DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Forma proiectoare

CHE
post 26 May 2006, 10:03
Post #91

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

sincer nu stiu...de fapt sunt cam multe lucruri pe care nu le stiu la masina asta. Pe batranica 1300 o cunosc , fiecare surubel mi-a trecut prin mana, dar pentru asta trebuie sa dau de cineva pe aici cu papuc diesel sa imi lamureasca si mie niste lucruri.
Ar fi super sa imi dea garcea voie sa imi pun proiectoare sus pe masina.

--------------------
dcab 4x4-1.9D 2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi 2008 - B xx MAH / B xx MAH
slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
florindu
post 26 May 2006, 12:21
Post #92

Membru' doar, dar vechi!

From: ...acu' Timisoara

Citesc topicul asta si ma minunez (dar ma si enervez, in acelasi timp...).

Cica vrem Europa, vrem sa fim respectati, dar, in acelasi timp, ne intrebam oare cum sa ne batej joc mai cu spor de ceilalti participanti/colegi de trafic. Un exemplu concludent:

QUOTE(florin_eusebio @ 26 Sep 2005, 15:24)
[...] am si proiectoare la care le-a scos tablitele alea din fata becurilor si nici acolo nu s-o topit nimik. dar in schimb ma cam semnalizeaze baietii din fata
*

QUOTE(florin_eusebio @ 26 Sep 2005, 15:31)
am scos tablitele alea din proiectoare care stau in fata becului si mai castigi ceva din distanta fazei dar chiorasti lumea. alta mai zdarvana : cumnata-miu mi-a spart sticla la un proiector si i-n lipsa de sticla cu valurilea alea am pus sticla de geam (normala) si imprastie lumina ci face o faza asa ca la lanterna . acu ma cam injuar baietii dar asta e pana scimb proiectoru
*

Ce mama dracului pot sa cred despre un asemena specimen????

Am proiectoare la masina dar le folosesc de doua-trei ori pe an, pe ceata, evident!
Becurile cu care au venit dotate sunt absolut OK, ele fiind proiectate asa.
In faruri am lasat intotdeauna ce a fost pus de fabricant.

Cred ca asa-zisii producatori de becuri sunt cei mai vinovati de isteria asta "luminoasa". La inceput, se gaseasu doar becuri 45/55, apoi 55/60w, cu incandescenta. Generatii intregi de soferi le-au folosit, fara nici un fel de probleme.
Au aparut apoi halogenele, cu aceleasi puteri. Absolut OK, fiind vorba de un progres tehnologic.

In schimb, momentul in care piata a fost invadata de produse contrafacute, cu puteri de 100 w si peste, a generat haos in retina noastra.

Masinile cu lumini puternice au faruri cu dispersoare gandite pentru lumina respectiva. O batrana Dacie, cu faruri cu oglinzi stravechi, in care se monteaza becuri de 100w (de toate culorile - albastru, in special, d'ala de "xenon") este un cosmar pentru cei care au ghinionul sa-i vina din fata, pe timp de noapte.

--------------------
Renault MeganeII 1,5dCi/80CP 2005 -
Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004
Juniorul: Nintendo Wii

Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin
+
ravenclaw
post 26 May 2006, 12:32
Post #93

Membru incepator

E plin de "participanti la trafic" pe aici.... cu pupila dilatata

--------------------
Dacia Sport - Gl 02 DHD
Always outnumbered ... never outgunned
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 13:15
Forum Renault