Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ps
Nicio nu citii butaforia lu vercinge, ai avut dreptate acolo ca el a zis primu ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 16 Jan 2017, 21:51) E destul de clar ca psd are relatii bune cu .... Evident ca nu sta trump sa faca invitatii ele au fost facute de nivelul 2 si 3 din partidul republican c... uite asa si-au obtinut invitatiile cind s-or intoarce, sa veden ce si cit deconteaza |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Jan 2017, 18:33) Bine fratele meu alb, ramai tu "romanas-cretinas" / "neam de hot" de pe acolo unde adastezi tu prin "(m)UE". Io chiar nu simt nevoia sa-i lecturez balegarelile lui zilnice, si sa-l pun pe ignore nu e o solutie acceptabila. Oricum, ma cam gandesc sa propun adminilor taierea topicurilor politice din radacina pe la cafenea, ca au cam inceput sa nu mai dea pe forum oameni a caror parere o mai si respect, pentru ca sa se inghesuie pe aici tot felul de neica nimeni cu pareri politice, de nu mai are loc omu' sa poarte o conversatie. Se cam uita ca-i forum auto, si lumea vine acisilea pentru altceva. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io propusei de multa vreme un singur topic politic, da nah.
Ps. Era m(UE) si nu-ti arat unde a scris bucitel ca ii dai ban ![]() Serios, daca nu-l iei prea in serios are haz. 17 Jan 2017, 23:04: Ps Asta cu forum auto e trasa de par. Hai sa taiem calatoriile atunci? Gibonu e off ca merge cu bicla ![]() This post has been edited by neumann: 17 Jan 2017, 22:04 |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' e musai să combați la politichie, tinere?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
Perfecta. Nici tonies n-ar fi venit cu una mai buna.
|
--------------------
...
..
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Unul dintre marile defecte ale lui Iohannis e ca e un tip reactiv - actioneaza doar cand inamicul a tras deja la poarta, in loc sa preintampine sutul, prin aranjarea apararii, a zidului, etc. Asa actioneaza si in lupta cu cea mai scarboasa creatura, pesedistul roman, nascut din violul dintre o coropisnita si un varcolac, manca-i-ar ciuma de nenorociti.
"Un proiect de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala a ajuns luni de la PSD la Ministerul Justitiei. Aceste modificari au fost anuntate in programul de guvernare al PSD. Ministrul justitiei, Florin Iordache, a vorbit la audierile din Parlament despre nevoia de amendare a Codurilor din cauza ca ar exista peste 40 de decizii ale Curtii Constitutionale cu care legislatia penala trebuie pusa in acord. Sub acest pretext insa, vor fi operate modificari masive in ce priveste faptele de abuz in serviciu si conflict de interese, in sensul ca vor fi eliminate o situatiile care fac din aceste fapte infractiuni, ceea ce echivaleaza cu dezincriminare. Potrivit surselor HotNews.ro, nu va fi operata o dezincriminare clasica , in sensul ca o serie de fapte nu vor disparea ca infractiuni, ci vor fi redefinte textele. Inca nu e clar in ce masura Liviu Dragnea va beneficia de redefinirea abuzului in serviciu. Presedintele Camerei Deputatilor este trimis in judecata de DNA sub acuzatiile de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual" http://m.hotnews.ro/stire/21538217 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Era de asteptat. Mai exista insa si cretini care le iau partea si cred in povesti cu dosare fabricate si foc pus la Colectiv. Aceeasi categorie cu aia care baga in ei leacuri babesti, merg la vrajitoare, isi dau ultimii bani pentru catedrala, apoi asteapta patru ani urmatoarea plasa cu ulei, zahar si faina, iar ca bonus o suta de votca la carciuma, dupa ce-au votat ce le-a spus popa la biserica.
Noapte buna Romania! Te-ai căcat in pat, acum intoarce-te pe partea aialalta si continua-ti somnul! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am auzit si eu dimineata la EuropaFM ca vor sa treaca pe sest o ordonanta.
Eu nu stiu ce sest e ala, ca toata lumea stie ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Peste tot in lumea civilizata se fac gratieri pentru fapte fara violenta (crime,violuri....) doar in Romania nu e voie pt. Ca asa zic mafiotii de kovesi,stanciu si agentii lor din presa - guran,tapalaba,dogioiu.... si in continuare platim aproape 3000 lei/lunar pt. Fiecare detinut mult mai mult decat pt. Orice copil orfan,persoana cu handicap sau pt. Hrana,utilitati,in unele cazuri chiar tratament pt. Bolnavi din spital
Ar trebui sa se puna o taxa - cine vrea sa plateasca pt. Detinuti (hrana, utilitati,paza..) plateste, cine nu nu....repet ma refer la detinutii fara acte de violenta,pt. Cei care-s un pericol social e normal a sa plateasca toata lumea sa fie scosi din afara societatii. Mult mai util pt. Societate e cum se procedeaza in america unde pt. Majoritatea faptelor fara violenta se da munca in folosul comunitatii,restrictii de deplasare (coliere cu care sunt urmariti)...si practic statul nu plateste nimic pt. Detinutii ba chiar are beneficii - munca in folosul comunitatii. This post has been edited by Wimacl10: 18 Jan 2017, 09:36 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(marksman @ 18 Jan 2017, 08:59) Era de asteptat. Mai exista insa si cretini care le iau partea si cred in povesti cu dosare fabricate si foc pus la Colectiv. Aceeasi categorie cu aia care baga in ei leacuri babesti, merg la vrajitoare, isi dau ultimii bani pentru catedrala, apoi asteapta patru ani urmatoarea plasa cu ulei, zahar si faina, iar ca bonus o suta de votca la carciuma, dupa ce-au votat ce le-a spus popa la biserica. Noapte buna Romania! Te-ai căcat in pat, acum intoarce-te pe partea aialalta si continua-ti somnul! Dar nu vrei tu sa le spui ce sa faca, cum sa faca, cum sa gandeasca, ce numere sa joace la Loto...in general, sa te ocupi de viata tuturor, ca prea le stii pe toate, ca un om mare. Asta e esenta LIBERTATII, fiecare alege ce isi doreste in viata, unii mai bine, altii mai rau, dupa facultati vorba lui Moromete. Cine e nemultumit de tara asta, sa-si ia talpasita, care e problema ? Nu sunt dosare fabricate in Romania ? Ha-ha-ha, nu pot pentru ca sa rad. E totul clar cu incendiul de la Colectiv ? Eu zic sa intrebi un pompier, da cu virgula. Si incearca si cu ceai de tei, ajuta, dar nu exagera ca moleseste ce nu trebuie. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pt. Colectiv nu exista un raport oficial care sa clarifice de ce s-a extins atat de repede un incendiu banal....aia de la insemex au reprodus fidel cu toate materialele care erau in colectiv si tot n-au reusit sa produca o explozie si o raspandire atat de rapida a incendiului.
Singura explicatie e ca pe gaurile de aerisire s-a introdus la momentul potrivit un gaz care arde instant si nu lasa urme specifice in afara de cele normale pt. Un incendiu... iar daca mai punem ca samabata dimineata werner era pregatit cu discursul avem tabloul complet vorbim de mutalaul care nu e in stare sa lege 2-3 fraze daca nu le citeste....am mai spus eu nu cred in coincidente - accidentul s-a produs in singurul weekend in are iohanis era in bucuresti de cand fusese investit presedinte. This post has been edited by Wimacl10: 18 Jan 2017, 09:46 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Azi sunt pro Iohanis! Merge la sedinta de parlament sa vada si ochiul lui ce magarii pregatesc aia. Fac pariu ca nu se astepta nimeni la asta din clanul PSD & Co.
No Herr Iohanis sa vedem acum daca esti bun de ceva sau am irosit stampila pe matale de pomana! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Iohannis prezideaza sedinta de guvern de azi. Sunt sanse sa nu fie adoptata ordonanta de scapat hoti.
Sa vedem cum se termina ziua asta. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21539...inta-guvern.htm |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Macar mai lucreaza si iohanis ceva ca-n rest arde banii degeaba (sute de milioane pe an).
Iohanis va sta umar la urmar cu prim-ministrul - dna Sevil (grindeanu e plecat in usa la investirea lui trump) - nu exista umilinta mai mare pt. Mutu (si pt. Ca unii inteleg mai greu - nu ma refer la drogat). This post has been edited by Wimacl10: 18 Jan 2017, 09:59 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce cravata faina si-a tras Sevil... Arunca o privire la TV si numai debita aiureli, macar nu din astea care pot fi asa de usor verificate.
Desteapta miscare. Johannis i-a lasat pe toti masca. This post has been edited by radian: 18 Jan 2017, 10:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 18 Jan 2017, 09:24) Dar nu vrei tu sa le spui ce sa faca, cum sa faca, cum sa gandeasca, ce numere sa joace la Loto...in general, sa te ocupi de viata tuturor, ca prea le stii pe toate, ca un om mare. Asta e esenta LIBERTATII, fiecare alege ce isi doreste in viata, unii mai bine, altii mai rau, dupa facultati vorba lui Moromete. Cine e nemultumit de tara asta, sa-si ia talpasita, care e problema ? Nu sunt dosare fabricate in Romania ? Ha-ha-ha, nu pot pentru ca sa rad. E totul clar cu incendiul de la Colectiv ? Eu zic sa intrebi un pompier, da cu virgula. Si incearca si cu ceai de tei, ajuta, dar nu exagera ca moleseste ce nu trebuie. ![]() Un iubitor al libertatii, dar cu aceleasi nostalgii ca si nicupleshea. Corect la prima lectura, numai ca tine de educatie. La ce procent de analfabeti functionali exista in tara asta, nici nu ma mira ca prind texte ca ale tale. Referitor la dosarele astea fabricate, mi-as fi pus niste intrebari daca pana la momentul in care au inceput sa curga dosarele astea de coruptie ale puliticienilor ar mai fi existat si altele, in care inculpatii sa fie tot puliticieni. Dar ce surpriza, pana atunci DNA-ul se ocupa de nasii de tren si de casierii de la veceurile publice, cum se intentioneaza sa se intample si de acum incolo. Dosare fabricate? Oare Al Capone, cautat pentru omoruri dar inchis pentru ca n-a platit taxele, o fi avut dosar fabricat? Incendiul ala a fost recreat de Insemex, s-au explicat mecanismele propagarii focului, dar na, altii viseaza gaz bagat pe aerisiri, si alte teorii ale constipatiei. Pana la urma treaba lor in ce cred, doar e libertate, vorba aia. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Marioneta nr 1: multumesc presei, ne puteti parasi ...
Iohanis: moment, acum vorbesc eu: draga presa ... stiti povestea cu elefantul din camera? De fapt sunt 2 elefanti ... Asta mi-a placut! Mi-as fi dorit sa ii vad fata lui Dragnea & Co. Si totusi poate nu e totul pierdut in tara asta. Mare pacat de romanii plecati sclavi in strainatate in loc sa fie oameni liberi la ei in tara. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
radian |
![]()
|
Johannis i-a dejucat planul lui Dragnea de a baga pe sest Ordonantele alea fierbinti. Cei doi elefanti ...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lord Hades |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 18 Jan 2017, 10:24) Problema e ca: 1. Au murit oameni pentru ca tara asta sa existe libera si locuitorii ei sa isi vada de viata lor aici 2. Cei care pleaca, pleaca de disperare, si foarte putini ajung in paradis. Majoritatea schimba un iad cu altul. 3. As fi vrut sa iti scriu ceva urat (nu obscen) dar ma indoiesc ca m-ai intelege. Sa zicem in felul urmator: ai vecin un manelist, te dispera cu muzica. Cand il intrebi de sanatate o sa iti spuna: da incalc legea, ma doar in cot ca te deranjez, nu iti convine PLEACA! Mai bine de atat nu iti pot explica. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Bravo, Klaus! I-a linistit. Pentru moment...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 18 Jan 2017, 10:42) Ca sa-ti dau un shortcut, l-ai votat degeaba, omul e neputincios si e folosit doar ca sa vada postasul ca e in viata pentru a se incasa in continuare pensia, in rest... QUOTE(marksman @ 18 Jan 2017, 10:59) Presupun ca traiesti in Diaspora, altfel daca citesti orice ziar din Romania abunda in stiri privind abuzurile celor de la DNA. Denunturi ale unor condamnati definitiv, inregistrari trunchiate, expertize cu prejudicii umflate, tot tacamul... O reeditare a anilor '50 cu procese politice mascate sub lozinca statului de drept si a luptei cu coruptia. Toate procesele mai devreme sau mai tarziu vor fi revizuite, s-a mai intamplat recent in anii '90 cu procesele anilor '50. <span class='edit'>18 Jan 2017, 11:36:</span> @Lord Hades Problema e ca Securitatea lui Ceausescu era pistol cu apa pe langa actualul SRI. Amestecul politiei politice in justitie anuleaza orice urma de dreptate si adevar, actul de justitie este viciat si oamenii nu mai au INCREDERE atunci cand intra intr-o sala de judecata. Cum sa te lasi judecat de securisti, de politruci legendati in judecatori si procurori ? Zici ca au murit oameni la Revolutie... Pai tocmai pentru asta nu sunt de acord cu ce se intampla acum. Am inlocuit un sistem absurd si represiv cu unul si mai absurd si represiv, singura deosebire ca are PR, in rest e la fel. Statul de drept si lupta anticoruptie sunt doar un slogan, din pacate. Dovada prejudiciile care nu se recupereaza. Poti sa injuri, no problem, incep sa ma obisnuiesc cu atmosfera de puscarie de pe forum. ![]() This post has been edited by vercingetorix: 18 Jan 2017, 10:37 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pe azi cel putin si-a meritat benzia.
abia astept sa vad cum e un lucru foarte rau ca nu s-a dat ordonanta asta. luminati-ma va rog. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21539...asca-nimeni.htm
QUOTE pe azi cel putin si-a meritat benzia. La asta subscriu. Desi notniuz e o hazna si n-ar trebui citat, desi aia cu premieru din decembrie a lu' sefu de partid si de stat a fost de porc, desi multe altele, azi insa mi s-a parut ca are fatsa de presedinte ![]() |
--------------------
...
..
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 22:07 |