Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Daca esti aliat, in conditii de razboi in plus, nu inseamna ca esti si nazist. Adica Stalin era tot nazist? Ca tot a avut pact de neagresiune cu Hitler.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mai ramane sa spui ca eram sub ocupatie nazista si Stalin era baiat bun, venea sa ne salveze
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca e sa analizezi un pic doctrinele, Hitler cu Stalin au cam fost "verisori" din punct de vedere ideologic. Marxismul in forma pura se regaseste in ideologia nazista.
Natiuni care produc si natiuni "parazite" care trebuiesc eliminate fizic. Pentru Marx singura natiune care producea si care avea dreptul sa gestioneze resursele la scara globala era natiunea germana. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iohannis nu e roman.Romani sunt Shhaideh,Birchall, Vosganian,Arafat, Madalin Voicu si Verlingetorix.
This post has been edited by corbex: 14 Feb 2017, 12:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Cei sodomizati prin Armata traiesc cu frustrari rectale tot restul vietii.
Erau frecati cu peria de scandura si faceau sector weceu toata perioada. Iar in civilie se dau singuri de gol... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ce-i puisor, ai recrutat impreuna cu cioara vopsita ?
E posibil, de armata nu scapai nici dupa puscarie... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 14 Feb 2017, 13:49) Iohannis nu e roman.Romani sunt Shhaideh,Birchall, Vosganian,Arafat, Madalin Voicu si Verlingetorix. Serban Nicolae o fi roman? QUOTE(vercingetorix @ 14 Feb 2017, 13:58) Cei sodomizati prin Armata traiesc cu frustrari rectale tot restul vietii. Se vede de la o posta, nu trebuia sa te justifici... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Avem suficienti rumuni verzi... Ciordache Dracnea Cariceanu
![]() |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Este mare-ncrancenare,
Mai ceva ca la razboi De-un timp chiar peste hotare Se discuta despre noi. Ca urmeaza sa se faca Referendum in popor, Sa se dea raspunsul daca, Unii vor, altii nu vor. S-a analizat ideea, Deunazi si-n Parlament, Si s-a dat ,dupa aceea, Un aviz convenient. Treaba insa nu e buna, Care-ar fi finalizarea, Klauss nu-i decis sa spuna, Cum sa fie intrebarea. Fiecare,cu parerea, Isi da la televizor, Fara har,fara putere, Sau suport lamuritor. Multi spun insa,ca-i prostie Sustinuta de trazniti, S-afli ce de fapt se stie Bani aiurea cheltuiti ! Cate s-ar mai putea face Cu-atata amar de bani, Ca de la Siret incoace Plina-i tara de sarmani. Dar Johannis nu cedeaza, E pe tron de neclintit, Si din cand in cand citeaza: “Asta-i pohta ce-am pohtit!” Dragul nostru Presedinte, Daca referendum vrei, Fii cu mare luare-aminte Si la toti romanii tai, Sa le fie de-nveghere Fie numai cum vrei tu, Zi-le rar,dar cu putere: “Vreti sa mai traiti, sau Nu ?! p.s. daca pentru validare este necesara prezenta a 30% din cetatenii inscrisi pe liste, s-ar putea sa aiba o mare supriza meditatorul... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
luck33ro |
![]()
|
Lingeblidex s-a poetizat
![]() |
--------------------
**
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Da' pesedeii astia is de belea: si-au luat si menestreli. Cata disperare pe ei sa ramana la butoane. Asta spune multe de cat doresc ei bine alora care i-au votat: adica deloc.
Verginico ai mai bagat 50 de bani la pusculita. Cum se impoziteaza banii astia pe postari? Se aplica doar impozit pe venit sau iti ia si pentru pensie si asigurari sociale si de sanatate? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ca Vercy viseaza cai verzi pe perete
Se stie din vremea straveche. Dar cred ca-i lovit de ceva, oare-i streche? Sa bage pe forum versete. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vercingetorix |
![]()
|
E de pe feisbuk, fraierilor.
Ce usor muscati... p.s daca v-a disparut simtul ludic, lasati-o dreq de ghidushie... This post has been edited by vercingetorix: 15 Feb 2017, 12:33 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vercy, da-l dracu' de feisbuc, get a life. Afara-i soare si frumos, ciripelele pasaresc, da-le naibii de postari, ca tot asa te cheama cu sau fara 2 lei/100 postari.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Verginico nu te-a suspectat nimeni ca ai fi tu autorul. Stiam ca te ocupi doar de distributie.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Cristicilor si altora ca ei...
Prostiile astea circula pe feisbuk, nici nu trebuie sa fac vreun efort, pierd o gramada de timp sa le sterg. Deh, alde Felix Tataru si alti sponsori de proteste trebe sa-si merite banii. Si voi sa fiti silitori si sa continuati sa puneti botu' cu gratie la toate prostiile cu care va indoctrineaza, ca asa e frumos si principial si de dreapta. Capisci ? |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai nici nu te banuim capabil de asemenea eforturi, ce nu ai inteles?
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Copy/paste cum i-a invatat doctorandul Tonta!
|
--------------------
**
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Astea de copy/paste scurte le-au invatat de la Kovesi.
De la Ponta ar fi invatat cu capitole intregi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deci alea-s selectii dintr-un poem macar cat Luceafarul ?
![]() |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Cica sugestii de intrebari pentru referendumul promis :
"Sunteti de acord sa distrugem impreuna tara asta?" "Sunteți de acord ca România să fie condusă în continuare de procurori și securiști?" "Doriti ca domnul presedinte sa cumpere palatul Cotroceni?" "Doriti dizolvarea PSD???" "SUNTETI DE ACORD CU REFERENDUMUL?" "Voi, daca ati vazut cum sunt, de ce m-ati mai votat? Eu am fost obligat sa particip, dar voi? Aveam atatea vacante de facut, meciuri de tenis, partii de schi, case de cumparat... cine mi le va da pe toate astea?" "Sunteti de acord sa fie interzis lucrul noaptea? intrucat noaptea lucreaza doar hotii, oricine va fi prins lucrand noaptea sa fie condamnat pentru hotie ?" |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Sunteți pro sau contra unui stilist vestimentar pentru Doamna Mea?"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Eu as merge pe asta:
Sunteti de acord ca cine doreste referendumul sa il si plateasca daca se dovedeste inutil? @Garret: adica sa nu vrea lumea dizolvarea ? ![]() This post has been edited by sorin1983: 16 Feb 2017, 10:19 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E misto ca intai a hotarat referendumul, dar nu are inca intrebarea.
Si Parlamentul nu prea inteleg pe ce a dat aviz pozitiv. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca să facă mișto de el.
Altfel ieșea șucărit nevoie mare că penalii, că aia, că ailalta. Așa, na tătitcu. Fă borș. PS Cică oricum era consultativ avizu parlamentului. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai de ce crezi ca i l-au dat?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:15 |