiectoarele mele nu mai functioneaza si vreau sa le schimb (cand am cumparat masina mi-a zis fostul proprietar ca nu i-au mers nici lui). Sunt din cele dreptunghiulare, montate in bara (Dacia 1310 din '97). Problema e ca sunt prinse de bara cu suruburi cu cap in cruce si au ruginit, nu le mai pot desface cu nici un fel de surubelnita. Cum le desfac? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
``GTI`` |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 May 05 ![]() |
![]() This post has been edited by ``GTI``: 19 Oct 2005, 08:56 |
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
@ndrey |
![]()
|
Nu stiu.Nu le-am desfacut niciodata
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- BZ 03 WGF
|
|
My Berlina |
![]()
|
QUOTE(sddragos @ 19 Oct 2005, 00:05) Mai bine te uiti prima data de ce nu merge, si dupaia schimbi proiectoarele cu totul. Si inca un lucru, tu daca le dai jos pe cele care le ai acuma trebuie sa cumperi alta bara in fata findca daca nu o sa ai gauri acolo ![]() |
--------------------
-
-
-
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit topicul asta ingropat dar nu am gasit raspunsul la ce cautam eu.
Ce putere maxima pot avea becurile pe care vreau sa le pun in proiectoarele originale ale masinii (zambetul lui ilici) ? Ele au acum becuri de 50 dar unul m-a parasit prematur... Si am gasit si de 100W. Rezista proiectorul? Ca de chiorat pe altii, nu se pune problema la cat de des le folosesc... Deci...sa iau de 100W? |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Maximul admis este 55 W, peste valoarea asta, se va supraincalzi, si becul se va arde prematur, si se mai pot topii unele chestii pe acolo.
PS Maximul admis si DPDV legal este tot 55 W ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mersi...deci raman la 55W.
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa sa faci, eu cand mi-am cumparat proiectoarele, pe spatele lor scria elba, 55W max, si H3, presupun ca si a tale sunt cu bec H3, adica cu fir pe plus.
Este vorba de proiectoare patrate, pentru modelu' dinainte de zambet, dar si la zambet nu e mare diferenta. Si asa cu 55 W, cand stau sau merg incet se incing rau de tot... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
CHE |
![]()
|
Ok...asa am sa fac.
Mai am o nelamurire. E legal sa imi pun o bara cu 2-4 proiectoare pe plafonul masinii? Bineinteles o sa umblu cu ele acoperite pe sosea ![]() ![]() |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
argon |
![]()
|
Chiar am vazut ca papucii astora de la Salvamont din Retezat au asa ceva, niste bare misto de tot, cu cate 4-5 proiectoare meseriase...nustiu daca are voie oricine, trage si tu langa primul politist intalnit si intreaba-l
![]() ALternmatorul cred ca face fata, cred ca ai de 75?! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:27 |