Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
![]() ![]() ![]() |
Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca am eu noroc la routere. Ca am comandat unul moca de la RDS in iulie si nu a ajuns nici pana acum
![]() ![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io-ți spusei să treci și adresa... Vezi că nu te cunoaște chiar toată lumea din sat?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu-ti face griji, la RDS e normal. Frate-meu a comandat un stick de internet mobil de peste un an si inca nu i-a venit. Si nu e singurul in situatia asta.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Eu fac acusica o saptamina
![]() Stik-ul ala e facultativ ? fiindca ii mai rabd citeva zile si incep sa le frec ridichea. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si el le-a frecat ridichea la inceput. Cand s-a lamurit ca nu rezolva nimic, a renuntat. Dar, cine stie, poate tu esti mai norocos.
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(yoncv @ 8 Dec 2014, 14:15) Nu-ti face griji, la RDS e normal. Frate-meu a comandat un stick de internet mobil de peste un an si inca nu i-a venit. Si nu e singurul in situatia asta. Mie mi-a luat 3 ani pana l-am primit, imi expirase prelungirea la care mi-l oferisera. Ca de vreo 3 ori l-am solicitat la magazin, abia cand am facut comanda pe net mi-a venit dupa vreo luna. |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
Q.E.D.
Dar clientii lor cunosc si accepta lucruri de genul asta, pentru ca "e gratis, domne, ce pretentii sa ai!" |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
gabize |
![]()
|
gratis, da' condiționat de alte servicii.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
yoncv |
![]()
|
Nu te mai incurca si tu in amanunte...
Oricum, gratis fara conditii n-ai sa gasesti nicaieri. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
gabize |
![]()
|
Io subliniam că nu e gratis defel.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Las' ca nu pierdeti mare lucru cu stickul de la rds.Viteza canci oriunde te-ai duce..Eu nu stiu cum sa-i injur pt ca te aburesc cu viteze ametitoare dar nu spun ca asta-i valabila doar pe cablu..Mai bine ar lua mai mult pe abonament si-ar da banda mai larga..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(yoncv @ 8 Dec 2014, 15:15) Q.E.D. Dar clientii lor cunosc si accepta lucruri de genul asta, pentru ca "e gratis, domne, ce pretentii sa ai!" Ba pardon, dar asta o fac doar fraierii. Eu cum am putut sa-l am aproape imediat? Doar cand s-a stricat sim-ul am asteptat, dar si atunci in limite rezonabile parca. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am fost norocos inseamna ca mi-a ajuns repede tembelizorul luat de BF. Marti la pranz m-a sunat curierul ca il are in masina.
Cu RDS e mai complicat, mai ales in zonele unde au monopol. De exemplu in Pitesti, unde-s singurii care au voie sa traga cabluri pentru inca vreo 40 si ceva de ani cred. Frate-meu a fost sa ceara televiziune prin satelit de la ei, ca sa puna la tara. Au trecut vreo doua luni, timp in care i-a sunat de vreo trei ori sa-i intrebe cat mai dureaza, au zis ca revin ei cu un SMS. Intre timp, cand isi prelungea abonamentul la Orange, i-au facut aia o foarte buna oferta, unde televiziunea a fost gratis cred ca un an, si apoi tariful foarte ok. Aia s-au miscat rezonabil, in vreo doua saptamani au si montat, totul in regula, din punct de vedere al calitatii transmisiilor, totul e impecabil. Se facusera vreo sase luni de la solicitare cand au sunat cei de la RDS sa intrebe daca mai suntem interesati de respectivul serviciu. Mai recent am comandat prin digicare vreo doua, ba chiar trei echipamente. Un CAM pentru unul dintre televizioare, a venit cam in sase saptamani, dar asta cu mers peste ei de cateva ori, ca daca asteptam cred ca mai dura ceva. Si un reciever HD. Si acolo, tot asa. M-am dus sa platesc, si i-am intrebat daca au primit. Se cam plictiseau pe acolo, aveau pe stoc desi cred ca nu eram tocmai in topul listei, nu primisem notificari prin SMS, nimic, a butonat tipul de acolo repede ceva, am primit atunci si SMS-urile si mi-a dat si echipamentul. Fix pe 21 dimineata am comandat inca un reciever HD, sa-l pun pe tembelizoru' mokaciune de la eMag. Azi eram in trecere, dar n-a mai tinut manevra. Aveau doua cutii pline cu echipamente, nimeni nu cerea, dar cica ei acum livreaza cererilor de la sfarsitul lui octombrie si ca nu-mi poate da. In fine, o politica cam tampita, pentru ca-s multi de tot care nu mai vin sa isi ridice draciile comandate iar ei updateaza lista aia cu incetinitorul. In concluzie, desi din multe puncte de vedere sunt multumit de serviciile lor, pe partea de onorat diverse comenzi sunt dezastru. Nu mai zic ca am cerut, tot online, schimbarea abonamentului in cel de 500Mbps. Nu cred ca voi mai fi prin zona cand vor veni sa schimbe ei echipamentele de pe scara si sa recableze apartamentul. Ca desteptii ca sa iasa mai ieftin acum zece ani cand au cablat blocul, au venit printr-un UTP si cu telefonul si cu internetul. Acum n-au decat sa mai traga un cablu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu am trecut la net-ul de 200 si mi-au "rezolvat" cu acceptul meu telefonia, ca sa nu mai traga un cablu.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adica l-au inchis sau ce? Pana la urma, nu m-ar deranja, le folosesc abonamentul de mobil oricum. Tot tre sa vina pana una alta cu echipamente gigabit pe scara, si asta din cate am inteles eu nu se va intampla daca doar un nebun din 28 cere un abonament de genu.
Sa spun sincer, vad ca netul lor pe extern e din ce in ce mai praf, daca metropolitana intr-adevar merge bine, download de pe trackere romanesti merge mai mereu blana, cateodata, cand nu fac nimic altceva pe net, se chinuie sa tina pasul la un 1080 de pe Youtube, si ma face sa scad calitatea. Si uploadul e meschin pe extern. Dar ma rog, tinand cont ca alternative nu prea sunt, poate doar Telekom dar nu sunt sigur, nu merita dezvoltat subiectul. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Romtelecomul detine recodul la viteza de livrare/instalare echipamente. Prin '90 au facut ai mei cerere pentru telefon. Peste doar 19 ani au venit sa-l monteze.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Valeu..Banuiesc ca ai tai le-au urat drum bun..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Iti dai seama...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 Dec 2014, 17:50) Eu am trecut la net-ul de 200 si mi-au "rezolvat" cu acceptul meu telefonia, ca sa nu mai traga un cablu. Cere-le un router, sau fa-ti tu rost de un router cu port de telefon. Si mie imi propuneau sa-mi taie fixul sau sa-mi mai traga un cablu, i-am trimis la plimbare sa vina cu routerul! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca e la fan, nu-ti fa griji, e in termen. Eu am comandat niste chestii pe 21, pe 26 am primit confirmare ca le primesc in max. 48 de ore, dar n-au venit nici in ziua de azi. Am scris sesizare la emag, dar nu s-au obosit sa-mi raspunda.
Pe la mijlocul saptamanii trecute am intrat pe site la fan, am bagat awb-ul si zicea acolo ca din 3.12 e marfa in masina la agent. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Victoriiiiiiiiiieeee!!!!
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Au găsit Bacăul?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
A dat soarele la Victoras și au reușit sa treacă de Buzău
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
A ajuns chiar repede. Eu am dat comanda cu o saptamana inaintea ta si am primit coletele marti. Asta inseamna ca la Bacau au ajuns cu 5 zile mai repede ca la Cluj. Nu mai zic cum aratau ambalajele, norocul lor ca destinatarul era nevasta-mea. Eu cred ca-i trimiteam cu ele inapoi.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
La mine nu a fost de vină curierul ci cei de la evomag. Abia ieri a plecat coletul.
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Aha, deci n-a venit cu fan.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:13 |