Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE dracnea nu vrea la bulau, iar piata vrea sa-i dea totusi aceasta sansa. Asta o scapai. Coane, te facusi stalinist p'acolo pala pirocratii aia? De prezumtia de nevinovatie ai auzit? Dar piata, piata, de cand face justitia? or te facusi matale wahabist sau ceva 8 Feb 2017, 17:09: QUOTE(Garett @ 8 Feb 2017, 17:05) Acum pe bune, se aștepta careva ca_ccccccccccr-ul condus de PESEDISTUL valer dorneanu să fi ajuns la altă concluzie?? Sugerezi cumva ca Dorneanu ia deciziile CCR? Asta denota analfabetism de-a dreptul parerea mea. Presedintele decat le citeste. This post has been edited by neumann: 8 Feb 2017, 16:09 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(neumann @ 8 Feb 2017, 16:04) Pai coane. Si atunci de ce n-a rezolvat binomul Cioloj-Ciolanis problema? Zic implementau modificarile, justitia mergea unsa, alea alea. Daca stim de-un an. Si gata, venea Dracnea la putere si teapa ca nu mai avea ce sa modifice. nu stiu cuane. da' cert e ca dracnea n-a bagat duda dintr-un elan legalist sau empatic, ci fix ca sa-si rexolve problemele. chestie care a generat piata, ca faza cu 'nu repari un rau cu un rau' ne bantuie arhetipal de prin paleolitic cica. #noapteacahotii |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu vreau totusi si probe ca dracnea a bagat duda. Daca exista si ies pe piata, ai dreptate. Daca nu, esti decat un conspirationist mistic, parerea mea. #nouapemetrupatrat
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
neeeeah, a bagat-o grindeanu. scrie pe 'artie, langa timestamp.
#noapteacahotii |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
am inteles. E certitudinea ta oricum. Mai da si tu pe la biserica.
|
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Johannis este in mijlocul celor care-l contesta in Piata Cotroceni.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 8 Feb 2017, 14:43) S-avem pardon. Io am zis de acu' o saptamana: QUOTE(klaus @ 1 Feb 2017, 17:23) CSM face degeaba sesizare pe conflict de natura constitutionala pentru ca CCR nu se va exprima pe fondul actului si nu-l va putea constata neconstitutional ci se va exprima pe un eventual conflict daca exista sau nu si cum ar trebui rezolvat. Plus ca nu mi se pare a fi un conflict intre puterea executivo-legislativa (guvern) si putere judecatoreasca, ca puterea judecatoreasca nu are atribute legale sau constitutionale de a se exprima pe continutul unui act normativ decat dupa ce a fost sesizata. : Astfel ca atacul la CCR e fara finalitate reala. ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ia ascultat dar nu prea a avut cu cine discuta. Protestatarii, s-au crizat pe ei de isterie si urlau toti deodata.
8 Feb 2017, 19:27: QUOTE(klaus @ 8 Feb 2017, 19:13) Da mai, tu esti mai tare ca mama Omida. Ce sa-ti spun, era si greu al dracului de presupus. In alta ordine de idei, ce nu vrei tu sa intelegi este ca odata angajat in lupta asta este obligat sa recurga la toate demersurile posibile. Mai ales la cele cu o buna vizibilitate. Nu-i asa ca ai prezis de acu o saptamana si ca motiunea nu va trece? This post has been edited by radian: 8 Feb 2017, 18:27 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Interesant dialogul dintre presedinte si protestatarii de la Cotroceni.
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Garett |
![]()
|
Bună manevra! Le-a arătat că și ei sunt "românii lui" iar ăia au arătat că sunt de fapt șeptel!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vai, domnu' Garett, ce urit virbiti despre cireada!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Cat a fost scoru' pentru aia de au protestat la cotroceni? L-au trimis si sms
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Le-a zis sa trimita o delegatie la consultari....
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 8 Feb 2017, 16:05) Acum pe bune, se aștepta careva ca_ccccccccccr-ul condus de PESEDISTUL valer dorneanu să fi ajuns la altă concluzie?? Dacă o dădea invers, băgai ceva de genul pana și Cccccrul condus de PESEDISTUL Valer Dorneanu... QUOTE(radian @ 8 Feb 2017, 18:12) Bravo. Chiar ma întrebam ce așteaptă? |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Pe cine sa delege aia, cand ei nici macar nu stiu a vorbi.
Trist nu e ca astia voteaza, ci ca au dreptul sa "educe" copii. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
oare asa o fi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Ti-au dat si tie 100 de lei sa participi?
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
"Pro sau contra Klaus Iohannis"
Eu sunt pro si contra... Sunt pro vis-a-vis de actiunile lui Iohannis. Sunt contra penalilor care au incercat (si inca incearca) sa scape de justitie ca niste sobolani ce sunt. Si dedic: "Președinții celor două Camere (...)încearcă să acrediteze în spațiul public ideea că eu nu aș digera rezultatul votului și că eu aș încerca să fac ceva ca să întorc acest rezultat, și afirmă în spațiul public că aș dori răsturnarea guvernului legitim. Nu! Fals! Ați câștigat, acum guvernați și legiferați, dar nu oricum! Nu oricum! România are nevoie de un guvern puternic, nu de un guvern care cu sfială execută ordinele de la partid. România are nevoie de un guvern care lucrează transparent, care guvernează predictibil, la lumina zilei, nu noaptea, pe furiș. Legiferați pentru România, dați legi bune pentru România, nu pentru un grup de politicieni cu probleme! Conduceți, cei care ați câștigat alegerile, dar conduceți responsabil” This post has been edited by Dacus_Malus: 8 Feb 2017, 19:13 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
andreiutzu |
![]()
|
nu prietene, poate ca printre aia sunt unii care acum vreo 28 de ani au fost in strada pentru ca tu si cu mine sa ne bucuram de libertate si dreptul oamenilor de a iesi in strada de fiecare data cand cred ei ca este de cuviinta.
de ce trebuie sa ne impartim in 2 tabere...toti fura si tot trag pe spuza lor, cel mai inportant lucru ar fi sa ne acceptam asa cum suntem si sa nu ne judecam! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si sa nu fim individiosi că care fura mai mult. Sa fim impartiali, ca tot romanul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
da' nu ne judecam. numa' A3 si taricelu' vaz ca au vise umede de rezbel civil si doar dracnea e motivul
![]() #noapteacahotii |
--------------------
White Star
Titanic
|
andreiutzu |
![]()
|
cine...parlametu sau presedintia?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Scuza-ma prietene Andrei!
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 8 Feb 2017, 19:35) Ce vrei badie, vrui sa fiu si eu elegant ca talica zilele trecute cu "suinul"! ![]() Felicitari, btw, intoarcere eleganta de fraza! ![]() QUOTE(ady77 @ 8 Feb 2017, 19:59) Mai, sincer, nu ma astept la nimic bun din partea cccccccccrului, de la referendum incoace au demontrat clar ca-s doar o oficina politica fara legaturi cu legea sau Constitutia! |
--------------------
No
Reno
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(andreiutzu @ 8 Feb 2017, 20:14) De impartit in doua tabere, ne-a impartit Dragnea cu disperarea lui de-a scapa de puscarie. Chiar toti fura? Ia da-mi te rog un exemplu de ce a furat Johannis de cand e presedintele. Nu-mi spune povestea cu casele. Daca era ceva "consistent" acolo, magistratii pro PSD gaseau de mult calea sa-l infunde. Dar chiar si asa, da-mi exemplu de furaciune facuta abuzand de pozitia de presedinte. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
N-ai auzit ca a facut trafic cu copii, nu a platit impozit pe meditatii si a furat casele din Sibiu? Ce nu intelegi?
Ce-or fi folosit astia de la a3 si rtv? Clor sa ii curate bine? By the way: tot cu autobuzele au fost adusi "manifestantii" contra iohanis, ca in vremurile de glorie cu excursiile votantilor. Si tot pe bani. Halal partid, halal votanti! PS. Ca sa nu se piarda : http://e-amuzant.com/iata-imaginile-contra...ru-participare/ This post has been edited by cristic1982: 8 Feb 2017, 21:36 Attached thumbnail(s) lista_psd.png.jpg ( Size: 86.45k ) Number of downloads: 131 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 8 Feb 2017, 20:14) de ce trebuie sa ne impartim in 2 tabere...toti fura si tot trag pe spuza lor, Ia zi matale, cu date concrete, ce si cind ai furat Si eu promit ca pina in 6 luni sa nu facdenunt |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:47 |