Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
![]() ![]() ![]() |
Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe conturi diferite?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io m-am pricopsit recent cu un lectoc, da' fără geantă, așa că i-am luat chestia asta. Suficient pentru anul ăsta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Stie careva cu se se mananca "Extended PVR" la un smart tv d'asta? http://www.germanos.ro/samsung-ue32j5500-f...mart-tv--89935/
M-ar interesa daca pot folosi asa ceva in locul media box-ului de la UPC. Am inteles ca ar trebui sa poti programa inregistrarea emisiunilor pe USB, dar nu am reusit sa gasesc documentatie pentru treaba asta, nici chiar in X14DVBEUH-1.113-0626.pdf]user manual This post has been edited by testike: 20 Nov 2015, 19:48 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
nu merge link-ul
This post has been edited by gabize: 20 Nov 2015, 19:44 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Se pare ca sunt ceva probleme cu adaugarea link-ului in cazul in care contine paranteze drepte...
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
reducerile sunt doar de 5-10 - 15lei...
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(gabize @ 20 Nov 2015, 16:21) La 8:20 au dat drumul, la si 23 aveam deja comanda data, SSD-ul si i5-ul. A fost chiar practica aplicatia aia, n-a mai trebuit sa bag toate datele! Imi alocasem un buget de 700 si in final am ajuns la 1400... ![]() Oh well, noi sa fim sanatosi! This post has been edited by Garett: 20 Nov 2015, 20:02 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La mine când s-a făcut refresh-ul era stoc epuizat.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in sfarsit am cumparat ceva de blec fridai..
asta http://www.emag.ro/dvd-writer-extern-asus-...s/pd/D4F4XBBBM/ |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Spre deosebire de alti ani cand mai mult a facut figuratie de Blackfriday, anul asta Flanco s-a miscat rezonabil, cu preturi de magazin cam la nivelul celor de la emag.
Fusei in seara asta prin mai multe magazine, sa caut un zmarfon pentru pitica, ceva nici prea najpa da nci prea scump cat sa plangi dupa bani daca l-o uita in banca. La Vodafone aia erau pulbere, Cu oferta lor speciala de Black Friday si cu vreo 50 de euro in puncte, tot era mai scump decat pretul fara discount de la orice magazin. Mediagalaxy n-avea vreo promotie remarcabila, Domo inchis...La Flanco am gasit un telefon foarte fancy pe la 700 de lei. tot cam atat vad ca era si la Emag. Se misca foarte misto si pare foarte elegant pentru o pustoaica. Acu sper sa fie cat de cat fiabil si sa nu se buleasca bateria. Mi s-a parut ca aveau oferte foarte bune la televizoare. Era marfa garla dar nu parea sa se inghesuie lumea. Sunt cam aceleasi preturi ca la emag, doar ca poti sa le si vezi. This post has been edited by Ake: 20 Nov 2015, 20:10 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ake, cumpara-i de la inceput o husa de protectie; daca-i sparge ecranul, costa jumate de telefon.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Ake |
![]()
|
Ashh, de unde, am avut noroc ca n-a fost nevasta-mea atenta. Plus ca s-a convenit ca asta cam fu mosul de anul asta. Din motive de program incarcat al juniorului, anul asta schiul s-a decalat de Craciun si cum brad pe partie nu facem....
..decalam Craciunul de blecfraidei This post has been edited by Ake: 20 Nov 2015, 20:16 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io tre sa ard 128 de bucati( azi peste o luna or fi 150)
![]() dar trag speranta ca o fi o modalitate cu freun hard extern de 6 tera ca pana la pensie sa stau linistit. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
N-au la emag?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
s-au terminat la prima oră.
ON: Ourile alea de se ling la ce e bune? ![]() This post has been edited by gabize: 20 Nov 2015, 20:43 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
PM stie. Sa cumpere arendasa ca io nu mai bag un ban in gaozu statului.
Nasol e nu ca tre scrise dar cand le scrie Lenovo devine lenes plus ca nu stie decat sa le scrie incontinuu deci tre sa stai langa el sa-i bagi dividiuri cand cere. Apai draga domnisora aista-i fix plwa. ![]() 20 Nov 2015, 21:47: Investesti in aur sau in monede comemorative care cica au valoare mai mare decat aurul din ele( nu alea care se vand la taraba) ![]() This post has been edited by bion: 20 Nov 2015, 20:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(gabize @ 20 Nov 2015, 13:23) <span class='edit'>20 Nov 2015, 13:24:</span> Ce să prinzi, că am dat refresh la pagină la cateva secunde după ce au "deschis" și era deja epuizat. Era singurul lucru care mă interesa cât de cât. Pe aplicația emag de pe tilifon nici măcar n-a apărut. Idem, F5,F5,F5, deschis, cautat SSD, stoc epuizat. Oi fi cautat eu prea incet... ![]() Maaare reducere pe la altii. De dimineata, SSD Samsung 850 EVO, 2.5", 120GB, SATA III reducere de la 450 la vreo 340 lei. Am luat in August unul la fel cu 350... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am luat un card de 64 gigi kingmax clasa 10 la 80 pentru telefon si un scanner la 300, cardu comandat aseara , si scannerul astazi , ambele au intrat in posesia mea astazi
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
unde?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
in... magazin!
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
au stand de test?
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Ake @ 20 Nov 2015, 20:07) Au la vânzare 5 bucăți resigilate, foarte mult pentru un produs fără prea mare rulaj. ![]() 21 Nov 2015, 13:16: Mda, din lipsa de variante mai scumpe cu reducere consistenta, am purces la altex dupa s4 mini la 800 de lei. M-am perindat pe la xboxuri si surpriza ... in magazin era la loc de cinste pachetul cu 1350 dupa care-mi parea mie rau. L-am luat instant. This post has been edited by cdadan: 21 Nov 2015, 13:16 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Astazi emagul a fost la black fr.pentru mine.
Am mai luat un compute stick intel si o tastatura microsoft all in one cu touch sa mai fac un tv, smart ![]() ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Vezi ca-i cam "laudat" stick-ul ala!
![]() Am vrut sa i si eu unul, de la Altex, dar review-urile erau destul de critice. Acum, depinde si la ce-l folosesti, daca-i doar pentru browsing si filme pare ok. This post has been edited by Garett: 21 Nov 2015, 18:11 |
--------------------
No
Reno
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
In formatia mai sus amintita, mai am pe un TV, plus ca mai am 2 amici, care il au cumparat de ceva vreme si le-am vazut in actiune.
Doar pt browsing si filme online il iau...moare pe/in TV cum s-ar spune... ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Garett |
![]()
|
Mda, eu vroiam si ceva joace, asa ca m-am apucat sa-mi fac un HTPC.
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:25 |