Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
@DragosP
Nu ma astept sa primesc IO, in plic, nimic. Ma atept sa apara anuntul in topicul de "Lista cu banari" de la administrative. Decat. This post has been edited by RZV: 17 Jan 2017, 12:37 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(marksman @ 16 Jan 2017, 19:45) +1. QUOTE(Wimacl10 @ 16 Jan 2017, 19:51) Sa fi.. Sa se fi simtit? Ca prea a sarit ca gaina la muci. QUOTE(miki @ 16 Jan 2017, 20:20) Platim noi, adica_Camera. QUOTE(corbex @ 16 Jan 2017, 21:13) Parca grecu' se ocupa de cheta. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Jan 2017, 12:32) QUOTE(RZV @ 17 Jan 2017, 12:33) Confirm pozitiv ca e clona lui tony-s, cunoscut drept Obez de Huedin*. *porecla vine de la faptul, ca acu' ceva timp zicea de unii ca-s grasi si ca ce simplu e sa slabesti. El n-a inteles ca mai bine tacea nici cand i-am calculat IMC si rezulta ca-i obez... de Huedin. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Dragos...te-am scos din lista de ignore, dar asta nu inseamna ca am sa incep sa re-discut sau sa polemizez cu tine.
Doamne Ajuta! |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Cu un ochi râd, cu unul plâng.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 17 Jan 2017, 13:26) hai ca se poate si mai bine.... Tonelu e un caz special, trebuie sedinta speciala si teambuilding cu moderatorii la Huedin! 17 Jan 2017, 14:04: QUOTE(DragosP @ 17 Jan 2017, 13:54) Unde ai invatat schema asta? This post has been edited by luck33ro: 17 Jan 2017, 13:04 |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu zic să rămâi la nave.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(RZV @ 17 Jan 2017, 13:09) Partea a doua, cand incearca cineva sa ma ia de prost, sa se astepte la "marsh ma". Pe care, cu drag, ti-l adresez si tie. ![]() Domnu' justitiar de dreapta (din meditatii) daca nu-ti dai seama, ti-o spun eu. Daca esti prost sau dai dovezi de prostie, lumea te trateaza ca atare. Asta e,puiule. Incearca si tu sa fii inteligent, macar mimeaza treaba, precum femeile nasoale... Cat despre "marsh ma" spune-i-o lui tac-tu, ca daca nu o cobzarea pe maica-ta scapam acuma de unul ca tine pe forum. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 17 Jan 2017, 14:16) Domnu' justitiar de dreapta (din meditatii) daca nu-ti dai seama, ti-o spun eu. Daca esti prost sau dai dovezi de prostie, lumea te trateaza ca atare. Asta e,puiule. Incearca si tu sa fii inteligent, macar mimeaza treaba, precum femeile nasoale... Cat despre "marsh ma" spune-i-o lui tac-tu, ca daca nu o cobzarea pe maica-ta scapam acuma de unul ca tine pe forum. Ca sa-ti pastrez nivelu'...Ba p'a matii ba. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
Cred ca luati voi pauza inaintea lui tony
![]() ![]() |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
Asta e, mi-o asum, ca toate celelalte.
![]() Nu ma dau printesa sclifosita de fata cu santieristii. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Ideal ar fi să-ți asumi să fii om, nu șantierist.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
Acu' ramai banat doar daca vrei sa respecti tu banarea.
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Jan 2017, 14:07) Acuma nu ca tin cu ursul, dar ce IP sa vada, mai exact? Una bucata reconectare router si gata, IP diferit! ![]() Nu tre' sa fii IT-ist cu impozite plafonate ca sa stii asta! Acu nu ca nu tin cu ursu, dar daca nu exista probe suficiente, nu riscam o eroare judiciara? Zic si io, nu poate fi banat din lipsa de probe ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 17 Jan 2017, 13:22) Pai "sunt multi ai drec', si n-au nici o boala". ![]() QUOTE(Garett @ 17 Jan 2017, 13:30) Pai zi tu cum depistezi o "clona" cu IP mobil gen erdeesh! Si ala se schimbă rapid! ![]() Parca era "dinamic", da' clasa (grupa) nu cred ca se schimba. Stilul nici atat, e inconfundabil. |
--------------------
Dacia
1310
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 17 Jan 2017, 14:18) Ce sa facem, lucram cu materialul clientului. Domnul justitiar de dreapta isi permite sa arunce cu jigniri "marsh ma" sau "Ba p'a matii ba" si noi ar trebuie sa ne facem ca nu intelegem, sau ce ? Oricum nu intelege nimic si pare de extractie joasa, beah. Poate se sesizeaza un moderator, desi nu imi fac sperante avand in vedere vremea de afara. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
Nu's ce sa zic... parca era mai simpatic la fotbal, unde nu ma interesa. Da' aici scade nivelul discutiilor.
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 17 Jan 2017, 14:39) Sa-l calmeze cineva pe Lolek si Bolek al forumului, e in sevraj dupa etnobotanice. Asa imi trebuie daca ii bag in seama pe toti ciovârgăii. QUOTE(vercingetorix @ 17 Jan 2017, 14:43) [...] Oricum nu intelege nimic si pare de extractie joasa, beah. Puiut, cand termini cu muscatu' de ruc lasa-ma sa stiu. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(maho @ 17 Jan 2017, 14:49) Nu's ce sa zic... parca era mai simpatic la fotbal, unde nu ma interesa. Da' aici scade nivelul discutiilor. Io am dubii. Comparativ cu useristii jen luchero sau bicicleta, tonelu e reconfortant de iteligent. Daca s-ar da ban pentru prostie, ar disparea 70% din trafic pe forumu asta ![]() |
--------------------
...
..
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 08:02 |