Forma proiectoare
![]() ![]() ![]() |
Forma proiectoare
CHE |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|||
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Citesc topicul asta si ma minunez (dar ma si enervez, in acelasi timp...).
Cica vrem Europa, vrem sa fim respectati, dar, in acelasi timp, ne intrebam oare cum sa ne batej joc mai cu spor de ceilalti participanti/colegi de trafic. Un exemplu concludent: QUOTE(florin_eusebio @ 26 Sep 2005, 15:24) [...] am si proiectoare la care le-a scos tablitele alea din fata becurilor si nici acolo nu s-o topit nimik. dar in schimb ma cam semnalizeaze baietii din fata QUOTE(florin_eusebio @ 26 Sep 2005, 15:31) am scos tablitele alea din proiectoare care stau in fata becului si mai castigi ceva din distanta fazei dar chiorasti lumea. alta mai zdarvana : cumnata-miu mi-a spart sticla la un proiector si i-n lipsa de sticla cu valurilea alea am pus sticla de geam (normala) si imprastie lumina ci face o faza asa ca la lanterna . acu ma cam injuar baietii dar asta e pana scimb proiectoru Ce mama dracului pot sa cred despre un asemena specimen???? Am proiectoare la masina dar le folosesc de doua-trei ori pe an, pe ceata, evident! Becurile cu care au venit dotate sunt absolut OK, ele fiind proiectate asa. In faruri am lasat intotdeauna ce a fost pus de fabricant. Cred ca asa-zisii producatori de becuri sunt cei mai vinovati de isteria asta "luminoasa". La inceput, se gaseasu doar becuri 45/55, apoi 55/60w, cu incandescenta. Generatii intregi de soferi le-au folosit, fara nici un fel de probleme. Au aparut apoi halogenele, cu aceleasi puteri. Absolut OK, fiind vorba de un progres tehnologic. In schimb, momentul in care piata a fost invadata de produse contrafacute, cu puteri de 100 w si peste, a generat haos in retina noastra. Masinile cu lumini puternice au faruri cu dispersoare gandite pentru lumina respectiva. O batrana Dacie, cu faruri cu oglinzi stravechi, in care se monteaza becuri de 100w (de toate culorile - albastru, in special, d'ala de "xenon") este un cosmar pentru cei care au ghinionul sa-i vina din fata, pe timp de noapte. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
ravenclaw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 August 05 ![]() |
E plin de "participanti la trafic" pe aici.... cu pupila dilatata
|
--------------------
Dacia
Sport
- Gl 02 DHD Always outnumbered ... never outgunned
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:15 |