Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nuuu, nu se pune, aia erau penalii aia buni
![]() This post has been edited by Serje: 23 Dec 2016, 00:45 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yoncv @ 22 Dec 2016, 23:43) Asta pe primul. Pe al doilea il chema Ciolos. 23 Dec 2016, 11:01: QUOTE(klaus @ 22 Dec 2016, 21:11) Vizibil e ca SIE e pentru doamna. Nea Cumpanasu ii trage niste limbi mai ceva ca-n odele Congresului al XIV-lea Vine si matrozu sa-i recomande lui Dragnea sa faca o alta numire pentru ca: QUOTE(matrozu) O propunere care să excludă desemnarea unui politician controlat de structurile de securitate, dar care să răspundă și exigențelor Președintelui Cum? Cum? Adica Shaideh e controlata de "structurile de securitate"? Si-o fi luat Dragnea teapa asta sa fi avut un om apropiat, vorba aia, mana dreapta, care de fapt il turna la "structurile de securitate"? Sau a zis-o in sensul ca Shaideh asta (sau barbat-su) e omul SIE si ca d-ai anu e bine cu ea prim ministru? Parca am mai avut o astfel de afirmatie de la matrozu cand zicea de Ponta ca e omul SIE si ca d-aia nu e bun de prim-ministru. Atunci Cilos cum de nu l-o fi deanjat? This post has been edited by klaus: 23 Dec 2016, 11:01 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Lasa-l mah ca e complicat, pentru voi gandeste Dracnea suficient...
|
--------------------
**
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt sigur nici de mine ca stiu exact ce gandesc.
Ii admir pe atotstiutotrii care cred stiu ce gandesc altii. Ar putea face cariera la balci. Mama Omida ar fi invidioasa maxim |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Presedintele a refuzat propunerea lui Dragnea...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Suspendareaaaaaaaa....
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ati luat-o in mina? Pina si Johannis va da ue?
This post has been edited by corbex: 27 Dec 2016, 12:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.217 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Poate gaseste pana la urma un Dorel nepenal si netradator in partidul ala imens ...
![]() This post has been edited by luck33ro: 27 Dec 2016, 12:44 |
--------------------
**
|
|
bogdanploiesti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 2 April 16 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300
1300
- nu
1971
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
VICTOR PONTA PRIM-MINISTRU!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și musai creștin.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Pariuri intre Madam Firea de Voluntari si Mister Dancu de Cluj?
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Pe langa faptul ca sotul lui Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh, a ocupat functii guvernamentale in regimul Assad, si fratii lui au legaturi cu regimul de la Damasc, iar acest lucru pare sa fi contat in decizia de respingere a propunerii PSD, au declarat surse apropiate Palatului Cotroceni. Potrivit acestora, avizul serviciilor de informatii ar fi fost “categoric negativ” si a vizat inclusiv activitatea fratilor lui Akram Shhaideh. ![]() QUOTE Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va sustine marti, de la ora 16,00, o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, anunta biroul de presa al partidului. Kipintaci. This post has been edited by Markos: 27 Dec 2016, 14:06 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ma duc sa-mi iau porumb de floricele.
Si Ursus, fireste. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stai să intrăm în 2017, buget canci, tacse > și o să accepte rarvorbitorul și propunerea teleormăneanu-lui.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Madamei Fierea nu-i trebuie un an sa dea cu el de pamint si sa-i ia locul. O fi Dragnea bou, far nici chiar asa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Pai varianta Dancu, era aia negociata de Dumnezei, si pe care Dragnea nu a inghitit-o.
Poate o inghite pe Firea, zic (sa nu isi mai piarda bruma de autoritate, macar merge cu un om de partid). Sau poate, invers. ![]() Catusele zornaie to'arasu' Dracnea. Sa nu uitam esentialu'. Camasa e mai aproape de corp. ![]() This post has been edited by RZV: 27 Dec 2016, 14:56 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.217 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Dragnea si Tari cica s-au suparat.
Las' ca le trece. Ponta e in pole-position. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
"Pufoșii mei dragi, prăpăstioșii mei speriați, relax, be cool: Apocalipsa o să înceapă mai tîrziu secolul ăsta. La loc comanda, reluați consumul de sarmale. N-o să-l suspende. O să se ajungă la un compromis. Fiecare și-a arătat mușchii. Fiecare a demonstrat taberei sale că este cel mai foarte perfect și cel mai foarte puternic.
Acum se vor așeza la o cafeluță și vor scoate din pălărie premierul care era deja discutat și antamat de acum patru-cinci luni. Relax, pufoșii mei. Luați cu sarmale. La vita e bella și e cu siguranță în altă parte decît unde credeți voi că este," a scris Mirel Palada pe facebook. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Stia KJ de ce n-a plecat la Miami!
![]() Cred ca i-a venit racitura in gat lui dragnea! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Oricum, dezlanata rau conferinta de presa Dragnea&Tariceanu. Au consumat cam mult de Craciun, se pare. Neamtu' a rezolvat mult mai elegant, în 55 de secunde
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Daca Tariceanu a spus adevarul referitor la discutia cu KJ, mr.president e un mare tantalau.
Cum plm sa discuti ceva in privat cu Tariceanu? |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
RZV |
![]()
|
Pai nu era in privat, ca cica era martor si ala micu' a' lu' dom' profesor.
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Un oltean adevarat in 55 de secunde, refuza nominalizarea si ii facea si de c.acat pe toti pesedeii de la presedinte pana la ultimul membru, pe fiecare in parte.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Dec 2016, 19:43) Un oltean adevarat in 55 de secunde, refuza nominalizarea si ii facea si de c.acat pe toti pesedeii de la presedinte pana la ultimul membru, pe fiecare in parte. ![]() Ba mai mult, il si trimitea pe dragnea la spa la Gitmo, sa-l intrebe yankeii de unde adoratia asta subita fata de muslimi! ![]() Ma rog, asa as fi facut eu! ![]() This post has been edited by Garett: 27 Dec 2016, 20:02 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:27 |